Dodaj do ulubionych

kim jest blachara??

26.06.07, 14:36
no wlasnie...
Czy wystarczy ze lubi fajne samochody??
(co nie znaczy ze na nie "leci" )
Czy blachara zarywa kolesi bo maja fajne samochody??
czy jak to jest.....??
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: kim jest blachara?? IP: *.ztpnet.pl 26.06.07, 14:46
      'blachara zarywa kolesi bo maja fajne samochody'
    • kasia19880 Re: kim jest blachara?? 26.06.07, 16:10
      Blachara to dziewczyna która potrafi puścić się z kolesiem w samochodzie tylko
      po to by sięnim przejechać, bądź po prostu w nim być. Ten proceder był często
      spotykany u mnie w szkole (kiedy jeszcze do niej chodziłam :) jestem absolwentką
      po maturze). Dla mnie najgorszy rodzaj prostytucji.
      • krzysiek.wa_wa Re: kim jest blachara?? pytanie do Kasi19880 03.07.07, 13:22
        kasia19880 napisała:

> Blachara to dziewczyna która potrafi puścić się z kolesiem w samochodzie tylko
        > po to by sięnim przejechać, bądź po prostu w nim być. Ten proceder był często
        > spotykany u mnie w szkole (kiedy jeszcze do niej chodziłam :) jestem
        absolwentk
        > ą
        > po maturze). Dla mnie najgorszy rodzaj prostytucji.

a wiesz to od blachar?
        czy TYLKO od "kolesi" z samochodami?

bo jeśli tak mówią tylko kolesie, a blachara nie może się dowiedzieć, że jest
        blacharą - to jest to dla mnie równie wirualne jak "Matrix"

weź pod uwagę, że z jednej strony wiele dziewczyn/kobiet KŁAMIE zaniżając
        liczbę partnerów seksualnych
        ale z drugiej strony wielu facetów KŁAMIE zawyżając liczbę swoich partnerek
        seksualnych

a ja jakoś nie znam seksuologicznej nazwy perwersji polegającej na na silnym
        pożądaniu skierowanym w kierunku siedzącego w samochodzie faceta trzymającego
        rękę na drążku zmiany biegów
        jeśli ktoś zna - to niech mi poda
        • qnegunda Ale to pozadanie drazka, nie faceta??? 03.07.07, 15:06
          • krzysiek.wa_wa Re: Ale to pozadanie drazka, nie faceta??? 05.07.07, 13:48
            z tego opisu wynika, że tak!:

> Blachara to dziewczyna która potrafi puścić się z kolesiem w samochodzie tylko
            > po to by się nim przejechać, bądź po prostu w nim być.

dlatego spytałem się, jak seksuologia to nazywa
            bo jeśli "blacharstwo" istnieje naprawdę, to musi mieć naukową nazwę
            • Gość: kali Re: Ale to pozadanie drazka, nie faceta??? IP: *.ztpnet.pl 05.07.07, 15:37
              Najpierw powstaje nazwa, a pozniej zjawisko dopasowane do nazwy? :)
              • krzysiek.wa_wa Re: Ale to pozadanie drazka, nie faceta??? 28.07.07, 14:29
                Gość portalu: kali napisał(a):

> Najpierw powstaje nazwa, a pozniej zjawisko dopasowane do nazwy? :)

nazwa "blachara" (w języku potocznym) istnnieje od co najmniej kilku lat
                samochody seryjnie produkowane - od około stu lat

pora, żeby seksuolodzy zauważyli to zjawisko

poza tym, milczenie Kasi po moim pytaniu świadczy o tym,
                że blachary nie mogły się dowiedzieć, że są blacharami
                czyli ci kolesie z samochodami to typowi "seksgawędziarze"
        • Gość: ona_ona Re: kim jest blachara?? pytanie do Kasi19880 IP: *.ists.pl 09.08.07, 17:23
          Masz w 100 % racje. Nareszcie jakiś mądry facet ;)
    • v.i.k.k.a Re: kim jest blachara?? 26.06.07, 18:26
      Wg mojej definicji to panna, ktorej glownym kryterium przy doborze partnera jest
      jego samochod.Im drozszy tym lepiej.
      • Gość: katarzyna Re: kim jest blachara?? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.06.07, 19:16
        a co dzieciaku, ktos ci tak powiedział??, to przyjmij moje kondolencje
        dla mnie blachara jest zarowno ta ktora puszcza sie w samochodzie i tak dalej ,
        jak to opisł ktos wyzej, jak i zarywanie kolesi i ocenianie ich po tym, jaki
        maja samochod, zenada
        • Gość: kali Re: kim jest blachara?? IP: *.ztpnet.pl 26.06.07, 19:30
          Autor: Gość: katarzyna IP: *.akademiki.uni.torun.pl

> a co dzieciaku, ktos ci tak powiedział??, to przyjmij moje kondolencje

Przyjechalas do studiujacej starszej siostry, prawda?
        • ewa_err Re: kim jest blachara?? 26.06.07, 19:37
          Gość portalu: katarzyna napisał(a):

> a co dzieciaku, ktos ci tak powiedział??, to przyjmij moje kondolencje
          > dla mnie blachara jest zarowno ta ktora puszcza sie w samochodzie i tak dalej
          > jak to opisł ktos wyzej, jak i zarywanie kolesi i ocenianie ich po tym, jaki
          > maja samochod, zenada

co to dokladnie znaczy 'puszcza sie w samochodzie i tak dalej'? z pewnych
          wzgledow chcialabym wiedziec;)
          • Gość: kali Re: kim jest blachara?? IP: *.ztpnet.pl 26.06.07, 19:44
            > co to dokladnie znaczy 'puszcza sie w samochodzie i tak dalej'? z pewnych
            > wzgledow chcialabym wiedziec;)

Istnieja rozne definicje 'puszczania sie' wiec spox :)
            • Gość: xxxxx Re: kim jest blachara?? IP: *.icpnet.pl 27.06.07, 15:18
              mozna na przyklad puszczac pawia...tez fajnie:)
        • v.i.k.k.a Re: kim jest blachara?? 27.06.07, 00:56
          1.jesli mieszkasz w akademiku to stwierdzenie,ze jestem dzieciakiem jest nie na
          miejscu
          2.kondolencje sklada sie w przypadku smierci bliskiej osoby
          3.dla ciebie blachara znaczy to i tamto, dla mnie(=wg mojej definicji)znaczy to
          co napisalam, wiec nie rozumiem skad atak
          4.co jest zenada?twoj wpis?owszem, jest.
      • Gość: msdynamite87 Re: kim jest blachara?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:19
        dokładnie ! :)
        AMen :P
    • betony4104 Re: kim jest blachara?? 27.06.07, 09:55
      kilka lat temu mieliśmy dodge'a stilth (taki niziutki, sportowy, dość fajny) do
      tego krwisto-czerwony.Wyglądał na mega wypasioną furke ale tylko my
      wiedzieliśmy, że jest juz na wykończeniu-ogolnie padaczka i dlatego na nas nie
      robił już żadnego wrażenia. Kiedyś jadąc na wakacje zatrzymaliśmy się na
      parkingu. Zatrzymał się tam też autokar z piłkarzami.Kiedy wysiadłam, wszyscy
      odwrócili się w moją stronę.W MOJĄ!!! Wtedy zorientowałam się, że jestem od
      góry do dołu ubrana na czerwono- pod kolor samochodu...Pierwsze skojarzenie: O
      matko, wyglądam jak rasowa blachara...Domyślam się, że tak samo widzieli mnie
      oni.Wstyd jak cholera...I to uwazam jest jest jeden z ważniejszych cech
      blachary, oczywiście wybór chłopaka ze wzgłędu na samochód to jej dewiza...Dla
      mnie-pustak do potęgi.
    • kundziorek1 Re: kim jest blachara?? 05.07.07, 04:51
      To ze ktos lubi ladne, szybkie samochody nie oznacza od razu, ze jest blachara.
      U mnie w liceum byly takie dwie laski, ktore nie znaly chlopakow po imieniu,
      tylko po tym "czym jezdzil". Jak tylko zaczynalo sie mowic o jakims facecie to
      od razu pytaly "a czym jezdzi?" To byly blachary.
      Ale ale! Sa tez i blacharze! A jakze! Przekonalam sie o tym kiedys tankujac na
      stacji nowiuskiego Mercedesa C Sportcoupe. Od razu podeszli do mnie faceci i
      zaczeli rozmowe. Zapytalam wprost "podobam Ci sie ja, czy moj samochod" i bylo
      im glupio. Jak jchalam zwyklym samochodem nikt nie zwracal na mnie uwagi, jak
      mercedesem - nie moglam sie odpedzic od facetow...
      Laski czesto zapominaja, ze koles kupi sobie auto na raty i szpanuje, a
      dziewczyny glupie sa i daja sie naciagnac....
      • internistka Re: kim jest blachara?? 07.07.07, 13:54
        blachara=tipsiara
        • gosiunia1234 Re: kim jest blachara?? 07.07.07, 16:11
          to ja jeszcze podam przyklad z zycia...
          ide z kumpela, przechodzimy przez pasy i wyjezdza
          samochod. po czym ona mowi...
          "oo niieee.. tylko nie pod toyote!!... gdyby to chociaz
          bylo jakies BMW..."

....<załamka>
          :P:P:P:P:P:P
    • Gość: 50 groszy Re: kim jest blachara?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:42
      A kaflara?
      Leci na stare piece xF
    • Gość: fifi Re: kim jest blachara?? IP: *.range86-147.btcentralplus.com 19.07.07, 18:48
      blachara lubi kasiastych facetow i wszystko co sie swieci ( stad to zamilowanie
      do samochodow)lub kojazy z luksusem (choc niekoniecznie nim jest). zwykle to
      taka frytka, stylizuje sie na pamele anderson- czyli tipsy, blond perulka,
      ciemna opalenizna itd.
    • tou Re: kim jest blachara?? 19.07.07, 19:50
      Moja koleżanka z klasy była typową blacharą.
      Pamiętam, że pierwsze o co pytała się faceta, to jakim autem jeździ.
      O tym, żeby była z kimś kto ma malucha, poloneza, cinquaczento nie było mowy.

Kiedyś wyrwała takiego kolesia, który miał toyotę. I wiecie na jaki genialny
      pomysł wpadła? Powiedziała mu, że ona mu będzie dawać 50 zł na benzynę, a on ją
      będzie woził po mieście, żeby wszyscy widzieli, że ona jedzie w samochodzie.
      Zawsze otwierała sobie szyby i puszczała muzykę na fula i dostawała orgazmu,
      śpiewając: "A ja będę Twym aniołem...""
      buhahaha
      • Gość: no Re: kim jest blachara?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:54
        powaznie
        • Gość: no Re: kim jest blachara?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:54
          bo ja jak to przeczytalem dostalem orgazmu
          • tou Re: kim jest blachara?? 19.07.07, 20:22
            No piszę poważnie ;)
            A najlepsze w tym wszystkim jest to, że ona brzydziła się facetów z polonezem, a
            sama dziś jeździ polonezem. (nie wiem jakim cudem zrobiła prawko) Na dodatek
            auto jest ojca i dość stary rocznik.
            Ale zawsze ma opuszczone szyby i muzykę na fula.

Chyba nigdy jej to nie przejdzie...
            • Gość: satt Re: kim jest blachara?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:33
              wg mnie blachara to osoba ktora selekcjonuje potencjalnych facetow po
              samochodzie ( ile jest wart i jak wyglada) no itaka osoba ktora zgodzilaby sie
              byc z takim nawet jesli jej by nie odpowiadal.
              ja osobiscie kocham samochody, podobaja mi sie czarne jakis hmm audi i golfy no
              ale na faceta z takim bym nie poleciala. no chyba,zebylby fajny i to napewno
              nie samochod bylby kryterium wyboru.pozdrawiam
    • Gość: yoshi Re: kim jest blachara?? IP: *.hsd1.mi.comcast.net 20.07.07, 04:31
      qurcze, o czym tu mowa, rodzice zawsze mielii dobre auta tz. chrysler, mercedes
      a moj chlopak ma 12 letnie punto i jakos je bardzo lubie a jego kocham. laski
      kto tu jest wazny facet z wypasiona fura i pustym mozgiem czy odwrotnie.
      • Gość: blachara Re: kim jest blachara?? IP: *.chello.pl 25.07.07, 20:40
        ja to lubie lizac pento w dobrej furce :D
        • mala224 Re: kim jest blachara?? 09.08.07, 19:31
          Miałam w liceum koleżankę, która dobierała sobie kolegów na podstawie statusu
          majątkowego i samochodu, a ci kolesie to prawdziwi kretyni byli i na dodatek
          paskudni. A teraz bierze ślub z moim sąsiadem alkoholikiem i wieprzem, który ma
          komis samochodowy i zajefajną chatę. Nic dodać nic ująć
          • summerlove Re: kim jest blachara?? 09.08.07, 19:36
            Może ona lubi piwko i wieprzowinkę ;PP
            • mala224 Re: kim jest blachara?? 09.08.07, 19:41
              Nie wiem. ale fajna z niej klientka i dosyć ładna, a tak sobie życie marnuje
              "swoimi zasadami"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka