Dodaj do ulubionych

ciagle mam pecha

12.10.06, 11:28
Ciagle mam pecha, kazdy facet mnie rzuca albo tylko wykorzystuje czy ja nie
mam prawa do szczescia, do stabilnego zycia ?ostatnio zapowiadalo sie dosc
fajnie, myslalam,ze cos sie zmieni i ulozy na lepsze, znow jestem w punkcie
wyjscia:(mam tego serdecznie dosc.
Obserwuj wątek
    • ghostdogg Re: ciagle mam pecha 12.10.06, 11:47
      wzruszające.
      • zbuntowany_aniol2 Re: ciagle mam pecha 12.10.06, 12:54
        mam dosc intymne pytanko..czy wspolzyjesz ze swoimi partnerami?i po jakim
        czasie jesli tak?
        • Gość: wojtek Re: ciagle mam pecha IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.10.06, 14:01
          A mnie już dwie dziewczyny rzucił i co mam mięc doła. Nawet nie spałem z nimi bo
          czekałem na odpowiednmią chwilę.
        • Gość: satelitka Re: ciagle mam pecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:39
          nie wspolzyje - jestli o to chodzi ( w ogole) co do komenta typu wzruszajace -
          to dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, napewno takiej oczekiwalam.
    • krokiecica Re: ciagle mam pecha 12.10.06, 19:25
      Zastanów się nad swoim zachowaniem...
      Może w obawie przed kolejnym rozcarowaniem/odrzuceniem jesteś zbyt namolna, za
      bardzo nadskakujesz facetom?
      Może nie masz własnego zdania, a chyba nikt nie lubi przesadnie niezdecydowanych
      osób....
      A może po prostu spotykasz na swej drodze facetów, którzy szukają dziewczyn na
      "1 noc"..., niedojrzałych do głębokiego związku...
      <na razie tylko tyle przychodzi mi do głowy>
      • Gość: satelitka Re: ciagle mam pecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:42
        1) nie nadskakuje im- staram sie byc konkretna kawa na lawe- nie lubie bajerowan
        tylko konkrety albo gruszka albo pietruszka czy banany,
        2) nie sypiam z nimi bo nie bede sypiala z potencjalnym facetem tylko WLASNYM
        facetem,
        3) moje zachowanie- co do wlasnego zdania to jest azza bardzo podkreslone.
        • nemo1968 Re: ciagle mam pecha 13.10.06, 13:53
          > 1) nie nadskakuje im- staram sie byc konkretna kawa na lawe- nie lubie
          bajerowan tylko konkrety albo gruszka albo pietruszka czy banany,

- czyli wychodzi na to, ze konkretnie pytasz: oświadczasz się koleś, czy nie ?
          - bo ja sie tylko całuje z tym co sie oswiadczy, a sx to po ślubie ?
          - Ja bym spanikował!

> 2) nie sypiam z nimi bo nie bede sypiala z potencjalnym facetem tylko WLASNYM
          > facetem,
          - a może zacznij sypiać z potencjalnym facetem a szybko dorobisz się WŁASNEGO
          faceta? (sorry za kawę na ławę - męski punkt widzenia)

> 3) moje zachowanie- co do wlasnego zdania to jest azza bardzo podkreslone.
    • Gość: gosc Re: ciagle mam pecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:44
      przykro mi
      • Gość: .......... ciągle o tym gadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:55
        ............
        • Gość: satelitka Re: ciągle o tym gadasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:07
          na tym swiecie chyba nie ma normalnych facetow- zbyt szybko sie przespi-
          puszczalska...nie chce od razu sypiac,cnotka niewydymka,jak to jest ?
          • nemo1968 Re: ciągle o tym gadasz 13.10.06, 14:18
            > na tym swiecie chyba nie ma normalnych facetow- zbyt szybko sie przespi-
            > puszczalska...nie chce od razu sypiac,cnotka niewydymka,jak to jest ?

Wiesz co, myślę, że to jest tak. jak się ze mną szybko przespała to znaczy, że
            robię na niej wrażenie i jestem supemenem, jak szybko z kolega a mnie spławiła
            to puszczalska. Jak nie chce ze mną od razu, to cnotka...; jak nie chce z
            kolegą od razu, to ok - porzadna dziewczyna.

To jest tak, że punkt widzenia zależy od kąta pochylenia głowy kiedy się patrzy.
            Wypróbuj - naprawdę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka