Gość: moloko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 09:41 Czytając większą część Twoich wypowiedzi stwierdzam, że chyba nie wyraziłaś ani jednej pochlebnej wypowiedzi na jakikolwiek temat. Skąd ta agresja?!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: SOCZEWICA 02.10.03, 10:27 Gość portalu: moloko napisał(a): > Czytając większą część Twoich wypowiedzi stwierdzam, że chyba nie wyraziłaś > ani jednej pochlebnej wypowiedzi na jakikolwiek temat. Skąd ta agresja?!! czytaj uważniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SOCZEWICA IP: *.mofnet.gov.pl 02.10.03, 11:15 Gość portalu: moloko napisał(a): > Skąd ta agresja?!! Bo soczewica jest wegetarianką a oni już tak mają. Nie może zatopić zębów w mięsku więc wyżywa się na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 02.10.03, 11:18 Gość portalu: Aga napisał(a): > Gość portalu: moloko napisał(a): > > > Skąd ta agresja?!! > > Bo soczewica jest wegetarianką a oni już tak mają. Nie może zatopić zębów w > mięsku więc wyżywa się na ludziach. niedorzeczne... chociaż oryginalne, nie przeczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 11:23 Też to zauważyłam -wszystko jest złe. Ta chamska, tamta gówniara, ta sie za bardzo chwali , ta miała zbyt fajną studniówkę, ta za ładna, ta tamto, ta siamto. Wieczna krytyka , wieczne zrzędzenie, dogryzanie, docinki. Niewyparzony język i zawiść na każdym kroku. Czytam uważnie twoje posty i nigdzie nie zauważyłam nic miłego, pogodnego , wrażliwego. Taki typ. Całe szczęście że nie mamy do czynienia z taką nażywo. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 02.10.03, 11:34 Gość portalu: Marta napisał(a): >ta miała zbyt fajną studniówkę udowodnij to, bo zdaje się ża galopujesz za szybko i wbiegasz w zboże. kto miał zbyt fajną studniówkę, hm? > zawiść na każdym kroku. Czytam uważnie twoje posty i nigdzie nie > zauważyłam nic miłego, pogodnego , wrażliwego. taaaaaaaak. robienie loda i wyzywanie od niewyżytych bab jest zdecydowanie bardziej pogodne, miłe i wrażliwe, a sugerowanie, że mam sztuczne życie i jakieś interpretacje powodów dla których nie poszłam na rzeczoną studniówkę są szczytem finezji i uprzejmości, prawdaż? :) i chyba cierpisz na amnezję. sama dopisałaś się do wątku o ojcu. > Taki typ. Całe szczęście że nie > mamy do czynienia z taką nażywo. masz jakieś konotacje z UB? tak uważnie śledzisz moje posty... Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: SOCZEWICA 02.10.03, 12:00 Gość portalu: Marta napisał(a): Czytam uważnie twoje posty wiec po co sie maltretujesz, dziecko?? juz ci ktos napisal, ze jesli nie podoba ci sie na forum, to zajmij sie tym, co potrafisz najlepiej. wiesz o co chodzi, he? i nigdzie nie > zauważyłam nic miłego, pogodnego , wrażliwego. a twoje posty tryskaja pogodna wrazliwoscia, tak? nie chce byc bezczelna i chyba nie musze, bo kazdy widzi co ty soba reprezentujesz. jezeli ty masz prawo anlizowac czlowieka na podstawie jego wypowiedzi na forum, to przyjrzyj sie swoim wpisom. co mozna o tobie powiedziec? nasuwa sie tylko jedno slowo, ale nie znize sie do twojego poziomu i nie napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: WIEC JA TO NAPISZE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:43 szery_szery_lejdi napisała: > MARTA TO SZMATLAWIEC!!! > Pełna gracjii i wdzięku Szery_szery_lejdi daje o sobie najlepszą opinie Odpowiedz Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: SOCZEWICA 02.10.03, 12:01 Gość portalu: moloko napisał(a): > Czytając większą część Twoich wypowiedzi stwierdzam, że chyba nie wyraziłaś > ani jednej pochlebnej wypowiedzi na jakikolwiek temat. Skąd ta agresja?!! A co, prawda aż tak w oczy kole???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 12:16 Jestem jaka jestem co nie zmienia faktu że jesteś złośliwa, ordynarna i wiecznie niezadowolona, oprócz tego nie znosisz krytki pod swoim adresem, a to oznaka osób ktore maskują złośliwością niepewność siebie i kompleksy, ktore to próbujesz tu leczyć czepiając się bzdur. Nie znosisz jak ktoś jest swobodny ,pewny siebie i broni zaciekle swoich racji , nie cierpisz jak ktos wypowiada sie na forum swobodnie, bez wstydu i nic sobie z ciebie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: SOCZEWICA IP: *.crowley.pl 02.10.03, 12:21 Przepraszam, ale chyba troche mieszasz. Zamin wdasz sie w potyczki, zważ, komu odpowiadasz. Osoba może poczuc się obrażona, a i postronnym obserwatorom utrudnia to czytanie. Nb. ja do Soczewicy nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: SOCZEWICA 02.10.03, 12:24 Gość portalu: Marta napisał(a): > Jestem jaka jestem co nie zmienia faktu że jesteś złośliwa, ordynarna i > wiecznie niezadowolona, oprócz tego nie znosisz krytki pod swoim adresem, a to > oznaka osób ktore maskują złośliwością niepewność siebie i kompleksy, ktore to > próbujesz tu leczyć czepiając się bzdur. Nie znosisz jak ktoś jest swobodny > ,pewny siebie i broni zaciekle swoich racji , nie cierpisz jak ktos wypowiada > sie na forum swobodnie, bez wstydu i nic sobie z ciebie nie robi. Po pierwsze: popatrz do kogo piszesz Po drugie: spokojnie mozna by przy tym napisac "i vice versa"\ po trzecie: wytrzyj sobie usta . . . . . . . . . i pocaluj mnie w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_dziunia Re: SOCZEWICA 02.10.03, 12:30 Martucho sama nie wiesz co gadasz !!! Widzisz tylko to co chcesz. bardzo lubie soczewice , ja nie dorastam Jej do piet a co mowic o was cosmopanienkach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 12:54 sherlock_holmes napisał: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Jestem jaka jestem co nie zmienia faktu że jesteś złośliwa, ordynarna i > > wiecznie niezadowolona, oprócz tego nie znosisz krytki pod swoim adresem, > a > to > > oznaka osób ktore maskują złośliwością niepewność siebie i kompleksy, ktor > e > to > > próbujesz tu leczyć czepiając się bzdur. Nie znosisz jak ktoś jest swobodn > y > > ,pewny siebie i broni zaciekle swoich racji , nie cierpisz jak ktos wypowi > ada > > sie na forum swobodnie, bez wstydu i nic sobie z ciebie nie robi. > > Po pierwsze: popatrz do kogo piszesz > Po drugie: spokojnie mozna by przy tym napisac "i vice versa"\ > po trzecie: wytrzyj sobie usta > . > . > .Po pierwsze: wiem doskonale do kogo pisze,dlatego wlasnie pisze. Po drugie: nie sądze, nie ma we mnie cienia złośliwości ani prostactwa jak u soczewicy, nie czepiam się. Po trzecie: hahaha, dziś dopiero jestem przed.... > .WY TO JAK SIE UCZEPICIE TO JUZ KONIEC.POTRAFICIE SIE TRZYMAC JAKIEJS BZUDRY MYSLĄC ŻE MNIE TO RUSZA. A NIE TROCHE MNIE TO NIE RUSZA! > . > . > . > . > . > i pocaluj mnie w dupe > Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: SOCZEWICA 02.10.03, 13:01 > Gość portalu: Marta napisał(a): > .Po pierwsze: wiem doskonale do kogo pisze,dlatego wlasnie pisze. Po drugie: nie sądze, nie ma we mnie cienia złośliwości ani prostactwa jak u soczewicy, nie czepiam się. Wiesz , ze ten kto sie sam wywyzsza zostanie ponizony ? Po trzecie: hahaha, dziś dopiero jestem przed.... > .WY TO JAK SIE UCZEPICIE TO JUZ KONIEC.POTRAFICIE SIE TRZYMAC JAKIEJS BZUDRY MYSLĄC ŻE MNIE TO RUSZA. A NIE TROCHE MNIE TO NIE RUSZA! hahahaha Ciebie to nie rusza ? to po co odpisujesz ?boli cie to jednak :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 13:14 daffne napisała: > > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > .Po pierwsze: wiem doskonale do kogo pisze,dlatego wlasnie pisze. > > > Po drugie: nie sądze, nie ma we mnie cienia złośliwości ani prostactwa jak u > soczewicy, nie czepiam się. > > Wiesz , ze ten kto sie sam wywyzsza zostanie ponizony ? > > > Po trzecie: hahaha, dziś dopiero jestem przed.... > > .WY TO JAK SIE UCZEPICIE TO JUZ KONIEC.POTRAFICIE SIE TRZYMAC JAKIEJS BZUD > RY > MYSLĄC ŻE MNIE TO RUSZA. A NIE TROCHE MNIE TO NIE RUSZA! > > > hahahaha Ciebie to nie rusza ? to po co odpisujesz ?boli cie to jednak :))))) > ODPISUJE BO BAWI MNIE TO NIEZIEMSKO. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: SOCZEWICA 02.10.03, 12:45 Gość portalu: Marta napisał(a): > Jestem jaka jestem co nie zmienia faktu że jesteś złośliwa, ordynarna i > wiecznie niezadowolona, oprócz tego nie znosisz krytki pod swoim adresem, a to > oznaka osób ktore maskują złośliwością niepewność siebie i kompleksy, wiec jesli tobie wolno byc taka, jak jestes to i jej wolno. nie osmieszaj sie juz swoimi zarzutami, bo dokladnie to samo dotyczy ciebie. jesli tobie wolno pisac o niej, to jej wolno pisac co o tobie mysli. ktore to > próbujesz tu leczyć czepiając się bzdur. tym zdaniem sama sobie ublizylas. przewaznie czepia sie ciebie (twoich bzdur) Nie znosisz jak ktoś jest swobodny > ,pewny siebie i broni zaciekle swoich racji , nie cierpisz jak ktos wypowiada > sie na forum swobodnie, bez wstydu i nic sobie z ciebie nie robi. a dlaczego niby nie cierpi? przeciez sama wypowiada sie swobodnie. a co to forum tylko dla nastolatek jest? kazdy czuje luzik w inny sposob. a moze juz tylko o "obciaganiu lodow" wolno tu swobodnie pogadac. czy to jest forum dla nastoletnich erotomanek gawedziar? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 02.10.03, 12:50 Gość portalu: Marta napisał(a): > Jestem jaka jestem co nie zmienia faktu że jesteś złośliwa, ordynarna i > wiecznie niezadowolona, oprócz tego nie znosisz krytki pod swoim adresem, umiejętnie sformułowaną krytykę potrafię przyjąć, wierz mi. ale nie wtedy, kiedy jedynym argumentem jest moja pruderia, wiek bądź niewyżycie. przyjmuję ją (krytykę) spokojnie, pod warunkiem, że jest rzeczowa a nie opiera się na wrzasku i wyzwiskach. jestem jaka jestem piszesz o sobie. wiesz, jaka jesteś? bez wyobraźni kompletnie, a zanim napiszesz kolejnego posta o tym jaka jestem straszna, zastanów się najpierw czy sama nie prezentujesz cech, które drażnią cię u mnie. kto tu nie znosi krytyki pod własnym adresem? nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że mówienie o "obciąganiu", mówienie takimi paskudnymi słowami o rzeczach pięknych, świadczy tylko o tym, jaką płaską idiotką jesteś. czy tobie się wydaje, że jesteś taka nowoczesna i wyzwolona? cierpisz do mnie za szczerość? no to pech, bo jeśli zauważę, że napisałaś znowu coś durnego, nie omieszkam tego skrytykować, jeśli wpadnie mi w oko. nie posuwam się tak jak ty do szczegółowego filtrowania twoich płodów na forum i analizowania pod kątem twojej zgryźliwości. czasu mi na to szkoda, tobie widać nie. a zapmiętując się w zionięciu do mnie nienawiścią nie zauważasz, że nie tylko ja mam określone poglądy na twoją kondycję umysłową. a może myślisz, że jestem soczewicą, dziarskim, kohol, betty i innymi jednocześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 13:11 soczewica napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Jestem jaka jestem co nie zmienia faktu że jesteś złośliwa, ordynarna i > > wiecznie niezadowolona, oprócz tego nie znosisz krytki pod swoim adresem, > > umiejętnie sformułowaną krytykę potrafię przyjąć, wierz mi. ale nie wtedy, > kiedy jedynym argumentem jest moja pruderia, wiek bądź niewyżycie. przyjmuję ją > > (krytykę) spokojnie, pod warunkiem, że jest rzeczowa a nie opiera się na > wrzasku i wyzwiskach. W TYCH POSTACH TUTAJ NIE KRYTUKUJE TWOJEJ PRUDERII, TYLKO ZŁOŚLIWOŚĆ I WREDOTĘ.NIE WRZESZCZ, DUŻE LITERY SĄ ŁATWIEJ CZYTELNE, JA Z REGUŁY NIGDY NIE KRZYCZE. > jestem jaka jestem piszesz o sobie. wiesz, jaka jesteś? bez wyobraźni > kompletnie, a zanim napiszesz kolejnego posta o tym jaka jestem straszna, > zastanów się najpierw czy sama nie prezentujesz cech, które drażnią cię u mnie. NIE DRAŻNIA MNIE TE CECHY U MNIE, JA ICH NIE POSIADAM W TAKIM NATĘZENIU JAK TY. > kto tu nie znosi krytyki pod własnym adresem? nie potrafisz przyjąć do > wiadomości, że mówienie o "obciąganiu", mówienie takimi paskudnymi słowami o > rzeczach pięknych, świadczy tylko o tym, jaką płaską idiotką jesteś. czy tobie JA NIE PISALAM O OBCIĄGANIU, TYLKO 17 LATKA W SWOIM POŚCIE, PRZYPATRZ SIĘ, NAPISALAM O ROBIENIU LODA, OBICIAGNIE- PIERWSZY TEGO SFORMUOWANIA UŻYŁ DZIARSKI.NIE JESTEM IDIOTKĄ , MOŻE TY SZUKASZ W LUDZIACH IDIOTOW I NIE LUBISZ W NICH CECH KTÓRE SAMA REPREZENTUJESZ- TO BY PASOWAŁO DO TWOICH POGLĄDÓW "> zastanów się najpierw czy sama nie prezentujesz cech, które drażnią cię u mnie." > się wydaje, że jesteś taka nowoczesna i wyzwolona? cierpisz do mnie za > szczerość? no to pech, bo jeśli zauważę, że napisałaś znowu coś durnego, nie > omieszkam tego skrytykować, jeśli wpadnie mi w oko. nie posuwam się tak jak ty WLASNIE O TO CHODZI, CZEPIASZ SIE WSZYSTKIEGO, NIE POZWALASZ BY KTOŚ WYPOWIEDZIAL SIE NA SWOJ TEMAT- SPOSÓB WYPOWIADANIA SIĘ NIE NALEZY JUZ DO TWOJEJ OCENY. SAMO TO ZE KRYTYKUJESZ COS CO NIE BYLO NAPISANE POD TWOIM ADRESEM JUZ O CZYMŚ SWIADCZY. > do szczegółowego filtrowania twoich płodów na forum i analizowania pod kątem > twojej zgryźliwości. czasu mi na to szkoda, tobie widać nie. OJ CZASU CHYBA MASZ DUŻO ,AŻ ZA DUŻO, NIE MASZ SIĘ CZYM ZAJĄC??? > > a zapmiętując się w zionięciu do mnie nienawiścią nie zauważasz, że nie tylko > ja mam określone poglądy na twoją kondycję umysłową. a może myślisz, że jestem > soczewicą, dziarskim, kohol, betty i innymi jednocześnie? > NIE ZIONĘ NIENAWIŚCIĄ DO CIEBIE, NIE ZNAM CIE, SKRYTYKOWALAM TYLKO TWOJE POSTY BO SĄ DLA MNIE DURNOWATE, MAM CHYBA PRAWO DO TEGO BY NIE OMIESZKAĆ TEGO ZROBIĆ. niech ci sie nie wydaje że jestes taka nieomylna i świetnie wygadac, bo w końcu ktoś ci ten jezyczek przytnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 02.10.03, 13:42 Gość portalu: Marta napisał(a): > niech ci sie nie wydaje że jestes taka nieomylna i świetnie wygadac, bo w > końcu ktoś ci ten jezyczek przytnie. dobre dobre. kto i w jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 13:55 soczewica napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > niech ci sie nie wydaje że jestes taka nieomylna i świetnie wygadac, bo w > > końcu ktoś ci ten jezyczek przytnie. > > dobre dobre. > kto i w jaki sposób? > > znalazłoby się kilka osób którym by to sprawiło nieopisaną przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 02.10.03, 14:01 Gość portalu: Marta napisał(a): > > znalazłoby się kilka osób którym by to sprawiło nieopisaną przyjemność mierz lepiej siły na zamiary a chęci na możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; Re: SOCZEWICA IP: 217.153.19.* 03.10.03, 14:08 soczewica napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > niech ci sie nie wydaje że jestes taka nieomylna i świetnie wygadac, bo w > > końcu ktoś ci ten jezyczek przytnie. > > dobre dobre. > kto i w jaki sposób? > > moze ktos tak, ale na pewno nie bedziesz to Ty ! Marta nie ma sie co wyklucac i udawadniac swoja racje - bo jej nie masz ! W swoim wypowiedziach o ''robieniu loda'' juz wykazałaś jaka jestes inteligenta i to chyba wszystkim już wystarczy, wiec Pani już podziękujemy :) hehe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 14:27 Gość portalu: ;; napisał(a): > soczewica napisała: > > > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > > > niech ci sie nie wydaje że jestes taka nieomylna i świetnie wygadac, > bo w > > > końcu ktoś ci ten jezyczek przytnie. > > > > dobre dobre. > > kto i w jaki sposób? > > > > > moze ktos tak, ale na pewno nie bedziesz to Ty ! Marta nie ma sie co wyklucac > i udawadniac swoja racje - bo jej nie masz ! W swoim wypowiedziach > o ''robieniu loda'' juz wykazałaś jaka jestes inteligenta i to chyba wszystkim > już wystarczy, wiec Pani już podziękujemy :) hehe . jezu a czy wy nie robicie loda? a moze coś was razi w robieniu loda? tysiące kobiet robi swoim partnerom lody, ale nic, nie ma to jak drobnomieszczańska moralnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: SOCZEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 17:21 Gość portalu: Marta napisał(a): > Gość portalu: ;; napisał(a): > > > soczewica napisała: > > > > > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > > > > > niech ci sie nie wydaje że jestes taka nieomylna i świetnie wyga > dac, > > bo w > > > > końcu ktoś ci ten jezyczek przytnie. > > > > > > dobre dobre. > > > kto i w jaki sposób? > > > > > > > > moze ktos tak, ale na pewno nie bedziesz to Ty ! Marta nie ma sie co wyklu > cac > > i udawadniac swoja racje - bo jej nie masz ! W swoim wypowiedziach > > o ''robieniu loda'' juz wykazałaś jaka jestes inteligenta i to chyba > wszystkim > > już wystarczy, wiec Pani już podziękujemy :) hehe . > > > jezu a czy wy nie robicie loda? a moze coś was razi w robieniu loda? tysiące > kobiet robi swoim partnerom lody, ale nic, nie ma to jak drobnomieszczańska > moralnośc. he,he,he,he ;)właśnie o tym samym pomyślałam. Dziewczyny słuchajcie ja teraz mówię, a mianowicie: Wszystkie kobiety inteligencją nie grzeszą, są amoralne, a ogólnie rzecz biorąc są dziwkami itd,itd.możnaby zacytować kilka wypowiedzi, najwyraźniej słanych od wszystkich dziewic Orleańskich. No wybaczcie!!! Co ma inteligencja do zaspokajania swojego ukochanego mężczyzny?!! mówię UKOCHANEGO, a co się ztym wiąże jest to piękne przeżycie dla nich obojga!! Szlag(k) mnie zaraz chyba trafi. Jestem po studiach mam świetną pracę, język obcy opanowany do perfekcji, ale nie właśnie mój iloraz inteligencji spadł do zera, bo zrobiłam dziś rano mojemu facetowi laskę!!!!!!!!!! To się chyba mija z celem. Marta pozdrawiam Cię bardzo mocno, życzę wytrwałości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: SOCZEWICA 03.10.03, 17:39 Gość portalu: moloko napisał(a): > Szlag(k) mnie zaraz chyba trafi. Jestem po studiach mam świetną pracę, język > obcy opanowany do perfekcji, ale nie właśnie mój iloraz inteligencji spadł do > zera, bo zrobiłam dziś rano mojemu facetowi laskę!!!!!!!!!! To się chyba mija > z celem. twój iloraz inteligencji spada za każdym razem poniżej zera, kiedy określasz to w ten sposób publicznie, i to chyba starają ci się przekazać te wszystkie stare, nawiedzone prukwy-dewoty i ja. marta nie zrozumiała, ale w tobie nadzieja. bycie nowoczesną i wyzwoloną wcale nie polega na tym, że głośno wymawiasz słowa "zrobiłam loda!" kapiszi??? pimpus spogladając z nadzieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: SOCZEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 19:05 pimpus_sadelko napisał: > Gość portalu: moloko napisał(a): > > > Szlag(k) mnie zaraz chyba trafi. Jestem po studiach mam świetną pracę, jęz > yk > > obcy opanowany do perfekcji, ale nie właśnie mój iloraz inteligencji spadł > do > > zera, bo zrobiłam dziś rano mojemu facetowi laskę!!!!!!!!!! To się chyba m > ija > > z celem. > > twój iloraz inteligencji spada za każdym razem poniżej zera, kiedy określasz to > > w ten sposób publicznie, i to chyba starają ci się przekazać te wszystkie > stare, nawiedzone prukwy-dewoty i ja. > marta nie zrozumiała, ale w tobie nadzieja. bycie nowoczesną i wyzwoloną wcale > nie polega na tym, że głośno wymawiasz słowa "zrobiłam loda!" > kapiszi??? > > pimpus spogladając z nadzieją > po pierwsze nie obrażaj mnie ani całej reszty, o mój iloraz inteligencji się nie martw, a radziłabym Ci wychwytywać sens wypowiedzi, a nie poszczególne słowa. A jakiego Ty określenia używasz?(jezeli wogóle używasz), a moż to jest tematem tabu? takie odnosze wrazenie. bye Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: SOCZEWICA 03.10.03, 23:01 Gość portalu: moloko napisał(a): > A jakiego Ty określenia używasz?(jezeli wogóle używasz), a moż to jest > tematem tabu? takie odnosze wrazenie. > bye ja nie robię takich rzeczy ;) ale jeśli mam ochotę na miłość francuską to nie posuwam się do lodziarni, ale mówię: pocałuj go, popieść, utul, porozmawiaj kochanie. źle? i nie rozumiem, dlaczego odnosisz wrażenie, że to jest tabu. osobiście wolałbym nie byc narazony na takie ataki jak ten na martę, do którego zresztą i ja się przykładam. obyczaje można reformować, ale mądrze. chamskie okreslenie nie doda pikanterii ale zdziczenia. już nawet nie miałbym nic przeciwko używaniu go w sypialni, w zaciszu dwojga. ale publicznie - widzę rozwrzeszczanego babsztyla bez wdzięku. takie jest moje zdanie. biega i demonstruje: lody, lody, robię loda jestem fajna! ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: SOCZEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 17:41 pimpus_sadelko napisał: > Gość portalu: moloko napisał(a): > > > A jakiego Ty określenia używasz?(jezeli wogóle używasz), a moż to jest > > tematem tabu? takie odnosze wrazenie. > > bye > > ja nie robię takich rzeczy ;) > ale jeśli mam ochotę na miłość francuską to nie posuwam się do lodziarni, ale > mówię: pocałuj go, popieść, utul, porozmawiaj kochanie. źle? > > i nie rozumiem, dlaczego odnosisz wrażenie, że to jest tabu. osobiście wolałbym > > nie byc narazony na takie ataki jak ten na martę, do którego zresztą i ja się > przykładam. > obyczaje można reformować, ale mądrze. chamskie okreslenie nie doda pikanterii > ale zdziczenia. już nawet nie miałbym nic przeciwko używaniu go w sypialni, w > zaciszu dwojga. ale publicznie - widzę rozwrzeszczanego babsztyla bez wdzięku. > takie jest moje zdanie. biega i demonstruje: lody, lody, robię loda jestem > fajna! > ble. > I tu sie grubo mylisz (ad.w/w), ale nie będę Ci tłumaczyła, bo szkoda mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: SOCZEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 17:33 Ale mi się wątek udal ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: SOCZEWICA IP: *.gliwice.pik-net.pl 03.10.03, 10:09 Nie pisz wielkimi, bo nie da się tego czytać! Do reszty: A może po prostu należy Martę zostawić w spokoju i nie wdawać się z nią w te idiotyczne przepychanki słowne? Przecież widać na pierwszy rzut oka, że toż to jakaś prymitywna i zadufana w sobie pannica! Olać ją i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 10:25 jak każdy bronię siebie i swojego zdania do upadłego. jak ktoś tego nie umie to łatwo nazwać to prymitywizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: SOCZEWICA 03.10.03, 11:14 Gość portalu: Marta napisał(a): > jak każdy bronię siebie i swojego zdania do upadłego. jak ktoś tego nie umie to > łatwo nazwać to prymitywizmem. nie, moja droga. sposob w jaki to robisz jest prymitywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 12:07 betty-bt napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > jak każdy bronię siebie i swojego zdania do upadłego. jak ktoś tego nie um > ie > to > > > łatwo nazwać to prymitywizmem. > > nie, moja droga. sposob w jaki to robisz jest prymitywny. ZA TO TY ROBISZ TO W SPOSÓB WYRAFINOWANY I ELEGANCKI. CZY PRYMITYWIZM TO JEDYNE SŁOWO JAKIE ZNASZ????? > > Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 03.10.03, 13:37 Gość portalu: Marta napisał(a): > ZA TO TY ROBISZ TO W SPOSÓB WYRAFINOWANY I ELEGANCKI. CZY PRYMITYWIZM TO JEDYNE SŁOWO JAKIE ZNASZ????? a co innego można powiedzieć? może wyznaj co chciałabyś usłyszeć, a my się zastanowimy czy to ma rację bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: Sherlock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:19 sherlock_holmes napisał: > Gość portalu: moloko napisał(a): > > > Czytając większą część Twoich wypowiedzi stwierdzam, że chyba nie wyraziła > ś > > ani jednej pochlebnej wypowiedzi na jakikolwiek temat. Skąd ta agresja?!! > > > A co, prawda aż tak w oczy kole???!!! > Akurat to co przeczytałam pod swoim adresem jest niedorzeczne, a co śmieszniejsze nieprawdziwe, a to co zostało napisane w stosunku do innych to jest nic innego jak tylko atak. Trudno zresztą mówić, że prawda w oczy kole skoro nie masz pojęcia jaka ona jest, a nawet się pewnie tego niedomyślasz. Z całym szacunkiem.....w przeciwieństwie do innych Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: SOCZEWICA 02.10.03, 12:41 Gość portalu: moloko napisał(a): > Czytając większą część Twoich wypowiedzi stwierdzam, że chyba nie wyraziłaś > ani jednej pochlebnej wypowiedzi na jakikolwiek temat. Skąd ta agresja?!! Heh czepiasz sie Soczewicy a sama zalozylas taki watek.Smieszna jestes.Boli Cie to , ze Soczewica mowi otwarcie ? Wolisz klamstewka i pokretne gadki to nie czytaj Soczewicy. Nie szukaj agresji , otworz oczy a "zobaczysz" ja w sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: SOCZEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:38 daffne napisała: > Gość portalu: moloko napisał(a): > > > Czytając większą część Twoich wypowiedzi stwierdzam, że chyba nie wyraziła > ś > > ani jednej pochlebnej wypowiedzi na jakikolwiek temat. Skąd ta agresja?!! > > Heh czepiasz sie Soczewicy a sama zalozylas taki watek.Smieszna jestes.Boli Cie > to , ze Soczewica mowi otwarcie ? Wolisz klamstewka i pokretne gadki to nie cz > ytaj Soczewicy. > > Nie szukaj agresji , otworz oczy a "zobaczysz" ja w sobie . > śmieszna moja droga to możesz być Ty, a nie ja. Ja nikogo nie obraziłam, nie ubliżyłam nikomu, ani nawet do tego poziomu się nie zniżę. Poza tym to nie jest czepianie się jak to ładnie nazwałaś tylko spostrzeżenie, a to są całkiem 2 odmienne rzeczy. Co do tych kłamstewek i pokrętnych gadek.......szkoda gadać, przecież znasz mnie już tyle lat....... Ach to przykre, ze tak malo osób opanowało sztukę konwersacji. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: SOCZEWICA 02.10.03, 14:58 Gość portalu: moloko napisał(a): > śmieszna moja droga to możesz być Ty, a nie ja. Ja nikogo nie obraziłam, nie > ubliżyłam nikomu, ani nawet do tego poziomu się nie zniżę. Poza tym to nie > jest czepianie się jak to ładnie nazwałaś tylko spostrzeżenie, a to są całkiem > 2 odmienne rzeczy. Co do tych kłamstewek i pokrętnych gadek.......szkoda > gadać, przecież znasz mnie już tyle lat....... heh chyba sie mylisz , nie znam Cie cale szczescie i dobrze mi z tym :) > Ach to przykre, ze tak malo osób opanowało sztukę konwersacji. Mowisz o sobie ;) > Pozdrawiam, Ja rowniez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: SOCZEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 15:45 daffne napisała: > Gość portalu: moloko napisał(a): > > > śmieszna moja droga to możesz być Ty, a nie ja. Ja nikogo nie obraziłam, n > ie > > ubliżyłam nikomu, ani nawet do tego poziomu się nie zniżę. Poza tym to nie > > > jest czepianie się jak to ładnie nazwałaś tylko spostrzeżenie, a to są cał > kiem > > 2 odmienne rzeczy. Co do tych kłamstewek i pokrętnych gadek.......szkoda > > gadać, przecież znasz mnie już tyle lat....... > > heh chyba sie mylisz , nie znam Cie cale szczescie i dobrze mi z tym :) > > > > Ach to przykre, ze tak malo osób opanowało sztukę konwersacji. > > Mowisz o sobie ;) > > > Pozdrawiam, > > Ja rowniez ;) tak więc widzisz sama powiedziałaś, że mnie nie znasz, a wniosek z tego taki, że Twoje komentarze są jak najbardziej nie na miejscu by,bye Odpowiedz Link Zgłoś
lara_od_demonow Re: SOCZEWICA 02.10.03, 20:48 dajcie sobie spokoj z tym tematem. w sumie osoba inteligencją przewyzsza byłą gwiazdę- matke joanne, ale popularnosc wzrasta, niedlugo osiągnie taką samą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 02.10.03, 20:57 tyle że głupsza, bardziej złośliwa. Matka była chociaż zabawna, a to co reprezentuje soczewica to ochłapy ogłady, inteligencji i dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
lara_od_demonow Re: SOCZEWICA 02.10.03, 21:54 Gość portalu: Marta napisał(a): > tyle że głupsza, bardziej złośliwa. Matka była chociaż zabawna, a to co > reprezentuje soczewica to ochłapy ogłady, inteligencji i dowcipu. ... delikatnie mówiąc rzecz jasna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: SOCZEWICA 02.10.03, 22:11 lara_od_demonow napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > tyle że głupsza, bardziej złośliwa. Matka była chociaż zabawna, a to co > > reprezentuje soczewica to ochłapy ogłady, inteligencji i dowcipu. > ... delikatnie mówiąc rzecz jasna... ;) pogadaly dwie przyglupie gaski... wy chyba nie macie pojecia jak wyglada glupota! soczewica glupsza od matki joanny ;)))) wy sie idzcie pomodlic, bo nic innego juz wam nie pomoze. ale ubaw :))) takie dwie uboge w szare komorki siksy nazywaja kogos glupim :))) no nie! argumentacji zabraklo wam juz dawno, ale ze macie odwage wstawic taki kicz na forum.. tego sie chyba nikt nie spodziewal :))) ale jazda! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 02.10.03, 22:45 betty-bt napisała: > wy sie idzcie pomodlic, bo nic innego juz wam nie pomoze. ale ubaw :))) ;) optuję za tym, że bardziej pomoże kolejny kurs dla wizażystek paznokci albo makijażystek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 08:33 a może Tobie soczewico wizyta u dobrego psychologa, moze by wyciągnął z Ciebie czemu jesteś taka zepsuta, złośliwa i wredna co ? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 03.10.03, 08:46 Gość portalu: Marta napisał(a): > a może Tobie soczewico wizyta u dobrego psychologa, moze by wyciągnął z > Ciebie czemu jesteś taka zepsuta, złośliwa i wredna co ? chyba nie rozumiesz znaczenia słowa "zepsuta", to po pierwsze a po drugie - po co mi psycholog - ty się tak ładnie starasz i robisz mi psychoanalizę, że już nie czuję potrzeby sięgać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 09:58 soczewica napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > a może Tobie soczewico wizyta u dobrego psychologa, moze by wyciągnął z > > Ciebie czemu jesteś taka zepsuta, złośliwa i wredna co ? > > chyba nie rozumiesz znaczenia słowa "zepsuta", to po pierwsze > a po drugie - po co mi psycholog - ty się tak ładnie starasz i robisz mi > psychoanalizę, że już nie czuję potrzeby sięgać dalej. > PODOBA MI SIĘ ŻE PASUJESZ I USPOKAJASZ SIĘ TROCHĘ. JEDNAK WIDAĆ ŻE MOŻNA KAŻDE SZKARADZTWO PRZYTEMPEROWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: SOCZEWICA 03.10.03, 11:18 Gość portalu: Marta napisał(a): > PODOBA MI SIĘ ŻE PASUJESZ I USPOKAJASZ SIĘ TROCHĘ. JEDNAK WIDAĆ ŻE MOŻNA KAŻDE > SZKARADZTWO PRZYTEMPEROWAC. widze, ze tobie brak juz slow, marta. slownik masz rzeczywiscie nieco ubogi, ale moglabys przynajmniej nauczyc sie w nim przebierac. "szkaradztwo przytemperowac" odnosi sie raczej twojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 11:57 widzę że i Ty masz ubogi słownik. Przyczepić się się do takiego czegoś? hehe dokładnie przewidzialam reakcję. jesteś bardzo prosta w obsludze. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 03.10.03, 13:07 Gość portalu: Marta napisał(a): > PODOBA MI SIĘ ŻE PASUJESZ I USPOKAJASZ SIĘ TROCHĘ. JEDNAK WIDAĆ ŻE MOŻNA KAŻDE > SZKARADZTWO PRZYTEMPEROWAC. bo pieprzysz takie głupoty że zaczynają być kabretem. na kabret się nie krzyczy, z kabaretu się śmieje. podoba mi się że każdy lachociąg ma w sobie coś komicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 13:39 soczewica napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > PODOBA MI SIĘ ŻE PASUJESZ I USPOKAJASZ SIĘ TROCHĘ. JEDNAK WIDAĆ ŻE MOŻNA > KAŻDE > > SZKARADZTWO PRZYTEMPEROWAC. > > bo pieprzysz takie głupoty że zaczynają być kabretem. na kabret się nie > krzyczy, z kabaretu się śmieje. > podoba mi się że każdy lachociąg ma w sobie coś komicznego. > A MI SIE PODOBA ŻE TAKI STARY NIEDORYPANY PALACZ SKRETÓW, OSOBA KTORA NIE MIALA Z KIM IŚC NA STUDNIÓWKE, WOLAŁA SIE RYPAC Z SKRĘTY W DOMU, KTORA SIEDZI I NIC NIE ROBI TYLKO NARZEKA, KTÓREJ POCZUCIE WARTOŚCI JEST MOCNO PODKOPANE CHCE ZE MNA DYSKUTOWAC I TAK MNIE ŚMIESZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 13:42 Gość portalu: Marta napisał(a): > soczewica napisała: > > > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > > > PODOBA MI SIĘ ŻE PASUJESZ I USPOKAJASZ SIĘ TROCHĘ. JEDNAK WIDAĆ ŻE MO > ŻNA > > KAŻDE > > > SZKARADZTWO PRZYTEMPEROWAC. > > > > bo pieprzysz takie głupoty że zaczynają być kabretem. na kabret się nie > > krzyczy, z kabaretu się śmieje. > > podoba mi się że każdy lachociąg ma w sobie coś komicznego. > > > A MI SIE PODOBA ŻE TAKI STARY NIEDORYPANY PALACZ SKRETÓW, OSOBA KTORA NIE MIALA > > Z KIM IŚC NA STUDNIÓWKE, WOLAŁA SIE RYPAC Z SKRĘTY W DOMU, KTORA SIEDZI I NIC > NIE ROBI TYLKO NARZEKA, KTÓREJ POCZUCIE WARTOŚCI JEST MOCNO PODKOPANE CHCE ZE > MNA DYSKUTOWAC I TAK MNIE ŚMIESZY. I na dodatek babochłop jak się patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 03.10.03, 13:44 Gość portalu: Marta napisał(a): > I na dodatek babochłop jak się patrzy. no i? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 14:01 aaaa? mam rację ??? mam mam. babochłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 03.10.03, 14:02 Gość portalu: Marta napisał(a): > aaaa? mam rację ??? mam mam. babochłopie. wydaje ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 14:24 soczewica napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > aaaa? mam rację ??? mam mam. babochłopie. > > wydaje ci się. OJ NIE, I SĄDZE ŻE TRAFIŁAM W CZUŁY PUNKT. TY MASZ W OGÓLE PRZYJACIÓŁ, OPRÓCZ TYCH PSEUDO NA FORUM? > Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 03.10.03, 17:30 Gość portalu: Marta napisał(a): > soczewica napisała: > > > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > > > aaaa? mam rację ??? mam mam. babochłopie. > > > > wydaje ci się. > > OJ NIE, I SĄDZE ŻE TRAFIŁAM W CZUŁY PUNKT. wydaje ci się. naprawdę. chcesz zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 03.10.03, 19:17 WOLE OSZczędzić sobie Twojego widoku......błłłłeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: SOCZEWICA 03.10.03, 22:49 Gość portalu: Marta napisał(a): > WOLE OSZczędzić sobie Twojego widoku......błłłłeeeeee widzisz, jakie mądre słowa, worku na spermę. idealnie byłoby, gdybyś zastosowała je do siebie. oto lodziara-martusia popełniła kolejnego posta świadczącego o skrajnym wyczerpaniu jej komórek mózgowych. a skąd my mamy wiedzieć, że ty nie jesteś tanią dziwką z rozciągniętymi do niemożliwości ustami i językiem białym od nasienia? no, skąd? szkalujesz dobre imię osób, którym mogłabyś ewentualnie czyścić buty, a sam nie zaprezentowałaś swojego portfolio, więc może łaskawie przymknij jadaczkę, ale zasuwaj do skanera, wrzuć zdjęcia do internetu i podaj linka. i wtedy dopiero będziemy płakać nad brzydotą soczewicy i całej reszty. chyba że boisz się, że skaner nie wytrzyma widoku twoich kaprawych oczek? (świadomie używam takich a nie innych słów, żebyś poznała, marteczko- obciągareczko jakie to niedorzeczne obsmarowywać czyjś wygląd nie znając go. może jeszce powiesz coś o charakterze p i s m a? --> uwaga, ironia) la-cha-cha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 12:20 to sie nazywa nie dawanie mi spokoju????? hm, nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: SOCZEWICA 04.10.03, 16:00 Gość portalu: Marta napisał(a): > to sie nazywa nie dawanie mi spokoju????? hm, nudne... a więc strzał był celny! nie ma żadnego faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 04.10.03, 19:11 u mnie ?????? jest i cały czas jeden, ten sam....boli czy wkurza? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: SOCZEWICA 03.10.03, 14:04 Gość portalu: Marta napisał(a): > aaaa? mam rację ??? mam mam. babochłopie. i czym się tak podniecasz, lachociągu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 14:25 pimpus_sadelko napisał: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > aaaa? mam rację ??? mam mam. babochłopie. > > i czym się tak podniecasz, lachociągu? LACHOCIĄGIEM MOŻE TY JESTEŚ SKORO TAK LUBISZ TO STWIERDZENIE, A SOCZEWICA JEST BABOCHŁOPEM I TYLE. > Wysiliłabyś się na oryginalność....pimpusiu ( swietny nick) > Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: SOCZEWICA 03.10.03, 14:45 Gość portalu: Marta napisał(a): >> LACHOCIĄGIEM MOŻE TY JESTEŚ SKORO TAK LUBISZ TO STWIERDZENIE, A SOCZEWICA JEST > BABOCHŁOPEM I TYLE. > > Wysiliłabyś się na oryginalność....pimpusiu ( swietny nick) wysiliłBYŚ się jeśli już. ale po co mam się wysilać, skoro ty w kółko napieprzasz jak nakręcona o jednym i tym samym i ciągle w ten sam sposób. ja wiem, że loda robi się monotonnie, góra-dół, góra-dół, ale ta monotoność nie powinna rozciągać się na forum. w kółko to samo: wyzwiska-ja się z ciebie śmieję-jesteś ordynarna-wyzwiska-ja sie z... itd. soczewica ci przynajmniej odpowiada w jakiś mniej stereotypowy sposób, a ty w kółko macieju. więc po co mam się wysilac, skoro ciebie zadowalają niezmienne, lachociagu? nie wiem, może twojemu facetowi robisz dobrze, ale ja bym cię kijem nie dotknął. słusznie robisz, że kryjesz przed własnym ojcem istnienie czegoś takiego jak forum cosmo. radzę schować też przed wasnym facetem, bo jak zobaczy, to najpierw puści pawia, a potem spierdoli w podskokach. zarzucasz innym, że nie mają niczego do roboty to siedzą i piszą na forum, a ty co robisz od samego rana, mały móżdżku? czyhasz na soczewicę żeby jak przekupsko mieć ostatnie słowo? uważam że wygrana będzie ta, która pierwsza da sobie spokój. i obstawiam soczewicę. ty jesteś na to za durna, wrzaskliwa obrończyni lasek robionych w kinie. soczewica! cicho być! :) niech marta ma tą wątpliwą satysfakcję. pimpuś bieżając do swoich spraw na odchodnym spluwając przez lewe ramię w geście pogardy tuż na klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: SOCZEWICA 03.10.03, 15:08 pimpus_sadelko napisał: > wysiliłBYŚ się jeśli już. > ale po co mam się wysilać, skoro ty w kółko napieprzasz jak nakręcona o jednym > i tym samym i ciągle w ten sam sposób. ja wiem, że loda robi się monotonnie, > góra-dół, góra-dół, ale ta monotoność nie powinna rozciągać się na forum. w > kółko to samo: wyzwiska-ja się z ciebie śmieję-jesteś ordynarna-wyzwiska-ja sie > > z... itd. > soczewica ci przynajmniej odpowiada w jakiś mniej stereotypowy sposób, a ty w > kółko macieju. więc po co mam się wysilac, skoro ciebie zadowalają niezmienne, > lachociagu? wlasnie to samo chcialam napisac i zakonczyc ta durna dyskusje. nic, tylko w kolko to samo nawija! niewarto juz otwierac jej postow, bo w nich wiecznie ten sam prosty tekscik, jakby skopiowany... wyjatkowo ograniczona siksa. moze ten jej dresiarz, za ktoryms razem, ze zbyt duzym cisnieniem trysnal w czache nasieniem. zegnam (w tym watku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SOCZEWICA IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 04.10.03, 19:16 wysiliłBYŚ się jeśli już. ale po co mam się wysilać, skoro ty w kółko napieprzasz jak nakręcona o jednym i tym samym i ciągle w ten sam sposób. ja wiem, że loda robi się monotonnie, góra-dół, góra-dół, ale ta monotoność nie powinna rozciągać się na forum. w kółko to samo: wyzwiska-ja się z ciebie śmieję-jesteś ordynarna-wyzwiska-ja sie z... itd. soczewica ci przynajmniej odpowiada w jakiś mniej stereotypowy sposób, a ty w kółko macieju. więc po co mam się wysilac, skoro ciebie zadowalają niezmienne, lachociagu? nie wiem, może twojemu facetowi robisz dobrze, ale ja bym cię kijem nie dotknął. słusznie robisz, że kryjesz przed własnym ojcem istnienie czegoś takiego jak forum cosmo. radzę schować też przed wasnym facetem, bo jak zobaczy, to najpierw puści pawia, a potem spierdoli w podskokach. zarzucasz innym, że nie mają niczego do roboty to siedzą i piszą na forum, a ty co robisz od samego rana, mały móżdżku? czyhasz na soczewicę żeby jak przekupsko mieć ostatnie słowo? uważam że wygrana będzie ta, która pierwsza da sobie spokój. i obstawiam soczewicę. ty jesteś na to za durna, wrzaskliwa obrończyni lasek robionych w kinie. soczewica! cicho być! :) niech marta ma tą wątpliwą satysfakcję. ALEŚ SIE ROZPISAŁA... MAM NADZIEJE JESTEŚ DUMNA ZE SWOJEGO POSTU I POKAZESZ GO CALEJ RODZINIE??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: SOCZEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 21:06 Wiecie co? napisałam nowy wątek, który był skierowny tylko i wylącznie do Soczewicy. Pierwsza rzecz: przeczytajcie sobie posty na ten temat, jakie posty tutaj dominują? trzy no może 4 osoby klócą się bez większego sensu, bo i tak każda ze stron tak zażarcie będzie bronić swego zdania, że nie popuści do samego końca, obrażacie się, a przecież wogóle się nie znacie. Tak naprawdę mogłoby być tak, że jesteście kumpelami z podwórka i byłoby ok. bo koleżanka ma troszke inne zdanie na dany temat ale za to ją szanuję, ale na forum? po co? po co się łapiecie za słówka, zacznijcie w końcu dyskutować na konkretny temat wyrażajć swoja opinie. Każdy ma swoje zdanie i spróbujcie je zaakceptować, przemyśleć nie zażeracie sie bez sensu. Ile można czytać o jakichś lachociągach czy wrednych i złośliwych ludziach? Soczewica do Ciebie: zwracam Ci honor przeczytałam uważniej kilka innych wątków w których Twoje wypowiedzi były subtelne i całkowicie pozbawione agresji. To tyle narka Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: SOCZEWICA 03.10.03, 13:44 Gość portalu: Marta napisał(a): > > > A MI SIE PODOBA ŻE TAKI STARY NIEDORYPANY PALACZ SKRETÓW, OSOBA KTORA NIE MIALA Z KIM IŚC NA STUDNIÓWKE, WOLAŁA SIE RYPAC Z SKRĘTY W DOMU, KTORA SIEDZI I NIC NIE ROBI TYLKO NARZEKA, KTÓREJ POCZUCIE WARTOŚCI JEST MOCNO PODKOPANE CHCE ZE MNA DYSKUTOWAC I TAK MNIE ŚMIESZY. nie unoś się mała, bo ci żyłka pęknie. przeczytaj teraz uważnie to, co napisałaś, i rozważ w głębi istoty szarej, jak to się ma do mówienia, że soczewica jest chamska, ordynarna i wiecznie niezadowolona. i ile razy mam ci jeszcze tłumaczyć płytka dziewczynko, że na studniówkę nie było mnie stać? podkopane poczucie wartości, mówisz?... to dlaczego TY tak bardzo się rzucasz, kiedy ktoś wytyka ci że piszesz bzdury? i nie udowadniaj już tak na siłę, że śmieszy cię rozmowa ze mną. jeśli tak jest to się śmiej, żartuj, kpij, a nie posuwaj się w swoich wyzwiskach do granic złego smaku. jeszcze chwilkę a klawiaturę sobie zepsujesz i oskarżysz mnie przed sądem o chroniczne podnoszenie ci ciśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee madrala soczewica IP: 62.206.18.* 03.10.03, 11:56 ja sie nie wypowiadam czesto na tym forum,ze zrozumialych dla mnie powodow,ale czasem lubie wejsc tu i sobie cos poczytac,posmiac sie. No i akurat weszlam na temat poswiecony wlasnie tobie! Coz za zaszczyt,wzbudzilas swoja osoba zainteresowanie tylu ludzi! Jedno co mnie smieszy w twojej osobie to to ze piszac listy uzywasz wielu skomplikowanych zwrotow,ktore dla niektorych, moga byc niezrozumiale! Tylko po co? Zdaje sie ze probujesz udowodnic sobie swoja inteligencje i oczytanie a zalatuje to sztucznoscia. Po co to wszystko,zajmij sie lepiej czyms konkretnym,w realu a nie na jakims forum i nikomu nic nie bedziesz musiala udawadniac. Ps. zdaje sie ze rodzina cie niedoceniala cale zycie i czulas sie glupia-tu tez nie znajdziesz wielbicieli. Narazka! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: madrala lee... 03.10.03, 13:13 Gość portalu: Lee napisał(a): . > Ps. zdaje sie ze rodzina cie niedoceniala cale zycie i czulas sie glupia-tu tez nie znajdziesz wielbicieli. następny domorosły psychoanalityk - skąd wy się wszyscy urwaliście? czy dlatego że nie docenia mnie rodzina ktoś założył wątek pochwalny na moją cześć? czy z mojej kłótliwości, której się zresztą nie wypieram, aż tak dosadnie wybijają wszystkie godziny jakie spędziłam klęcząc na grochu? :) aha - i czy mój kwiecisty styl, który bierzesz za wymądrzanie się jest gorszy niż ogólnie spotykane tu błędy ortograficzno-stylistyczne z sexem i sexikiem na czele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee watek pochwalny... IP: 62.206.18.* 03.10.03, 14:08 soczewica napisała: > ktoś założył wątek pochwalny na moją cześć? czy z > mojej kłótliwości, której się zresztą nie wypieram, aż tak dosadnie wybijają > wszystkie godziny jakie spędziłam klęcząc na grochu? :) > > aha - i czy mój kwiecisty styl, który bierzesz za wymądrzanie się jest gorszy > niż ogólnie spotykane tu błędy ortograficzno-stylistyczne z sexem i sexikiem na > > czele? Zdaje sie ze ten watek,nie jest pochwalny i oddalas sie krytyce wielu osobom,a krytyka ta jest w zdecydowanej wiekszosci negatywna. Co do twojej wybujalej pisowani to zdecydowanie jest ona przeze mnie lepiej widziana niz te glupie teksty o ,,robieniu loda'' ale zdajesz sobie chyba sprawe ze poziom i wiek tym babeczek jest niezbyt wysoki wiec startuj z rownymi sobie wiekiem,bo ..mlodszego to starszy zawsze pobije....ale sobie znalazlas pole do popisu! Koniec,wiecej nic tu nie napisze. Juz sie wkurzam ze wdalam sie w jakos bezsensowna rozmowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica no nie, po prostu muszę! :) 03.10.03, 14:23 Gość portalu: Lee napisał(a): > > Zdaje sie ze ten watek,nie jest pochwalny i oddalas sie krytyce wielu > osobom,a podpowiem ci. po pierwsze: ironia. a nawet autoironia. po drugie: nie "oddałaś się" a "poddałaś się" po trzecie: nie podałam, a zostałam poddana :) > Co do twojej wybujalej pisowani to zdecydowanie jest ona przeze mnie lepiej > widziana niz te glupie teksty o ,,robieniu loda'' ale zdajesz sobie chyba > sprawe ze poziom i wiek tym babeczek jest niezbyt wysoki wiec startuj z rownymi > > sobie wiekiem,bo ..mlodszego to starszy zawsze pobije.... z tym, ze starszy młodszego zawsze pobije nie do końca się zgadzam. patrz - wiadro na głowie toruńskiego nauczyciela ;) a poza tym to ty mówisz że szanse sa nierówne. cosmoobywatelki uważają że mają pełne szanse, jak równy z równym :> ale sobie znalazlas > pole do popisu! Koniec,wiecej nic tu nie napisze. Juz sie wkurzam ze wdalam sie > > w jakos bezsensowna rozmowe.... bla bla, trzeba jej było nie zaczynać ;> oj tam od razu bezsensowną. zaloguj się i wpadnij na Dekameron. pogadamy sensowniej a na pewno mniej ordynarnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: SOCZEWICA IP: *.crowley.pl 03.10.03, 12:38 Czytam tak sobie własnie posty Soczewicy, jakoś nie widzę agresji. Czasem się nabija, czasem radzi, czasem opisuje "jak to u niej było". Widać, że niejednego topiku chleb jadła. Na przykład tutaj: nie odpisała Ci, że jestes głupia, nie znasz jej, sugerujesz jej rzeczy, które sama widzisz (domniemana agresja), tylko zaznaczyła, żebyś czytała uważniej. Gdy Aga napisała, że "wyżywa się na ludziach", opdpisała, że to niedorzeczne, ale oryginalne (zero agresji, zero wyżywania się!). Marta pisze: "Wieczna krytyka , wieczne zrzędzenie, dogryzanie, docinki. Niewyparzony język i zawiść na każdym kroku"; rzuca wiązankę, która nijak ma się np. do odpowiedzi Soczewicy na wątek Aserto, Moloko, M, Ani, Krakowianki, Kakaka5, Zielonej. No i dalej Marta jedzie z "wredotą", "durnowatością postów", "ochłapami ogłady, inteligencji i dowcipu", no i "szkaradztwem". No i krzyczy. Dajcie ten cały wątek do przeczytania postronnej osobie. Domyślam się, jaka byłaby w miarę obiektywna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: SOCZEWICO i oby tylko tak dalej ..8) 03.10.03, 23:52 Gość portalu: kohol napisał(a): > Czytam tak sobie własnie posty Soczewicy, jakoś nie widzę agresji. Czasem się > nabija, czasem radzi, czasem opisuje "jak to u niej było". Widać, że niejednego > > topiku chleb jadła. > Na przykład tutaj: nie odpisała Ci, że jestes głupia, nie znasz jej, sugerujesz > > jej rzeczy, które sama widzisz (domniemana agresja), tylko zaznaczyła, żebyś > czytała uważniej. Gdy Aga napisała, że "wyżywa się na ludziach", opdpisała, że > to niedorzeczne, ale oryginalne (zero agresji, zero wyżywania się!). Marta > pisze: "Wieczna krytyka , wieczne zrzędzenie, dogryzanie, docinki. Niewyparzony > > język i zawiść na każdym kroku"; rzuca wiązankę, która nijak ma się np. do > odpowiedzi Soczewicy na wątek Aserto, Moloko, M, Ani, Krakowianki, Kakaka5, > Zielonej. No i dalej Marta jedzie z "wredotą", "durnowatością > postów", "ochłapami ogłady, inteligencji i dowcipu", no i "szkaradztwem". No i > krzyczy. > Dajcie ten cały wątek do przeczytania postronnej osobie. Domyślam się, jaka > byłaby w miarę obiektywna opinia. ..dodam tez,ze nie ktorzy maja trudnosci z przyswajaniem slowa pisanego.Chaos w zyciu ,pracy ..i rozmowach rodakow.pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tora Przepraszam, czy trafiłam do sejmu? IP: *.uznam.net.pl / 10.200.1.* 03.10.03, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś