Dodaj do ulubionych

Kupiłam wibrator..

19.05.07, 23:32
ale jakos nie potrafie sie nim chyba poslugiwac...czy wam dziewczyny 'idzie'
to gladko? teraz sie zastanawiam ze moze za duzy kupilam
Obserwuj wątek
    • Gość: wieloryba Re: Kupiłam wibrator.. IP: 80.50.59.* 19.05.07, 23:55
      a czy wibratory mają instrukcję obsługi? (pytam poważnie)
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Kupiłam wibrator.. IP: 195.69.82.* 20.05.07, 00:33
      > ale jakos nie potrafie sie nim chyba poslugiwac...

No tak - wlacz/wylacz - to zbyt skomplikowane
      Ciekawe kto ci komputer wlacza
      • Gość: p Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:41
        nie wszystko na swiecie jest tak proste jak faceci:)
    • Gość: kobietka Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.192.155.murka.net 20.05.07, 11:48
      za duży na pewno nie bo kobieta sie dopasowuje ale kup sobie żel do niego to ci
      pójdzie gładko.:-) i przyjemnosci zycze
      • Gość: facet Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:51
        A mężczyzny to pani nie ma?? tylko wydaje piniądze na takie rzeczy.Czyż nie
        lepiej było by mieć tego ukochanego który tuli,pieści,całuje i nie jest
        sztuczny?Nawet najbliższy przyjaciel czasem potrafi dać więcej przyjemności niż
        taki wibrator.Ja bym na twoim miejscu znalazł obiekt pożądania na nim się skupił
        i brał to co najlepsze.A co do wibratora to i nastrój trzeba sobie samemu stworzyć.
        • Gość: szmeksik Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.lan.net.pl 21.05.07, 14:22
          a moze ona nie chce mezczyzny tylko wibrator,i co najblizszy przyjaciel ma sie z
          nia kochac???co za brednie wypisujesz
          • Gość: facet Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:41
            Jeżeli widzisz że twoja przyjaciółka leci na ciebie i na odwrót to co szkodzi
            żeby nie skorzystać.Seks bez zobowiązań to fajna sprawa.A co wolisz żeby ona
            robiła to na dyskotece z byle kim???Oczywiście taką sytuacje trzeba wyczuć żeby
            potem wstydu sobie na narobić przy koledze.Jak się ma znajomych z którymi można
            na kazdy temat pogadać to sądzę że łatwo znaleźć kochanka.
            • Gość: szmeksik Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.lan.net.pl 21.05.07, 14:46
              czytam i nie wierze to ze nie sypiam z moja przyjaciolka nie znaczy ze ona sie
              puszcza,seks bez zobowiazan to nie seks z przyjacielem.
              • Gość: ona Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.07, 14:49
                A nie pomyśleliście, ze czasami kobieta ma większy temperament, większe
                potrzeby niż facet? I co wtedy? On mówi już "DOŚĆ" a ona chce jeszcze i
                jeszcze. I wtedy potrzebny jest wibrator.
            • an_kama Re: Kupiłam wibrator.. 21.05.07, 15:05
              Gość portalu: facet napisał(a):

> Jak się ma znajomych z którymi można
              > na kazdy temat pogadać to sądzę że łatwo znaleźć kochanka.

Co Ty porównujesz?!
              Dziewczyna nie wie jak skorzystać z wibratora a Ty radzisz jej
              żeby poszukała kochanka wśród znajomych. Może ona wcale nie potrzebuje
              kochanka?!

Skup się na pytaniu a dopiero później sensownie odpowiedz.
    • nikusia1986 Re: Kupiłam wibrator.. 22.05.07, 10:43
      początki są "trudne" :) sama nie wiedziałam jak zacząć :)ale po kilku razach dojdziesz do wprawy :) zacznił od "pieszczenia" łechtaczki :) niech pochwa się trochę zwilży a potem hop i do roboty :) miłej zabawy...

Ps.
      ja się nie spotkałam z instrukcją obsługi w tego rodzaju zabawkach :D
      pozdrawiam W.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka