Dodaj do ulubionych

SEKS W POZYCJI SIEDZĄCEJ

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 12:42
Czy któraś z was próbowała kochać się na siedząco? Ja próbowałam niedawno z
chłopakiem, przechodząc z pozycji klasycznej na siedzącą, ale sie nam nie
udało :(
Czy mężczyzna wchodzi, gdy kobieta już siedzi na jego kolanch, czy jakoś
wcześniej??
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota wawa Re: SEKS W POZYCJI SIEDZĄCEJ IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 12:48
      hej...sprubujcie tak : on lezy a ty siadasz na nim w pozycji na jezdzca. potem
      on sie podnosi do pozycji siedzacej caly czas trzymajac czlonek wewnątrz
      Twojej pochwy. Ty obejmujesz go z tylu nogami i zaczynacie sie poruszac w
      przud i w tyl... naprawde swietne odczucia...orgazm gwarantowany
    • frustrat1 Re: SEKS W POZYCJI SIEDZĄCEJ 31.07.03, 12:57
      A spróbujcie tak: on wchodzi, ty wstajesz, on siada, ty przekręcasz się o 120
      stopni w lewo tak, by widzieć go kątem lewego oka, teraz on podnosi się jakieś
      20 do 30cm nad powierzchnię siedzenia, ty w tym czasie zaczynasz obejmować go
      nogami, z tym, że prawa noga jego zachodzi lekko na twoją lewą stopę. W tej
      pozycji rozpoczynacie ruchy, ty obracasz się o dalsze 120 stopni w kierunku
      tym, co poprzednio, on natomiast stara się wykonać salto mortale..orgazm
      gwarantowany
      • Gość: 7:o) Re: SEKS W POZYCJI SIEDZĄCEJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 13:01
        Próbowałeś sam ze sobą??? :o)
      • matka_joanna_od_aniolow Re: SEKS W POZYCJI SIEDZĄCEJ 26.08.03, 00:27
        frustrat1 napisał:

> A spróbujcie tak: on wchodzi, ty wstajesz, on siada, ty przekręcasz się o
        120
        > stopni w lewo tak, by widzieć go kątem lewego oka, teraz on podnosi się
        jakieś
        > 20 do 30cm nad powierzchnię siedzenia, ty w tym czasie zaczynasz obejmować
        go
        > nogami, z tym, że prawa noga jego zachodzi lekko na twoją lewą stopę. W tej
        > pozycji rozpoczynacie ruchy, ty obracasz się o dalsze 120 stopni w kierunku
        > tym, co poprzednio, on natomiast stara się wykonać salto mortale..orgazm
        > gwarantowany

CHCĘ TO Z TOBĄ ZROBIĆ :))))))))))))))
    • mike_mike Re: SEKS W POZYCJI SIEDZĄCEJ 31.07.03, 13:17
      Gość portalu: Magdalena napisał(a):

> Czy któraś z was próbowała kochać się na siedząco? Ja próbowałam niedawno z
      > chłopakiem, przechodząc z pozycji klasycznej na siedzącą, ale sie nam nie
      > udało :(
      > Czy mężczyzna wchodzi, gdy kobieta już siedzi na jego kolanch, czy jakoś
      > wcześniej??

Albo tak, ona kładzie się na brzuchu na stole, tak żeby nogi zwisały luźno. On
      wchodzi od tylu, po jakimś czasie podnosi Cię za biodra siada na krześle lub
      fotelu z tobą na kolanach.
      • Gość: Marta Re: SEKS W POZYCJI SIEDZĄCEJ IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 25.08.03, 23:40
        PROPONUJE TAK: niech on siedzi sobie wygodnie na foteliku czy czyms takim a ty
        poprostu sie na niego nadziej i kochaj sie z nim a to juz chyba wiesz jak......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka