Dodaj do ulubionych

czy to prawda ze.....??

07.07.07, 18:21
hej,
czy to prawda, ze jak sie trzy razy pod rzad przysni ten sam chlopak, to czy
to znaczy ze bede sie z nim calowac???wiem wiem jak to brzmi...ale moja
kolezanka powtarzala tak przez cala szkole, a dzis wlasnie po raz trzeci pod
rzad snilam o tym samym chlopaku, w ktorym sie podkochuje....niestety nie mam
juz z nia kontaktu i prosze was o pomoc....slyszeliscie kiedys o czyms
takim????
acha...durne komentarze??? nie, dziekuje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris Re: czy to prawda ze.....?? IP: *.chello.pl 07.07.07, 18:42
      kolezanka ci bzdur nagadala, ja ci powiem prawde - cztery razy po rzad chlopak
      musi ci sie przysnic - calowanie gwarantowane
      • ishe Re: czy to prawda ze.....?? 07.07.07, 19:14
        no co ty gadasz głupoty, 5 razy albo nici z tego ;)
        • Gość: ja Re: czy to prawda ze.....?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 19:48
          serio się uśmiałam;]
        • Gość: sowa Re: czy to prawda ze.....?? IP: *.76.classcom.pl 07.07.07, 21:01
          morgan dobrze mowi: 3 razy pod rzad=pocalunek, 5 razy=seks, a 7 razy =małżeństwo
          ;))))
          • Gość: no Re: czy to prawda ze.....?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:07
            po 10 razie ,bocian przyniesie dzieci:)
            • Gość: sowa Re: czy to prawda ze.....?? IP: *.76.classcom.pl 07.07.07, 21:11
              slyszalam ze po 9 razie, liczba snow musi byc nieparzysta
    • akkknes Re: czy to prawda ze.....?? 08.07.07, 00:04
      taaa a kobiety w ciazy nie moga patrzec przez wizjer w drzwiach bo urodza
      niewidome dziecko... no i ten czarny kot...
      wczoraj uslyszalam cos ze jak laska bedzie dwa razy swiadkowa to ani razy panna
      mloda - jakas fajna rymowanka nawet na to jest :D

ale jesli ma ci to pomoc, to po prostu sama uwierz w to co ci mowi kolezanka i
      czekaj czekaj az sie z nim bedziesz calowac... tylko cholera jakby cos nie
      wyszlo to kiedys kiedys w przyszlosci zanim sie z kims pocalujesz to poloz sie
      spac. i modl sie zeby ci sie 3 razy przysnil ten wybranek bo inaczej nici z
      calowania ;)
    • summerlove Re: czy to prawda ze.....?? 08.07.07, 09:28
      A jest jeszcze coś takiego:
      dodajesz do siebie miesiąc i dzień swojego urodzenia (czyli np. 01.01. czyli
      wychodzi 2), tyle ile wyjdzie, tyle musisz policzyć gwiazd na niebie, następnie
      powiedzieć "Ten kto mnie kocha, ten kto o mnie myśli, niech mi się dziś w nocy
      przyśni". I położyć się spać i już nie wstawać z łóżka tego wieczora.
      Moja koleżanka w to wierzy ;))
      • littleamber Re: czy to prawda ze.....?? 08.07.07, 10:10
        Proszę was. Jakieś śmieszne zabobony! Ja osobiście wierzę tylko w czarnego kota
        i może pechową 13. A te gadki o snach to stek bzdur. Prawda jest taka, że jak
        ktoś o kimś dużo myśli, to mu się on przyśni. I tyle. A to, czy już będą się
        całować... Tego snem nie da się przewidzieć. No chyba, że proroczym. Sama ich
        kilka miałam. Pozdrawiam.
        Monia
        • summerlove Re: czy to prawda ze.....?? 08.07.07, 10:16
          Nie no ja w to nie wierzę tylko moja friend. ;))
          I jak akurat niebo jest zachmurzone to ona :"cholera, nie będę mogła dzisiaj
          policzyć gwiazd.. bez sensu.."
          ;))
        • Gość: sowa Re: czy to prawda ze.....?? IP: *.76.classcom.pl 08.07.07, 10:32
          liczenie snow to smieszne zabobony a czarny kot i 13 to juz nie??
          • akkknes Re: czy to prawda ze.....?? 08.07.07, 11:00
            cholera to z czarnym kotem mnie smieszy!! a jak ktos ma w domu czarnego kota to
            co?? moja przyjaciolka ma takiego czarnucha - ani sladu bialego wloska - i tyle
            co u niej jestem i ten kocur sie kreci pod nogami to niby za kazdym razem mam
            miec pecha?? to co ona ma powiedziec? :)))
            a 13tka - w tym tygodniu bedzie piatek 13ego, wiec na pewno jak cos sie nie
            uda, to zwale to na piatek 13ego ale tak to juz bez przesady :P a jak to bylo z
            tymi slubami 7.7.07? wszystko ladnie dopoki jakas wrozka nie wywrozyla pecha i
            nagle tyle ludzi porezygnowalo :P :P :P
            wszystko w granicach rozsadku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka