qwerty.tarnow 23.09.04, 00:07 Ponieważ - z racji godziny - już jest "dziś", a nie "jutro", dlatego chciałem Ci złożyć z okazji imienin życzenia. Doktrych dołączam zwyczajowy pocałunek w dłoń. :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubona Re: Teklo - dla Ciebie 23.09.04, 00:18 To ja też. Forumowe imę, ale też ważne. Pogrążona we wspólnej zębowej otchłani, życzę Ci bezbolesnego znieczulenia, jak najmniej zębowych kłopotów i oczywiście samych słonecznych dni w roku.;-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Teklo - dla Ciebie 23.09.04, 00:32 . Doktrych dołączam zwyczajowy pocałunek w > dłoń. :-D Qwerty! Jesteś nie do zdarcia! (a ja przed północą wyrywałam za Ciebie chwasty! :)) Ale dziękuję! I Tobie, i Lubonie:)) A sama zapalę jutro świeczkę za moją imienniczkę, której już dawno nie ma (zawsze to robię, choć niektórych pewnie by to oburzyło, gdyby wiedzieli skąd się wziął ten mój forumowy nick :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Teklo - dla Ciebie 23.09.04, 00:34 W kwestii ogródka właśnie zauważyłem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Teklo - dla Ciebie 23.09.04, 07:39 Pieknych filmowych obrazów przed oczami do oglądania i przeżywania, natchnienia do malowania, pieęnych wersów do przeczytania i ... miłości, miłości, miłość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Teklo - dla Ciebie 23.09.04, 07:54 Teklo! Wszystkiego co najlepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Teklo - dla Ciebie 23.09.04, 08:03 I ja!I ja!Ustawiam sie w kolejce do całowania!Wierzę,że się jeszcze nie raz o ten seksizm z przyjemnościa pospieramy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Teklo - dla Ciebie 23.09.04, 08:42 Dziekuję Wam wszystkim, jesteście kochani! :))) Odpowiedz Link Zgłoś