Dodaj do ulubionych

oops! i did it!!!!

14.05.07, 09:25
trochę wstyd sie przyznac, ale po latach udanego zwiazku (roznie to bywalo)
odważylam sie na seks oralny. on nigdy nie mial z tym problemow,tylko ja sie
przemóc nie moglam. ale zrobilam to raz i mi sie spodobalo! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxxx Re: oops! i did it!!!! IP: 213.17.152.* 14.05.07, 09:44
      trudnoo mi sie przyznac,po latach abstynecji az od urodzenia,postanowilem isc
      do burdelu zrobic sobie przyjemnosc
      • absolutniewspaniala Re: oops! i did it!!!! 14.05.07, 09:52
        no ale sie przyznałes i pewnie lżej ci teraz na duszy nie? buahhhaa
        • Gość: Alice Re: oops! i did it!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:56
          no i fajnie ze sie przemoglas ja tam seks oralny uwazam za cos cudownego, uwielbiam tak piscic mojego partnera, niektorzy nie, kwestia indywidualna i nie ma co dyskutowac, pozdrawiam
    • Gość: Pan Dobra Rada Re: oops! i did it!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:09
      A teraz pomyśl sobie, że 90% Twoich uprzedzeń działa na podobnej zasadzie: "jest
      złe z definicji".. Innymi słowy - tracisz cenny czas i równie cenne doznania, a
      wraz z Tobą traci je Twój partner.. :] Cóż.. Lepiej późno niż wcale, ale to nie
      jest dobry morał z tej opowieści..
      • absolutniewspaniala Re: oops! i did it!!!! 14.05.07, 10:16
        ja tego nigdy za zle same w sobie nie uwazalam. a moral jest taki, ze trzeba
        sprobowac zanim sie powie, ze sie czegos nie lubi.
        • Gość: Pan Dobra Rada Re: oops! i did it!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:18
          "Złe" to jest metafora.. :) Nieistotne jest czy sie tego bałaś, czy się tego
          brzydziłaś, po prostu popełniłaś błąd, który teraz bardzo dobrze nazwałaś.. ;)
          Polecam pójść za ciosem i próbować innych, równie ciekawych rzeczy.. ;)
          • Gość: a ga Re: oops! i did it!!!! IP: 81.219.133.* 14.05.07, 11:16
            radę Pana Dobrej Rady można smiało rozciągnąć na inne aspekty życia.
        • Gość: Alice Re: oops! i did it!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:20
          dooookladnie :) wreszcie dobra odpowiedz, a nie teksty typu 'ja nigdy tego nie zrobie!' a nawet nie probowala.. :D
          • Gość: Alice Re: oops! i did it!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:24
            nawet jezeli nie jestes do czegos przekonana, to sprobuj, licza sie checi, zawsze mzoesz przerwac owa pieszczote, ale wiesz ze probowalas tylko oczywiscie bez złego nastawienia sie typu 'dobra zrobie to (pewnie na odwal) ale i tak nigdy wiecej'
          • absolutniewspaniala Re: oops! i did it!!!! 14.05.07, 10:25
            heeh Alice, ale wydaje mi sie, ze ten kto w dzisiejszych czasach tego nie robi
            to rzadkosc taka jaką byłam do niedawna ja - ale juz nie jestem ;P troche
            namotałam ale co tam...puenta uchwycona mam nadzieje ;)
            • Gość: Alice Re: oops! i did it!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 12:03
              nie no niektorzy nie lubia tego typu pieszczon i wcale ich nie dyskryminuje, ja lubie i moj mezczyzna i mi z tym wspaniale :) kręci nas to, to niby dlaczego nie mamy sprawiac sobie tej przyjemnosci, nie lubie poprostu tych panienek co pieprza tzy po trzy jakie to oblesne i fuj, a nigdy nawet nie sprobowaly, a dajmy na to same lubia piszczoty oralne ktore daje im facet, bez sensu, nie wiem gdzie tu logika, nie lubimy czegos dopoki tego nie sprobujemy, tak jak w dziecinstwie z warzywami czy owocami, jasiu zjadl rodzynki w ciescie ale mu nie smakowaly, aczkolwiek z wiekiem czlowiek dorasta i zmieniaja mu sie gusta i wowczas zastanawia sie dlaczego nie lubim np pomidorow??? :D no chyba ze naprawde ktos nie lubi, nie ma tez co zmuszac, grunt to wyrozumialas z obu stron poartnerow i zadnego zlego nastawienia
              • absolutniewspaniala Re: oops! i did it!!!! 14.05.07, 12:06
                to fakt, zdarzaja sie i tacy co albo nie sprobuja a z gory zakladaja ze nie i
                koniec kropka, lub tacy co sprobowali i stwierdzili ze to nie dla nich. wolna
                wola, wolny wybór
    • Gość: Maja Re: oops! i did it!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 12:17
      A to dobre :)) Lepiej późno niż wcale. Ja osobiście nie pojmuję jak można mieć
      jakieś opory, jak się kogoś kocha to całego. Sztuczny problem.
    • blueska3 Re: oops! i did it!!!! 14.05.07, 13:39
      No i co w związku z tym???
      • Gość: claudia Re: oops! i did it!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:53
        ja osobiscie byłam negatywnie nastawiona po związku z moim poprzednim facecie,
        powiedziałam obecnemu facetowi ze nigdy w zyciu, ale jednek po jakims czasie
        przełamałam sie i spróbowałam z nim, i powiem szczerze sex oralny z obecnym
        facetem jest przesuper,zupełnie cos innego niz z poprzednim.. dlatego niewarto
        sie zamykac na takie excesy, po jednym nie do konca zadowolajacym
        doswiadczeniu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka