jablko_adama 11.05.07, 22:21 jak w temacie-macie jakis sprawdzony sposob na bol glowy ,kiedy lekarstwa nie pomagaja-pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ema Re: ból głowy:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:26 proponuje masaz opuszkami palcow na skroniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ból głowy:( IP: *.chello.pl 11.05.07, 22:43 tabletka akupresura seks masaz lezenie w ciemnym i cichym pomieszczeniu zimny oklad na glowe Odpowiedz Link Zgłoś
jablko_adama Re: ból głowy:( 11.05.07, 22:46 oklad z piersi:)wydaje mi sie ze nic nie pomoze,boli i boli juz parenascie godzin:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ból głowy:( IP: *.chello.pl 11.05.07, 22:49 wiec migrena? jesli tak to sprawa jest o wiele powazniejsza a piersi dobre na wszystko. nie tylko na bol glowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
jablko_adama Re: ból głowy:( 11.05.07, 22:52 tam migrena,jakos dzis mi glowka peka,no tak piersi z indyka sa na wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ból głowy:( IP: *.chello.pl 11.05.07, 23:10 hehe no wiesz, jesli preferujesz indycze... Odpowiedz Link Zgłoś
an_kama Re: ból głowy:( 15.05.07, 16:25 ja mam migreny, dramat. polecam lek firmy Pfizer - Relpax 40mg. NAPRAWDE POMAGA!!! ale ma dwa minusy: jest na receptę i kosztuje 50 zł za 2 tabletki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ból głowy:( IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.05.07, 16:59 Też jestem migrenowcem i mogę powiedzieć,że na słabsze bóle z domowych sposobów polecam: -mocną kawę -lody -ochłodzenie głowy (np.głowa pod kran z zimną wodą) -masowanie i uciskanie punktu między kciukiem,a palcem wskazującym -kieliszek wódki Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: ból głowy:( 15.05.07, 16:52 Właśnie... Mi już nawet Ketonal nie pomaga.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alowa Re: ból głowy:( IP: 80.51.247.* 16.05.07, 12:58 ja jakis czas temu codziennie umieralam z bolu. I okazalo sie ze to byla wina zle dobranych pigulek..odstawilam i przeszlo. A teraz jak mnie boli to pije kawke i przewaznie przechodzi. Ewentualnie jak mocno boli to ibuprom i po bolu. Ale tak w ogole przyczyn bolow glowy jest naprawde bardzo duzo. Jezeli glowa boli regularnie lepiej sie zbadac. Odpowiedz Link Zgłoś