Dodaj do ulubionych

Czarne w brąz

23.03.07, 16:16
Mam czarne, farbowane włosy i chciałabym przefarbować je na ciemny brąz, czy
jest to możliwe w domowych warunkach bez wcześniejszego rozjaśniania? Jaka
farba byłaby najlepsza? Próbował ktoś?
Obserwuj wątek
    • malina862 Re: Czarne w brąz 23.03.07, 17:28
      Nie nie ma takiej możliwości.Nic ci czerni nie pokryje..
      Ilez to ja cierpiałam przez takie własnie eksperymenty z włosami....
      Tez mi się czerni kiedys zachciało..Wygladałam jak ku..rewaka po zasadniczej w
      ogole mi nie pasował.Wszyscy mi to mówli...Byłam u pieciu fryzjerów.
      Kazali myć czesto by kolor spłowiał ewentualnie proponowali rozjasnienie i
      potem farbe, ale chciałam szkoda mi było włosów.Czekałam 2 lata az odrosły i
      teraz na dniach wybieram sie do fryzjera ufarbować ładny ciepły braz.
      A w domowych warunkach to już wogóle nie masz szans...
    • Gość: nina Re: Czarne w brąz IP: *.range86-147.btcentralplus.com 23.03.07, 19:06
      ja tez kiedys mialam wlosy farbowane na czarno. fryzjer zastosowal cos o
      nazwie ,, kapiel dla wlosow''. nie mam pojecia skad ten ,,magiczny'' preparat
      wzial ale na 100 proc. nie byl to dekoloryzator na bazie perhydrolu. kolor
      sciagnal rewelacyjnie (do jasnego brazu), a potem nalozyl braz. chyba to byla
      wella albo szwarckopf (jak to sie pisze?).
      • Gość: satt Re: Czarne w brąz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:12
        no mysle,ze ciezko bedzie z czerni w braz a masz naturalne czarne ?hmm mysle,ze
        nie warto ich rozjasniac rozjasniaczem i ladowac farby bo beda zniszczony, wez
        lepiej rozjasnij pare kosmykow ,zrob pasemka tylko na koronie...a potem farbnij
        te rozjasnione na rozne odcienie brazu od p\cappucino po cieply brazy i normalne
        i w tym twoje czarne,nie beda tak zniszczone a jednak beda sprawialy jasniejszych
        • Gość: ambroka Re: Czarne w brąz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:43
          Dziękuję za odpowiedzi, właśnie też myślałam o jakichś pasemkach albo
          balleyage, zobaczymy co z tego wyniknie...
    • aquira Re: Czarne w brąz 26.03.07, 22:14
      Brillance Luminance jest przeznaczona dla ciemnych włosów. Sprawdź opinie w
      Internecie, może się opłaca. Ja osobiście nie próbowałam (mam jasne włosy).
      • crunch4 Re: Czarne w brąz 27.03.07, 04:01
        co za bzdury ja cale zycie farbuje na zmniane na czarno lub ciemny braz, trzeba
        poczekac z 3 miesiace od farbowania na czarno , wlosy sie troche wymyja i wtedy
        na ciemny braz za nastepne 3 mies znowu na ciemny braz i po sprawie. nie rob
        zadnych pasemek ani balejazy bo sa obciachowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka