matka_joanna_od_aniolow 18.08.03, 00:00 Marzę o ogromnym murzynie a najlepiej o kilku i małym żółtym wietnamczyku on byłby tylko do minetki oni mają takie zwinne języczki , no bo nic innego nie mają - czytałam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sexy Re: Mam grzeszne myśli IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 11:08 Mam pomysł skąd możesz wziąźć wietnamczyka: W tym całym waszym zakonie na pewno wychodzicie raz w tygodniu na targ albo na rynek. No i jak będziecie na rynku to wypatrz jakiegoś żółtka. Ogłusz go czymś i schowaj pod habit. Oni są mali i poręczni, więc na pewno sie zmieści. Gdyby ten plan nie wypalił, idz do chińskiej restauracji, ewentualnie do budki z sajgonkami. Dalej postępuj tak jak wyżej. Co do wielkiego murzyna, to jeszcze nie mam planu, ale spoko, coś wymyślę. Wtedy od razu Ci o tym napiszę! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: Mam grzeszne myśli 18.08.03, 12:19 Wymyśl proszę ,wymyśl będę ci wdzięczna już jestem za tego wietnamczyka , schowam go do kosza na warzywa,pomimo ,że jestem drobnej budowy , jestem silna napewno go doniosę a w kuchni wśród warzyw aaaaach. Odpowiedz Link Zgłoś