kajusia14 12.08.07, 19:04 jakie są wasze największe kompleksy........tylko śmiało nie wstydzić się.............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:13 zagadac kobiete Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:17 rozmiar stopy... to jest chyba mój największy kompleks:) ufff ulżyło mi:) ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:18 40,41,42,43,44,45 no ja mam 43 Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: ile 12.08.07, 19:19 wstydzę się. :D ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: ile 12.08.07, 19:22 a powiem, co mi tam hehehe 37 - to dobrze czy zle?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: ile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:23 zgadlem ponizej-ja to jestem jasnowidzem-czy to ma znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: ile 12.08.07, 19:22 przy wzroście 160 noszę rozmiar 41 w porywach do 42:( nigdy, przenigdy nie ubiorę butów z ostrym czubkiem, które jeszcze nie tak dawno temu były modne i nigdzie nie mozna było znaleźć innych... ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: ile 12.08.07, 19:25 no widzisz, a ja mam na odwrót - chciała bym mieć większe stopy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: ile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:26 macie problemy ze stopami-pewno o jeden numer wieksze-co nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: ile 12.08.07, 19:27 czasem by się przydało, jak buty są za duże hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: ile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:28 ja musze sie przyznac-mam zbyt dlugie rece w stosunku do mojego wzrostu-to jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: ile 12.08.07, 19:29 każdy ma jakieś kompleksy. a najlepsze w tym jest to, że my sami sobie je wyszukujemy podczas gdy otoczenie tego nie widzi. wmawiamy sobie najprzeróżniejsze defekty... ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: ile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:30 kiedys ktos mi zwrocil uwage:( Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: ile 12.08.07, 19:32 ojej, no to wyrazy współczucia. chociaż napewno nie jest tak źle. ja gdy ktos powie mi coś przykrego mówie sobie, że to tylko dlatego, ze ten ktoś mi zazdrosci:)takie podejście prawie zawsze pomaga:) ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
kajka85 Re: ile 12.08.07, 21:16 wiesz kiedys jakas babka w sklepie do mojego brata( gdy on przymierzal kurtke)mowi: Ale ma Pan dlugie ręce ,a On: Ja proszę Pani wszystko mam dlugie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:20 to masz duzo jak na kobiete-sa osoby co maja mniej...wyluzuj,nie jest az tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
sayuri.sayuri Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:20 A ja 165! Małe jest piękne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:22 Moze masz racje,lepiej miec 164 niz 185:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:24 przy takim wzroscie latwo zostac siatkarka,badz koszykarka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:25 Tak ale taka wysoka to chyba nie chcialabym byc Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:25 uwazacie to za malo? ja mam 166 i jestem zadowolona, mam duzo kolezanek, ktore ni emaja nawet 160... to mozna nazwac problemem.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredddna Re: kompleksy ..........jakie macie 26.09.07, 20:59 > kolezanek, ktore ni emaja nawet 160... to mozna nazwac problemem.. :) "nawet" Wypraszam sobie mam 160 cm i jestem strasznie zadowolona :P Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: kompleksy ..........jakie macie 28.09.07, 08:41 Ja mam 160 i nie jest to dla mnie żadnym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.brodzki Re: kompleksy ..........jakie macie 14.08.07, 13:35 mloda99 napisała: > Moze masz racje,lepiej miec 164 niz 185:) Zgłaszam veto i żądam więcej wysokich kobiet (180-190 cm). Sam mam 190cm i nie chcę mieć niskiej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:20 Nie łam się, ja mam 162:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:22 to ty masz stope 37??? Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_owa69 Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:30 a ja mam 166cm i rozmiar stopy 38 :) ale akurat to mi sie w sobie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:37 anonim_owa69 napisała: > a ja mam 166cm i rozmiar stopy 38 :) ale akurat to mi sie w sobie podoba :) a ja mam 169 cm i rozmiar stopy 38 - 39. i też mi się podoba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:38 dołujcie mnie dalej:D:D:D:D ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:40 kurde.. przydało by się właśnie mieć tak ze 168cm:D Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:43 oj przydałby się, przydało:) ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:40 Ale czasem jak spodobaja mi sie jakies buty i nie ma mojego nr to wcale mi sie to nie podoba;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:42 dobre...macie problemy Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 19:45 no w końcu jesteśmy kobietami- specjalistkami od stwarzania/wymyślania problemów;) żeby tylko takie problemy mieć to by było super:) ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:58 a ja mam 158 i numer buta 35,i też mam problem z kupnem.. Ale nie mam z tego powodu kompleksów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:00 to sie chwali:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: kompleksy ..........jakie macie 13.08.07, 21:40 A ja mam 162 i stope 36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.acn.waw.pl 12.08.07, 20:08 a ja 177 cm wzrostu i stopę 38-39 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:15 spojrz na to z tej strony-masz wiekszy wybor wsrod facetow jesli idzie dopasowanie wzrostowe:)wszystko zalezy z jakiej strony patrzysz-a poza tym twoj organizm mniej meczy sie przy przetaczaniu krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:18 Miedzy facetami to ja juz nie musze wybierac a z ta krwia to chyba sciema co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:30 prawda,im jestes grubszy czy wyzszy,organizm musi wiecej przetworzyc- tak na chlopski rozum-wiekszy czlowiek ma bardziej rozwiniety system naczyn i zylek,przez co serce musi bardziej intensywnie pracowac... Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:28 anonim_owa69 napisała: > a ja mam 166cm i rozmiar stopy 38 :) ale akurat to mi sie w sobie podoba :) moge napisac to samo :) + 56kg i jestem z tego zadowolona :) a co do tematu,moim najwiekszym komplesem jest to, ze nie jestem fotogeniczna :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:33 e tam opowiadasz! nie wierzę Ci:D na pewno jesteś fotogeniczna Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:43 hehe, dzieki-udalo Ci sie mnie 'pocieszyc' :) ale niestety to prawda i wkurza mnie to, bo podobam sie sobie bardzo, ale te zdjecia.. czasem tylko jakies ladne wyjdzie... :( Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:49 ja nie mam póki co żadnych, ale za parę lat pewnie się to zmieni :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:50 to szczęściara jesteś:D Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:55 aniiatka napisała: > ja nie mam póki co żadnych, ale za parę lat pewnie się to zmieni :D:D e tam gadasz... jezeli bedziesz pozytywnie nastawiona, nic sie nie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:56 pozytywne nastawienie nie zatrzyma procesu starzenia sie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:05 a było tak miło.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:55 aniiatka napisała: > pozytywne nastawienie nie zatrzyma procesu starzenia sie :D:D:D zatrzymac moze nie zatrzyma, ale spowolni je ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_owa69 Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:47 ooo zazdroszcze takiej wagi...bo ja jestem za chuda :( okolo 50 kg waze... i mam problemy z przytyciem :P a lepsze to niz nadwaga;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: kompleksy ..........jakie macie IP: 142.85.5.* 13.08.07, 15:57 Ja mam 164 i tez waze 50-51kg (i mam klopoty z przytyciem - taka przemiana materii). Ale czuje sie z ta waga bardzo dobrze (lepiej niz jak wazylam 56 !!! kiedy mialam problemy z tarczyca). Czy sie to komus podoba czy nie - najwazniejsze jak Ty sie z nia czujesz. Na swiecie sa ludzie co lubia grubych a sa i tacy co lubia szczuplych. I tak wszystkim nie moznesz sie podobac, wiec spodobaj sie chociaz sobie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ehlanna Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 20:59 a moim kompleksem jest to, że mam 167 wzrostu, 54 kilo, 38 rozmiar buta i miseczka B stanika a pod biustem 70, a na bazarku nie ma staników 70B tylko 75B i są na mnie za szerokie :( Ponadto mam okropne kompleksy i strasznie się wstydzę jak mi się złamie paznokieć i on jeden jest krótki a pozostałe długie. :( A poza tym to... Nie mam kompleksów:D Przyzwyczaiłam się do siebie i nie czepiam się jakichś tam głupot. Ale że tak wszystkie tu o wzroście, stopach i wagach... To też się pokusiłam, może kogoś tym pociesze, może zdołuję;) No i baby uspokójcie się, nie ma co się przejmować, i tak chłopy się ślinią na Nasz widok :P Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:03 > a moim kompleksem jest to, że mam 167 wzrostu, 54 kilo, 38 rozmiar buta i > miseczka B stanika a pod biustem 70, a na bazarku nie ma staników 70B tylko 75B > i są na mnie za szerokie :( Ponadto mam okropne kompleksy i strasznie się > wstydzę jak mi się złamie paznokieć i on jeden jest krótki a pozostałe długie. > :( :-o łolaboga! hehehe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:06 mi jak się jeden paznokieć złamie to obcinam wszystkie, żeby temu jednemu rodzynkowi nie było smutno:D:D ************ "Niekochanym miłość po co?? Do niczego nie przydaje się... Lepiej jest samemu marznąć ciepłą nocą, niż o kogoś nieustannie drżeć " Odpowiedz Link Zgłoś
ehlanna Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:08 a mi jest bardzo przykro jak muszę to zrobić :( na szczęście nałożyłam sobie 6 albo 7 warstw odżywki i nic mi się nie złamie chyba :P Odpowiedz Link Zgłoś
ehlanna Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:16 ja robię podobnie, ale jak mi lakier na jednym odpryśnie, to ze wszystkich odrywam, takimi płatami:P ale mi to przyjemność sprawia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.chello.pl 12.08.07, 21:57 Łooo matkooo..... :-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiunia1061 Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.tktelekom.pl 04.12.07, 21:51 Toooo jest mocne ;p Ale pomaga np. podczas stresu. Najlepszy jest przeźroczysty lakier ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:59 ehlanna napisała: > a moim kompleksem jest to, że mam 167 wzrostu, 54 kilo, 38 rozmiar buta i > miseczka B stanika a pod biustem 70, a na bazarku nie ma staników 70B tylko 75B > i są na mnie za szerokie :( Ponadto mam okropne kompleksy i strasznie się > wstydzę jak mi się złamie paznokieć i on jeden jest krótki a pozostałe długie. > :( kochana.. ja mam 75D i choc jestem z nich zadowolona, wkurza mnie, ze prawie nigdy nie moge kupic sobie pieknego stanika, ktory akurat mi sie spodoba za "zwykla" cene, zeby kupic jakis ladny w moim rozmiarze musze placic duzo wiecej :( a co do paznokci-mam kruche i lamliwe-ale nie przeszkadza mi to, gdyz nie przepadam za dlugimi, takie dlugosci lekko za palec zdecydowanie mi wystarczaja :) > No i baby uspokójcie się, nie ma co się przejmować, i tak chłopy się ślinią na > Nasz widok :P co prawda to prawda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: kompleksy ..........jakie macie 28.09.07, 08:45 ja mam 70 D. To dopiero problem z doborem. Odpowiedz Link Zgłoś
naaranja Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 21:15 chcialabym byc wyzsza o jakies 5,6cm aa i wlosy tez bym chciala miec proste-ale z natury,tyle Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: kompleksy ..........jakie macie 12.08.07, 22:32 jak każdej kobiety;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) a ja mam ....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:37 ... 193cm wzrostu, i normalna budowe ciała jak na faceta, tylko krępuje mnie trochę mój mały mięsień piwny, ale kobieta moja mi wmawia że to nic bo wreszcie męski jestem;), bo facet powinien mieć brzuszek - tak moja kobieta uważa a ja oczywiście jej nie wierzę i będę starał się to zrzucić:) Powodzenia mi życzcie:) kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: a ja mam ....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 01:23 Jak to powinien miec brzuszek?? Powinien miec kaloryfer :)) Brzuch u faceta jest ASEKSUALNY. Powodzenia życzę w dorabianiu się kaloryferka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: a ja mam ....:) 13.08.07, 10:14 Gość portalu: Maja napisał(a): > Jak to powinien miec brzuszek?? Powinien miec kaloryfer :)) Brzuch u faceta jes > t > ASEKSUALNY. > Powodzenia życzę w dorabianiu się kaloryferka ;) e tam gadasz! ;p wiadomo, ze taki beben to nic fajnegho, ale taki malutki brzuszek to cos fajnego :) moj K jest wysportowany i wszedzie ma miesnie (co mnie troszke 'denerwowalo', bo gdzie go nie dotknelam-byl twardy ;]), to samo bylo na brzuszku, ale ja juz o niego zadbalam i udalo mu sie troszke przytyc, teraz mi marudzi, ale taki wlasnie mie sie bardziej podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: a ja mam ....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:08 Żaden, nawet malutki, fuj. Brzuszek lekki to sa kobiece kształty! Facet ma być facet. Żadnych brzuszków. Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: a ja mam ....:) 13.08.07, 10:10 Gość portalu: facet z m2:) napisał(a): > ... 193cm wzrostu, i normalna budowe ciała jak na faceta, tylko krępuje mnie tr > ochę mój mały mięsień piwny, ale kobieta moja mi wmawia że to nic bo wreszcie m > ęski jestem;), bo facet powinien mieć brzuszek - tak moja kobieta uważa a ja oc > zywiście jej nie wierzę i będę starał się to zrzucić:) > > Powodzenia mi życzcie:) kobietki hehe Twoja kobieta ma racja! Ja to samo mowie swojemu, jakis tam brzuszek musi miec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 01:25 Mam za grube nogi, za duży nos i za bardzo się przejmuję ;) Innych kompleksów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: kompleksy ..........jakie macie 13.08.07, 15:31 A jestem kobietą puszystą :) Takim pączkiem :) hehe To jest moim kompleksem. Odpowiedz Link Zgłoś
nzttk a ja nie mam kompleksów 13.08.07, 19:23 kocham siebie i akceptuje taka jaka jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: a ja też nie mam kompleksów 13.08.07, 21:56 To jest wątek o zakompleksionych, a nie o pozbawionych kompleksów;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: a ja też nie mam kompleksów IP: *.chello.pl 13.08.07, 22:03 <olaboga> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenna23 Re: kompleksy ..........jakie macie 13.08.07, 20:23 ja nie mam zadnych. lubie siebie taka jaka jestem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.brodzki Re: kompleksy ..........jakie macie 14.08.07, 13:38 Bladość i brak sylwetki pływaka (nie zależy mnie na wielkich mięśniach). Może to banał, ale mnie to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: kompleksy ..........jakie macie 14.08.07, 13:42 no to gratuluję. też bym tak chciała. ja jestem jednym wielkim kompleksem:D:D ************ "Czasami zdarza się, że chwila stabilizuje się, zatrzymuje się i trwa o wiele dłużej niż chwila. Dźwięki zatrzymują się, ruchy zatrzymują się i trwają o wiele dłużej niż chwilę. I wtedy ta chwila mija..." Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.brodzki Re: kompleksy ..........jakie macie 14.08.07, 13:47 Wszystko jest kwestią psychiki, szkoda ze czasem tak trudno z nią walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sol230 Re: kompleksy ..........jakie macie 14.08.07, 15:14 Mam 170 numer buta raz 40 raz 41 - nie ma to ja wymiarowość. Ponadto długie szczupłe ręce za to biodra już nie takie szczupłe. I nos... Za długi... Ale co zrobić trzeba z tym żyć. Wcześniej bardziej się tym przejmowałam a teraz z wiekiem już mi to rybka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a nie lubie nosa, ale nie nazwalabym tego kompleksem 14.08.07, 20:30 i czasem jestem niesmiala jak 15latka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: nie lubie nosa, ale nie nazwalabym tego kompl IP: *.chello.pl 05.09.07, 18:05 Ja też nie lubię swojego nosa,to mój największy kompleks,choć inni uważają,że przesadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.aster.pl 06.09.07, 23:45 cellulit w młodym wieku w związku z tym niezbyt zgrabne uda, pieprzyki, szara cera i za duże uszy...Ale jakoś z tym żyję facet mnie leczy z tych bzdur od kilku lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.07, 11:00 małe piersi Odpowiedz Link Zgłoś
habibi1 Re: kompleksy ..........jakie macie 07.09.07, 14:22 mam maly biust (70A) i duza pupe (okolo 90 cm w biodrach) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: kompleksy ..........jakie macie 07.09.07, 14:27 Tez mam ok 90 cm w biodrach ale jestem szczupła i uważam mój tyłeczek za jeden z najśliczniejszych jakie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie powiem kto to Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.centertel.pl 10.09.07, 16:01 jestem ładna, ale nie podobam się facetom. to mój kompleks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:38 skoro nie podobasz się facetom to musi być coś nieteges z tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie powiem kto to Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.centertel.pl 11.09.07, 14:12 no nie wiem.. jestem jeszcze bardzo młoda więc moze jakos sie to pozniej zmieni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 20:03 nierówne wargi ale nie na twarzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysoka:) Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.autocom.pl 26.09.07, 10:39 Ja do niedawna tez mialam kompleks: mam 191 cm wzrostu i but 42 :)) Wyleczyly mnie dwie rzeczy: 1. podroze - okazuje sie, ze w niektorych krajach nie ma gormego limitu wzrostu kobiety :)) -im wyzsza tym lepsza - a kazdy facet chcialby miec wyzsza laske! 2. moj facet - ktory jest wyzszy ode mnie, jest we mnie wpatrzony jak w bostwo i mowi, ze jak bym byla nizsza to bym sie mu az tak nie podobala.:) poza tym na studiach gralam w siatke, a tam wzrost to wieelki atut ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredddna Re: kompleksy ..........jakie macie 26.09.07, 21:12 Widze, że największy problem u większości wypowiadających się to stopy lub wzrost......a jak tak patrze na dziewczyny na ulicy... Ciekawe, że kompleksy macie tylko z powodu wyglądu...Czemu nikt nie napisał, że np. "jestem głupia", "nie mam poczucia humoru"- to chyba większe kompleksy, chociaż większość ich nie dostrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.spray.net.pl 26.09.07, 23:46 Duzego czlonka. 32cm to chyba za duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek :) Re: kompleksy ..........jakie macie IP: *.gprs.plus.pl 09.12.07, 01:00 32 cm i kompleksy? zartujesz chyba.... to powód do dumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: kompleksy ..........jakie macie 29.09.07, 18:38 Nie mam zadnych i jest mi z tym prze za je biscie :> Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina Re: kompleksy ..........jakie macie 02.12.07, 06:15 ząbki-ale nosze aparat i jeszcze troche przedemna ale naprawia sie wada i bedzie fajnie,i piersi małe wbił mnie w kompleksy były facet bo mi ogólnie to tak nie przeszkadzało,aczkolwiek fajnie bybyło miec wieksze,ogólnie staram sie akceptowac sama siebie taka jaka jestem,wiem ze w urodzie mozna zawsze cos poprawic,ale na pewne rzeczy nie ma leku,przykład: wkurza mnie to ze po ciazy mi zostały rozstepy i sie tym nie gryze bo nie zejdą.Najlepszym lekiem na kompleksy jest odpowiedni facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielka 1985 moje kompleksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 10:31 1. 55 kg przy ok.166cm - stanowczo za dużo jak dla mnie 2. okropne włosy 3. grube uda, cellulitis 4.zero biustu 5.brzydki nos I Wy narzekacie...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olkaaaa Re: moje kompleksy IP: *.chello.pl 05.12.07, 22:17 nosss zawsze był moim kompleksem jakoś nikt nie zwaraca na niego uwagii ,ale ja to widze ,alezbieram na korekte bo już nie daje sobie rady z tym hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
curiosity Re: moje kompleksy 07.12.07, 18:52 wy dziewczyny macie jakos malo tych kompleksow :) ja mam 174 i jestem z mojego wzrostu bardzo zadowolona... mam tez kobieca sylwetke, duze piersi, szerokie biodra i jak bylam mlodsza to mialam z tym problem i wielkie kompleksy z tego powodu bo wszystkie moje kolezanki byly bardzo chude, a ja jedna z kobieca sylwetka zawsze wygladalam doroslej...teraz mam faceta ktory mnie skutecznie z tych kompleksow leczy bo jemu sie kostuchy nie podobaja :) jesli chodzi o typ sylwetki to cos jak joanna liszowska, tylko ze chudsza jestem i mlodsza od niej :) ja bym chciala schudnac pare kilo - tak z 5 - i pozbyc sie rozstepow ktore mi sie zrobily na dole na plecach w okresie dojrzewania jak szybko roslam... mam tez chyba za chude kostki w stosunku do lydek i sie garbie :) mam lekko krzywy nosek bo mialam zlamany w dziecinstwie, ale pokochalam go i juz bym nic u siebie w twarzy nie zmienila :) a co do meskich brzuszkow to mi sie podobaja tacy wieksi, silni mezczyzni i wole jak mezczyzna ma lekko wypukly brzuszek nic plaski kaloryferek :) Odpowiedz Link Zgłoś