klara114 21.09.07, 15:38 Ile cm penisa maja wasi mezowie.Czy wystarcza wam taka wielkosc i grubosc?czy wolalybyscie wikszego lub grubszego jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka40 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 15:39 taaaa moj ma murzynskiego:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajza Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.aster.pl 27.09.07, 22:43 14,5cm najlepszy siusiak w miescie:D:D p.s.ale dlaczego zaraz nasi mezowie...cudzy tez sa fajni;) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 15:39 więcej niż moi kochankowie!!! ale kochanków mam z przyzwyczajenia i darzę ich sentymentem. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Lubisz czytac takie zwierzenia? :D 21.09.07, 15:42 Kreci Cie to? :P Ty tez mozesz sie nam zwierzyc. Poopowiadaj. Nie wstydz sie. :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
klara114 Re: Lubisz czytac takie zwierzenia? :D 21.09.07, 15:47 Nie to ze kreci jetem ciekawa,czy wiekszosc ma ponad 20 cm czy 16,albo sa tu takie szczesciary co maja z 26!super z domu bym nie wyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Lubisz czytac takie zwierzenia? :D 21.09.07, 15:49 no mowie ci ze moj ma murzynssi rozmiar noooo:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Lubisz czytac takie zwierzenia? :D 21.09.07, 15:52 klara114 napisała: > Nie to ze kreci jetem ciekawa,czy wiekszosc ma ponad 20 cm czy 16,albo sa tu takie szczesciary co maja z 26!super z domu bym nie wyszla. Taaa, ja też bym z domu nie wyszła. Bo siedziałabym pół dnia z dupą w lodzie po jednej akcji z panem 26cm <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
deela [...] 22.09.07, 00:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 penisy i zdradzanie 21.09.07, 15:56 penisy i zdradzanie to motyw przewodni twoich watkow- masz kjakies inne problemy? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=69088802&a=69088802 Odpowiedz Link Zgłoś
klara114 Re: penisy i zdradzanie 21.09.07, 16:09 Nie narazie innych nie mam problemow a to forum nazywa sie emama a nie problem.Ja jestem strasznie napalona w iatki i soboty dlatego takie tematy poruszam.A ile ma no powiedz.Zadalam pytanie.Ja jestem napalona zona wiecznie na meza wiec nie interesuja mnie plamki na ubranku bo od tego jest wanisch.Tylko ciekawi mnie rozmiar tych tatusiow zczesluwych mezow.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klara114 Re: To pytaj na etacie 21.09.07, 16:12 Wlasnie masz racje!Tylko ze oni pozawyzaja napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: To pytaj na etacie 21.09.07, 20:11 klara114 napisała: > Wlasnie masz racje!Tylko ze oni pozawyzaja napewno. To zależy jak bedziesz pytac o wzwód to zawyzamy, w zwisie obnizamy. Odpowiedz Link Zgłoś
deela jak jestes taka napalona 22.09.07, 00:16 to why ty na forum siedzisz zamiast skakac po mezu, albo lezec pod nim? Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 myślałam, ze o wysokość chodzi :] 21.09.07, 16:05 Wysokość pana, nie jego penisa rzecz jasna :] A po co pytasz? Prześledzisz tak,a co najwięcej poda i napadniesz jej męża na ulicy ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klara114 Re: myślałam, ze o wysokość chodzi :] 21.09.07, 16:11 z ciekawosci ile maja mezusiowie szczesliwi.napewno po nosie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
klara114 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 16:17 Pytalam na etacie ciekawe czy napisza prawde i czy ktos sie odwazy,albo kazdy jnapisze ze ma pona 20 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 16:21 ty się chyba nudzisz kobieto??? talerze idz pomyj albo odkurz mieszkanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klara114 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 16:42 wszystko zrobione.Teraz czas na piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.bn Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 17:08 w zwisie czy w zwodzie? sprecyzuj pytanie. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 17:36 Oooo Klara znów wątek ciekawy zapuściła, szkoda tylko że żadna nie podjęła tematu. więc ja pierwsza odpowiem bo się tematu nie wstydzę;) Ja bym wolała żeby w ogóle nie miał, i to ani grubszego ani mniejszego ...tylko w ogóle żadnego. Bo po 1 nie było by kłótni że raz w miesiącu to stanowczo za mało a po 2 nie było by w ogóle tego wszystkiego co sie sexem nazywa a tego nie znoszę 100 razy bardziej niż sprzątania kociej kuwety! Nie wiem Klaro czy odpowiedziałam na Twoje pytanie ale odpowiedziałam tak , jak czuję! Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: luxure 21.09.07, 18:27 Nie lubię, było już o tym tu, na tym forum, nie będę sie długo nad tematem rozwodzić bo to wątek Klary i czego innego jakby dotyczy. Z rzeczy na "p" wolę papierosy i pierogi. A! i pracę też lubię;) Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: luxure 21.09.07, 18:37 jedno i drugie w duzych ilosciach nie sluzy zdrowiu-seks jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: luxure 05.10.07, 13:34 nie lubią tylko te kobiety co orgazmu nie mają albo to wina partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 18:23 nie napiszę,ale... możecie mi pozazdrościć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.bn Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 18:51 Ja nie mam sie czego wstydzić bo to umiejętności posługiwania się małym czy dużym cudem liczą się najbardziej. Nie wielkość a jakość się liczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mara_76 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 19:05 tak mówią faceci z małym , lub ich żony :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 19:09 mara_76 napisała: > tak mówią faceci z małym , lub ich żony :)))) Technika techniką, ale rozmiar mimo wszystko ma znaczenie. Wspomniane już tutaj przez Klarę 26cm jest a)niewygodne, b)niewygodne, c)niewygodne, niezależnie od tego, co i jak pan tym sprzętem by nie wyprawiał. A do oralu to już kompletna pomyłka, chyba, że ktoś ma upodobanie do penetracji przełyku. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.bn Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 19:26 mara_76 napisała: > tak mówią faceci z małym , lub ich żony :)))) Oczywiście że tak! :) i szczycę się tym, przynajmniej nie zbiera mnie na wymioty podczas sexu oralnego! :-) Chyba najważniejsze co kto lubi i co sie komu podoba, nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
deela rozmiar ma znaczenie 22.09.07, 00:19 ale bez przesady chyba ze graniczy z lekkim kalectwem za kalectwo uznaje mniej niz 10 cm i ponad 22 a co do techniki to jednak musze powiedziec ze kochanke z najmiejszym byl najlepszy w te klocki a ten z najwiekszym byl absolutnie beznadziejny, totalna katastrofa oczywiscie z tej wyliczanki wylaczony jest moj osobisty maz ktory pod wzgledem wielkosci i techniki odpowiadal mi do tego stopnia ze dalam sie namowic na malzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
mareczkowa0 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 19:46 nie mierzyłam, ale jest duży......zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 20:32 Hahahaha-noooo...moj ma baaardzo duzy nos, taaaak.. CZasem az zaluje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 22:22 na co komu ta statystyka? bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 21.09.07, 22:23 powieś sobie na ścianie nasze wpisy i czytaj pezed snem:) Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Ale o co konkretnie sie pytasz? 21.09.07, 23:44 Ineresuje cie jakas konkretna masa lub wymiar? klara114 napisała: > Ile cm penisa maja wasi mezowie.Czy wystarcza wam taka wielkosc i grubosc?czy > wolalybyscie wikszego lub grubszego jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Ale o co konkretnie sie pytasz? 21.09.07, 23:48 za chwię zapytasz pewnie o głebokość szpary Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Sypary? Chyba taj miedzy zebami! 22.09.07, 00:01 katarzyna.bn napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Sypary? Chyba taj miedzy zebami! 22.09.07, 00:10 Marysiu, też masz czarną klawiaturę i nie widzisz liter? Odpowiedz Link Zgłoś
deela a jak sie mierzy szpare? 22.09.07, 00:23 bo ona dosc rozciagliwa jest mze ustalmy jakies metody pomiaru i jednostki - olowek - wieczne pioro - niewyrosnieta marchewka - maly banan - duzy banan - dezodorant FA dla mezczyzn - termos poj 1 l - 2 l butelka coca coli w wieksze nie uwierze Odpowiedz Link Zgłoś
pxm nie mierzyłam 22.09.07, 01:49 ale wielkościowo fajny, tylko by mógł dużej stać poza tym czasami taki z dużym jest naprawdę kiepski w łóżku a taki z mniejszym może fajnie bzykać :D ja tam mogę z Klarą podyskutować na temat wielkości :) a Wy tu się oburzacie, zadała normalne pytanie...chyba, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: a jak sie mierzy szpare? 22.09.07, 08:26 matka natura tak nas urządziła że szpara ma zawsze 13-15cm. inna kwestia to jej rozciągliwość nabyta hmmm. w wyniku obcowania z innym ciałem obcym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faga Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 22.09.07, 09:29 heh tyle ile trzeba czyli 50 cm;P sex mam zajebisty:D Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 22.09.07, 09:40 czyżbyś klaczą była:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: 62.29.131.* 24.09.07, 15:54 co za pytanie wogole ?? "26cm, z domu bym nie wyszla" taka jestes rozjechana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blond_kochanka Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 24.09.07, 21:32 A ja wam powiem że mój mąż ma za dużego i za grubego. Dlatego znalazłam sobie kochanka który ma w sam raz i w łóżku jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 25.09.07, 13:22 aniiatka napisała: > 150 słabo. mój facet ma 300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwidiwawalla Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:52 > słabo. mój facet ma 300 300cm, tak (w temacie pytano o cm)? A jak go chowa - owija sobie nim nogę (ojej, musiałby się biedny penisek ocierać o nogawkę :( ), czy zwija go w rulonik (tylko gdzie go potem schować?) ? Cholera, musicie mieć też dość duży pokój, żeby nie musiał wychodzić za drzwi podczas stosunku (no chyba że niezbyt urodziwy jest, wtedy może się schować za ścianą, żeby nie zakłócać estetyki:P). Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 26.09.07, 08:10 Robi sobie z niego szalik ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 27.09.07, 22:56 Gość portalu: Alwidiwawalla napisał(a): > > słabo. mój facet ma 300 > 300cm, tak (w temacie pytano o cm)? A jak go chowa - owija sobie nim nogę (ojej > , > musiałby się biedny penisek ocierać o nogawkę :( ), czy zwija go w rulonik > (tylko gdzie go potem schować?) ? Cholera, musicie mieć też dość duży pokój, > żeby nie musiał wychodzić za drzwi podczas stosunku (no chyba że niezbyt > urodziwy jest, wtedy może się schować za ścianą, żeby nie zakłócać estetyki:P). O jezu jak sie obśmiałam...buahahaha...Dziecko prawie obudziłam :)))))))))))))). Brawo za ten tekst! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwidiwawalla Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 00:34 > O jezu jak sie obśmiałam...buahahaha...Dziecko prawie obudziłam :)))))))))))))) > . > Brawo za ten tekst! Dziękuję, dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-jo Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.plus.com 26.09.07, 12:43 nie wiem centymetrow mierzy "maly przyjaciel" mojego chlopaka, ale wolalabym, zeby byl mniejszy, chcociaz troszke. i nigdy nie przypuszczalam, ze kiedykolwiek powiem lub pomysle cos takiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.tczew.net.pl 28.09.07, 15:17 Po co komu mega długi członek skoro pochwa jest unerwiona tylko na 1\3 długości,a ok.70%kobiet przezywa orgazm łechtaczkowy w czasie stosunku.Prędzej większa grubość członka by mnie zadowoliła. Odpowiedz Link Zgłoś
witold71 Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 30.09.07, 05:19 Zabawne, że każda/y próbuje być tu niezwykle dowcipna/y i elokwętna/y a nikt nie odpowiedział konkretnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.inter-line.kom.pl 30.09.07, 22:38 ale jesteście cholernie dowcipne;p to jednak nie na moje poczucie humoru ;) a długośc penisa chłopaka też sie liczy, bo męza jako tako nie posiadam;) 18 cm Odpowiedz Link Zgłoś
izunia_milo Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 30.09.07, 22:35 No dooobra, w końcu nie mąż, ale posuwik jest i centymetrem nie mierzyłam. Szacuję na jakieś 14 - 15 cm. Ale za to obrzezany. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pikole Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.07, 22:41 tak malo-to musisz koniecznie zmienic tego dzieciaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.inter-line.kom.pl 30.09.07, 22:44 ja pikole to ile Twój ma;p?? (tzn komentarz nie byl chyba skierowany do mnie, ale zapytam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pikole Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.07, 22:46 nie wiem,nie mierzylem-ale 14-15 to chyba u liliputa,to jest grubo poza srednia Odpowiedz Link Zgłoś
izunia_milo Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 30.09.07, 22:51 Chyba nigdy nie miałeś centymetra w ręku... Taki jest najlepszy!! DLA MNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pikole Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.07, 22:56 mozy ty zatracilas rozeznanie przez rozlake,watpie zeby mial mniej niz 15,to chyba malo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.inter-line.kom.pl 30.09.07, 23:08 ja juz napisałam, ze mój ma akurat 18 cm. Ale 15 cm to jak najbardziej norma przynajmniej podrecznikowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pikole Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.07, 23:14 to jakie ty podreczniki czytasz,moze lepiej cos madrego poczytac,niz tylko myslec o seksualnych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.inter-line.kom.pl 30.09.07, 22:56 niekórym może wydawać się, ze ma większego niż w rzeczywistości;) a to minimum to chyba dla murzyna:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pikole Re: Ile cm maja wasi mezowie??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.07, 22:59 zalozmy ze ktos ma w okolicach 18cm, wiec 14 jest mniejsze o cale 20procent,taka obnizka jest bardzo duza Odpowiedz Link Zgłoś
izunia_milo Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 02.10.07, 23:22 i co, cisza?? Nikt nic więcej nie ma do powiedzenia?? Ale wstydnisie na tym forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
jacek14s Re: Ile cm maja wasi mezowie??? 03.10.07, 23:38 mam 13 cm i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmj Re: Ile cm maja wasi mezowie??? - trochę wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:15 Z ciekawości zajrzałem do wikipedi (angielskiej i polskiej): en.wikipedia.org/wiki/Penis#Size No i to co tam można przeczytać różni sie trochę od tych opowiesci, które mamy w tym wątku - skromne od 12 do 16cm (w zaokrągleniu). Więc albo tu piszą te panie, których partnerzy mają sie czym pochwalić a inne po prostu milczą - albo kobietom coś się na oczy rzuca - czasami... i nie potrafią ocenić. Więc co moje Panie - miarki w dłoń i dopiero potem na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ile cm maja wasi mezowie??? - trochę wiedzy IP: *.ap.krakow.pl 05.10.07, 23:02 Bo te Panie chcą sie pochwalić - kompleksy można probować wyleczyć na takim forum bo kto może to sprawdzić... może sie licytujcie która ma większego i o ile mm... Odpowiedz Link Zgłoś
kromecka Współczuje autorce wątku 06.10.07, 23:06 Po co Ci taka wiedza? Wielkością *uja mierzysz pożycie małżeńskie? no gratuluje - żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
luzack Re: Współczuje autorce wątku 07.10.07, 00:10 Dosłownie jak dzieci z piaskownicy... a ja to a ona tamto. Znam takie Panie - jak te krowy co dużo muczą a mało mleka dają. Chwalenie sie nie przystoi damom:) No ale ten co najmniej wie zawsze najwięcej mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
luzack Re: Współczuje autorce wątku 07.10.07, 00:12 oczywiście miało być "damą"a nie damom:] Odpowiedz Link Zgłoś