lara_od_demonow 03.09.03, 19:54 jaka praca... czyli kim najlepiej zostać w dzisiejszych czasach (kimś kim chcemy być, czy musimy)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodka_linda_niebieskie_oczko Re: jaka praca?? 03.09.03, 23:30 Marzę o tym ,żeby pracować jako fachowa pomoc w solarium,mogłabym się opalać cały dzień i być jeszcze piękniejszą,mogłabym również pracować jako modelka,ale nie chcę te wyjazdy i wzrok mężczyzn taksujący mnie przez cały czas,ich pożądliwe spojrzenia,zostanę kasjerką w Tesco...buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lara_od_demonow Re: jaka praca?? 04.09.03, 20:36 czytając Twoje wypowiedzi wydajesz mi sie znajoma... a może to tylko złudzenie....;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: jaka praca?? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 05.09.03, 18:25 na to pytanie niestety nie ma odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka2003 Re: jaka praca?? 05.09.03, 19:48 JA MARZE ABY BYC FOTOREPORTERKA. UWIELBIAM ROBIC ZDJECIA LUDZIOM, NATURZE, ITD. NIE MAM JESZCZE DOBREGO APARATU ALE MOZE KIEDYS... W TYM ROKU IDE NA STUDIA DZIENNIKARSKIE. ZOBACZYMY CO PO TYM. :) Odpowiedz Link Zgłoś