Dodaj do ulubionych

Diane35 again

25.05.03, 17:58
Napiszcie mi prosze, chodzi mi o dziewczyny, ktore stosuja Diane35, czy
ktoras z was po nich przytyla albo cos w tym rodzaju, zdecydowalam sie na
nie ale boje sie przyrostu wagi... jezeli mialyscie jakies inne
dolegliwosci, albo zauwazylyscie jakies zmiany przy stosowaniu tych tabletek
to dajcie znac
dzieki
Obserwuj wątek
    • maga19 Re: Diane35 again 25.05.03, 18:11
      Pisalam juz o tym na F. Uroda, ale moge sie powtorzyc. Lekarz zapewnial mnie,
      ze bedzie ok,w czasie brania Diane bylam na diecie, mimo to nie chudlam, ale
      tez nie przytylam, za to moj cellulit zrobil sie okropniejszy (walcze z nim do
      dzis od 6 mies.:(), mialam zastoj wody podskornej, a wieczorem ogromny brzuch,
      chociaz cwiczylam, nie jadlam produktow powodujacych wzdecia, itp.
      Zrezygnowalam z tabletek i od razu jestem atrakcyjniejsza. Pozdr.
      ps-a cera i tak nie byla rewelacyjna, mie mowiac o przetluszczajacych sie
      wlosach-czyli efekt zaden! ale moze Ci posluza:)

• nike32 Re: Diane35 again 25.05.03, 18:14
        dzieki Magda o to mi wlasnie chodzilo, jezeli cos u siebie takiego zauwaze to
        tez je odstawie...Pozdrawiam
        • maga19 Re: Diane35 again 25.05.03, 18:18
          Ale musisz poczekac tak ze 3 miesiace. Szkoda, ze tak na lato sie zdecydowalas,
          to tak akurat na lato. Zycze, aby bylo dobrze-jezeli jestes szczupla sama z
          siebie, to moze nie bedzie sie dzialo nic zlego:)
          • nike32 Re: Diane35 again 25.05.03, 18:21
            dlaczego piszesz ze na lato? czy ma cos z tym wspolnego pogoda? bo nie
            rozumiem, musialam - bo myslalam ze zwariuje , po przeprowadzce do innego
            miasta nie dawalam sobie rady z wypryskami, zmienilam klimat i dlatego, woda i
            te sprawy...czekam na odp
            • maga19 Re: Diane35 again 25.05.03, 18:29
              chodzi mi o to, ze glupio na lato, bo jak troche przybierzesz na wadze, to
              chyba nie bedziesz pocieszona (bez zlosliwosci), no wiesz kuse ciuszki i te
              sprawy. Ja przezylam to rok temu.
    • nike32 Re: Diane35 again 25.05.03, 18:33
      spoko z tym luzik
      zobaczymy jak cos sie zacznie dziac dzieki Magda za info:)
      • maga19 Re: Diane35 again 25.05.03, 18:35
        Nie ma za co:)
    • verka.w Re: Diane35 again 26.05.03, 09:31
      Vitam!!!
      Stosowalam diane35 przez 15 miesiecy ze wzgledow zdrowotnych, teraz robie
      przerwe i przechodze na novynette. Moje doswiadczenia sa nastepujace:
      - stale bolace piersi ale w ciagu pierwszych 4 miesiecy poprawil sie ich
      wyglad, powiekszyly sie z rozm. B na C, sa pelniejsze
      - tycie owszem, u mnie tak max o 2 kg, ale przez okres poznej jesieni i zimy z
      powodu wysokich cen tzw. nowalijek a co za tym idzie jedzenie nieco tlusciejsze
      i ciezsze
      - nagle zmiany nastroju - najgorsze w diane35
      - poprawa cery, wypryski bardzo rzadko, moze trzy lub cztery przez ponad rok
      - zdrowsze i bardziej lsniace wlosy

Te objawy wystapily u mnie, nie narzekalam za bardzo na diane, jednak teraz
      zmieniam tabletki na inne, podtrzymujace dzialanie diane jednak z mniejsza
      iloscia hormonow.
      Pozdrovionka - Verka
    • Gość: kasia Re: Diane35 again IP: *.kat.cdp.pl 26.05.03, 14:27
      Ja jak zaczelam brac diane troche przybralam na wadze ale dosyc szybko
      wrocilam do poprzedniej(moze to bylo tez spowodowane ze wtedy rzucilam
      palenie),urosly mi piersi(troche na poczatku mnie bolaly),a cera strasznie mi
      sie poprawila!!!
      • Gość: skretnica Re: Diane35 again IP: *.whitemouse.com.pl 28.05.03, 16:58
        no ja stosuje diane35 od pol roku.nieprzytylam chociaz jem slodycze bardzo
        czesto cere mam bardzo dobra to samo wlosy zadnych wachan nastrojow ani innych
        problemow a piersi rzeczywiscie sie powiekszyl.tylko niemozna stosowac tych
        tabletek za dlugo bo szkodza bardzo na watrobe.pozdrawiam i zycze powodzenia!!
    • nike32 Re: Diane35 again 28.05.03, 09:05
      dzieki dziewczyny za wasze odpowiedzi pozdrawiam
    • Gość: alex Re: Diane35 again IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 22:38
      nie przytyjesz i wszystko będzie ok, ale ja je zmieniłam na tabletki o
      mniejszej ilości hormonów.
    • Gość: monia Re: Diane35 again IP: *.xtra.pl 02.07.03, 18:14
      ja stosuje te tabletki przede wszystkim leczniczo, i mam pelen luzzz... tak sie
      przejelam gadaniem ze przytyje ze od razu zaczelam diete i schudlam 3 kilo :)
      ale pryszcze i maly biust sa u mnie nie do ruszenia.. wszystko pozostalo bez
      zmian! aha i najwazniejsze... mam rewelacyjne samopoczucie ale to moze dlatego
      ze mam problemy z jajnikami i wczesniejsze doly byly przez hormony ktore teraz
      sa okielznane... nie wiem...
      • nike32 Re: Diane35 again 02.07.03, 18:32
        dzieki za info obecnie sama je stosuje i tez sie dobrze czuje i w ogole... mi
        pomoglo na pryszcze tj znikaja powoli i nie pojawiaja sie nowe... i w ogole
        nie zauwazylam skutkow ubocznych
        pozdrawiam:)
    • Gość: Kitana Re: Diane35 again IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 02.07.03, 21:28
      Witanko. Ja też niedawno zadawałam pytanie o Diane35...zdecydowałam sie i
      przeszłam z Cilestu na pigułki o których mowa. Jak na razie dobrze sie czuję,
      cera poprawia się, włosy- nie przetłuszczają się tak jak kiedyś, piersi na
      szczęście mi się nie powiększyły (nie narzekam na braki w tym względzie);)
      tylko te wahania nastrojów..brr czasami wzruszają mnie nawet reklamy...ale mam
      nadzieję, że to przejdzie. Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: maya Re: Diane35 again IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 11:19
      ja z kolei przeszlam z diane na cilest i nie wiedze zadnej roznicy w
      samopoczuciu.Natomiast po diane ...schudlam:)
    • Gość: jola Re: Diane35 again IP: *.crowley.pl 03.07.03, 22:13
      No to ja was chyba zasmucę : przytyłam jakies 5 kg, co było dla mnie
      niekorzystne, ale jeszcze gorsze było to, ze piersi powiększyły mi się z C na
      DD !!! to był koszmar. Ale tak zupełnie najgorsze to jest to, ze jak
      odstawiłam , to schudłam więc piersi znów mam C, ale niezłe flaki!! Jak po
      wykarmieniu trójki dzieci. NIE POLECAM DIANE!!!
    • Gość: Magda Re: Diane35 again IP: 195.117.68.* 05.07.03, 14:40
      Właśnie jestem w połowie opakowania Diane35, jak narazie nie przytyłam, a jak
      już to moze z 1-2 kilo... piersi troszkę mi się powiększyły, na początku mnie
      bolały, teraz wcale, czuję sie naprawde dobrze po nich. Niestety moja cera nie
      poprawiła sie ani trochę :( I już nie wiem co mam z nią robic :(
      Zamierzam zmienić diane na inne niebawem, gdyż jak wyczytałam wulotce nie sa
      to typowe pigułki antykoncepcyjne i nienalezy ich stosowac zbyt długo...
      pozdrawiam.
      • nike32 Re: Diane35 again 05.07.03, 14:52
        z tego co wiem...zreszta sama stosuje Diane35, efektow nie ma po 1 opakowaniu,
        organizm musi sie najpierw do tej dawki hormonow przyzwyczaic a dopiero
        pozniej nastepuje jakas reakcja, tak przynajmniej jest u mnie, ja zaczne brac
        niedlugo drugie opakowanie, poczekam jeszcze troche, i dopiero wtedy odstawie,
        widze roznice juz po pierwszym opakowaniu, jednak na poczatku tez nie mialam
        zadnych oznak polepszenia stanu,zreszta napisano w ulotce ze kuracja musi
        troche trwac, to sa naprawde silne tabletki ja mysle, ze na pewno dzialaja ale
        nie po 3-5 tabletkach tylko 2-3 opakowaniach, zreszta nie znam zadych lekow
        przeciwtradzikowych ktore by od razu dawaly efekty, troche cierpliwosci:)
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka