IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 14:10
Dziewczyny mam przepisany Harmonet (to tabletki antykoncepcyjne) ale jest to
lek o ktorym nigdy nie slyszalam. Moze ktoras z was go przyjmuje? prosze
napiszcie co wiecie na temat tych tabletek. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • algaj Re: Harmonet 04.08.03, 15:53
      Przyjmuję Harmonet od pół roku, jest dobry zwłaszcza dla młodych dziewczyn. W
      pierwszym miesiącu miałam lekkie plamienia, ale to zupełnie normalne. Nie
      przytyłam, troszkę powiększył mi się biust(hurra!), więcej skutków ubocznych
      nie pamiętam. Moja przyjaciółka tez zażywa Harmonet i idealnie go toleruje:) No
      i ta wygoda antykoncepcyjna!!
      Radzę poczytać wątki na forum "Zdrowie kobiety", tam znajdziesz więcej.
      Pozdrawiam
    • Gość: wesolutka Re: Harmonet IP: *.netkomp.net / 192.168.1.* 04.08.03, 18:50
      Też uważam, że Harmonet jest super. Jest to bardzo mała dawka hormonów, tak
      powiedział mi lekarz przepisując mi je jako, ze pierwszy raz zaczełąm je brać.
      Też miała na początku plamienia ale to jest normalne i co ważne nie utyłam choć
      powodował u mnie po pierwszym opakowaniu uczucie łaknienia, ale przeszło juz
      przy drugim opakowaniu. Aha jedyne co to przy antybiotykach , szczególnie tych
      silnych ( brałam antybiotyki takie, gdzie w opakowaniu są tylko trzy pigułki o
      bardzo silnym antybiotyku) miałam uczucie jak mówia jakbym sie amfy najadła.
      Wiesz chciałabm biegać, robić co kolwiek, nie umiałam zasnąć itd. Ale to z
      mojje winy bo powinnam powiedzieć o tym lekarzowi który przepisywał mi
      antybiotyk. Aha jak dla mnie Harmonet jest nie zawodny jako antykoncepcja, nie
      raz kochalismy sie i mój chłopak miał we mnie wytrysk i do niczego nie doszło.
      Pozdrawiam.
    • Gość: kashiko Re: Harmonet IP: serwer:* 04.08.03, 19:56
      Potwierdzam,piersi rosną,i to o dobre półtora rozmiaru!Nadal jednak jestem po
      Harmonecie dziewczyną dość filigranową i nie ciężarną-bo to wszak
      najważniejsze.Tzw. ochota także nie spada,choć po znajomej,która też zażywa
      widzę,że nieco gnuśna.Niemniej-nie bój nic.
    • Gość: soul Re: Harmonet IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 14:26
      dzieki za odpowiedzi :) teraz jestem duzo spokojniejsza
    • Gość: Monka Re: Harmonet IP: *.almainternet.pl 05.08.03, 14:31
      Też łykam Harmonet, bardzo dobre. Wcześniej zażywałam inne , chyba 3-4 rodzaje.
      Harmonet ma najmniej skutków ubocznych.
    • Gość: ... Re: Harmonet IP: *.stnet.pl 05.08.03, 21:41
      tez biore Harmonet od ponad pol roku, nie ma zadnych skutkow ubocznych, piersi
      mi sie nie powiekszyly, waga ciala nie zmienila sie wogole, nie mialam plamien,
      chociaz to moze akurat jest zalezne od organizmu, ale normalne przy braniu
      talbletek w pierwszych miesiacach. plus duzy to taki, ze kiedys mialam slabe
      bole menstruacyjne, teraz nie mam ich wogole. a no i jest to nowy lek, z mala
      iloscia hormonow :) polecam
    • Gość: ktoska Re: Harmonet IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 09:16
      a ile te tabletki kosztuja????
      • Gość: inge Re: Harmonet IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 10:00
        32 PLN-1 opakowanie
      • Gość: Magda Re: Harmonet IP: *.net.bialystok.pl / 10.0.3.* 18.08.03, 16:38
        u mnie 26,19!!!!!!!!!!!!
        • Gość: soul Re: Harmonet IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 17:09
          a to gdzie tak niska cene za nie uzyskalas?? pochwal sie
    • Gość: cinka Re: Harmonet IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 19:18
      wlasnie znowu zaczelam brac po 3 miesiecznej przerwie, wczesniej bralam prawie
      rok.
      zero plamien
      zero przytycia
      zero przyrostu piersi - no moze tak minimalnie ze nie zauwazylam
      lepsza cera! dlatego zaczelam brac go znowu, zapomnialam juz co to znaczy miec
      pryszcz [no, czasaaami sie zdarzal]
      wydaje mi sie ze troche slabsze owlosienie na ciele, zwlaszcza na nogach
      zero bolu przy okresie, wczesniej czasami nawet wozili mnie na pogotowie
      pyralgin domiesniowo bo ryczalam i prosilam zeby mnie ktos dobil, dni wyciete z
      zyciorysu
      okres nawet trzydniowy
      no i nadchodzi z zegarkiem w reku, a nie kiedy sobie chce w najmniej
      spodziewanych sytuacjach :)
      przy tym wszystkim dzialanie antykoncepcyjne to tylko mily dodatek :)
    • Gość: KINIA Re: Harmonet IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.03, 18:17
      BRALAM HARMONET 1,5 ROKU.TERAZ PRZESTALAM.NIE CZUJE SIE ZA DOBRZE,CERA SIE
      POGORSZYLA,BIUST ZMALAL O JEDEN NUMER.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka