kamasze_dorna 23.03.07, 18:24 Woody Allen: Może nie jestem najlepszym kochankiem świata, ale siódme miejsce nie jest chyba takie najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mona O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.aster.pl 23.03.07, 18:52 Cóż... Gorąco prosimy mężczyzn, żeby zapoznawali się z tego typu artykułami. Akurat ten jest bardzo trafny. Szczególnie (jak dla mnie :)) najważniejsze fragmenty to : 1. 'kobieta ma seks w głowie' 2. utrzymywanie rytmu 3. delikatność dotyku. Dajcie się prowadzić zresztą, czasem jest też dzień z ochotą na mocniejszy seks...;) Pozdrawiam Panów i Panie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bing Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:21 Seks jest stanowczo przereklamowany. Dla mnie osobiscie jest glownie zrodlem upokorzeń, a nie radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.aster.pl 23.03.07, 21:07 ojej, z kim Ty się kochasz...? może da się zmienić tę osobę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.spray.net.pl 24.03.07, 12:10 Moze czas w koncu napisać o czym w sypialni powinna pamietac kobieta ? Z innej strony ciekawe jest dlaczego artykul dla mezczyzn umieszczono na forum kobieta, pozozstawie to bez komentarza. Jesli chodzi o rady to przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bing Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:16 Zmienialem... zawsze to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samiec Przesąd!Grunt to własciwy scenariusz.Najpierw musi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:25 mi się chcieć, czyli moja wybranka zamiast gadać musi mnie przygotować (buzią), później pokazuję, jaka to figura,....., później przyjmuję wyrazy wdzięczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:11 Jestem oczywiście facetem i uważam, że artykuł naprawdę jest przydatny. To co podkreśliła 'mona' to faktycznie esencja udanego seksu... Tylko że nie zawsze wszystko wychodzi, zwłaszcza jak pożądanie jest duże i pojawia się chęć pójścia na skróty... No ale trening czyni mistrza. P.S. Widać że 'mona' to fajna babka, ale to tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.aster.pl 24.03.07, 22:02 Pit, nic straconego, duże pożądanie połączone z szybkim zaspokojeniem ponoć wpływa bardzo dobrze na zdrowie. Dla odmiany i odprężenia np. przed wizytą gości, kiedy nie ma czasu, sprawdza się znakomicie. I humory gospodarzy potem jakie :) A Twojej partnerce gratuluję. Ochotę na seks, wynikającą z potrzeb psychicznych, na pewno jej zapewniasz. Marudzącym malkontentom nadmienię tylko, że artykuł z poradami dla kobiet też już gdzieś jest, czytałam. Nie trzeba się tak obruszać, tylko współpracować i słuchać siebie nawzajem, wtedy powinno być przyjemniej... ;) Ps. Tak na marginesie, jest mi bardzo miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:05 Mona, dzięki za ciekawe porady, które tylko świadczą, że Twój partner na pewno się nie nudzi. Urozmaicenia - różnego rodzaju, nie tylko w seksie, są gwarancją udanego związku. O tym trzeba pamiętać, by nie popaść w monotonię, która mogłaby zgasić "ogień" który później trudno byłoby wzniecić na nowo. P.S. Tylko mnie utwierdziłąs że miałem rację w poprzednim ps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.cnb.com.pl 18.04.07, 21:44 Co racja to racja! Odpowiedz Link Zgłoś
wube666 Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna 11.05.07, 20:51 troche po czasie, ale warto jednak potwierdzic. to prawda i tylko prawda. jakze to proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:20 Mona prawdę Ci powie... Wprawdzie ten artykuł nie powiedział mi nic nowego (na szczęście umiem "słuchać" kobiet, wiem czego chcą i potrafię im to dać ;)) ale trzeba przyznać że rady w nim zawarte są trafne jak rzadko kiedy. Niejednemu panu (i pani) zmieni punkt widzenia na to co się dzieje w sypialni. I bardzo dobrze, bo te porady mogą zmienić je tylko na plus. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaka O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:44 dla mnie rozmiar czlonka mojego faceta to podstawa!!!!!!!!!!!! wiec prosze nie pisac tym nieszczesnikom glupot i ich nie oszukiwac!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.chello.pl 25.07.08, 18:22 z kim jest w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaka rozmiar penisa jest bardzo wazny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:46 prosze nie pisac ze tak nie jest!!!!!!!!! im wiekszy tym lepszy!!!!!! kto pisal ten artykul!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto preferujesz wiec 38-tonowego tira jako swoje auto IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.07, 20:07 - gratuluje ;-), a masz cos w zamian do zaoferowania tak w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... IP: *.aster.pl 23.03.07, 20:19 ... przeznaczony dla mężczyzn (sic!). Ciekawe czy gazeta.pl stworzy kiedyś dział dla mężczyzn i umieści tam taki artykuł. Tym razem link był na głównej stronie :-). P.S. I drogie panie, nie piszcie, że chciałbym w dziale przede wszystkim zdjęcia roznegliżowanych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 23.03.07, 20:31 Owoce avocado? To jakies bajeczki! Kupuje je bardzo czesto (pisze z Florydy) i... nigdy nie zauwazylem zadnego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... 23.03.07, 22:17 Bo chodzilo o nasze polskie, rodzime, katolicko-narodowe awokado, a nie jakies amerykanskie podróby z Wall-Martu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocoloco Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:58 seler to jest to,najlepiej soczek z tego korzenia i czlowiek jest tak pobudzony ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 12:49 Z warzyw to ponoć marchewka lub ogórek też znakomicie pomagają w przypadku braku erekcji. Tylko trzeba ją dobrze przywiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: A uczucie to ...penis.Biedni (ne) sexoholicy. 24.03.07, 01:31 Moze podzielisz sie swoim problemem z reszta spolecznosci? Pomoc pewnie nie pomozemy, ale za to chetnie posluchamy. Ja stawiam na trudne dziecinstwo i zaburzone relacje z ojcem-alkoholikiem, rekompensowane czestymi wizytami w kosciele i idealizowaniem ukochanego wikarego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: A uczucie to ...penis.Biedni (ne) sexoholicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 12:50 Zawsze podejrzewałem, że gros zwolenników i aktywistów PiS to seksualni frustraci :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hus no nieeeee znowu kupa bardzo mądrych porad dla IP: *.chello.pl 24.03.07, 09:12 kogoś równie bardzo mądrego Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna 24.03.07, 09:38 co prawda to prawda... w sensie pierwszy subheadline i o to, ze jak facet w ciagu dnia traktuje cie jak kolezanke albo naburmuszony a potem zalewa cie slina celem podniecenia, to moje podniecenie mozna porownac do paczki papierosow... podniecenie u kobiety ma piekny przycisk w glowie i wystarczy, ze facet wylaczy go swoim zachowaniem i moze joge uprawiac na tobie a tu gowno... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika w sypialni mężczyzna powinien sie zapomniec 24.03.07, 12:12 a kobitka tez. kraciasta koldra na podloge, swiatlo, i bara bara. W jednym jest racja, juz od rana nalezy naszej wybrance obiecywac spora frajde, niech to przemysli, nabierze ochoty. Nie ma jak wyobraznia, niech pracuje za nas. Mowi to stary gazda z Bialki tatrzanskiej... ops, to nie ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 13:21 Heh.. Ja powiem tak.. Ostatnimi czasy nasłuchałem się i naczytałem dość kobiecych wypowiedzi, żeby zauważyć jedno.. Śmiać mi się chce, kiedy je czytam/słucham.. Dlaczego..? Bo w świadomości społeczeństwa o tradycjach "chrześcijańskich" ( mówię tak celowo, jeżeli ktoś w tym momencie przestanie rozumieć moją wypowiedź odsyłam do www.google.pl i samodzielnego dokształcenia się w kulturze co poniektórych cywilizacji, bo oprócz post-chrześcijańskich istnieje jeszcze kilka innych o zgoła odmiennych poglądach na te sprawy ) udany seks w 95% zależy od umiejętności oraz postawy mężczyzny.. Szczególnie w przekonaniu kobiet, jako że mężczyźni mają wrodzoną zdolność do łamania wszelkich barier a naturze moralno-tradycyjny-nie-wiadomo-jakiej.. Otóż mam dość słuchania wypowiedzi typu: "Aby nakłonić partnerkę do stosunku mężczyzna powinien od samego rana prawić Jej komplementy, uprzednio rozpoczynając Jej dzień bukietem czerwonych róż na pościeli, śniadaniem do łóżka, następnie gorącą kąpielą. Kiedy zadowolona z tego faktu ( umiarkowanie, ponieważ niektóre komplementy były nieciekawe, nie wszystkie róże miały ładne liście, śniadanie nie było wyśmienite, a w ogóle to pogada nie sprzyja takiemu zachowaniu ) kobieta z lekkim uśmiechem na twarzy wejdzie w codzienny rytm, istnieje pewna szansa, że wieczorem będzie bardziej aktywna ( nawet tego nie skomentuje, bo mi zęby zgrzytają.. ). Po Jej powrocie z pracy/zajęć/czegokolwiek mężczyzna powinien cierpliwie wysłuchać co ciekawego ( sic! ) ma do powiedzenia ( czyli poczekać cierpliwie aż po kilku godzinach przestanie zrzędzić, od czego w mężczyźnie samoczynnie gromadzi się nadmiar adrenaliny lub gadać o pierdołach ,od których powieki same opadają ) pochwalić, ewentualnie pocieszyć, wyznać miłość, zapewnić o trwałości tego uczucia, a przez następne 3 godziny kłócić się z Nią, że wcale nie żartował i tak jest na prawdę. Po tym wszystkim istnieje już realna szansa, że kobieta da się dotknąć, być może nawet przytulić, a jeżeli mamy spore szczęście to i da się pocałować ( uwaga, w tym momencie specjalnie mówię o tym, że kobieta "da się.." ). Mężczyzna powinien to traktować jako honor i sukces ( sic! ). Kiedy kobieta ochłonie z wrażeń kolejnego dnia spędzonego na plotkach z koleżankami, paradowaniu po sklepach i interesowaniu się wszystkim i wszystkimi, być może nie zaśnie.. ( bez komentarza ) Jeżeli nie, to znaczy, że szczęście na prawdę nam sprzyja.. Wtedy możemy przystąpić do zabawy w podchody, jako że najmniejszy fałszywy ruch może sprawić, że cały plan, układany od białego świtu, a powtarzany nieudolnie już od 5 dni ( sic! ) może legnąć w gruzach. Więc przytulamy się do partnerki, jeżeli to aktualnie nie przeszkodzi Jej w oglądaniu Magdy M, lub innej pasjonującej rozrywce i staramy się delikatnie nakierować Jej myślenie na odpowiednie tory, używając magicznych zaklęć w stylu: "ale dziś piękna noc". Jeżeli kobiet podchwyci naszą aluzję i zacznie snuć w głowie piękną historię o zagubionej księżniczce, która po wielu perypetiach odnalazła swojego księcia na białym koniu ( albo "z dyskoteki" -> @kali :* :P ), wtedy być może przy okazji tej projekcji dojdzie do scen romantyczno-miłosnych, dzięki czemu najdzie ją nieśmiała ochota do przeżycia takiej przygody. Wtedy mężczyzna powinien w sposób błyskotliwy i doskonały wpasować się w szkic wyśnionego księcia tak, aby bajka mogła się potoczyć dalej. Tak więc mężczyzna cierpliwie spełnia kolejne wymagania ( będąc jednocześnie w stresie, który trudno sobie wyobrazić, ale co tam przecież - drobiazg ) doprowadzając wreszcie odpowiednio nastawioną psychicznie partnerkę do orgazmu, dwóch lub kilkunastu ( ponieważ podczas stosunku zapomniał na chwilę o swoich wymaganiach chcąc dać ukochanej wszystko, co tylko mógł w obecnej chwili dać najlepszego ). Kobieta wreszcie odczuwa satysfakcję i wreszcie słowem "kocham" nagradza swojego partnera ( który, notabene wskutek stresu i skupieniu się na potrzebach partnerki jeszcze nie osiągnął orgazmu ), po czym mówi, że nie ma już siły na nic i zasypia obiecując nagrodę w dniu następnym ( *&$%*@#(*$&@#($)&@(#&$@^#@*&^#$*@#^$(^($@*^$(@*#^$- tu ciąg wybitnie niecenzuralnych słów, które w sposób idealny mogłyby odzwierciedlić uczucia mężczyzny )". Kobietom się wydaje, że mężczyzna jest od tego, żeby niczego im w życiu nie brakowało. Kobietom się wydaje, że to mężczyzna powinien zadać o ich szczęście. Kobietom się wydaje, że to mężczyźni się nie starają. Kobietom się wydaje, że to mężczyźni są odpowiedzialni za ich troski i smutki. Tak, to, po części, prawda.. ALE! KOBIETY ZAPOMINAJĄ, ŻE TO ONE SĄ OD TEGO, ŻEBY MĘŻCZYZNĘ ZASPOKOIĆ! KOBIETY ZAPOMINAJĄ, ŻE SEKS DLA MĘŻCZYZNY JEST JAK PODANIE RĘKI - NIE OD ŚWIĘTA I NIE POPRZEDZONY WCZEŚNIEJSZĄ MSZĄ! KOBIETY ZAPOMINAJĄ, ŻE SAME MAJĄ WPŁYW NA TO, CO JE OTACZA I NA TO, CO OD OTOCZENIA DOSTAJĄ W ZAMIAN! KOBIETY PO PROSTU ZAPOMINAJĄ O TYM, ŻE NIE SĄ PĘPKIEM TEGO ŚWIATA I NIKT WOKÓŁ NICH SKAKAĆ NIE BĘDZIE! A POWINNY O TYM PAMIĘTAĆ! PS: Kochanek to tylko 50% udanego seksu.. A JA SIĘ PYTAM, GDZIE SIĘ PODZIAŁO TE BRAKUJĄCE 50%..? Aaa.. Już wiem.. Bardzo często jest tam, skąd padają najcięższe zarzuty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietykalna123 Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:11 Pan Dobra Rada,z całym szacunkiem, bo często mądrze gadasz, ale widzę, że jesteś męskim szowinistą i masz problem ze zrozumieniem kobiet. :) Dziwię się, że czytając niektóre wypowiedzi nie zauważyłeś, że kobiety na ogół mają naprawdę nieduże wymagania, chciałyby tylko, by ich faceci mieli odrobinę kultury (np. by nie dłubali w nosie na randkach) i by od czasu do czasu wykazali się czułością. Ponoć sam masz duże wymagania, więc wykaż trochę wyrozumiałości! :) Co do chrześcijańskiego wychowania to nie da się ukryć, że ma ono hamujący wpływ na spontaniczność i fantazje w łóżku. Większość z nas pochodzi z katolickiego domu, żyjemy w katolickim kraju i jest, jak jest- nie każdy ma tyle siły, by się wyzwolić z tych ograniczeń. Wpajane już małym dzieciom zasady nie rozpływają się tak nagle w chmurach, człowiek nasiąka nimi jak gąbka. Jednak... Nie wkładaj kobiet do jednego worka, bo jesteśmy bardzo różne i z różnymi facetami żyjemy, czasami bynajmniej nie z aniołami, ale z cholernymi egoistami i egozentrykami. To, o czym piszesz to dla mnie całkiem obca bajka, nie z mojego świata, ale wierzę, że możliwa. Proponuję ci przyjrzeć się także facetom, szczególnie tym po 30- stce. Na ogół mają "mięsień piwny" , golą się coraz rzadziej, do szcześcia potrzebują już tylko ciepłych kapci i marzą o szybkich samochodach, wakacjach na majorce z pięknymi, młodymi kobietami, trudno jest ich uprosić o cokolwiek, a w łóżku też nie są już tacy aktywni. Lecz my mamy ich kochać bezwarunkowo! Pozwoliłam sobie na uogólnienia, tak jak Ty. :) A na pytanie w tym temacie "O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna" odpowiem, że nie musi o niczym pamiętać. On po prostu ma działać, tak jak umie, a kobieta mu powie, co lubi, a co nie. Ewentualnie go czegoś nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:11 Po pierwsze.. Z całym szacunkiem ( bo Twoje wypowiedzi na prawdę lubię i szanuję ), ale ostatnią istotą, która jest w stanie pojąć kobietę, jest druga kobieta.. :] :P ;) Po drugie.. Jeżeli JA jestem szowinistą, to strach pomyśleć, co przeżywają nie miliony, a miliardy kobiet na cały świecie.. :] ;) Prawda jest taka, że jestem po prostu Facetem, który wie ile jest wart i ma wystarczająco odwagi by twardo walczyć o swoje racje ( a w tym, o swoje potrzeby ). Po trzecie.. Ja nigdy nie powiedziałem, że macie kochać takich "facetów" bezwarunkowo.. Za to powiedziałem, że w stosunku do facetów jestem równie krytyczny! Po czwarte.. Jeżeli kobieta w TEN sposób planuje sobie ułożyć idealny wieczór ze swoim mężczyzną to niech przynajmniej nie ma pretensji o to, że brak Jej wyobraźni.. Co więcej.. Jeżeli chce się pochwalić tym, że z braku ochoty zamiast "bólu głowy" wymyśliła "bród w uszach", to niech nie oczekuje zrozumienia z mojej strony.. Prawda jest taka, że jak kobieta ma "humorek" to COKOLWIEK by się nie stało BĘDZIE ŹLE! Ale przecież to też wina Faceta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:19 Aha.. I jeszcze jedno.. Odnośnie wychowania i innych głupot, którym bezkrytycznie ufają kobiety.. NIE TWIERDZĘ, ŻE MĘŻCZYŹNI SĄ IDEALNI, ALE NIE W TYM RZECZ.. POKAZUJĘ WAM PUNK WIDZENIA MĘŻCZYZNY, KTÓREGO ZNACZNA CZĘŚĆ Z WAS ŚWIADOMIE NIE CHCE ZAAKCEPTOWAĆ, NIE MÓWIĄC JUŻ O ZROZUMIENIU.. ZGADZA SIĘ, MĘŻCZYŹNI W WIELU ASPEKTACH ŻYCIA DAJĄ PLAMĘ, ALE W OBECNYM KONTEKŚCIE SĄ LEPSI PRZYNAJMNIEJ O TYLE, ŻE TO NIE MĘŻCZYŹNI WYSTĘPUJĄ PRZECIWKO NATURZE, A KOBIETY SAME SIĘ KRZYWDZĄ NA CAŁE ŻYCIE! A PRZY OKAZJI KRZYWDZĄ NAS, ALE O TYM SIĘ PRZECIEŻ NIE MÓWI, BO PO CO!? WSZAK MĘŻCZYŹNI SĄ POZBAWIENI UCZUĆ!.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietykalna123 Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:54 Faktem jest, że wielu mężczyzn ma problem z okazywaniem uczuć, a pech polega na tym, że my kobiety bardzo tego łakniemy, tych wszystkich czułości i pięknych słówek, komplementów, zapewnień o miłości. Seks najpierw mamy w głowie, jego atrakcyjność (a nawet zdolność do przeżycia orgazmu) uzależniona jest od uczuć , jakimi dażymy faceta, z którym idziemy do łóżka. Znowu uogólniam oczywiście. Ale z tą ochotą na seks różnie bywa. Wystarczy wejść na forum kafeterii i poczytać w temacie "kto z was żyje bez seksu i dlaczego", by dowiedzieć się, że nierzadko to panowie unikają zbliżeń i nie podają żadnego powodu! I są to faceci jeszcze naprawdę młodzi, czego ja w ogóle nie pojmuję... PDR, piszesz, że masz duże wymagania. To akurat rozumiem- znasz swoją wartość. Wydaje mi się jednak, że największym priorytetem dla mężczyzn jest atrakcyjność seksualna (no tak Was bozia stworzyła, ech!) :),tracicie łatwo głowę dla pięknych nóg czy dużych piersi, a i tak "żaden mężczyzna nie jest zainteresowany kobietą taką,jaką ona jest, ale taką, jaką ją sobie wyobraża" (jak ktoś powiedział). OOO... teraz chyba powiało damskim szowinizmem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:25 ja ci coś powiem, panie Dobra Rada. Mnie się niedobrze robi, jak czytam artykuły lub słucham co kobieta powinna zrobić, zeby zadowolić mężczyznę. A więc po kolei: musi ładnie wyglądać, bez względu na wszystko, na okloiczności, powinna być umalowana, w seksownej bieliźnie, pachnąca drogimi prefumami, ale subtelnie, uśmiechnięta, zyczliwa, prawić komplementy, by jego męskośc czuła się dowartosciowana, chwalić, nawet jak to buc i baran, zachwycać sięjego penisem, nie zwracać uwagi na niechlujstwo i bałaganiarstwo, tylko sprzątać po cichutku, z uśmiehem na twarzy, usługiwać, zeby poczuł się kochany itd itp...długo by jeszcze wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.ds14.agh.edu.pl 12.04.07, 15:54 No cóż.. :] Wyobraź sobie, że niektóre kobiety LUBIĄ podniecać swoich partnerów.. ^^ ( ale jestem wredny.. :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna 11.05.07, 22:55 A i owszem. Tylko wiesz, ten cały interes polega na tym, żeby obie strony zaspokoiły się NAWZAJEM. Obie, podkreślam. Kobieta nie będzie w nastroju erotycznym, jeśli jej partner przez cały dzień będzie niemiły. Nie zamieni się w wulkan seksu, jeśli pan potraktuje ją jak urządzenie: pocisnąć tu, pocisnąć tam i następuje pobudzenie. I wreszcie: kobiecie nie będzie się chciało starać jeśli facetowi nie będzie się chciało. Oczywiście działa to także w drugą stronę, ale jeśli facet traktuje seks na zasadzie: "kochanie, tu jest penis, zasady obsługi znasz" to niech nie oczekuje że jego kobita będzie płonąć z żądzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.bredband.comhem.se 30.03.07, 21:32 Jak sobie wybierasz za partnerki takie kobiety jakie opisałeś no to faktycznie masz prawo do rozgoryczenia, ale jeśli interesujesz się tylko blond czuprynką, wielkim cycem, krótką spódniczką i 1/4 mózgu no to poza rozgoryczeniem nigdy niczego nie doświadczysz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:51 Dobra, nie lubię być taki, ale na kretyński post wypada równie kretyńsko odpowiedzieć.. "Masz rację, przecież nie ma nic przyjemniejszego jak pocieranie penisem o czaszkę, w której kryje się intelektualny potencjał".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.srg.vectranet.pl 11.04.07, 09:32 popieram w 100 % wkoncu ktos to dobrze ujal ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:24 Zajebiscie napisales, .. KROLEWNY Odpowiedz Link Zgłoś
izolda201 Re: O gumce. 31.03.07, 00:17 O tym ,że kochają się z kobietą, a nie ze sobą. Najgorzej jest kiedy facet jest egoistą i nudziarzem w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: O gumce. IP: 212.2.101.* 10.04.07, 23:03 racja kobieto. tylko nie stawiaj wszystkich pod jednym murem. moja partnerka nadal potrafi przysłać SMS z podziękowaniami za cudowny sex...{ja jej też dziękuję} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: niektóre kobiety to kłody!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:16 I ROBIąC WSZYTSKO I STARAJąC SIę Z CAłYCH SIł TAKA KłADZIE SIę I CZEKA Aż CZłOWIEK MA DSOść PO JAKIMś CZASIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Naucz się polskiego, baranie :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti fruti O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 23:56 Z tego artykułu wynika tak jakby kobiety odrazu nawet za pierwszym razem były profesjonalistkami, czy to prawda że kobiety odrazu wiedzą co i jak ma być, może kobety też powinny sie troche podszkolić jak dostarczyć rozkoszy mężczyźnie żeby dla niego też sex był satysfakcjonujący Odpowiedz Link Zgłoś
anusia24-to-ja Okiem kobiety 28.09.07, 09:57 Facet na tym zdjęciu (mimo, że nie widać twarzy) wydaje się być badzo gorący!!!!!! Sylwetka wsam raz do schrupania. mniam mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Ruchatero O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:41 Pffff, tez mi nowiny... Nic czego bym wczesniej nie wiedzial. Cieniaki... Odpowiedz Link Zgłoś