frau_frau 19.05.07, 23:32 ale jakos nie potrafie sie nim chyba poslugiwac...czy wam dziewczyny 'idzie' to gladko? teraz sie zastanawiam ze moze za duzy kupilam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wieloryba Re: Kupiłam wibrator.. IP: 80.50.59.* 19.05.07, 23:55 a czy wibratory mają instrukcję obsługi? (pytam poważnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Kupiłam wibrator.. IP: 195.69.82.* 20.05.07, 00:33 > ale jakos nie potrafie sie nim chyba poslugiwac... No tak - wlacz/wylacz - to zbyt skomplikowane Ciekawe kto ci komputer wlacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:41 nie wszystko na swiecie jest tak proste jak faceci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.192.155.murka.net 20.05.07, 11:48 za duży na pewno nie bo kobieta sie dopasowuje ale kup sobie żel do niego to ci pójdzie gładko.:-) i przyjemnosci zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:51 A mężczyzny to pani nie ma?? tylko wydaje piniądze na takie rzeczy.Czyż nie lepiej było by mieć tego ukochanego który tuli,pieści,całuje i nie jest sztuczny?Nawet najbliższy przyjaciel czasem potrafi dać więcej przyjemności niż taki wibrator.Ja bym na twoim miejscu znalazł obiekt pożądania na nim się skupił i brał to co najlepsze.A co do wibratora to i nastrój trzeba sobie samemu stworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.lan.net.pl 21.05.07, 14:22 a moze ona nie chce mezczyzny tylko wibrator,i co najblizszy przyjaciel ma sie z nia kochac???co za brednie wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:41 Jeżeli widzisz że twoja przyjaciółka leci na ciebie i na odwrót to co szkodzi żeby nie skorzystać.Seks bez zobowiązań to fajna sprawa.A co wolisz żeby ona robiła to na dyskotece z byle kim???Oczywiście taką sytuacje trzeba wyczuć żeby potem wstydu sobie na narobić przy koledze.Jak się ma znajomych z którymi można na kazdy temat pogadać to sądzę że łatwo znaleźć kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.lan.net.pl 21.05.07, 14:46 czytam i nie wierze to ze nie sypiam z moja przyjaciolka nie znaczy ze ona sie puszcza,seks bez zobowiazan to nie seks z przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kupiłam wibrator.. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.07, 14:49 A nie pomyśleliście, ze czasami kobieta ma większy temperament, większe potrzeby niż facet? I co wtedy? On mówi już "DOŚĆ" a ona chce jeszcze i jeszcze. I wtedy potrzebny jest wibrator. Odpowiedz Link Zgłoś
an_kama Re: Kupiłam wibrator.. 21.05.07, 15:05 Gość portalu: facet napisał(a): > Jak się ma znajomych z którymi można > na kazdy temat pogadać to sądzę że łatwo znaleźć kochanka. Co Ty porównujesz?! Dziewczyna nie wie jak skorzystać z wibratora a Ty radzisz jej żeby poszukała kochanka wśród znajomych. Może ona wcale nie potrzebuje kochanka?! Skup się na pytaniu a dopiero później sensownie odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia1986 Re: Kupiłam wibrator.. 22.05.07, 10:43 początki są "trudne" :) sama nie wiedziałam jak zacząć :)ale po kilku razach dojdziesz do wprawy :) zacznił od "pieszczenia" łechtaczki :) niech pochwa się trochę zwilży a potem hop i do roboty :) miłej zabawy... Ps. ja się nie spotkałam z instrukcją obsługi w tego rodzaju zabawkach :D pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś