blademoon84 24.11.06, 17:38 Pochwalcie się dziewczyny, jakie męskie czynności potraficie same zrobić??? Czy aby na pewno stwierdzenie "słaba płeć" możemy już odłożyć do lamusa, czy jednak nadal ona funkcjonuje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:53 tak sie sklada ze kobieta jest juz wyzwolona ,a te drobne prace to kazdy zrobi za odpowiednia zaplata-wiec stwierdzenie slaba plec chyba mozna odlozyc do lamusa-a tak swoja droga kobiety sa teraz tak rozgarniete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:33 wierze bo musze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Męskie prace IP: 80.54.176.* 24.11.06, 18:38 Np. rąbać drewno! A Ty potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:41 do kogo to-ja potrafie ,ba nawet uciupalem akacje dwudziestoparoletnia siekierka w dobie sprzetu spalinowego ale i tak musiala przyjsc ku pomocy-choc wygladam na chuderlaka Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Męskie prace 24.11.06, 18:41 jasne,wbic gwozdzia,zrobic dziurke wiertareczka,zrobic poleczke na ksiazki zaradna jestem,nie wyreczam sie facetem:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Męskie prace IP: 80.54.176.* 24.11.06, 18:43 To było do autora wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazebo Re: Męskie prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:50 kobieta z wiertarką, albo młotkiem, brrrr.....to takie odpychające Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Męskie prace 24.11.06, 18:52 taaa facet przy garach,sprzatajacy,lub przewijajacy dziecko to takie niemeskie..wiecej tolerancji czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazebo Re: Męskie prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:56 zbuntowany_aniol2 napisała: >wiecej tolerancji czlowieku co ma do tego tolerancja ? ja mówię o odczuciach swojego libido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:53 pewnie,no co kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boji-no zaraz a jak facet gotuje to tez jest odpychajace... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Męskie prace 24.11.06, 18:55 czy ja mowie ze ja ciagle wykonuje talie prace?jak nie ma pod reka faceta to nie dzwonie i nie sciagam go z drugiego kranca Polski tylko sama sobie radze,niektorzy faceci sa tacy ograniczeni..ja cenie w kobietach zaradnosc a w mezczyznach to ze dbaja o swoje kobiety nieograniczajac je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:00 no co ty-slusznie mowisz-ja pisalem do gazebo-wiadomo ze jestes inteligentna jak nie dajesz rady to pewno improwizujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Męskie prace 24.11.06, 19:49 Odpychające??? To wytłumacz mi fenomen teledysku "Satisfaction"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazebo Re: Męskie prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:58 ueska3 napisała: > To wytłumacz mi fenomen teledysku "Satisfaction"!! a o co tam chodzi ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Męskie prace 24.11.06, 20:00 Stado panien bawiących sie wiertareczkami i innymi takimi męskimi zabaweczkami i... stadko panów przed tivi z tak zwanym ślinotokiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazebo Re: Męskie prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:03 blueska3 napisała: > Stado panien bawiących sie wiertareczkami hehehe, pewnie były półnagie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazebo Re: Męskie prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:10 dlaczego miałyby być ohydne ? pewnie to były panienki o figurach modelek z Playboya, seksownie ubrane i do tego te wiertarki, ot taka seksualna fantazja, tylko co to ma wspólnego z realnymi sytuacjami w życiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Męskie prace 24.11.06, 20:14 A dlaczego są odpychające??? Jeśli kobieta nie może liczyć na faceta albo sie nie może doprosić to wtedy sama bierze się za "męskie prace"! Bo jesli ma słuchac miliona różnych wymówek i tego, jaki facet jest zmęczony i wogole to.. woli sama zabrać sie za to! Ja nie uważam ze to jest jakies złe..to jest po prostu przystosowanie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazebo Re: Męskie prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:19 blueska3 napisała: > A dlaczego są odpychające?? ok, może nie tyle odpychające, co mało pociągające Odpowiedz Link Zgłoś
blademoon84 Re: Męskie prace 24.11.06, 23:47 ale kobieta nie zrobi tego tak dobrze jak mężczyzna!!! nie każda sa wyjątki jakies ale rzadko i na wsiach zabitych dechami Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Męskie prace 24.11.06, 19:14 potrafie kolo zmienic w aucie, sprawdzac poziom oleju, sama tankuje, sama dolewam rozne plyny do auta, potrafie drewno siekierka rozbijac, potrafiepolke sama zrobic przywiercic cos do sciany,wymieniac korki, i rozne takie. i czy dzieki temu jestem bardzej meska?cczy poparlam teze,ze slaba plec odchodzi do lamusa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:17 meska to ty nie bedziesz, dobrze ze bedziesz kobieca:)to ze kobieta umi to tamto to na duzy plus++++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Męskie prace IP: *.timplus.net 24.11.06, 20:06 Sama wszystko mogę zrobić! Malowałam juz ściany we wszystkich pokojach w moim domu, wcześniej je tapetowałam, potrafiłam naprawić klamkę u dżwi jak soe popsuła, prysznic, dvd, sama naprawiałam wszelkie zagarki i co tylko sie popsuło! Heblowałam deski, bejcowałam surowe meble, skręcałam wielkie dwuosobowe łóżko moim rodzicom które było sprowadzone w częściach, układałam płytki na podłodze w łazience... ile ja się juz narobiłam... Tak naprawde to większość kobiet jest matką, żoną, kochanką, kucharką, sprzątaczką, księgową, doradcą finansowym, panią "złota rączka", malarzem, tynkarzem, elektrykiem, fachowcem od robót wykończeniowych i czym tam jeszcze trzeba jeśli tylko zajdzie taka potrzeba... Facet jak czegoś nie umie to sie za to nie bierze, kobieta jak uwarza że czegos nie umie to albo juz to umie albo zaraz się tego nauczy. Dobija mnie widok słodkich idiotek które wołają faceta bo uszko od filiżanki się urwało i trzeba kropelką skleić albo muzyki do wnampa nie potrią zrzucic (a znam i takie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessaa1 Re: Męskie prace IP: *.110.140.martel.pl 24.11.06, 20:16 Jesli mam sie prosic o przybicie gwozdzia lub tym podobne faceta ktory lezy przed telewizorem z piwem w reku to wole zrobic to sama Odpowiedz Link Zgłoś
blademoon84 Re: Męskie prace 24.11.06, 23:36 ja lubię jak sie kobieta mnie prosi o coś, czuje sie wtedy potrzebny :-) My faceci nie raz niektórych rzeczy nie możemy się od kobiet doprosić, choć byśmy na głowie stawali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia_el_donia Re: Męskie prace IP: *.asta-net.com.pl 24.11.06, 20:56 Kiedy moj facet wyjechał na długi czas pokazal mi jak mam formatowac komputer. Oczywiscie ja skrupulatnie robiłam notatki. Od tego czasu potrafie formatowac dyski, instalowac Windowsa, Office i wszystko inne co jest mi niezbedne do zycia :) A gotowac dalej nie umiem, ale za to Moje Kochanie robi to wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:59 a pokazal ci jak nie formatowac komputera zeby wszystko dzialalo-no patrz tylko pozazdrosci takiej kobiety-ale wiesz teraz komputer sformatowac to nie sztuka skora wszystko jest na jednej plytce nie tak jak kiedys kiedy trzeba bylo znac komendy dosowskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia_el_donia Re: Męskie prace IP: *.asta-net.com.pl 24.11.06, 21:03 No coż, zasady higieny komputera znam. Wiem tez co robic, zeby wszystko działało. Masz racje z tym, ze dzis łatwo sie to robi, ale gdy sie uczyłam formata i instalacji Windowsa, siedziałam z wywalonym ze zdiwienia jęzorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:07 zartujesz chyba-bo to jest takie proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia_el_donia Re: Męskie prace IP: *.asta-net.com.pl 24.11.06, 21:31 Żartujesz? Nie jestem alfa i omega, ale mam wrazenie ze nie mowimy o tym samym Windowsie. Ja mam 98SE, czy jakos tak. W kazdym razie 98 z dopiskiem... a te smieszne zaklęcia jakie nalezy wpisac podczas formatowania tez sa proste? No i wyszło na jaw, ze jestem kobieta-ignoranktą w kwestii informatyki. Nic, trudno, spuszczam głowe i poddaje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:35 fakt faktem win98SE jest trudniejszy w instalacji,a jesli idzie winXP to juz taki pikus ze nawet niemowlak to zrobi -a te zaklecia to komendy dosowskie-za wiele tych zaklec nie tzreba wpisywac jak sie formatuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia_el_donia Re: Męskie prace IP: *.asta-net.com.pl 24.11.06, 21:39 Ha! :)Wiedziałam, ze coś jest na rzeczy. Moze tych "zaklęć" nie ma zbyt duzo, ale problemem jest "gdzie ja to do cholery zapisałam?!" Ewentualnie jeszcze "gdzie ja połozyłam ten zeszycik?!" Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Męskie prace 24.11.06, 21:09 Hmm..jakoś nie specjalnie mi zależy chyba! :) Bo w żaden sposób mnie to nie dotyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Męskie prace 24.11.06, 23:59 Blejdmunku kochany..czemu nie wierzysz w to, że kobiety czasem naprawde mogą być lepsze od facetów? Jesli ja mam sie prosic faceta oglądającego tivi, żeby mi przybił szafke w kuchni.. i jesli mam sie nasłuchać jaki to on jest zmeczony i ze własnie sie położył.. to wolę zrobić tą szafke sama!!! Bez łaski! Odpowiedz Link Zgłoś
blademoon84 Re: Męskie prace 25.11.06, 00:02 za darmo to nie ma w zyciu nic, ja przybije tą szafke ale Ty też musisz w zamian coś zrobić dla mnie. Taka podstawowa wymiana barterowa tylko z wyjątkiem że usługa za usługe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:05 ma kobieta racje-popieram-czasem samu niz sie prosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picobello Re: Męskie prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:02 moze masz racje-kiedys sie gralo na sieci w age of empiers ale ta pierwsza wersja-to naprawde bylo dobre kiedy malo kto mial kompa i trzeba bylo robic siec Odpowiedz Link Zgłoś
blademoon84 Re: Męskie prace 25.11.06, 00:05 teraz pewnie masz jakąś miłośc i dawne zainteresowania zeszły na dalszy plan!! Rozumiem Cie!!! ale zobaczysz WRÓCISZ DO TEGO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś