Dodaj do ulubionych

Wibrator na prrezent

09.11.06, 09:12
bylby dobry?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesiek z klanu Re: Wibrator na prrezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:25
      dla faceta ?
    • Gość: T* Re: Wibrator na prrezent IP: 81.219.158.* 09.11.06, 09:30
      Od kogo?
      Dla kogo?
      Z jakiej okazji?
    • agatka_to_ja Re: Wibrator na prrezent 09.11.06, 10:45
      dla nimfomanki - jasne...
      dla wroga, zeby go skompromitowac - jasne...

dla kogoś innego - trudno o bardziej kretyński prezent.
      • Gość: wiesiek Re: Wibrator na prrezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:46
        agatka a ty jakiego uzywasz?
        • agatka_to_ja Re: Wibrator na prrezent 09.11.06, 11:04
          pochwal sie ty najpierw.
          • Gość: wiesiek Re: Wibrator na prrezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:18
            jajko.acn.waw.pl/obrazki/sklep/vibra2.jpg
            prosze bardzo agatko
      • kolczuga Re: Wibrator na prrezent 09.11.06, 10:47
        a o jajcarskich prezentach pewnie nie słyszałaś?
        • agatka_to_ja Re: Wibrator na prrezent 09.11.06, 11:05
          cóż, moze niektorych by to rozbawilo... mnie - nie
          • nemo1968 Re: Wibrator na prrezent 09.11.06, 11:27
            Agatka, co cie bawi? W sensie ogolnym?

"Rejs", "Miś", "Monthy Pyton", "Głupi i Głupszy",
            "9 m-cy", "Dziennik Bridget Jones"

Jaki rodzaj humoru wywołuje twoj usmiech?
          • Gość: aga bo "agatki to ja" nikt nie dmucha i nie wie co to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:11
            przyjemnośc ja bym mogła dostac taki prezent
            • zbuntowany_aniol2 Re: bo "agatki to ja" nikt nie dmucha i nie wie c 09.11.06, 22:05
              nigdy w zyciu nie ucieszylabym sie z tak durnego prezentu:)pozdrawiam
              • Gość: zadrzemiona Re: bo "agatki to ja" nikt nie dmucha i nie wie c IP: *.net-serwis.pl 10.11.06, 14:30
                Ja dostałam parę razy wibrator w prezencie. Pierwszy raz - na osiemnastke od
                koleżanek i uśmiałam się. Drugi raz - od mojego faceta na rocznicę związku.
                Ucieszyłam się i zaraz zaczęliśmy go razem wypróbowywac... Dla mnie to nie jest
                głupi prezent, ale są różne gusta, więc zależy, dla kogo ma byc ten przezent,
                jak długo się zna tę osobę, kim ona jest dla nas i jak by zareagowała.
      • Gość: anty agatka Re: Wibrator na prrezent IP: 87.204.65.* 10.11.06, 18:46
        no prosze a ja jak dostalam wibrator to uznalam ze to zjalepszy prezent pod
        sloncem
    • karimata_hari Re: Wibrator na prrezent 10.11.06, 15:29
      to wspaniale, że już myślisz o świątecznych prezentach! jeśli dla wujka - to
      dorzuć jeszcze skrzynkę na narzędzia, a jeśli dla babci to może konfiturę z
      pigwy?

Wesołych Świąt! hoł hoł hoł...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka