Dodaj do ulubionych

Blagam o pomoc

IP: *.chwarzno.oslink.pl 16.06.03, 22:14
A wiec tak mam dzienego filma ze moge byc w ciazy. Moja pochwa mogla miec
stycznosc z palcem, na ktorym bylo nasienie musze dodac ze jestem dziewica.
Moj partner zapewnia mnie ze to niemozliwe ze on jest pewien ze nie mial
niczego na palcach i wogole ale jestem na maxa wystraszona... Pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: Kruczyca Re: Blagam o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 22:29
      boze wez nie panikuj,
      ach ta dzisiejsza mlodziez jest pusta
      to jest bardzo malo prawdopodobne, a jesli nawet to moze poczekaj na
      zatrzymanie miesiaczki i dopiero sie przejmuj
      • Gość: karlaa Re: Blagam o pomoc IP: *.crowley.pl 16.06.03, 22:31
        Gość portalu: Kruczyca napisał(a):

> ach ta dzisiejsza mlodziez jest pusta

Nie przesadzaj...
        • Gość: Kruczyca Re: Blagam o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 22:33
          Gość portalu: karlaa napisał(a):

> Gość portalu: Kruczyca napisał(a):
          >
          >
          > > ach ta dzisiejsza mlodziez jest pusta
          >
          > Nie przesadzaj...

hmm czyzbys byla nastolatka?
          • karlaa Re: Blagam o pomoc 16.06.03, 22:38
            A jakie to ma znaczenie?Bylam ale jeszcze miesiac temu...:)))i uwierz ze
            mlodziez wcale nie jest pusta!Zreszta tak jak juz tu wiele razy wiele osob
            mowilo..nie wkladaj wszystkich do jednego worka...

No...ale jezeli chodzi o autorke watku to chyba zbytnia inteligencja nie
            grzeszy...;)))
          • Gość: _18 Re: Blagam o pomoc IP: 80.48.243.* 17.06.03, 13:26
            ja jestem nastolatką, jednak chyba sporo mądrzejszą od ciebie :)
            w jakim znaczeniu uzyłaś słowa "pusta" ? dziewczyna się pszestraszyła, nie ma
            doświadczenia w tych sprawach, rozumiem ją. wiadomo że prawdopodobieństwo jest
            prawie zadne, ale w końcu zawsze może paść akurat na nią. jeżeli taką osobę
            uważasz za pustą, to wnioskuję, ze tobie było/jest wszystko jedno, przecież
            problem ciązy ciebie nie dotyczy... a jeśli, to bedziesz się martwić po
            fakcie... ?
            i jeszcze raz: dlaczego "pusta"? co mają nieuzasadnione obawy do takiej cechy
            charakteru?

• Gość: Kruczyca Re: Blagam o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 15:00
              jest dla mnie pusta gdyz pomimo iz zdecydowala sie na rozpoczecie pettingu nie
              pomyslala o tym jak to sie moze skonczyc. a potem wyskakuje na forum zajebiscie
              przestraszona.
              • anulex Re: Blagam o pomoc 17.06.03, 22:41
                Wydaje mi sie, ze petting jest dosc skuteczna "metoda antykoncepcyjna". Ryzyko
                zajscia w ciaze jest mniejsze niz przy pelnych stosunkach z tabletkami czy tez
                prezerwatywami. Wiec moze pomyslala i podjela odpowiedzialna decyzje, ale mimo
                to nadal sie boi?
            • Gość: Kruczyca Re: Blagam o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 15:03
              Gość portalu: _18 napisał(a):

> ja jestem nastolatką, jednak chyba sporo mądrzejszą od ciebie :)
              > w jakim znaczeniu uzyłaś słowa "pusta" ? dziewczyna się pszestraszyła

watpie czy taka znowu madrzejsza, a napewno juz niezbyt skromna
              p.s. "pszestraszyla"- (pamietaj przez "rz") :P

• Gość: _18 Re: Blagam o pomoc IP: 80.48.243.* 17.06.03, 15:33
                Gość portalu: Kruczyca napisał(a):

> Gość portalu: _18 napisał(a):
                >
                > > ja jestem nastolatką, jednak chyba sporo mądrzejszą od ciebie :)
                > > w jakim znaczeniu uzyłaś słowa "pusta" ? dziewczyna się pszestraszyła
                >
                > watpie czy taka znowu madrzejsza, a napewno juz niezbyt skromna
                > p.s. "pszestraszyla"- (pamietaj przez "rz") :P
                >

akurat ortografii uczyc mnie nie trzeba, dlaczego nie będę pisac, bo znowu
                zarzucisz mi brak skromności :) a to, to tylko przyzwyczajenie z irca, gdzie
                każdy pisze tak jak lubi

czytałam Twoje wpisy na forum i nie wiem, jakie płyną z nich mądrości

zgadzam się, ze autorka wątku powinna pomyślec o tym wcześniej, ale takie
                rzeczy dzieją się często spontanicznie, tego zazwyczaj nie planuje się, jak
                sexu, zresztą "zrozpaczona" nie zrobiła nic, co by stanowiło poważne zagrożenie.

twierdzę jedynie, że nie masz prawa oceniać kogoś, obrażac go, a tym bardziej
                nie calą grupę ludzi, czytając jeden wpis, o treści nieszczególnie świadczącej
                o "pustości" (swoją drogą co to za słowo? ) w/w osoby, czy całej grupy wiekowej
                do której ona należy.

• Gość: Kruczyca Re: Blagam o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 10:29
                  dla twojej wiadomosci nie zarzucalam niczego calej grupie nastolatkow, powinnas
                  brac takie opdowiedzi z malym chociaz przymruzeniem oka. bo troche jednak
                  przesadzasz
      • anulex Re: Blagam o pomoc 16.06.03, 22:42
        Ja jestem mlodziez i chyba slabo kapujaca, bo naprawde nie rozumiem co obawa
        przed ciaza ma wspolnego z "pustota" :) I co to w ogole ta pustota ma byc?
        • karlaa Re: Blagam o pomoc 16.06.03, 22:46
          No ale przeciez partner zapewnia ja ze na palcach nic nie mial...ja swojemu
          bym zaufala...wiem ze trzeba uwazac ale nie wolno przesadzac...
          • anulex Re: Blagam o pomoc 16.06.03, 22:53
            Hm, ja tam ja rozumiem. Prawdopodobienstwo jest SUPER HIPER minimalne, ale
            zawsze jest. Wiekszosc dziewczyn ma takie schizy na poczatku.
            • karlaa Re: Blagam o pomoc 16.06.03, 22:57
              No i wlasnie chodzi o to zeby sie tego oduczyla...Ja tez mialam niezle schizy
              na poczatku ale przekonalam sie ze trzeba myslec "przed" a nie "po"...Trzeba
              czekac do okresu jak sie nie pojawi to wtedy faktycznie trzeba zaopatrzyc sie
              w tescik...
              • anulex Re: Blagam o pomoc 16.06.03, 23:00
                Oduczyc trzeba sie chyba na wlasnym doswiadczeniu :) Inaczej nie da rady. Na
                poczatku nawet kiedy jest odpowiednie zabezpieczenie, to schiza i tak sie
                pojawia. Ide spac. Dobranocka :)
                • Gość: kasia Re: Blagam o pomoc IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 17.06.03, 01:02
                  No Anulex znowu sie z Toba zgadzam!!! Posluchaj swojej rowiesniczki i kogos kto
                  na poczatku schizowal nie mniej a bardziej. Prawdopodobienstwo ciazy w opisanym
                  przez Ciebie przypadku jest rowne 0,001%, co oznacza ze cos takiego moze sie
                  przytrafilo jednej dziewczynie na tysiac!!! A moze i nie... Za to 8 na 10,
                  ktore zaczynaja petting czy seks przychodza do glowy takie pomysly. Jesli sie
                  odpowiednio zestresujesz i odpowiednio duzo bedziesz o tym myslala, to masz jak
                  w banku: okres spozniony o 2 tygodnie, apetyt na sledzie, mdlosci i
                  zniechecenie do seksu na dlugo. Gwarantuje Ci, ze po pierwszym razie bedziesz
                  miala wrazenie ze wszyscy wiedza ze to zrobilas i inaczej na Ciebie patrza...
                  Ten typ tak ma! Na razie polecam Ci "gumki" nawet jesli jeszcze nie zaczeliscie
                  sie kochac, bo poczujesz sie troche bezpieczniej, a kiedy zdecydujesz sie na
                  seks to zdecyduj sie na pigulki od razu bo inaczej nie bedziesz potrafila wejsc
                  w te sfere i czerpac z niej szczescia, bliskosci tak Cie bedzie miesiac w
                  miesiac paralizowal strach i stres.
                  Nie bede Ci prawic moralow typu jak sie boisz to nie zaczynaj, bo wiem ze nie
                  ma na "to" odpowiedniego wieku i wiem ze z leku przed nieplanowana ciaza sie
                  nie wyrasta. Moglabym sobie pozwolic na "wpadke", bo co mialam do zalatwienia
                  wazniejszego w zyciu to zalatwilam, a mimo wszystko mobilizuje partnera do
                  gumki (ochrona ktora widze) pomimo pigulek, bo chce podjac decyzje o zajsciu w
                  ciaze a nie zaliczyc wpadke i chce sie ze sfery seksu po prostu cieszyc :)))
                  Nie stresuj sie w ciazy nie jestes, a jak musisz sie uspokoic to kupcie test
                  ciazowy, tylko obiecaj ze bedziesz sie z wyniku smiala i raz wystarczy by Ci
                  takie pomysly do glowy nie przychodzily!!!
    • Gość: Kruczyca Re: Blagam o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 22:29
      i nie pisz dwoch takich samych wiadomosci naraz!
      • Gość: 17tka Re: Kroczyca oburza sie IP: *.szczawnica.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 23:31
        po raz kolejny....:)Ale moze miec do tego prawo, czytajac wypowiedz laski,
        ktora decyduje sie pieszczoty nie majac zielonego pojecia o
        konsekwencjach.Zgadzam sie, ze na podstawie zachowan, jakie zaprezentowala
        zrozpaczona kolezanka, starsze pokolenie ma o nas , mlodziezy TAKIE zdanie!
        Autorka listu najwyrazniej nie dorosla do jakichkolwiek kontaktow seksualnych.
        Zycze jej tylko, zeby ten alarm okazal sie fałszywy....
        pozdrowionka dla wszystkich wojujacych na forum nastolatek!!!!!!!

• Gość: Kruczyca Re: Kroczyca oburza sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 23:42
          k...a wez skoncz z ta kroczyca mloda
        • Gość: ... Re: Kroczyca oburza sie IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 14:54
          a ty wiesz za to wszystko juz od urodzenia i nigdy nie mialas zadnych problemow
          ani watpliwosci, nie? "zycze tylko, aby ten alarm okazal sie falszywy" - skoro
          Twoim zdaniem jednak moze sie okazac prawdziwy, to o co Ci chodzi? To forum sie
          robi chore jakies, wiekszosc postow to obelgi wieksze lub mniejsze pod czyims
          adresem...
    • Gość: Hmmm Re: Blagam o pomoc IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 23:32
      A tak w ogole to to jest mozliwe? Da sie w ten sposob zajsc w ciaze?
      Zastanawialam sie nad tym pare razy i nadal nie wiem...?
      • betty-bt Re: Blagam o pomoc 17.06.03, 01:07
        dajcie spokuj... dziewczyna napisala: "blagam o pomoc", a wy sie wyzywacie. jak
        wiesz to pomoz, a nie analizuj poziomu jej wiedzy.
      • Gość: karlaa Re: Blagam o pomoc IP: *.crowley.pl 17.06.03, 12:03
        Gość portalu: Hmmm napisał(a):

> A tak w ogole to to jest mozliwe? Da sie w ten sposob zajsc w ciaze?
        > Zastanawialam sie nad tym pare razy i nadal nie wiem...?

To jak niepokalane poczecie...hehe
        • Gość: 17tka Re: Blagam o pomoc IP: *.szczawnica.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 08:41

> To jak niepokalane poczecie...hehe
          Karlaa, ten tekst BOSKI!!!

• Gość: Marek Re: Blagam o pomoc IP: *.futuro.pl 17.06.03, 13:55
      Buhahahahaha , :))))))))))))))))))))))))
    • Gość: kimmy Re: Blagam o pomoc IP: *.softel.elblag.pl 18.06.03, 15:21
      spox
      moja kumpela przechodzila to samo wiec wiem ile sie przy takim 'podejrzeniu'
      mozna wycierpiec... biedactwo prawie nic nie jadlo przez 2 tygodnie i nic
      dziwnego ze jej sie okres spoznil co znowu bylo powodem do zalamki :-/ ale na
      szczescie wszystko bylo dobrze czego i tobie zycze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka