kinia.wawa 25.03.08, 20:57 Witam:) Mam problem. Otóż mój chłopak mówi, że jestem dziwna, bo pod koszulkę nocną wkładam majtki. Według niego w koszulach nocnych (krótkich lub długich, bez róznicy) powinno się spać bez majtek. A co Wy sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Koszula do spania 25.03.08, 21:00 Ja spie bez :) Od dziecinstwa. Albo pidzama czyli "góra" i spodnie albo koszula nocna (sama) :) Ale jak kto lubi... jak ci wygodniej w majtkach - spoko. Natomiast spanie w staniku - to dla mnie przegiecie.. jak przeczytalam o tym na jakims forum to baaaaaaaaardzo sie zdziwilam... Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Koszula do spania 25.03.08, 23:47 Ja nie sciagam bielizny [tzn. stanik owszem :)) ], bo mieszkam jeszcze z rodzicami, ale jak bede mieszkac sama to bede spać bez. Mysle, ze to u wiekszosci od tego zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Koszula do spania IP: *.spray.net.pl 26.03.08, 01:00 Szczegolnie podczas okresu dobrze sie musi spac bez majtek, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Koszula do spania 26.03.08, 09:44 a co ty rychu - taki doswiadczony w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Re: Koszula do spania 26.03.08, 10:29 > a co ty rychu - taki doswiadczony w temacie? Rychu zdal pytanie pani wszechwiedzaca, a tu odpowiedz nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Koszula do spania 26.03.08, 10:35 qunegunda, gdyby rychu byl kobieta - to nie zadawalby tak idiotycznych pytan... zreszta to nie bylo pytanie tylko przytyk... a twoja odpowiedz tez nie jest na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Koszula do spania IP: *.spray.net.pl 26.03.08, 21:23 Zadalem konkretne pytanie, ale ty jsk zawsze wolisz powalic w klawiature (to jakis sport?) zamiast napisac sensowna odpowiedz na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Koszula do spania 26.03.08, 21:36 Rychu, twoje pytanie wygladalo na czysta prowokacje. Naprawde nietrudno sie domyslic, ze podczas okresu spi sie raczej w majtkach. Raczej ... bo jesli uzywa sie tamponów na noc - to gatki tez sa zbedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Koszula do spania IP: *.europe.hp.net 26.03.08, 22:16 Od razu lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Koszula do spania 26.03.08, 22:38 Ciesze sie, ze i ty sie cieszysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Koszula do spania 26.03.08, 01:27 Może on nie miał na myśli spania? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Koszula do spania IP: *.chello.pl 26.03.08, 12:24 to spij nago i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: Koszula do spania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:21 Ja czytałam w jakiejś gazecie,że jest dobrze spać bez majtek,że ciało wtedy oddycha.Ja za koszulami nie przepadam,bo zawsze mi się podwijają i jest mi zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejola Re: Koszula do spania IP: *.chello.pl 26.03.08, 21:48 tzw. wietrzenie mychy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Koszula do spania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 22:48 zdecydowanie bez, ale przecież nie ma normy w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś