jaona27 10.04.07, 15:32 lubie za: -styl -teledyski -inny glos -odmiennosc muzyczna co wy sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natchniona2 Re: bjork IP: *.net 10.04.07, 16:12 też lubię:)za oryginalność,ogólnie jej muzyka jest pełna tajemnicy i mroczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: bjork IP: 81.210.22.* 10.04.07, 16:16 Lubię taki stary kawałek 'Regina' jak jeszcze Bjork śpiewała w SugarCubs. Teraz w większych dawkach działa na mnie alergicznie:/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: bjork - :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:47 bjork jest fajna uwielbiam jej jedyny w swoim rodzaju glos, oryginalnosc, kreatywnosc suuuper :) lubie np all is full of love :)- oczywiscie glosno puszczone aby moc sie rozkoszowac pieknymi dzwiekami, a sluchalas sigur rós ? :> tez z islandii (z krainy bjork) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: bjork 10.04.07, 18:44 Czytałam gdzieś, że podobno ma niewidomego czy głuchego(!) perkusistę. I ona śpiewa do rytmu, który on jej wyznacza. Pewna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
moonbp Re: bjork 10.04.07, 19:09 Uwielbiam Bjork, jest moim zdaniem fenomenalna - takie utwory jak "Joga", czy "Hyperballad" albo "Play Dead" lub "Come to Me" i wiele innych.... Bez słów, nie ma na to słów:) Polecam DVD z "Vespertine Tour". Jak mi kumpel puścił, to nie mogłaem się pozbierać... I kupiłem oryginał tego koncertu niedługo potem, tak jak i wszystkie solowe płyty. A teraz tylko czekać do 7.Maja na nowy album!:))) Fantastyczna gra emocji, wrażliwości, nastrojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: bjork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:37 jedyna piosenka ,która trawie to "it's so quite" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: bjork IP: *.lan.net.pl 10.04.07, 20:34 bedzie pod koniec czerwca na heineken open'er festival Odpowiedz Link Zgłoś