Dodaj do ulubionych

farbowanie bikini...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:16
Czy może któraś z Was zdecydowała się na coś takiego. Jak to zrobić, zeby
nie zrobić sobie krzywdy...czy moze maja gdzies takie usługi, choć nie
wyopbrażam sobie, zeby ktos mi tam majstrował jak u fryzjera, a ja na fotelu
jak u ginekologa...........brr.... !! A panowie, co o tym sądzicie??? moze
jakieś kolrki macie do zaproponowania??? Czekam na odpiwedzi. Z góy dziękuję
V.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: farbowanie bikini... IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 22:20
      mieszkam niemczech i faktycznie mozna sobie tu zrobic nie tylko farbe ale i
      fryzury. to znaczy raczej wygolenie. np w ksztalcie serca lub blitza..tyle ze
      nie wiem czemu miala bym tam sobie farbowac wlosy
    • Gość: Czarny Re: farbowanie bikini... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 19:47
      hmm..:) nigdy się nad tym nie zastanawiałem żeby kobieta miała sobie farbować
      jak Ty to nazywasz bikini :) Chyba to nie jest konieczne ani potrzebne, tak mi
      się wydaje. Kolorek raczej nie ma tu nic do rzeczy. Lepiej ładnie przystrzyc,
      jakiś paseczek czy wcale bez włosków. Zależy co komu się podoba, i to powinno
      wystarczyć. To nie jest tak jak z włosami że dobrze jest je czasem ufarbować
      Raczej nago nigdzie nie chodzisz ( między ludźmi :-)także wydaje mi się że
      jest to zbędne, ale jak kto woli...Pozdrowionka :)
    • Gość: Kruczyca Re: farbowanie bikini... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 19:26
      jak chcesz to ja ci moge pofarbowac ;D
      • Gość: V. Re: farbowanie bikini... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 23:10
        Jasne , thanx, nie skorzystam.....;)ale zapamiętam to sobie ;-P
      • Gość: Maxi Re: farbowanie bikini... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 13:11
        W Wa-wie jest salon fryzjerski zajmujący się robieniem fryzaur w tym miejscu
        strzygą i robią różne fajne wzorki i kolorki nie tylko jeden np. czerwone
        serduszko na jakimś tle niestety nie znam adresu ale może ktoś napisze kto go
        zna. Naprawdę świetne fryzurki sama widziałam tak sobie myślę że może adres
        jest w jakimś świerszczyku
    • Gość: Bea Re: farbowanie bikini... IP: 194.68.23.* 10.06.03, 16:22
      Teraz to wszystko jest mozliwe. Mieszkam w Szwecji i tu mozna sobie zrobic to
      u "specjalnego" fryzjera! Albo zrob sama, ja raz zrobilam i nie widze w tym
      problemu!
      • Gość: V. Re: farbowanie bikini... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 23:13
        Ale powiedz, mi , skoro to robiłaś sama, nic ci się nie stało. Wolałabym
        później nie biegać po ginekologach (jeszcze z farbą) i skarżyc sie na
        swędzenie, czy inne nieprzyjemne rzeczy. Czy może nie ma się czym martwic, i
        wystarczy tylko ostrożnosć. Jak myślisz??? Ps. Thanx za maila, bo już
        myslałam, ze ten pomysł to lekka przesada.....
        • Gość: V. Re: farbowanie bikini... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 23:16
          ..........i trochę mi pokręciło w głowie....;)
        • Gość: Bea (Szwecja) Re: farbowanie bikini... IP: 194.68.23.* 12.06.03, 13:19
          Badz ostrozna nie wiem jak ty zareagujesz na farbe ale mi poszlo dobrze!
          Powodzenia :)
          • ryanoconnell Re: farbowanie bikini... 12.06.03, 13:25
            Przepraszam, a jak sobie ufarbowałaś? :D
            • Gość: Bea (Szwecja) Re: farbowanie bikini... IP: 194.68.23.* 12.06.03, 13:54
              Normalnie tak jak farbuje wlosy na glowie :D! Ale uzywalam farby ktora byla
              lagodna dla skory, bo oczywiscie jest to bardzo wrazliwe miejsce.
              • ryanoconnell Re: farbowanie bikini... 15.06.03, 19:51
                Będę drążył... A jak masz ufarbowane na głowie? Tylko nie mów, proszę, że
                jednolicie... :)
    • ryanoconnell Re: farbowanie bikini... 10.06.03, 17:28
      Kurcze! Farbowanie? Toż to fantastyczny pomysł! :D Ja jestem na tak. Przecież
      coś takiego może niejednokrotnie wnieść powiew świerzości w skostniały
      związek. ;)
      • ryanoconnell Re: farbowanie bikini... 10.06.03, 17:31
        Ojoj! Ale byk ortograficzny mi się posadził. :( Wstyd.
      • Gość: Grün Re: farbowanie bikini... IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 10:08
        Ja robie to samodzielnie ;). raz jestem zielona innym razem niebieska i.t.d.
        Najpierw rozjasniam a potem klade farbe. Aktualnie jestem w posiadaniu
        slicznego cieniutkiego zielonego paseczka :)) Pozdrawiam - dziewczyny do
        dziela !!
        • ireen Re: farbowanie bikini... 14.09.03, 20:03
          Ja nawet z paseczkiem bym miala problem, bo mam tam bardzo wrazliwa skore i
          wystarczy, ze troszke podgalam a i tak swedzi kiedy odrastaja... Jak sobie z
          tym radzicie?
          A farbowanie to nie dla mnie ;)
          Pozdrawiam
    • Gość: Magda rewelacja! To działa! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 10:45
      Farbowanie to naprawde niezła zabawa! ja to raz zrobiłam i poprostu moj facet
      nie mógł wyjść z zachwytu! To było coś niesamowitego, baaardzo duże
      zaskoczenie. Wloski wygoliłam w zgrabny paseczek ok. 1,5 cm i pofarbowałam. Ale
      UWAGA!!! nie farbuje sie tego miejsca zwykłą farbą do włosów, ja dyskretnie
      podpytałam swojego fryzjera, który o dziwo wcale nie byl tym zaskoczony, nawet
      powiedzial ze pare klientek sie pytalo. No i na drugi dzien odbieralam od niego
      zamowiona farbe w kolorze pastelowego różu. Nie ma sie co wstydzic, trzeba
      eksperymentowć i ciagle zaskakiwac swojego partnera. Nas to szokuje, a co
      dopiera faceta! dziewczyny to naprawde super! Moj mężczyzna ciągle mnie
      rozbierał i piescił by nacieszyc sie taką "nowością". To było niesamowite!
      • Gość: v. Re: rewelacja! To działa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 22:45
        poprosze namiary na tego twojego fryzjera..... ja w obawie przed
        konsekwencjami tak się pofarbowałąm, ze nie było nic widać (jestem brunetką),
        wieć w sumie muszę to zrobić jeszcze raz. czekam i z góry dziękuję za
        porady...v
        • Gość: hm Re: rewelacja! To działa! IP: 80.51.242.* 23.09.03, 12:23
          nigdy bym nie pofarbowała się tam na zielono, badź różowo itp. Jestem
          brunetka, wiec jedyne na co bym się odważyła to rozjaśnienie :) wtedy jeszcze
          włosy na głowie mogłabym zrobić na blond hihi :) ale narazie nie cce nic
          zmieniac, podoba mi sie jak jest, dbam o siebie i wszystko wyglada estetycznie
          tak jak jest, aktualnie nie miałabym co farbować :D mojemu facetowi podoba się
          tak jak jest, wiec jest ok dla obu stron, A czy zaproponowałabym swojemu
          facetowi zeby sie tam zafarbował? lub ogolił ? Moj sie raz ogolił, nawet nie
          pamietam czemu, mozeliwe ze cos o tym rozmawialismy a potem zrobil mi
          niespodzianke, ale nie bardzo mi to przypadlo do gustu, wygladało troche
          smiesznie, niezbyt naturalnie i nie bylo to pociagajace.. pozdrawiam wszystie
          amatorskie fryzierki :P
    • fcuk-me.co.uk Re: farbowanie bikini... 23.09.03, 14:37
      Gość portalu: V. napisał(a):

> Czy może któraś z Was zdecydowała się na coś takiego. Jak to zrobić, zeby
      > nie zrobić sobie krzywdy...czy moze maja gdzies takie usługi, choć nie
      > wyopbrażam sobie, zeby ktos mi tam majstrował jak u fryzjera, a ja na fotelu
      > jak u ginekologa...........brr.... !! A panowie, co o tym sądzicie??? moze
      > jakieś kolrki macie do zaproponowania??? Czekam na odpiwedzi. Z góy dziękuję
      > V.

Az tak siwe masz ze musisz farbowac?
      • Gość: V. Re: farbowanie bikini... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 22:42
        Cóż za dowcipniś z Ciebie (albo dowcipnisia, ale zakładam, że jestes
        mężczyzną - u was brak taktu jest powszechniejszy...;P ) Nie, nie jestem siwa,
        ale myślę, że dobrze byłoby poeksperymentować trochę. Życie jest takie
        krótkie.... Nie sądzisz...?
    • Gość: Paweł777 Re: farbowanie bikini... IP: *.centertel.pl 23.06.18, 19:34
      Tutaj znajdziesz garść informacji jak zafarbować włosy łonowe i nie zrobić sobie przy tym krzywdy :) seksinfo.pl/porady/jak-pofarbowac-wlosy-lonowe/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka