Dodaj do ulubionych

W centrum uwagi

05.02.07, 11:26
Chcialam poznac opinie osob, ktore tez tak maja. Uwielbiam byc w centrum uwagi. Jestem typem skandalistki, ale nie tandeciary. Lubie ludzi zaskakiwac, czasem, az za mocno. Musze miec twardo wyrobiona opinie, ze jesem taka a nie inna. Ze jeestem TAKA, a nie szara, taka sobie,
osoba na ktora nic nie zwraca uwagi. Uwielbiam jak o mnie szepcza i plotkuja. Lubie jka wszyscy mnie znaja.W sumie nie interesuje mnie ich opinia o sobie, tylko po prostu musza wiedziec ,,o to ta". Czy wy tez tak macie?
Obserwuj wątek
    • gwiazdka_na_niebie Re: W centrum uwagi 05.02.07, 11:51
      NIE
      A ty co? Lansujesz się tu? ;p
    • agatka_to_ja Re: W centrum uwagi 05.02.07, 12:05
      nie
    • Gość: senshru Re: W centrum uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:17
      ....jeszcze nie...
    • Gość: mmmm Re: W centrum uwagi IP: *.net 05.02.07, 14:53
      żałosne:/
    • Gość: kali Re: W centrum uwagi IP: *.ztpnet.pl 05.02.07, 15:14
      > lko po prostu musza wiedziec ,,o to ta". Czy wy tez tak macie?

A moze 'o to ta, co daje za drina?'
    • Gość: psycholog Re: W centrum uwagi IP: *.chello.pl 06.02.07, 08:57
      Wydaje mi sie ze masz niskie poczucie wlasnej wartosci,tak naprawde jestes
      niepewna siebie i potrzebujesz zeby ludzie zwracali na Ciebie uwage,to Cie
      dowartościowuje. Gdybys byla pewna siebie osoba to nie potrzebowalabys
      zwracania uwagi na siebie. Mozesz wszystkich oszukiwac ze jestes pewna siebie
      ale bądz chociaz ze soba szczera...w srodku kryje sie szara myszka, dlatego tak
      bardzo nie chcesz zeby Cie ktos tak postrzegal .W koncu z jakiegos powodu boisz
      sie ze ktos zauwazy schowana głeboko w Tobie szara myszke.Peoponowalabym abys
      zastanowila sie czemu tak jest.....?Moze rodzice nie zwracali na Ciebie zbytnio
      uwagi,albo rodzenstwo bylo bardziej faworyzowane od Ciebie,a moze cos sie
      wydarzylo takiego w szkole i boisz sie odzucenia?.
      • merci666 Re: W centrum uwagi 06.02.07, 12:36
        Masz racje, bo ja nie jestem pewna siebie. Uawzam, ze jestem brzydka, gruba i do niczego:). Ale lubie glupie akcje typu calowanie sie z kolezanka na korytarzu (jestem dziewczyna) przy wszystkich uczniach i wiekszosci nauczycieli (gimnazjum). Seks po kilku godzinach znajomosci. Lubie szokowac:)
        • gwiazdka_na_niebie Re: W centrum uwagi 06.02.07, 14:36
          Brakuje ci inteligencji i urody to próbujesz nadrabiać czymś innym.
        • agatka_to_ja Re: W centrum uwagi 06.02.07, 18:56

merci666 napisała:
          > lubie glupie akcje typu calowanie sie z kolezanka na korytarzu
          > (jestem dziewczyna) przy wszystkich uczniach i wiekszosci nauczycieli (gimnazj
          > um). Seks po kilku godzinach znajomosci. Lubie szokowac:)

żenada....

szkowoac mozna tez w dobrym guscie.. ale ty wybralas gust najgorszy...

kretynizm..
    • Gość: lena Re: W centrum uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:46
      a ja jestem zodiakalnym lwem i tez tak mam:)nie wazne jak o mnie mowia,wazne,ze
      wogole mowia.nie brakuje mi pewnosci siebie,poprosty juz taka jesyem:)
      • Gość: expert Re: W centrum uwagi IP: *.bel.vectranet.pl 06.02.07, 16:51
        Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakbyś się zachowywała , gdybyś potrafiła pisać
        poprawnie i po polsku.
        • Gość: lena Re: W centrum uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:54
          to tylko glupie literowki!!!!!jezeli oceniasz ludzi po tym jak pisza to
          wspolczuje,tobie i twoim znajomym!
        • Gość: lena Re: W centrum uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:56
          a i jesli wstawiasz znaki interpunkcyjne to rob to w odpowiednim miejscu!
    • Gość: kali Re: W centrum uwagi IP: *.ztpnet.pl 07.02.07, 14:01
      Tutaj chcesz opinie od bandy idiotow.
      W innych tematach chcesz rady, a to ta sama banda idiotow.

Jak Cie rozpiera energia to powal glowa w sciane przy calej szkole. Tez zwrocisz
      na siebie uwage.
      • Gość: Lacomia Re: W centrum uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:00
        przez to że jestem jedynaczką,to uwielbiałam być w centrum,nie że chciałam
        szokować,po prostu fajnie było jak na mnie wszyscy zwracali uwagę,ale chyba po
        prostu z tego wyrosłam,nie wiem jakoś samo przeszło,nie to że teraz jestem szarą
        cichą myszką,bo korba dalej została ale to już nie to,ty pewnie też z tego
        wyrośniesz :)
    • zbuntowany_aniol2 Re: W centrum uwagi 07.02.07, 17:42
      ja tez lubie byc w centrum uwagi ale nie kosztem swojej godnosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka