Dodaj do ulubionych

pytanie do mezczyzn

IP: 213.241.20.* 06.10.03, 12:44
chciałabym zapytać - a pytam poważnie - czy jest jakaś mozliwość (dieta,
farmakologia lub cokolwiek innego) na to aby poprawić smak nasienia mojego
mezczyzny zeby nie byl taki gorzki - czy ktos z Was mial takie doswiadczenia,
a jesli tak to prosze o opisanie - dzieki z gory
Obserwuj wątek
    • Gość: kohol Re: pytanie do mezczyzn IP: *.crowley.pl 06.10.03, 12:59
      Mogłabym odpowiedzieć... Ale w końcu nie jestem mężczyzną.
      A propos: dlaczego przypuszczasz, że to mężczyźni będą ekspertami w kwestii
      smaku ich spermy?
      • Gość: serene Re: pytanie do mezczyzn IP: *.7bulls.com 06.10.03, 13:13
        nie wiem, to tylko przypuszczenie - jakos musialam nazwac watek - chociaz
        niezbyt udolnie moze mi to wyszlo - ale jak mozesz poradzic to plizzzz....
        • Gość: kohol Re: pytanie do mezczyzn IP: *.crowley.pl 06.10.03, 13:18
          Ananas (to już klasyka), żadnych ostrych rzeczy, warzywka. To tak z
          doświadczenia. Ale doświadczenia moga być różne.
          • Gość: serene Re: pytanie do mezczyzn IP: *.7bulls.com 06.10.03, 13:19
            o ananasach tez slyszalam ale podobno truskawki tez - bedziemy probowac - jak
            sie cos dowiesz to napisz jeszcze
        • 82misia Re: pytanie do mezczyzn 06.10.03, 13:20
          Owszem jest na to metoda.. Ci mężczyzni ktorzy lubią zjesc pikantnie, ostro, na
          dodatek pala papieroski i pija alkohol nasienie maja gorzkiego smaku ale jak
          powiedzialam jest na to rada, poprostu mezczyzna musi jesc wiecej przetworów
          mlecznych czyli pic duzo mleczka jakies jogurciki, lody i owoce a najlepiej
          ananasy.. tego tylko tyle gdzies to przeczytalam i musze powiedziec ze pisali
          prawdę.
          pozdrawiam
      • Gość: marcin Re: pytanie do mezczyzn IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 13:31
        Cóż... są faceeci, którzy lubią, kiedy kobieta poda im ich spermę w ustach... no mnie się to spodobało :).
        • Gość: kohol Re: pytanie do mezczyzn IP: *.crowley.pl 06.10.03, 13:36
          Tym niemniej śmiem mniemać, że to kobiety wiedzą więcej na wyżej wspomniany
          temat :)
          Nawet jeśli jest to "stała praktyka", nie "jednorazowy wyczyn" :)
          • Gość: marcin Re: pytanie do mezczyzn IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 13:38
            a bardzo możliwe, zwłaszcza w kręgach homoseksualnych, z kótrymi miałem sporo wspolnego :)... gejem nie bedą, no moze nie do końca :D
            • Gość: kohol Re: pytanie do mezczyzn IP: *.crowley.pl 06.10.03, 13:44
              Jednakoż, jeśli nawet przyjmiemy, że homoseksualizm charakteryzuje 10%
              społeczeństwa, to "męskimi ekspertami" będzie 5 osób na 100. Kobiet mamy
              (średnio) 50 na 100 osób. Nie wiem, jaki odsetek próbował seksu oralnego, gdyby
              nawet przyjąć, że połowa z nich, to mamy 25 osób na 100. No i
              więcej "ekspertek" :)
              Cóż za dywagacje!
              ;D
              • Gość: marcin Re: pytanie do mezczyzn IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 13:48
                Owszem, jeżeli przyjmiemy, zę każda kobieta, która robiła loda połknęła spermę. Nawet nie wiesz jak wiele jest takich, którym to poprostu nie pasuje - tym samym mordują całe rzesze przyszłych ludzi pozostawiając ich zalażki na ścianach, trawnikach, deksach rozdzielczych i kierownicach samochodów etc. Ja bym powiedział, ze to mniej wiecej wyjdzie po równo :D.
                • Gość: kohol Re: pytanie do mezczyzn IP: *.crowley.pl 06.10.03, 14:12
                  Nie trzeba połykać, by znać smak.
                  • Gość: marcin Re: pytanie do mezczyzn IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 14:14
                    aaaa... to zwracam honor. W sumie jeść też nie trzeba, zęby wselkie potrzebne składniki były organizmowi dostarczone, np. kroplówka. A możesz zdradzić sekret? Tylko nie mów o zlizaniu tej małej kropelki podczas robienia loda, bo po tym samku się nie poznaje... no przynajmniej ja czułem wyłacznie wilgoć :D.
                    • Gość: kohol Re: pytanie do mezczyzn IP: *.crowley.pl 06.10.03, 14:16
                      A nie słyszałeś nigdy o wypluwaniu?
                      • Gość: marcin Re: pytanie do mezczyzn IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 14:22
                        ależ słyszałem. Moja kobieta ma tendencję do rozmazania spermy po moim ciele po uprzednim zmagazynowaniu jej w usteczkach :). Ale zle sie wyraziłem. Połknąć, miło byc w znaczenu "przyjać" do ust, niekoniecznie do gardła czy przełyku :D. Czyli sprawa jasna.
                        • pimpus_sadelko Re: pytanie do mezczyzn 06.10.03, 14:24
                          Gość portalu: marcin napisał(a):

> ależ słyszałem. Moja kobieta ma tendencję do rozmazania spermy po moim ciele
                          po
                          > uprzednim zmagazynowaniu jej w usteczkach :).

ździebko niefortunny opis. mnie się kojarzy z wymiotami.
                    • pimpus_sadelko Re: pytanie do mezczyzn 06.10.03, 14:23
                      no chłopie, na kipera to byś się nie nadawał. i na biologii się spało.
                      kubki smakowe znajdują się tylko i wyłącznie na języku, więc niczego nie trzeba
                      połykać, żeby poczuć smak.

p.
                      • Gość: marcin Re: pytanie do mezczyzn IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 14:26
                        w szkole średniej nie miałem biologii. A z podstawówki nie pamietam czegokolwiek. Wolałem patrzeć an śliczną nauczycielkę a nie na żabie podroby :).
    • Gość: pokrybala Re: pytanie do mezczyzn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 15:20
      Ze robisz loda, to rozumiem, ale czy musisz sperme zjadać?
      • Gość: serene Re: pytanie do mezczyzn IP: 213.241.20.* 09.10.03, 14:19
        A kto tu mowi o zjadaniu?
    • Gość: iguana Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 19:56
      ANANAS udowodnione naukowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka