Dodaj do ulubionych

O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna

23.03.07, 18:24
Woody Allen: Może nie jestem najlepszym kochankiem świata, ale siódme miejsce
nie jest chyba takie najgorsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: mona O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.aster.pl 23.03.07, 18:52
      Cóż...

Gorąco prosimy mężczyzn, żeby zapoznawali się z tego typu artykułami.
      Akurat ten jest bardzo trafny. Szczególnie (jak dla mnie :)) najważniejsze
      fragmenty to :
      1. 'kobieta ma seks w głowie'
      2. utrzymywanie rytmu
      3. delikatność dotyku. Dajcie się prowadzić zresztą, czasem jest też dzień z
      ochotą na mocniejszy seks...;)

Pozdrawiam Panów i Panie :)
      • Gość: bing Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:21
        Seks jest stanowczo przereklamowany. Dla mnie osobiscie jest glownie zrodlem upokorzeń, a nie radości.
        • Gość: mona Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.aster.pl 23.03.07, 21:07
          ojej, z kim Ty się kochasz...?
          może da się zmienić tę osobę ;)
          • Gość: michu Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.spray.net.pl 24.03.07, 12:10
            Moze czas w koncu napisać o czym w sypialni powinna pamietac kobieta ?
            Z innej strony ciekawe jest dlaczego artykul dla mezczyzn umieszczono na forum
            kobieta, pozozstawie to bez komentarza. Jesli chodzi o rady to przydatne.
          • Gość: bing Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:16
            Zmienialem... zawsze to samo.
      • Gość: samiec Przesąd!Grunt to własciwy scenariusz.Najpierw musi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:25
        mi się chcieć, czyli moja wybranka zamiast gadać musi mnie przygotować (buzią), później pokazuję, jaka to figura,....., później przyjmuję wyrazy wdzięczności.
      • Gość: pit Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:11
        Jestem oczywiście facetem i uważam, że artykuł naprawdę jest przydatny. To co
        podkreśliła 'mona' to faktycznie esencja udanego seksu... Tylko że nie zawsze
        wszystko wychodzi, zwłaszcza jak pożądanie jest duże i pojawia się chęć pójścia
        na skróty... No ale trening czyni mistrza.
        P.S.
        Widać że 'mona' to fajna babka, ale to tak na marginesie...
        • Gość: mona Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.aster.pl 24.03.07, 22:02
          Pit, nic straconego, duże pożądanie połączone z szybkim zaspokojeniem ponoć
          wpływa bardzo dobrze na zdrowie. Dla odmiany i odprężenia np. przed wizytą
          gości, kiedy nie ma czasu, sprawdza się znakomicie. I humory gospodarzy potem
          jakie :)
          A Twojej partnerce gratuluję. Ochotę na seks, wynikającą z potrzeb psychicznych,
          na pewno jej zapewniasz.

Marudzącym malkontentom nadmienię tylko, że artykuł z poradami dla kobiet też
          już gdzieś jest, czytałam. Nie trzeba się tak obruszać, tylko współpracować i
          słuchać siebie nawzajem, wtedy powinno być przyjemniej... ;)

Ps. Tak na marginesie, jest mi bardzo miło :)
          • Gość: Pit Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:05
            Mona, dzięki za ciekawe porady, które tylko świadczą, że Twój partner na pewno
            się nie nudzi.
            Urozmaicenia - różnego rodzaju, nie tylko w seksie, są gwarancją udanego
            związku. O tym trzeba pamiętać, by nie popaść w monotonię, która mogłaby
            zgasić "ogień" który później trudno byłoby wzniecić na nowo.

P.S. Tylko mnie utwierdziłąs że miałem rację w poprzednim ps

• Gość: gostek Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.cnb.com.pl 18.04.07, 21:44
            Co racja to racja!
      • wube666 Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna 11.05.07, 20:51
        troche po czasie, ale warto jednak potwierdzic. to prawda i tylko prawda. jakze
        to proste :)
      • Gość: taki jeden Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:20
        Mona prawdę Ci powie...
        Wprawdzie ten artykuł nie powiedział mi nic nowego (na szczęście umiem "słuchać"
        kobiet, wiem czego chcą i potrafię im to dać ;)) ale trzeba przyznać że rady w
        nim zawarte są trafne jak rzadko kiedy. Niejednemu panu (i pani) zmieni punkt
        widzenia na to co się dzieje w sypialni. I bardzo dobrze, bo te porady mogą
        zmienić je tylko na plus.
        Pozdrawiam!
    • Gość: czaka O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:44
      dla mnie rozmiar czlonka mojego faceta to podstawa!!!!!!!!!!!! wiec prosze nie
      pisac tym nieszczesnikom glupot i ich nie oszukiwac!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: rety Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.chello.pl 25.07.08, 18:22
        z kim jest w łóżku
    • Gość: czaka rozmiar penisa jest bardzo wazny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:46
      prosze nie pisac ze tak nie jest!!!!!!!!! im wiekszy tym lepszy!!!!!! kto pisal
      ten artykul!!!!!!!!!!
      • Gość: mefisto preferujesz wiec 38-tonowego tira jako swoje auto IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.07, 20:07
        - gratuluje ;-), a masz cos w zamian do zaoferowania tak w ogole?
    • Gość: Facet Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... IP: *.aster.pl 23.03.07, 20:19
      ... przeznaczony dla mężczyzn (sic!). Ciekawe czy gazeta.pl stworzy kiedyś dział
      dla mężczyzn i umieści tam taki artykuł. Tym razem link był na głównej stronie :-).
      P.S. I drogie panie, nie piszcie, że chciałbym w dziale przede wszystkim zdjęcia
      roznegliżowanych dziewczyn.
      • Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 23.03.07, 20:31
        Owoce avocado? To jakies bajeczki! Kupuje je bardzo czesto
        (pisze z Florydy) i... nigdy nie zauwazylem
        zadnego efektu.
        • colage Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... 23.03.07, 22:17
          Bo chodzilo o nasze polskie, rodzime, katolicko-narodowe awokado, a nie jakies
          amerykanskie podróby z Wall-Martu...
          ;)
          • Gość: cocoloco Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:58
            seler to jest to,najlepiej soczek z tego korzenia i czlowiek jest tak pobudzony
            ze hej
            • Gość: swoboda_t Re: Artykuł jest w dziale dla kobiet, a jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 12:49
              Z warzyw to ponoć marchewka lub ogórek też znakomicie pomagają w przypadku
              braku erekcji. Tylko trzeba ją dobrze przywiązać.
    • amanasunta53 A uczucie to ...penis.Biedni (ne) sexoholicy.... 23.03.07, 23:42
      • colage Re: A uczucie to ...penis.Biedni (ne) sexoholicy. 24.03.07, 01:31
        Moze podzielisz sie swoim problemem z reszta spolecznosci? Pomoc pewnie nie
        pomozemy, ale za to chetnie posluchamy. Ja stawiam na trudne dziecinstwo i
        zaburzone relacje z ojcem-alkoholikiem, rekompensowane czestymi wizytami w
        kosciele i idealizowaniem ukochanego wikarego.
        • Gość: swoboda_t Re: A uczucie to ...penis.Biedni (ne) sexoholicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 12:50
          Zawsze podejrzewałem, że gros zwolenników i aktywistów PiS to seksualni
          frustraci :P
    • Gość: hus no nieeeee znowu kupa bardzo mądrych porad dla IP: *.chello.pl 24.03.07, 09:12
      kogoś równie bardzo mądrego
    • unbreakable Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna 24.03.07, 09:38
      co prawda to prawda...
      w sensie pierwszy subheadline i o to, ze jak facet w ciagu dnia traktuje cie jak
      kolezanke albo naburmuszony a potem zalewa cie slina celem podniecenia, to moje
      podniecenie mozna porownac do paczki papierosow...

podniecenie u kobiety ma piekny przycisk w glowie i wystarczy, ze facet wylaczy
      go swoim zachowaniem i moze joge uprawiac na tobie a tu gowno...
    • koham.mihnika w sypialni mężczyzna powinien sie zapomniec 24.03.07, 12:12
      a kobitka tez. kraciasta koldra na podloge, swiatlo, i bara bara.
      W jednym jest racja, juz od rana nalezy naszej wybrance obiecywac spora frajde,
      niech to przemysli, nabierze ochoty. Nie ma jak wyobraznia, niech pracuje za nas.
      Mowi to stary gazda z Bialki tatrzanskiej... ops, to nie ten program.
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 13:21
      Heh.. Ja powiem tak.. Ostatnimi czasy nasłuchałem się i naczytałem dość
      kobiecych wypowiedzi, żeby zauważyć jedno.. Śmiać mi się chce, kiedy je
      czytam/słucham.. Dlaczego..? Bo w świadomości społeczeństwa o tradycjach
      "chrześcijańskich" ( mówię tak celowo, jeżeli ktoś w tym momencie przestanie
      rozumieć moją wypowiedź odsyłam do www.google.pl i samodzielnego dokształcenia
      się w kulturze co poniektórych cywilizacji, bo oprócz post-chrześcijańskich
      istnieje jeszcze kilka innych o zgoła odmiennych poglądach na te sprawy ) udany
      seks w 95% zależy od umiejętności oraz postawy mężczyzny.. Szczególnie w
      przekonaniu kobiet, jako że mężczyźni mają wrodzoną zdolność do łamania
      wszelkich barier a naturze moralno-tradycyjny-nie-wiadomo-jakiej.. Otóż mam dość
      słuchania wypowiedzi typu:

"Aby nakłonić partnerkę do stosunku mężczyzna powinien od samego rana prawić Jej
      komplementy, uprzednio rozpoczynając Jej dzień bukietem czerwonych róż na
      pościeli, śniadaniem do łóżka, następnie gorącą kąpielą. Kiedy zadowolona z tego
      faktu ( umiarkowanie, ponieważ niektóre komplementy były nieciekawe, nie
      wszystkie róże miały ładne liście, śniadanie nie było wyśmienite, a w ogóle to
      pogada nie sprzyja takiemu zachowaniu ) kobieta z lekkim uśmiechem na twarzy
      wejdzie w codzienny rytm, istnieje pewna szansa, że wieczorem będzie bardziej
      aktywna ( nawet tego nie skomentuje, bo mi zęby zgrzytają.. ). Po Jej powrocie z
      pracy/zajęć/czegokolwiek mężczyzna powinien cierpliwie wysłuchać co ciekawego (
      sic! ) ma do powiedzenia ( czyli poczekać cierpliwie aż po kilku godzinach
      przestanie zrzędzić, od czego w mężczyźnie samoczynnie gromadzi się nadmiar
      adrenaliny lub gadać o pierdołach ,od których powieki same opadają ) pochwalić,
      ewentualnie pocieszyć, wyznać miłość, zapewnić o trwałości tego uczucia, a przez
      następne 3 godziny kłócić się z Nią, że wcale nie żartował i tak jest na prawdę.
      Po tym wszystkim istnieje już realna szansa, że kobieta da się dotknąć, być może
      nawet przytulić, a jeżeli mamy spore szczęście to i da się pocałować ( uwaga, w
      tym momencie specjalnie mówię o tym, że kobieta "da się.." ). Mężczyzna powinien
      to traktować jako honor i sukces ( sic! ). Kiedy kobieta ochłonie z wrażeń
      kolejnego dnia spędzonego na plotkach z koleżankami, paradowaniu po sklepach i
      interesowaniu się wszystkim i wszystkimi, być może nie zaśnie.. ( bez komentarza
      ) Jeżeli nie, to znaczy, że szczęście na prawdę nam sprzyja.. Wtedy możemy
      przystąpić do zabawy w podchody, jako że najmniejszy fałszywy ruch może sprawić,
      że cały plan, układany od białego świtu, a powtarzany nieudolnie już od 5 dni (
      sic! ) może legnąć w gruzach. Więc przytulamy się do partnerki, jeżeli to
      aktualnie nie przeszkodzi Jej w oglądaniu Magdy M, lub innej pasjonującej
      rozrywce i staramy się delikatnie nakierować Jej myślenie na odpowiednie tory,
      używając magicznych zaklęć w stylu: "ale dziś piękna noc". Jeżeli kobiet
      podchwyci naszą aluzję i zacznie snuć w głowie piękną historię o zagubionej
      księżniczce, która po wielu perypetiach odnalazła swojego księcia na białym
      koniu ( albo "z dyskoteki" -> @kali :* :P ), wtedy być może przy okazji tej
      projekcji dojdzie do scen romantyczno-miłosnych, dzięki czemu najdzie ją
      nieśmiała ochota do przeżycia takiej przygody. Wtedy mężczyzna powinien w sposób
      błyskotliwy i doskonały wpasować się w szkic wyśnionego księcia tak, aby bajka
      mogła się potoczyć dalej. Tak więc mężczyzna cierpliwie spełnia kolejne
      wymagania ( będąc jednocześnie w stresie, który trudno sobie wyobrazić, ale co
      tam przecież - drobiazg ) doprowadzając wreszcie odpowiednio nastawioną
      psychicznie partnerkę do orgazmu, dwóch lub kilkunastu ( ponieważ podczas
      stosunku zapomniał na chwilę o swoich wymaganiach chcąc dać ukochanej wszystko,
      co tylko mógł w obecnej chwili dać najlepszego ). Kobieta wreszcie odczuwa
      satysfakcję i wreszcie słowem "kocham" nagradza swojego partnera ( który,
      notabene wskutek stresu i skupieniu się na potrzebach partnerki jeszcze nie
      osiągnął orgazmu ), po czym mówi, że nie ma już siły na nic i zasypia obiecując
      nagrodę w dniu następnym (
      *&$%*@#(*$&@#($)&@(#&$@^#@*&^#$*@#^$(&#^($@*&#^$(@*#^$- tu ciąg wybitnie
      niecenzuralnych słów, które w sposób idealny mogłyby odzwierciedlić uczucia
      mężczyzny )".

Kobietom się wydaje, że mężczyzna jest od tego, żeby niczego im w życiu nie
      brakowało. Kobietom się wydaje, że to mężczyzna powinien zadać o ich szczęście.
      Kobietom się wydaje, że to mężczyźni się nie starają. Kobietom się wydaje, że to
      mężczyźni są odpowiedzialni za ich troski i smutki. Tak, to, po części, prawda..
      ALE!

KOBIETY ZAPOMINAJĄ, ŻE TO ONE SĄ OD TEGO, ŻEBY MĘŻCZYZNĘ ZASPOKOIĆ! KOBIETY
      ZAPOMINAJĄ, ŻE SEKS DLA MĘŻCZYZNY JEST JAK PODANIE RĘKI - NIE OD ŚWIĘTA I NIE
      POPRZEDZONY WCZEŚNIEJSZĄ MSZĄ! KOBIETY ZAPOMINAJĄ, ŻE SAME MAJĄ WPŁYW NA TO, CO
      JE OTACZA I NA TO, CO OD OTOCZENIA DOSTAJĄ W ZAMIAN! KOBIETY PO PROSTU
      ZAPOMINAJĄ O TYM, ŻE NIE SĄ PĘPKIEM TEGO ŚWIATA I NIKT WOKÓŁ NICH SKAKAĆ NIE
      BĘDZIE! A POWINNY O TYM PAMIĘTAĆ!

PS: Kochanek to tylko 50% udanego seksu.. A JA SIĘ PYTAM, GDZIE SIĘ PODZIAŁO TE
      BRAKUJĄCE 50%..? Aaa.. Już wiem.. Bardzo często jest tam, skąd padają najcięższe
      zarzuty..
      • Gość: Nietykalna123 Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:11
        Pan Dobra Rada,z całym szacunkiem, bo często mądrze gadasz, ale widzę, że jesteś męskim szowinistą i masz problem ze zrozumieniem kobiet. :)
        Dziwię się, że czytając niektóre wypowiedzi nie zauważyłeś, że kobiety na ogół mają naprawdę nieduże wymagania, chciałyby tylko, by ich faceci mieli odrobinę kultury (np. by nie dłubali w nosie na randkach) i by od czasu do czasu wykazali się czułością. Ponoć sam masz duże wymagania, więc wykaż trochę wyrozumiałości! :)

Co do chrześcijańskiego wychowania to nie da się ukryć, że ma ono hamujący wpływ na spontaniczność i fantazje w łóżku. Większość z nas pochodzi z katolickiego domu, żyjemy w katolickim kraju i jest, jak jest- nie każdy ma tyle siły, by się wyzwolić z tych ograniczeń. Wpajane już małym dzieciom zasady nie rozpływają się tak nagle w chmurach, człowiek nasiąka nimi jak gąbka. Jednak...
        Nie wkładaj kobiet do jednego worka, bo jesteśmy bardzo różne i z różnymi facetami żyjemy, czasami bynajmniej nie z aniołami, ale z cholernymi egoistami i egozentrykami. To, o czym piszesz to dla mnie całkiem obca bajka, nie z mojego świata, ale wierzę, że możliwa.
        Proponuję ci przyjrzeć się także facetom, szczególnie tym po 30- stce. Na ogół mają "mięsień piwny" , golą się coraz rzadziej, do szcześcia potrzebują już tylko ciepłych kapci i marzą o szybkich samochodach, wakacjach na majorce z pięknymi, młodymi kobietami, trudno jest ich uprosić o cokolwiek, a w łóżku też nie są już tacy aktywni. Lecz my mamy ich kochać bezwarunkowo! Pozwoliłam sobie na uogólnienia, tak jak Ty. :)
        A na pytanie w tym temacie "O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna" odpowiem, że nie musi o niczym pamiętać. On po prostu ma działać, tak jak umie, a kobieta mu powie, co lubi, a co nie. Ewentualnie go czegoś nauczy.
        • Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:11
          Po pierwsze.. Z całym szacunkiem ( bo Twoje wypowiedzi na prawdę lubię i szanuję
          ), ale ostatnią istotą, która jest w stanie pojąć kobietę, jest druga kobieta..
          :] :P ;)

Po drugie.. Jeżeli JA jestem szowinistą, to strach pomyśleć, co przeżywają nie
          miliony, a miliardy kobiet na cały świecie.. :] ;) Prawda jest taka, że jestem
          po prostu Facetem, który wie ile jest wart i ma wystarczająco odwagi by twardo
          walczyć o swoje racje ( a w tym, o swoje potrzeby ).

Po trzecie.. Ja nigdy nie powiedziałem, że macie kochać takich "facetów"
          bezwarunkowo.. Za to powiedziałem, że w stosunku do facetów jestem równie krytyczny!

Po czwarte.. Jeżeli kobieta w TEN sposób planuje sobie ułożyć idealny wieczór ze
          swoim mężczyzną to niech przynajmniej nie ma pretensji o to, że brak Jej
          wyobraźni.. Co więcej.. Jeżeli chce się pochwalić tym, że z braku ochoty zamiast
          "bólu głowy" wymyśliła "bród w uszach", to niech nie oczekuje zrozumienia z
          mojej strony.. Prawda jest taka, że jak kobieta ma "humorek" to COKOLWIEK by się
          nie stało BĘDZIE ŹLE! Ale przecież to też wina Faceta!
          • Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:19
            Aha.. I jeszcze jedno.. Odnośnie wychowania i innych głupot, którym
            bezkrytycznie ufają kobiety.. NIE TWIERDZĘ, ŻE MĘŻCZYŹNI SĄ IDEALNI, ALE NIE W
            TYM RZECZ.. POKAZUJĘ WAM PUNK WIDZENIA MĘŻCZYZNY, KTÓREGO ZNACZNA CZĘŚĆ Z WAS
            ŚWIADOMIE NIE CHCE ZAAKCEPTOWAĆ, NIE MÓWIĄC JUŻ O ZROZUMIENIU.. ZGADZA SIĘ,
            MĘŻCZYŹNI W WIELU ASPEKTACH ŻYCIA DAJĄ PLAMĘ, ALE W OBECNYM KONTEKŚCIE SĄ LEPSI
            PRZYNAJMNIEJ O TYLE, ŻE TO NIE MĘŻCZYŹNI WYSTĘPUJĄ PRZECIWKO NATURZE, A KOBIETY
            SAME SIĘ KRZYWDZĄ NA CAŁE ŻYCIE! A PRZY OKAZJI KRZYWDZĄ NAS, ALE O TYM SIĘ
            PRZECIEŻ NIE MÓWI, BO PO CO!? WSZAK MĘŻCZYŹNI SĄ POZBAWIENI UCZUĆ!..
            • Gość: Nietykalna123 Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:54
              Faktem jest, że wielu mężczyzn ma problem z okazywaniem uczuć, a pech polega na tym, że my kobiety bardzo tego łakniemy, tych wszystkich czułości i pięknych słówek, komplementów, zapewnień o miłości. Seks najpierw mamy w głowie, jego atrakcyjność (a nawet zdolność do przeżycia orgazmu) uzależniona jest od uczuć , jakimi dażymy faceta, z którym idziemy do łóżka. Znowu uogólniam oczywiście.

Ale z tą ochotą na seks różnie bywa. Wystarczy wejść na forum kafeterii i poczytać w temacie "kto z was żyje bez seksu i dlaczego", by dowiedzieć się, że nierzadko to panowie unikają zbliżeń i nie podają żadnego powodu! I są to faceci jeszcze naprawdę młodzi, czego ja w ogóle nie pojmuję...

PDR, piszesz, że masz duże wymagania. To akurat rozumiem- znasz swoją wartość. Wydaje mi się jednak, że największym priorytetem dla mężczyzn jest atrakcyjność seksualna (no tak Was bozia stworzyła, ech!) :),tracicie łatwo głowę dla pięknych nóg czy dużych piersi, a i tak "żaden mężczyzna nie jest zainteresowany
              kobietą taką,jaką ona jest, ale taką, jaką ją sobie wyobraża" (jak ktoś powiedział).
              OOO... teraz chyba powiało damskim szowinizmem. :)
            • Gość: nena Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:25
              ja ci coś powiem, panie Dobra Rada. Mnie się niedobrze robi, jak czytam
              artykuły lub słucham co kobieta powinna zrobić, zeby zadowolić mężczyznę. A
              więc po kolei: musi ładnie wyglądać, bez względu na wszystko, na okloiczności,
              powinna być umalowana, w seksownej bieliźnie, pachnąca drogimi prefumami, ale
              subtelnie, uśmiechnięta, zyczliwa, prawić komplementy, by jego męskośc czuła
              się dowartosciowana, chwalić, nawet jak to buc i baran, zachwycać sięjego
              penisem, nie zwracać uwagi na niechlujstwo i bałaganiarstwo, tylko sprzątać po
              cichutku, z uśmiehem na twarzy, usługiwać, zeby poczuł się kochany itd
              itp...długo by jeszcze wymieniać.
              • Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.ds14.agh.edu.pl 12.04.07, 15:54
                No cóż.. :] Wyobraź sobie, że niektóre kobiety LUBIĄ podniecać swoich
                partnerów.. ^^ ( ale jestem wredny.. :P )
                • bupu Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna 11.05.07, 22:55
                  A i owszem. Tylko wiesz, ten cały interes polega na tym, żeby obie strony
                  zaspokoiły się NAWZAJEM. Obie, podkreślam. Kobieta nie będzie w nastroju
                  erotycznym, jeśli jej partner przez cały dzień będzie niemiły. Nie zamieni się w
                  wulkan seksu, jeśli pan potraktuje ją jak urządzenie: pocisnąć tu, pocisnąć tam
                  i następuje pobudzenie. I wreszcie: kobiecie nie będzie się chciało starać jeśli
                  facetowi nie będzie się chciało. Oczywiście działa to także w drugą stronę, ale
                  jeśli facet traktuje seks na zasadzie: "kochanie, tu jest penis, zasady obsługi
                  znasz" to niech nie oczekuje że jego kobita będzie płonąć z żądzy.
      • Gość: femme Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.bredband.comhem.se 30.03.07, 21:32
        Jak sobie wybierasz za partnerki takie kobiety jakie opisałeś no to faktycznie
        masz prawo do rozgoryczenia, ale jeśli interesujesz się tylko blond czuprynką,
        wielkim cycem, krótką spódniczką i 1/4 mózgu no to poza rozgoryczeniem nigdy
        niczego nie doświadczysz..
        • Gość: Pan Dobra Rada Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:51
          Dobra, nie lubię być taki, ale na kretyński post wypada równie kretyńsko
          odpowiedzieć.. "Masz rację, przecież nie ma nic przyjemniejszego jak pocieranie
          penisem o czaszkę, w której kryje się intelektualny potencjał"..
      • Gość: Damian Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.srg.vectranet.pl 11.04.07, 09:32
        popieram w 100 % wkoncu ktos to dobrze ujal ...
    • Gość: Skin Re: O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:24
      Zajebiscie napisales, .. KROLEWNY
    • Gość: Rychu O gumce. IP: *.spray.net.pl 25.03.07, 15:02
      • izolda201 Re: O gumce. 31.03.07, 00:17
        O tym ,że kochają się z kobietą, a nie ze sobą. Najgorzej jest kiedy facet jest
        egoistą i nudziarzem w łóżku.
        • Gość: krzysiek Re: O gumce. IP: 212.2.101.* 10.04.07, 23:03
          racja kobieto. tylko nie stawiaj wszystkich pod jednym murem. moja partnerka
          nadal potrafi przysłać SMS z podziękowaniami za cudowny sex...{ja jej też
          dziękuję}
          • Gość: MAX Re: niektóre kobiety to kłody!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:16
            I ROBIąC WSZYTSKO I STARAJąC SIę Z CAłYCH SIł TAKA KłADZIE SIę I CZEKA Aż
            CZłOWIEK MA DSOść PO JAKIMś CZASIE!!!!
            • Gość: ble Naucz się polskiego, baranie :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:51
    • Gość: tuti fruti O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 23:56
      Z tego artykułu wynika tak jakby kobiety odrazu nawet za pierwszym razem były
      profesjonalistkami, czy to prawda że kobiety odrazu wiedzą co i jak ma być,
      może kobety też powinny sie troche podszkolić jak dostarczyć rozkoszy
      mężczyźnie żeby dla niego też sex był satysfakcjonujący
    • anusia24-to-ja Okiem kobiety 28.09.07, 09:57
      Facet na tym zdjęciu (mimo, że nie widać twarzy) wydaje się być
      badzo gorący!!!!!! Sylwetka wsam raz do schrupania. mniam mniam...
    • Gość: El Ruchatero O czym powinien w sypialni pamiętać mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:41
      Pffff, tez mi nowiny... Nic czego bym wczesniej nie wiedzial.
      Cieniaki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka