Gość: kiki IP: 80.48.118.* 30.08.03, 19:50 Jestem z moim chłopakiem miesiąc, wiem,że to krótko, ale już chcielibyśmy uprawiać seks. Czy on nie uzna mnie za puszczalskiej? Dodam,że... jestem dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mka Re: Puszczanie się? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 20:15 Jezeli czujesz, ze chcesz... to chyba mozesz. Z uwagi na 'cnote' to on Cie napewno nie uzna za puszczalska... mka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Puszczanie się? IP: *.private.ramtel.pl 30.08.03, 20:19 uważam że jest to tak indywidualna sprawa że jeżeli uważasz że to ten to nie ma znaczenia czy to miesiąc czy rok jesteście razem.Nigdy nie masz gwarancji że zawsze będziesz z chłopakiem z którym pierwszy raz będziesz się kochała.Ja pierwszy raz kochałam się z chłopcem po półtorej roku a mimo to niedługo po tym odszedł.To nie ma nic wspólnego z "puszczaniem sie".Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: Puszczanie się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 00:20 Gość portalu: kasia napisał(a): .Nigdy nie masz gwarancji że zawsze będziesz z chłopakiem z którym pierwszy raz będziesz się kochała. No to by wręcz nie było wskazane i całkiem bez sensu. Spróbuj najpierw z kilkoma, zanim wybierzesz jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Puszczanie się? IP: *.acn.pl 30.08.03, 21:37 Ja się kochałam z moim facetem zanim zaczęliśmy być razem. Zaczęliśmy byc właśnie od tej pory. Wczesniej byliśmy w sobie bardzo zakochani, ale jakoś bałam się związku. Po "tym"nie dał mi uciec. Jestem bardzo szczęśliwa. A On mówi mi, ze nigdy nie mógłby tak o mnie pomyśleć. To był nasz pierwszy wspólny raz. Jesli facet Cie kocha, to tak nie pomyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka2003 Re: Puszczanie się? 31.08.03, 16:46 JA Z MOIM BYLAM 2 MIESIACE ZANIM TO ZROBILISMY. TO BYL MOJ I JEGO 1 RAZ. NIE ZALUJE ZE WLASNIE Z NIM TO ZROBILAM. W LISTOPADZIE MINIE NAM 2 LATA. I TO NIE PRAWDA ZE NIGDY NIE MASZ PEWNOSCI CZY BEDZIESZ Z TYM CHLOPAKIEM NA ZAWSZE. JA MAM :) Odpowiedz Link Zgłoś