gosiunia1234 26.06.07, 14:36 no wlasnie... Czy wystarczy ze lubi fajne samochody?? (co nie znaczy ze na nie "leci" ) Czy blachara zarywa kolesi bo maja fajne samochody?? czy jak to jest.....?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: kim jest blachara?? IP: *.ztpnet.pl 26.06.07, 14:46 'blachara zarywa kolesi bo maja fajne samochody' Odpowiedz Link Zgłoś
kasia19880 Re: kim jest blachara?? 26.06.07, 16:10 Blachara to dziewczyna która potrafi puścić się z kolesiem w samochodzie tylko po to by sięnim przejechać, bądź po prostu w nim być. Ten proceder był często spotykany u mnie w szkole (kiedy jeszcze do niej chodziłam :) jestem absolwentką po maturze). Dla mnie najgorszy rodzaj prostytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.wa_wa Re: kim jest blachara?? pytanie do Kasi19880 03.07.07, 13:22 kasia19880 napisała: > Blachara to dziewczyna która potrafi puścić się z kolesiem w samochodzie tylko > po to by sięnim przejechać, bądź po prostu w nim być. Ten proceder był często > spotykany u mnie w szkole (kiedy jeszcze do niej chodziłam :) jestem absolwentk > ą > po maturze). Dla mnie najgorszy rodzaj prostytucji. a wiesz to od blachar? czy TYLKO od "kolesi" z samochodami? bo jeśli tak mówią tylko kolesie, a blachara nie może się dowiedzieć, że jest blacharą - to jest to dla mnie równie wirualne jak "Matrix" weź pod uwagę, że z jednej strony wiele dziewczyn/kobiet KŁAMIE zaniżając liczbę partnerów seksualnych ale z drugiej strony wielu facetów KŁAMIE zawyżając liczbę swoich partnerek seksualnych a ja jakoś nie znam seksuologicznej nazwy perwersji polegającej na na silnym pożądaniu skierowanym w kierunku siedzącego w samochodzie faceta trzymającego rękę na drążku zmiany biegów jeśli ktoś zna - to niech mi poda Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.wa_wa Re: Ale to pozadanie drazka, nie faceta??? 05.07.07, 13:48 z tego opisu wynika, że tak!: > Blachara to dziewczyna która potrafi puścić się z kolesiem w samochodzie tylko > po to by się nim przejechać, bądź po prostu w nim być. dlatego spytałem się, jak seksuologia to nazywa bo jeśli "blacharstwo" istnieje naprawdę, to musi mieć naukową nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Ale to pozadanie drazka, nie faceta??? IP: *.ztpnet.pl 05.07.07, 15:37 Najpierw powstaje nazwa, a pozniej zjawisko dopasowane do nazwy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.wa_wa Re: Ale to pozadanie drazka, nie faceta??? 28.07.07, 14:29 Gość portalu: kali napisał(a): > Najpierw powstaje nazwa, a pozniej zjawisko dopasowane do nazwy? :) nazwa "blachara" (w języku potocznym) istnnieje od co najmniej kilku lat samochody seryjnie produkowane - od około stu lat pora, żeby seksuolodzy zauważyli to zjawisko poza tym, milczenie Kasi po moim pytaniu świadczy o tym, że blachary nie mogły się dowiedzieć, że są blacharami czyli ci kolesie z samochodami to typowi "seksgawędziarze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_ona Re: kim jest blachara?? pytanie do Kasi19880 IP: *.ists.pl 09.08.07, 17:23 Masz w 100 % racje. Nareszcie jakiś mądry facet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: kim jest blachara?? 26.06.07, 18:26 Wg mojej definicji to panna, ktorej glownym kryterium przy doborze partnera jest jego samochod.Im drozszy tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: kim jest blachara?? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.06.07, 19:16 a co dzieciaku, ktos ci tak powiedział??, to przyjmij moje kondolencje dla mnie blachara jest zarowno ta ktora puszcza sie w samochodzie i tak dalej , jak to opisł ktos wyzej, jak i zarywanie kolesi i ocenianie ich po tym, jaki maja samochod, zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kim jest blachara?? IP: *.ztpnet.pl 26.06.07, 19:30 Autor: Gość: katarzyna IP: *.akademiki.uni.torun.pl > a co dzieciaku, ktos ci tak powiedział??, to przyjmij moje kondolencje Przyjechalas do studiujacej starszej siostry, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: kim jest blachara?? 26.06.07, 19:37 Gość portalu: katarzyna napisał(a): > a co dzieciaku, ktos ci tak powiedział??, to przyjmij moje kondolencje > dla mnie blachara jest zarowno ta ktora puszcza sie w samochodzie i tak dalej > jak to opisł ktos wyzej, jak i zarywanie kolesi i ocenianie ich po tym, jaki > maja samochod, zenada co to dokladnie znaczy 'puszcza sie w samochodzie i tak dalej'? z pewnych wzgledow chcialabym wiedziec;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kim jest blachara?? IP: *.ztpnet.pl 26.06.07, 19:44 > co to dokladnie znaczy 'puszcza sie w samochodzie i tak dalej'? z pewnych > wzgledow chcialabym wiedziec;) Istnieja rozne definicje 'puszczania sie' wiec spox :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: kim jest blachara?? IP: *.icpnet.pl 27.06.07, 15:18 mozna na przyklad puszczac pawia...tez fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: kim jest blachara?? 27.06.07, 00:56 1.jesli mieszkasz w akademiku to stwierdzenie,ze jestem dzieciakiem jest nie na miejscu 2.kondolencje sklada sie w przypadku smierci bliskiej osoby 3.dla ciebie blachara znaczy to i tamto, dla mnie(=wg mojej definicji)znaczy to co napisalam, wiec nie rozumiem skad atak 4.co jest zenada?twoj wpis?owszem, jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msdynamite87 Re: kim jest blachara?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:19 dokładnie ! :) AMen :P Odpowiedz Link Zgłoś
betony4104 Re: kim jest blachara?? 27.06.07, 09:55 kilka lat temu mieliśmy dodge'a stilth (taki niziutki, sportowy, dość fajny) do tego krwisto-czerwony.Wyglądał na mega wypasioną furke ale tylko my wiedzieliśmy, że jest juz na wykończeniu-ogolnie padaczka i dlatego na nas nie robił już żadnego wrażenia. Kiedyś jadąc na wakacje zatrzymaliśmy się na parkingu. Zatrzymał się tam też autokar z piłkarzami.Kiedy wysiadłam, wszyscy odwrócili się w moją stronę.W MOJĄ!!! Wtedy zorientowałam się, że jestem od góry do dołu ubrana na czerwono- pod kolor samochodu...Pierwsze skojarzenie: O matko, wyglądam jak rasowa blachara...Domyślam się, że tak samo widzieli mnie oni.Wstyd jak cholera...I to uwazam jest jest jeden z ważniejszych cech blachary, oczywiście wybór chłopaka ze wzgłędu na samochód to jej dewiza...Dla mnie-pustak do potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek1 Re: kim jest blachara?? 05.07.07, 04:51 To ze ktos lubi ladne, szybkie samochody nie oznacza od razu, ze jest blachara. U mnie w liceum byly takie dwie laski, ktore nie znaly chlopakow po imieniu, tylko po tym "czym jezdzil". Jak tylko zaczynalo sie mowic o jakims facecie to od razu pytaly "a czym jezdzi?" To byly blachary. Ale ale! Sa tez i blacharze! A jakze! Przekonalam sie o tym kiedys tankujac na stacji nowiuskiego Mercedesa C Sportcoupe. Od razu podeszli do mnie faceci i zaczeli rozmowe. Zapytalam wprost "podobam Ci sie ja, czy moj samochod" i bylo im glupio. Jak jchalam zwyklym samochodem nikt nie zwracal na mnie uwagi, jak mercedesem - nie moglam sie odpedzic od facetow... Laski czesto zapominaja, ze koles kupi sobie auto na raty i szpanuje, a dziewczyny glupie sa i daja sie naciagnac.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia1234 Re: kim jest blachara?? 07.07.07, 16:11 to ja jeszcze podam przyklad z zycia... ide z kumpela, przechodzimy przez pasy i wyjezdza samochod. po czym ona mowi... "oo niieee.. tylko nie pod toyote!!... gdyby to chociaz bylo jakies BMW..." ....<załamka> :P:P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50 groszy Re: kim jest blachara?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:42 A kaflara? Leci na stare piece xF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: kim jest blachara?? IP: *.range86-147.btcentralplus.com 19.07.07, 18:48 blachara lubi kasiastych facetow i wszystko co sie swieci ( stad to zamilowanie do samochodow)lub kojazy z luksusem (choc niekoniecznie nim jest). zwykle to taka frytka, stylizuje sie na pamele anderson- czyli tipsy, blond perulka, ciemna opalenizna itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: kim jest blachara?? 19.07.07, 19:50 Moja koleżanka z klasy była typową blacharą. Pamiętam, że pierwsze o co pytała się faceta, to jakim autem jeździ. O tym, żeby była z kimś kto ma malucha, poloneza, cinquaczento nie było mowy. Kiedyś wyrwała takiego kolesia, który miał toyotę. I wiecie na jaki genialny pomysł wpadła? Powiedziała mu, że ona mu będzie dawać 50 zł na benzynę, a on ją będzie woził po mieście, żeby wszyscy widzieli, że ona jedzie w samochodzie. Zawsze otwierała sobie szyby i puszczała muzykę na fula i dostawała orgazmu, śpiewając: "A ja będę Twym aniołem..."" buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kim jest blachara?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:54 powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kim jest blachara?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:54 bo ja jak to przeczytalem dostalem orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: kim jest blachara?? 19.07.07, 20:22 No piszę poważnie ;) A najlepsze w tym wszystkim jest to, że ona brzydziła się facetów z polonezem, a sama dziś jeździ polonezem. (nie wiem jakim cudem zrobiła prawko) Na dodatek auto jest ojca i dość stary rocznik. Ale zawsze ma opuszczone szyby i muzykę na fula. Chyba nigdy jej to nie przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satt Re: kim jest blachara?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:33 wg mnie blachara to osoba ktora selekcjonuje potencjalnych facetow po samochodzie ( ile jest wart i jak wyglada) no itaka osoba ktora zgodzilaby sie byc z takim nawet jesli jej by nie odpowiadal. ja osobiscie kocham samochody, podobaja mi sie czarne jakis hmm audi i golfy no ale na faceta z takim bym nie poleciala. no chyba,zebylby fajny i to napewno nie samochod bylby kryterium wyboru.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoshi Re: kim jest blachara?? IP: *.hsd1.mi.comcast.net 20.07.07, 04:31 qurcze, o czym tu mowa, rodzice zawsze mielii dobre auta tz. chrysler, mercedes a moj chlopak ma 12 letnie punto i jakos je bardzo lubie a jego kocham. laski kto tu jest wazny facet z wypasiona fura i pustym mozgiem czy odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blachara Re: kim jest blachara?? IP: *.chello.pl 25.07.07, 20:40 ja to lubie lizac pento w dobrej furce :D Odpowiedz Link Zgłoś
mala224 Re: kim jest blachara?? 09.08.07, 19:31 Miałam w liceum koleżankę, która dobierała sobie kolegów na podstawie statusu majątkowego i samochodu, a ci kolesie to prawdziwi kretyni byli i na dodatek paskudni. A teraz bierze ślub z moim sąsiadem alkoholikiem i wieprzem, który ma komis samochodowy i zajefajną chatę. Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: kim jest blachara?? 09.08.07, 19:36 Może ona lubi piwko i wieprzowinkę ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
mala224 Re: kim jest blachara?? 09.08.07, 19:41 Nie wiem. ale fajna z niej klientka i dosyć ładna, a tak sobie życie marnuje "swoimi zasadami" Odpowiedz Link Zgłoś