Gość: nelka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 13:42 Czy ktos slyszalc cos wiecej na temat nowego urzadzenia, ktore monitoruje na podstawie testow moczu dzien cyklu menstruacyjnego i okresla dni plodne? Czy ktos wie ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: Urzadzenie-Persona 02.07.03, 14:03 po pierwsze nie ma nic tkaiego jak cykl mensturacyjny , tylko miesieczny a o drugie wystarczy pojsc do apteki i sie zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Re: Urzadzenie-Persona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 16:02 Ups...faktycznie...male przejezyczenie...ale Ty nie musisz byc z tego powodu zlosliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Urzadzenie-Persona 02.07.03, 16:27 alez czyja jestem zlosliwa ? lepiej zrobic sobie obciach w aptece ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Urzadzenie-Persona IP: 80.48.129.* 28.07.03, 20:27 No faktycznie, to musi być straszny obciach powiedzieć "cykl menstracyjny" w aptece. Takie faux-pas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COSMO Re: Urzadzenie-Persona IP: 80.51.242.* 28.07.03, 19:23 Owszem, wyszukaj pod "Persona", wiem, że ludzie to kupują w Niemczech. Jest to urządzenie do badania poziomu LH w moczu, takie papierki. Miałam to w ręku i uważam, że fajne, ale bardzo delikatne, może sie stłuc itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektra Re: Urzadzenie-Persona IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.07.03, 13:44 Jest to bardziej skuteczne od tabletek? Odpowiedz Link Zgłoś