Dodaj do ulubionych

Pytanie do Kobiet!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 09:45
Witam wszystkie Panie:) Mam do was pytanie! Co najbardziej was pociaga u
faceta? Chodzi tylko o wyglad. I jeszcze jedno jaka dlugosc penisa was
podnieca.....
Dziekuje bardzo za odpowiedzi pa
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 20.09.03, 11:17
      Jeśli chodzi o wygląd : silne dłonie, oczy -ciemne, usta- duże, wzrost- wysoki
      Jeśli o charakter : siła, zaradnośc, inteligencja, czułośc, i to że dba o mnie.
      ja już znalazłam taki Skarb.
    • manilaa Re: Pytanie do Kobiet!!!! 20.09.03, 11:20
      uwielbiam pełne usta mojego Misiaczka,
    • Gość: gy Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: 80.48.243.* 20.09.03, 13:49
      męskie plecy... niebo :)
    • Gość: Monique Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: 217.96.35.* 20.09.03, 18:09
      A ja uwielbiam ogromne poczucie humoru,takie jakie ma mój Kociak.Co jeszcze?
      Moj facet ma coś takiego w sobie czego nie miał żaden mój poprzedni,takie
      wewnętrzne niewymuszone dobro i ciepło.Magnetyzuje wszystkich swoim
      uśmiechem.Nienawidze nieczułych macho.Chociaż ostatnio coraz częściej słyszę od
      swoich koleżanek,że najlepszy jest cytuje"kawał chama" o zgrozo.
      • Gość: ewcia Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: 213.199.220.* 20.09.03, 21:24
        Dla mnie najwazniejsze jest wnetrze.Wiem ze w dobie wyzwolenia i szeroko
        pojetej wolnosci moze to brzmiec jak banal ale kobiecie potrzebny jest ktos na
        kim moze sie oprzec,komu moze bezgranicznie ufac...A wielkosc penisa nie jest
        zadnym wyznacznikiem wartosci...
    • Gość: Monique Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: 217.96.35.* 20.09.03, 18:12
      Aha jeśli chodzi o wygląd to nic nie przebije silnych ramion ,w których można
      utonąć.Jeszcze takie moje małe zboczenie skośne,brązowe oczy-mmmmmmmm.Marzenie!
    • Gość: Edyta Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 21:03
      Co mi się najbardziej podoba u mężczyzn? ja bynajmniej patrze na tyłeczek:) a
      jesli chodzi o długość penisa to nie ma to dla mnie żadnego znaczenia,
      pozdrawiam
    • malen_a Re: Pytanie do Kobiet!!!! 20.09.03, 21:30
      Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

I jeszcze jedno jaka dlugosc penisa was
      > podnieca.....

min 1,5m

> Dziekuje bardzo za odpowiedzi pa
    • lilablue Re: Pytanie do Kobiet!!!! 20.09.03, 21:52
      Oczy.
      Można w nich wiele wyczytać, siłę charakteru, inteligencję, poczucie humoru,
      bądź brak tego wszystkiego.
      No i poprostu całokształt :)
    • evvusia Re: Pytanie do Kobiet!!!! 20.09.03, 22:36
      Umiesnione cialko...... Mniamkuuuuuuu :-))))))
    • Gość: shaka Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 09:20
      jesli chodzi o wyglad to bedzie wysoki brunet. opalony i srednio umiesniony ,
      charakter : opiekunczy , lekko zazdrosny , szczery
    • Gość: maleńka_istotka Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: 212.160.130.* 21.09.03, 10:25
      jesli chodzi o wyglad to napewno oczy, takie ciemne i duze:) Yhm nogi mi przy
      takich miekna:) Pozatym jakos zwracam uwage na dlonie:) Jesli chodzi o
      charakter to...dobrze by bylo jak by nie byl taki za spokojny, troszke
      roztrzepany i spontaniczny:) No i kochany of course:) A penis...coz nie ma
      takiego az znaczenia:) Buzka:*
    • Gość: Rachel Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 11:10
      u mojego Puchatka najbardziej w wygladzie pociagaja mnie silne ramiona, piekne
      dlonie>silne i duze,duze,pelne usta,wlochaty tors..to mnie strasznie podnieca,
      nie moge sie oprzec kiedy sciaga np. koszulke-musze sie wtedy rzucic na niego:)
      dalej bardzo podobaja mi sie jego oczy niebieskie i superdlugie rzesy, czarne
      wlosy i supersexowny tylek...a dlugosc penisa nie jest tak wazna, wszystkie sa
      mniej wiecej takie same...>daja przyjemnosc i nie ma znaczenia czy jest maly,
      duzy, waski czy jaki tam jeszcze, wazne zeby zaspokajal i nie sprawial bolu :))
    • Gość: Ciekawy Re: Pytanie do Kobiet!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 12:12
      Dziekuje za wypowiedzenie swojego zdania:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka