Dodaj do ulubionych

Oswiadczyny!!!!!!!!!!!

IP: *.dialup.warszawa.pl 01.10.03, 11:40
Witam wszystkie dziewczyny. Chcialem sie zapytac jakie sa Wasze doswiadczenia
i marzenia na temat oswiadczyn? Moze podpowiedzie mi jakis ciekawy sposob
ktory moja ukochana bedzie wspominala latami.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila Re: moj maz oswiadczyl mi sie... IP: *.pop.e-wro.net.pl 01.10.03, 12:45
      kiedys powiedzialam mojemu facetowi, jak tak gadalismy o slubie itp, ze
      chcialabym, aby moj przyszly maz oswiadczyl mi sie w miejscu, ktore zawsze
      bedzie stalo, czyli nie w knajpie, ktorej za rok splajtuje, nie na lawce w
      parku, ktorej moze kiedys nie byc, tylko gdzies gdzie zawsze bedzie mozna
      wrocic...
      kiedys zabral mnie ten moj ukochany do swoich rodzicow na weekend (to bylo
      pierwszy raz) i jak wracalismy zaproponowal, zebysmy wjechali sobie na taka
      jego ulubiona gore, na ktora czesto przychodzil sam. byla tam droga i jakos
      maluszkiem wjechalismy. wyszlismy na spacer i w pewnym momencie Darek klęknął
      na śniegu (bo byl marzec i w gorach snieg) i wyjał czerwone pudeleczko z
      pierscionkiem. to bylo strasznie romantyczne, poryczalam sie oczywiscie, byl
      zaraz potem zachod slonca, no cos pieknego, nawet jakis chlopak przechodzacy
      obok, zawolal do nas: "ej super tak razem wygladacie na tym tle, macie aparat,
      zrobie wam zdjecie!" niestety nie mielismy...
      ale zareczyny byly cudowne. potem wrocilismy do samochodu i uprawialsmy seks
      na parkingu. tak tak, w maluchu tez sie da (on ma prawie 190cm hehe) szyby
      zaparowaly, wiec nic nie bylo widac...
      troche sie rozpisalam, ale piekne przezycie...
      • pimpus_sadelko Re: moj maz oswiadczyl mi sie... 01.10.03, 13:25
        Gość portalu: kamila napisał(a):

> ale zareczyny byly cudowne. potem wrocilismy do samochodu i uprawialsmy seks
        > na parkingu. tak tak, w maluchu tez sie da (on ma prawie 190cm hehe) szyby
        > zaparowaly, wiec nic nie bylo widac...
        > troche sie rozpisalam, ale piekne przezycie...

historia za serce chwyta i wzrusza, facet błysnął inwencją, ale opis zupełnie
        spieprzyłaś przez ten seks w maluchu. zacząłem sobie wyobrażać jak ten wysoki
        facet giął się w takim małym samochodziku i miast łez wzruszenia śmiech mnie
        chwycił.
        niemniej pomysł aprobuję i może nawet bezwstydnie zerżnę w momencie oświadczyn.
    • Gość: kamila Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 01.10.03, 12:46
      zycze Ci udanych oświadczyn i zeby ONA byla tak zadowolona jak ja wtedy, dodam
      ze dzis jestesmy juz ponad rok po slubie i jest super!
    • Gość: Tomasz Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 01.10.03, 13:05
      Dzieki, rzeczywiscie super. Chyba najwazniejszy jest taki element zaskoczenia!
      • Gość: kamila Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 01.10.03, 13:07
        to prawda, zupelnie sie nie spodziewalam i dobrze, tak to bym sie szykowala
        nie wiadomo jak, a tak bylam w jego za duzym swetrze, dzinsach i mialam
        czerwone z zimna policzki ale bylo ok. pozdrawiam.
        • Gość: Tomasz Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 01.10.03, 13:14
          Mam maly problem bo z moja dziewczyna wiele rozmawialismy na temat zareczyn i
          teraz trudno o ten element zaskoczenia, a poza tym nie wiem co bym zrobil gdyby
          powiedziala "nie". Nawet nie chce o tym myslec!!!
          • Gość: kamila Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 04.10.03, 18:25
            Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Mam maly problem bo z moja dziewczyna wiele rozmawialismy na temat zareczyn
            i
            > teraz trudno o ten element zaskoczenia, a poza tym nie wiem co bym zrobil
            gdyby
            >
            > powiedziala "nie". Nawet nie chce o tym myslec!!!

na pewno odpowie tak, skoro rozmawialiscie...
    • Gość: elka Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 02.10.03, 10:09
      Ja oswiadczyny mam jeszcze przed soba. Wciaz czekam, az moj facet sie
      zdecyduje. Ale marzy mi sie zeby to bylo naprawde bardzo romantyczne. Moglby
      byc w tym przypadku oryginalny!
      • 82misia Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! 02.10.03, 14:35
        Witam,
        ja oswiadczyny mam jeszcze przed soba ale moja bliska koleżanka juz ma je za
        sobą i nawet w nich uczestniczyłam, a wygladało to tak:
        Wybralismy się cała paczka na dyskotekę,bawilismy się jak to bywa na dyskotece
        i po jakis 2 godzinach koleś (ten od oświadczyn - Piotrek) dał pare groszy
        didżejowi i ten zadedykował piekna piosenke dla pieknej kobiety i jakies tam
        jeszcze słowa wypowiedział i w tym momęcie padły dwa reflektory swiateł właśnie
        na nią i na niego my (nasza paczką a pozniej dołaczyły sie i inne osoby)
        utworzylismy kółko w okól nich i Piotrek ukleknął wyjął czerwone pudełeczko i
        przy wszystkich zebranych spytał czy zechce ona zostac jego żoną, wzruszenie
        było co nie miara ale było naprawdę romantycznie , pozniej wszyscy zaczeli bic
        brawo a ona powiedziała TAK i w tym kółku zatańczyli wolna pioseneczkę.A
        jeszcze pózniej, po tej piosence wszyscy im gratulowalismy i dalej opijalismy
        ich zareczyny, było moim zdaniem to bardzo orginalne i pomyslówe a także trzeba
        mieć niezła odwagę aby tak przy wszystkich, dodam że w maju tego roku bawiłam
        się u nich na weselu.
        Może mój opis nie odzierciedla tego dokładnie ale było naprawdę super i mam
        cicha nadzieje ze mnie tez spotkaja równie fajne oświadczyny.
        pozdrawiam serdecznie
    • Gość: marta Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 04.10.03, 15:04
      wiecej pomyslow nie ma?????????
      • 82misia Re: Oswiadczyny!!!!!!!!!!! 06.10.03, 13:22
        hmm wlasnie?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka