ghostdogg Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 15:00 ale tylko analną Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 15:01 Jaki wstyd? Ku..c sie to wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 00:17 znam kobietę ,w wieku lat 38 , która jest dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.chello.pl 04.02.07, 19:43 ghostdogg napisał: > ale tylko analną Sam jestes dziewica ..... nie tylko analną.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 15:03 oczywiście, że NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_we_mgle_21 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 15:10 Chodzi mi o ewentualne reakcje facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 15:14 a że tak powiem czy wajche piarujesz porfesjonalnie w związku z powyższym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka98 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:59 Swinia jestes Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 15:14 Wydaje mi sie ze facet byłby szczesliwy jakby sie dowiedzial ze czekalas z tym na tego jedynego i ze to własnie on jest tym jedynym! Odpowiedz Link Zgłoś
bolek9944 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 09.12.06, 16:17 kolezanka wyszej ma 100% racje, pod warunkiem ze facet z ktorym bedziesz naprawde bedzie Ciebie kochal Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 15:15 Prawdziwy mezczyzna to doceni i uszanuje... a cham moze wyśmiać. Wszystko zalezy od tego, kogo spotkasz... Jezeli facet bedzie cie szanował i kochał to twoje dziewictwo i fakt, ze chcesz je z nim stracic moze byc tylko dla niego wyróznieniem! Na pewno nie ma sie czego wstydzic... ale i warto poczekac na wlasciwego faceta. Takiego, ktory to doceni i bedzie dumny, ze jest pierwszym kochankiem swojej ukochanej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_we_mgle_21 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 15:28 Dzięki za sympatyczne wypowiedzi, choć przyznam, że fajnie by było jakby się jeszcze paru facetów wypowiedziało... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 16:15 No to facet :) Dumny pewnie byłbym jakbym miał bardziej tradycyjne podejście do rodziny tzn - znalazłęm dziewicę, ślub a teraz niech siedzi w domu, rodzi dzieci i gotuje. Ponieważ taki nie jestem to jakbym spotkał dziewicę (tzn dziewczynę która po jakimś czasie by mi to powiedziała) to przez głowę przebiegłoby mi 1000 myśli - co z nią nie tak, czy to nie oznacza zerowego zainteresowania sexem i limitów do końca życia, czy czasem nie jest ultrakatoliczką co mi zdecydowanie przeszkadza, czy tak jak "trzymała" dziewictwo to potem mi nie powie że mogę tylko po ciemku i pod kołdrą :) Oczywiście jest duża szansa że spotkasz idealistę w Twoim wieku który zastanawiać się nie będzie... ew. zacznie zadawać sobie te pytania po paru latach jak już będzie za późno lub nie :) Jest milion powodów za co można szanować kogoś kogo się kocha ale akurat dziewictwo jest na samym końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: 80.54.176.* 10.10.06, 16:29 trypel napisał: > Jest milion powodów za co można szanować kogoś kogo się kocha ale akurat > dziewictwo jest na samym końcu Właśnie, to nie jest najważniejsze choć nie twierdzę, że jest na samym końcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: być dziewicą... trypel IP: 80.54.169.* 16.10.06, 19:02 Odpowiadasz na : trypel napisał: Jaki nick taki rozum.Chłopie jesli przeleciałes wiele łatwych kobiet i zadna ci nie odmawiała,wiadomo co to za kobiety to nawet gdybys spotkał na swojej drodze dziewice ktora byle komu nie dała i chciała swa czystosc zachowac dla tego jednego ktorego bedzie darzyc miłoscia to ty takiej nie uszanujesz.Ty z takim podejciem do szanujacej sie kobiety powinienes dostac za żone kobiete ktora przynajmiej 10 lat pracowała w agencji towarzyskiej i znała ja połowa facetów z okolicy. > Jest milion powodów za co można szanować kogoś kogo się kocha ale akurat > dziewictwo jest na samym końcu. Powiedz przynajmniej dwa powody dla ktorych bedziesz dumny ze swej partnerki,chyba jesli bedzie pisac i czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 28.11.06, 01:47 troche plytkie spojrzenie na sprawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAYdarknessNO.1 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 03:13 a jakie stanowisko ma twoja ulubiona rozgłośnia radiowa z torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notbadgirl Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: 212.182.77.* 28.11.06, 10:42 żeby być 21 letnią dziewicą nie trzeba być ultrakatoliczką lub oziębła, wystarczy miec pewne wymagania i nie iść do łożka z pierwszym lepszym...ja tka miała, a teraz mój partner na mój temperament nie może narzekać, po prostu chciałąm mieć pierwszy raz z kims tego wartym , a nie z jakims pustym chłoptasiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kapete Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 14.10.06, 00:32 Moim zdaniem zdecydowanie nie wstyd. Dziewictwo uważam z dużą wartość, choć zapewne wielu bywalców tego forum będzie odmiennego zdania. Facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: 80.54.169.* 16.10.06, 19:05 kapete napisał: > Moim zdaniem zdecydowanie nie wstyd. > Dziewictwo uważam z dużą wartość, choć zapewne wielu bywalców tego forum będzie Masz racje na tym forum bywaja tacy ktorzy niewiele maja wspólnego z moralnością. Odpowiedz Link Zgłoś
doriii1 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 27.11.06, 00:00 a mi sie wydaje ze szkoda marnowac czasu na to zeby byc dziewica:)..bez sensu ai tak pewnie nie stracisz dziewictwa z tym ktorym bedziesz do konca zycia;] teraz ju takich nie ma ktorzy to szanuja itd...korzystaj z zycia!! nie ma na co czekac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 00:06 jak to nie ma,ja jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 10.10.06, 16:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.elsat.net.pl 10.10.06, 16:20 dla mnie ktoś,kto zadaje takie pytanie na forum jest zwykłym pustakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 10.10.06, 16:20 Zaden wstyd...ja mialam 23 i bylam dziewica!!!moj maz mnie rozdziewiczyl...czy wolalabys sie puszczac jak takie malolaty ktore maja po 13,14 15 itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kremówka Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.gorzow.mm.pl 10.10.06, 16:55 ja mialam 20 lat, mój chłopak sie najpierw zdziwiwl a potem ucieszyl, jestem z nim do teraz i on jest zadowolony ze nie mialam przed nim calych zastepow chlopakow. a co do tego ze pod koldra i w ogole, to ze ktos w tym wieku tego jeszcze nie robil to jeszcze wcale nie znaczy ze jest ultrakatolikiem. ja po prostu czekalam na kogos kogo naprawde pokocham i kto pokocha mnie i dla kogo nie bedzie to najwazniejsze, a musze powiedziec ze jak juz sie przy nim rozbrykalam to zadziwilam az sama siebie. Uwierzcie że temperament wcale nie zalezy od tego w jakim wieku sie zaczyna uprawiac seks:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 10.10.06, 17:04 podobno z dziewica przyjemniej....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAYdarknessNO.1 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:44 w sumie to jeszce przed toba wiec skad masz pewnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.10.06, 19:16 To nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawik Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.chello.pl 11.10.06, 01:47 wstyd jak ch.. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.10.06, 13:55 Dlaczego wstyd. Podobno na zachodzie lubią takie dziewice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.srg.vectranet.pl 11.10.06, 08:39 no wiec :P to zaden wstyd :P a jak chcesz cos z tym zrobic to zapraszam do siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: 213.48.102.* 12.10.06, 16:40 zaimponowalas mi inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
thetrue Moje drogie dziecko_we_mgle 12.10.06, 18:05 Na początku powiem, że w moim mózgu słownikowym przeciwieństwem totalnej dziewicy jest totalna ku***. Opinie na forum jak zawsze podzielone, ale te które Cię atakowały były totalnie płytkie (bez uzasadnienia i w ogóle do śmieci). Te które Cię popierały były chociaż z jakimś zalążkiem mądrego uzasadnienia. Ja powiem tak: w dzisiejszych chorych czasach lepiej sie tym nie chwalić przed kolegami, bo ktoś kto się czymś wyróżnia musi być siłą wyrównany do "normalności". Napiszę może po raz kolejny już cytacik: "niechaj kto wychyli łeb trzeba opluć, zgnoić, zgnieść..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: 80.51.73.* 13.10.06, 22:24 yyy...no troche ;| tak jakos dziwnie...ale spoko poprostu albo nie znalazlas tego faceta z ktorym moglabys albo tak panicznie boisz sie ewentualnej ciazy ze lezy ci cto zbyt na psychice zeby to zrobic:P zdarza sie ;) moja ciotka stracila dziewisto w wieku 28 lat buehehhe :P powod: nie bylo tego faceta ;) ale z tym co to zrobila sie hajtneła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:48 no straaasznie zabawne ,miec w rodzinie kretynkę to ból.Nie każdy Kacha grzmoci sie jak króliki w wieku nastoletnim ,a to że dziewczyna nie znalazla odpowiedniej osoby niejest powodem do wstydu ,zwlaszcza w tak mlodym wieku ,stuknij sie kachna czasem w łeb jesli cos w nim tkwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camilla Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:06 siema ... ja powiem ci tak - swoj pierwszy raz mialam w wieku 20 lat ... zawsze myslalam ze zrobie to zkims dla swietego spokoju aby to miec za soba,nie obchodzilo mnie raczej co powiedza na to to inni ze znikim nie spalam ale raczej sama mnie to denerwowalo...jestes dziewica dlatego ze nigdy nikt z toba tego nie chcial zrobic?nie podobasz sie facetom?u mnie tak nie bylo zawsze wkurzalo mnie to ze spotykam wielu fajnych kolesi.....ale tak jakos wkurzalo mnie to zze chodzilo im tylko o bzykanie...wkurzalo mnie to ale postwnowilam ze w koncu sie ''puszcze'' brzmi to glupio ale tak bylo....na szczescie spotkama chlopaka (tydzienn po tym postanowieniu) ktorego pokochalam ze wzajemnoscia.....i to z nim sie :)puscilam....glupio brzmi...:)) ale ppowiem ci tak im dluzej bedziesz czekala tym bedzie ci trudniej!!!!teraz to jeszcze spoko ale 22 23 lat to juz przesada...nie masz sie czego bac .... przecierz nie idziesz na mord...tylko na przyjemna sesje:)dziewice mysla ze maja sie czego bac,,,nieprawda sex jest zajebisty i zrob to chociaz z kims kogo LUBISZ wcale nie mosisz go kochac,,bedziesz czekac na milosc to sie jeszcze nie doczekasz i za kilka lat twoj stan bedzie smieszny,,,,i cie bedzie doskwierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:31 i to z nim sie :)puscilam....glupio brzmi...:)) > masz racje ale głupio to delikatnie powiedziane,na tą twoją wypowiedź są inne określenia ale nie chce cie obrażać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:57 pomijając camilla katastrofalną ortografię ( rozumiem amnestia ) ,przykro sie to czyta-"puścilam sie z chlopakiem ,twoj stan bedzie śmieszny" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka8329 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:25 bez sensu!!!jaki wstyd!!!dziewica nie równa się trędowata!!! niektórzy tu piszą jakby trzeba było "to"jak najszybciej zrobic i mieć z głowy.totalna bzdura:/// ja straciłam dziewictwo w wieku 21lat i wcale ale to wcale nie żałuję:))jestem z nim do dziś(a mam 23lata),cieszę się że był tym pierwszym i jedynym. a opinie w stylu-jak dziewica to pewnie oziębła...totalne dno!!!właśnie zaraz po tym 1 razie kobieta ma ogromną ciekawość i ochotę na seks:)) także głowa do góry-nie jesteś ani gorsza ani lepsza,że jeszcze masz "wianek":))) Odpowiedz Link Zgłoś
titona Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 15.10.06, 15:40 Istotne jest jak ty sie z tym czujesz i jakie sa ku temu powody??moze sie "GO" bojisz? a moze poprostu masz swoje zasady!!! wstyd to napewno nie jest!!!w sytuacji kiedy traktujesz to naprawde na powazne moze to ibyc piekne! wartosciowy mezczyzna bedzie sobie to bardzo cenil.A tak po za tym to nie ma co sie bac-sex jest piekny tylko z wlasciwa osoba! potem jak nabierzesz doswiadczenia moze byc dobry nawet z "tym czasowa"ale musisz najpierw sie w nim odnalesc i poznac co jest wstanie Ci dac!!! powodzenia-Nic na przymus lub z powodu wstydu przed kolezankami!!!...Twoje cialo -twoje zycie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_we_mgle_21 powody... 16.10.06, 18:50 Hmmm... Muszę napisać, że podobam się facetom i miałam wiele okazji;) Ale wiem, że nie byłyby one niczym innym, jak one-night-stands. A to mi jakoś...nie bardzo podchodzi... Znać się kilka godzin i... Chłopaka nie mam na razie, bo jestem osobą strasznie zalataną... Mało mam czasu na rozrywki, imprezy... Ciągle w rozjazdach, realizuję mnóstwo planów chwytając kilka srok za ogon... Poza tym, mam czasem wrażenie, że napotkani faceci myślą, że (sorry za nieskromne wyrażenie) taka ładna laska na pewno kogoś ma.... A jak już się coś czasem kroiło, to nie był to typ faceta, który by mi się podobał. Widziałam te "maślane" oczy i mi się mdło robiło i zwiewałam... Może po prostu nie trafiłam jeszcze na tego odpowiedniego... ;) Ale na pewno nie czuję się z tym tak źle, żeby puścić się z pierwszym lepszym... Odpowiedz Link Zgłoś
thetrue Re: powody... 16.10.06, 19:18 Drogie dziecko_we_mgle, może napiszesz co masz na myśli mówiąc "maślane oczy". Chodzi Ci o to że ktoś się w Ciebie wlepiał wzrokiem, czy może był tak napalony, a może zakochany? Bo myślę, że o to trzeci wartoby powalczyć dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_we_mgle_21 Re: powody... 16.10.06, 21:22 :))) "Maślane oczy"...heh... To chodzi o to, że jest dopiero sam początek znajomości, powiedzmy pierwsza randka i ja chcę po prostu na luzie kogoś poznać, pośmiać się, poflirtować, wymienić myśli, a tymczasem mam przed sobą sparaliżowanego jakby osobnika, który nic nie potrafi "zbajerować", tylko wlepia te maślane oczy... Jakbym królową jakąś była... I czuję się odpowiedzialna za randkę i potem dalszy rozwój znajomości, bo taki zapatrzony osobnik, to nic nie może zorganizować, tylko czeka na rozkazy "królowej"... Ja chcę pewnego siebie faceta, a nie nieudacznika... Mam jednak wrażenie, że przyciągam ciągle tych drugich, co to zaraz robią te "maślane" oczy, a jeśli zwracają na mnie uwagę inni, to chcą tylko jednonocnej przygody..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: powody... IP: *.chello.pl 16.10.06, 23:16 mialam podobna sytuacje. myslalam, ze sie nie doczekam na nie-nieudacznika! tez mialam teorie, ze przyciagam albo takich, co to mysla ze maja 'ciekawa i niebanalna osobowosc',czyli rozmemlane mimozy, albo, co gorsza, jakichs dupkow co to sie dziwia, ze dziewczyna ('laleczka', nc.) nie leci na tekst o skorzanej tapicerce (sic!). cierpliwości, czekałam dłużej niż ty, bynajmniej nie ze wzgledow bogobojno-obyczjowych i warto bylo :)))))) btw., ani razu do glowy mi nie przyszlo ze to moglby byc wstyd. wstydzilabym sie, gdybym sie przespala z kims marnym;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicho Re: powody... IP: *.telsat.wroc.pl 17.10.06, 03:03 podaj namiary a pomozemy.... Przyjaciele z silowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: powody... IP: 217.96.109.* 17.10.06, 05:27 Witajcie :) Ja byłam w podobnej sytacji, straciłam dziewictwo w wieku 20 lat (no brakowało mi 3-ech miesięcy) i wcale nie uważam żeby to było jakoś strasznie późno. Spotykałam się z różnymi facetami i ci którzy dowiedzieli się o moim dziewictwie od razu zaczynali mnie namawiać na seks, jak łatwo się domyślić te znajomości nie trwały długo, bo jakoś nie trafiają do mnie argumenty w stylu: "już najwyższa pora", "będę delikatny, zaufaj mi..." słyszane od kolesi których znam jakieś dwa tygodnie :/ Zrobiłam to w końcu z kimś kogo długo znałam i tak się złożyło że zaczeliśmy być razem - nie nalegał, wręcz przeciwnie ja chciałam, a on stwierdził że możemy poczekać :) Czułam coś do niego, teraz wiem że to nie była miłość, ale jakieś inne, ciepłe uczucie. Nie żałuję tego kroku. Po jakimś czasie się rozstaliśmy. Mam teraz cudownego faceta i przychodzą takie chwile, kiedy bardzo żałuje, że nie poczekałam na niego, że nie z nim pierwszym się kochałam... ale z drugiej strony: wiem jak to jest z kimś innym... :) Nie kusi mnie teraz chęć sprawdzenia tego. Tak myślę, że też musiałaś usłyszeć od paru "życzliwych" facetów podobne słowa co ja i stąd Twoje wątpilwości... ale nic na siłę, zrób jak czujesz, jak będziesz miała ochotę się z kimś przespać, to przecież wtedy to zrobisz - nie jesteś już dzieckiem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
thetrue Re: powody... 17.10.06, 15:36 hmm... dla niektórych ludziów pierwsza randka nie jest niczym przyjemnym, bo za bardzo się stresują, i mogą nie wiedzieć co powiedzieć w danej chwili, starają się by wszystko było "dopięte na ostatni guzik", i są to przypadki lepsze niż te, które chcą odpiąć ostatni guzik (po randce). Ale na kolejnych spotkaniach mogą sie odblokować, bo będą już wiedzieli, że "nie gryziesz" i mogą się okazać fajnymi ludźmi (a ty ich może odrzuciłaś za maślane oczy, trochę zmarnowana szansa) Odpowiedz Link Zgłoś
titona Re: powody... 18.10.06, 15:36 nie skupiaj nad tym czy jestes dziewica czy tez nie...! badz normalna dziewczyna ktora wie czego chce ze bylo co sie nie bierze.Twoj pierwszy raz wcale nie musi byc z twojim przyszlym mezem ,moze byc poprostu z facetem z ktorym jest ci fajnie!byle nie byl tanim cwaniakiem bo pozostana ci jedynie glupie wspomnienia i mozesz sie troche zrazic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate_22 Re: powody... IP: *.icpnet.pl 09.12.06, 18:19 fanie, ze nie tylko ja mam ten problem...to jest tragedia..a juz najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie wiadomo jak to zmienic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virgin..20 :-) Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: 80.55.210.* 17.10.06, 09:41 Jak w nicku....Tez mam 20 lat,tez jestem ladna,tez mailam wielel okazji..to ze jetsem dziewica wynika z doswiadczen moich kolezanke ktore sajuz''po'' i przedewszystkim z teho ze jestem wierzaca i praktykujaca osoba. Niektore rzeczy zachowuje dla meza.Pozatym faceci mnie bardzij szanuja...i szczerze powiedziawszy nie zdarzyło mi sie nigdy ukrywac faktu ze jestem dziewica..Jestesmt, ginacym gatunkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.upc-e.chello.nl 17.10.06, 09:43 ale mi sensacja kiedy ma sie okreslone zasady...robi sie z dobrego prowadzenia wielka sensacje-zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20-latka Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:19 Droga autorko uwżam, że bycie dziewicą w tym wieku to naprawdę nie jest wstyd, ale zaszczyt gdyż rzadko spotyka się takie osoby sama jestem dziewicą i muszę przyznać, że jestem z tego bardzo dumna mam 20 lat i myślę, że nie ma w tym nic wstydliwego. Pozdrówka Buziaki Paaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
pampaluna Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 19.10.06, 14:37 no cóż, wstyd to mieć niewiadomo ilu partnerów. Nie wierz jeśli ktoś ci mówi, że to wstyd, bo 90% facetów marzy, żeby być tym pierwszym. Przede wszystkim, na pierwszej randce nie mówi się " hej mam na imię Ola i jestem dziewicą". Jeśli nie masz zamiaru zrobić tego z przygodnym facetem, tylko z kimś kogo już poznasz, to myślę, że jak mu powiesz, że to będzie twój pierwszy raz to będzie bardzo ucieszony. A jeśli będzie to osoba, której na Tobie zależy to napewno będzie się starać, żeby to było wspaniałe, niezapomniane przeżycie. A kiedy posmakujesz takiego sexu, napewno będziesz chciała więcej. A to czy późno traci się dziewidztwo, czy wcześnie nie wpływa na popęd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna :)) Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.tvk.torun.pl 31.10.06, 13:38 hmm .... nie tak dawno temu sama sie nad tym zastanawialam :)) mocno sie jakos tego nie wstydzilam, ale zdawalam sobie sprawe, ze w spoleczenstwie gdzie 15, 16 latki moglyby udzielac porad seksualnych to troche dziwne. Kilka razy uslyszalam, ze to niespotykane teraz, poza tym pytania czy to wynikalo z moich przekonan religijnych. A odpowiedz byla prostsza niz moznabyloby przypuszczac:nie spotkalam odpowiedniej osoby. Pare miesiecy temu poznalam mojego obecnego chlopaka, troche sie zdziwil na poczatku ( on jest 3 lata starszy)i chyba tez mu przeszlo pare dziwnych mysli przez glowe bo zapytal mnie czy uwazam, ze trzeba z takimi sprawami czekac do slubu :)) niezle sie przy tym nasmialam. Wniosek: poczekaj na kogos, przy kim nie bedziesz miala specjalnych watpliwosci, bo "zalatwiajac sprawe" z kims kto cie wcale nie interesuje mozesz za jakis czas tego zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
papasmurff Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 27.11.06, 17:13 absolutnie nie jest wstyd, wrecz przeciwnie powod do dumy Odpowiedz Link Zgłoś
lolita8484 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 27.11.06, 21:50 Hello :) Ja trzymałam swoje dziewictwo do 22 roku życia :P Po raz pierwszy zrobiłam "to" 3 miesiące temu, a dokładnie 1 września 2006 :) Nie wiem po co tyle czekałam, bo sex jest cudowny :)Co prawda za pierwszym razem bolało i lała się krew :) ale potem to już rewelka :D Dodam, że nie zrobiłam tego z facetem, którego pokochałam :( Ale było cudownie :)Także dziewczyno, to nie wstyd, że jesteś jeszcze cnotką :) Wszyscy moi znajomi wiedzieli, że byłam "czysta" i nikt tego faktu nie wyśmiał i dla nich szacuneczek, a dla mnie tym bardziej hehe :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 28.11.06, 01:52 zaden wstyd ... tylko presja otoczenia wywiera duzy nacisk na to, zeby zrobic to jak najszybciej ... tak uwazam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAYdarknessNO.1 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 03:18 presja otoczenia wywiera nacisk na aborcje jak cie czytam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 28.11.06, 17:57 to nie czytaj :) i zamknij sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notbadgirl Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? IP: 212.182.77.* 28.11.06, 10:39 żaden wstyd...ja zrobiłam to pierwwszy raz w wieku 21 lat i to, że byłam dziewicą sprawiło, że mój chłopiec uznał mnie za idealną dziewczynę, nigdy nie przypuszczał, że pozna dziewice, a kiedys rozmawiał z koleżanka, że to jeden z warunków, który powinna spełnić kobieta jego życia...czuł sie bardzo zaszczycony tym, że to jego wybrałam na tego pierwszego i zawsze , gdy o tym wspominamy, całuje mnie...... w ogóle sądze, ze lepiej mogłam przeżyć ten pierwszy raz, niż gdybym miaął 17 lat i robiła to z rówieśnikiem....czekanie nie wpłynęło negatywnie na moje libido, wprost przeciwnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
little_star Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 28.11.06, 16:44 Jak dla mnie zaden wstyd:) na kazdego przychodzi pora:) i kazdy tez ma odmienne poglady co do tego:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:52 TO ZASZCZYT JA BYM SIE SZCZYCIŁA !!! JA MIAŁAM 18 I TEZ JESTEM DUMNA BO TYLKO SPAŁAM I BEDE SPAŁA Z JEDNYM FACETEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amijami [...] IP: *.chello.pl 29.11.06, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_pluszak Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 30.11.06, 00:33 zebym nie czytala wczesniejszych komentarzy pomyslalabym ze nikt cie wczesniej nie chcial... xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuella Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 30.11.06, 14:23 Rany, jaka ty płytka jesteś.Wstyd jest, jak dajesz każdemu po kolei !!! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: być dziewicą... Czy to wstyd w wieku 21 lat?? 30.11.06, 15:19 Noo.. jak cholera!!!! Ja to bym chyba z domu nie wyszła z takim brzemieniem! Hah Wstyd to jest (jak słusznie ktoś tu zauważył) brak szacunku do siebie i dawanie na lewo i prawo! A nie bycie dziewicą!! Litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś