Gość: ania IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 14:58 kto jest waszym zdaniem najlepiej ubrana kobieta, ktory styl najchetniej podkradamy? mi sie bardzo podoba jak ubiera sie carrie z sex and the city! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margo Re: ikony MODY IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 15:03 niestety Jennifer Lopez :) zaadroszcze jej troszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ikony MODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 15:11 też myśle że J.Lo,a najlepiej widac to w teledysku "jenny from the block", gdzie paraduje w wielu odjazdowych ciuszkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy Re: ikony MODY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 15:32 A ja uważam, że Christina Aguilera w klipie "Dirrty"! Jest wyzywająca, sexowna i leje na to co ludzie o niej mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ikony MODY IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 15:36 dla mnie C.A-nie za bardzo. wyglada jak tania "d****a" glos ma za to super. i piosenki jej tez chetnie slucham. uwazam jednak ze powinna juz z takich szmat wyrosnac Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: ikony MODY 20.08.03, 15:44 Macy Gray jest odlotowa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zambra Re: ikony MODY IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 15:47 Ja tez jennifer Lopez.. super ciuszki w nizłym połączeniu.fajno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: ikony MODY IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 20:53 hey Zambra jak tam Twój chłopiec? wszystko oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: ikony MODY IP: *.CNet.Gawex.PL 22.08.03, 17:20 Z kobiet: Catherine Denevue- klasyczna elegancja oraz Nicole Kidman- świeta figura, świetny gust. Z mężczyzn: Jude Law i Anthony Hopkins. Pozdrawiam. MM Odpowiedz Link Zgłoś