Dodaj do ulubionych

a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wam?

19.08.08, 12:08
przyznaje sie, ze latem nie nosze majtek - nie chodzi o jakies
ekscesy erotyczne ale jakos wygodniej i prosciej. w czasie wakacji
dzielilam pokoj z kolezanka - byla okropnie zaskoczona
postawa "bezmajtkowa postawa". czy to naprawde takie niestosowne?
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:10
      jak dla mnie niehigieniczne, kobieta nie jest przeciez sucha
      łaziłam bez gaci tylko na majorce i to po totalnym przemoczeniu
      kostiumu, zeby mimo temp sie nie przeziebic
    • mahadeva Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:11
      ja Ciebie rozumiem :)
      niestety do garnituru trudno nie nosic... ale gdy sie da to nie
      nosze lub nosze stringi - wyjazdy na weekend :)

ps. bylam tez na weekend niedawno w taorminie :)
      • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:15
        Znalazlam wiec wspolniczke :-)

Ja dopiero we wrzesniu sie wybieram na Sycylie - napisz prosze pare
        zdan o Taorminie - jade tam pierwszy raz i bedzie to wyjazd
        romantyczny :-)

mahadeva napisała:

> ja Ciebie rozumiem :)
        > niestety do garnituru trudno nie nosic... ale gdy sie da to nie
        > nosze lub nosze stringi - wyjazdy na weekend :)
        >
        > ps. bylam tez na weekend niedawno w taorminie :)
        • mahadeva Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:17
          warto wybrac dobry hotel, te dobre sa naprawde dobre i romantyczne,
          ale widzialam tez obskurne :) i lepiej z widokiem na etne i linie
          brzegowa do katanii :) wlosi sa oczywiscie nieznosni, przygotuj sie
          na to, zero komunikacji :) no i jazda samochodem jest ryzykowna :)
          fajne koszule sobie tam kupilam :)
          • toarmina watek poboczny :-) od majtek 19.08.08, 12:22
            My darling wynajal nam jakis uroczy domek wiec nie bedziemy skazani
            na hotel. Mysle, ze sie tak wykosztowal bo liczy na konsumpcje tegoz
            zwiazku trawajacego juz 2 lata. Najpierw przyjaciele, potem para ale
            jeszcze nie kochankowie. Zapewne kulminacja wydarzy sie pod wloskim
            slonkiem :-) Co mam rozumiec przez nieznosnych Wlochow? zadzieraja
            nosa czy nie komunikuja sie w english?
            • mahadeva Re: watek poboczny :-) od majtek 19.08.08, 12:32
              komunikuja sie w english, ale i tak nie mozna sie z nimi dogadac,
              cos z ich mentalnoscia jest nie tak :)
              mili sa jak najbardziej
              milej konsumpcji :)
              • toarmina Re: watek poboczny :-) od majtek 19.08.08, 12:34
                Dam sobie jakos rade z tymi Wlochami - co wiecej, poniewaz od roku
                ucze sie wloskiego to ja bede ich meczyc moim dukaniem :-)
                Konsumpcja mam nadzieje bedzie dlugotrwala, wielokrotna i tak co
                dzien...hihi...moje napalenie siegnelo zenitu ale dosyc dlugo
                zabralo mi upewnienie sie, ze to ten gosc z ktorym chce byc :-)
        • alessia27 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 08:20
          ja majtki nosze ale co do toarmina jest cudownie
          spedzilam tam miesiac :)

♥ Macius 10.05.2002
    • 8n Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:20
      jesli jestem w kiecce, to tez. ale nie wyobrazam sobie w spodniach bez majtek.
      • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:24
        Kurcze, to ja naprawde zwichrowana jestem bo nawet w spodniach.
        Doszlam do tego, ze czasem chce te majtki rano zalozyc ale potem sie
        okazuje, ze ich jednak nie zalozylam - cos jakby skleroza majtkowa :-
        )
        • 8n Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:31
          skleroza majtkowa wywolala moje głośne "hyyyhyhee"
          • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:37
            No a ja tak na powaznie :-)
            Ostatnio po drodze do pracy zdecydowalam sie zajrzec do galerii aby
            popatrzec na jakies atrakcyjne ciuchy na wyprzedazach - wzielam
            sobie kilka sztuk, pomaszerowalam do przebieralni, rozbieram sie
            celem mierzenia a tutaj..zong...majtek brak i z racji przykusych
            zaslonek w kabinie jakos tak niezrecznie. Wzielam wiec sukienke i
            przy przebierankach sluzyla mi jako parawan :-)
            • xtrin Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 15:11
              Niesmaczne :/.
              • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 16:05
                Zapewniam, ze moherowego berecika nie mierzylam :-) Nie musisz sie
                wiec obawiac.
                • xtrin Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 23:01
                  Berety zakładasz na tyłek? :)
                  • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 09:38
                    Nie! Nosze je jako sukienki :-) Wycinam otwor na nogi, przewiazuje w
                    pasie tasiemka, naciagam az po biust i mam modna w tym sezonie
                    bombke. A ze moherowa to ciepla dodatkowo.
                    • xtrin Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 11:58
                      toarmina napisała:
                      > Wycinam otwor na nogi, przewiazuje w pasie tasiemka..

Ups... to prawie majtki z tego wychodzą...
                      • kanapony Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 21:33
                        a Ty wiesz jak majtki wyglądają?
                        chyba jednak nie nosisz :D
                        przecież toarmina wycina jeden otwór a nie dwa...
                        :)
            • whatever-14 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 23:58
              :D:D:D chcesz powiedziec ze zapominasz wlozyc majtki?? <lol> i ze zaslonki w
              przymierzalni sa krotsze niz do pasa?? nie czytalam wiekszych bzdur:D:D::D:D
              • Gość: Ala Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 10:42
                Myślę, że koleżance chodziło o to, że te "kurtyny" (brakło mi innego słowa ;p)
                po bokach nie zawsze dokładnie zasłaniają. Ja w niektórych sklepach często mam
                takie pionowe małe niezasłonięte paski przy brzegach, więc na upartego ktoś może
                widzieć co tam w środku się dzieje, dlatego pewnie koleżanka bez majtek woli nie
                ryzykować :)

Ja sama chodzę w lato bez, do spodni i sukienek ale wyłączając okres, dni płodne
                i jeszcze parę innych czyli w sumie tak z dwa tygodnie mam dni suche :)

Jednak przymierzać bez majtek spodnie jest trochę dla mnie dziwne.
    • kitek_maly Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:20

A mi się chce. :-)
      Nie jestem oburzona, ale ja wolę majtki mieć - bez wydaje mi się
      niehigienicznie. ;-)
      • trypel Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:50
        Ależ Kitku - noszenie/nienoszenie majtek nie zwalnia od mycia sie :D
        • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 13:02
          No to teraz trzeba sie policytowac... ktora sie czesciej i lepiej
          myje...tudziez podmywa :-) (Okropne slowo wogole).
          :-))))
          Ja co godzine, ostra gabka (tzw. druciakiem) z uzyciem Domestosa w
          proporcji 1:2. Wrzatkiem. Raz na dzien zlewam sie spirytusem.
          I to pozwala mi chodzic bez majtek.
          • trypel Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 13:05
            jeszcze zapomniałaś o płukance cloroxem
            • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:27
              wiesz mam uczulenie na chlor - preferuje nasiadowki z wykorzystaniem
              roztworu rozowej sily vanisha delicate :-)
        • kitek_maly Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:22

> Ależ Kitku - noszenie/nienoszenie majtek nie zwalnia od mycia sie :D

:-D
          No co Ty opowiadasz?? :-))
          Gupku, dobrze wiesz o co mi chodzi. :-P
      • shine69 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:56
        a to takie muśnięcia ciepłego sierpniowego wiaterku nie są miłe?
        • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 12:59
          Są :-) bardzo mile :-)
        • kitek_maly Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:27

Wolę inne muśnięcia. ;-P
    • mr_woland Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 13:12
      kiedys majtki nosily tylko kobiety "lekkich obyczajow", dla przyzwoitej panienki, pani z dobrego domu byloby to nie do pomyslenia :) a teraz co kto lubi... wiec nos/nienos sobie majtek do woli i nie zaczynaj takich durnych watkow
      • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:14
        skoro watek ci sie nie podoba to idz pobaw sie ptakiem
    • nelly87 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:15
      Ja bym chciała z kolei chodzić bez stanika, ale niestety mam za duże
      piersi :(
      • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:20
        przy pewnych fasonach bluzek to jednak mozliwe! np. te wiazane na
        szyi prezentuja sie ok takze przy bogatszych zasobach :-)
    • didulka88 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:21
      jesli moge prosic o rejestracje to bede bardzo wdzieczna, musi
      zarejestrowac sie 7 osob aby dostac stringi, wszystko jest zupelnie
      darmowe, wy tez to zrobicie i dostaniecie :)

www.intymnie.com/?str=konkurs...lecajacy=15070
      z gory dziekuje

• toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:28
        No jak wiesz ja chodze bez majtek wiec nawet stringi sa poza sfera
        moich zainteresowan garderobianych.
    • deodyma Re: to ich po prosu nie nos i juz:) 19.08.08, 14:48
      przy okazji sobie krocze przewietrzysz...
      • toarmina Re: to ich po prosu nie nos i juz:) 19.08.08, 14:52
        a po żytu moge? a po pszenicy moge? :-)
        • deodyma Re: jasne:) 20.08.08, 17:05
          podrapie Cie i polaskocze... doznania beda niesamowite:)
    • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 14:58
      Ja też nie noszę - przez cały rok.
      Czasami podwieje mi sukienke i wtedy można podziwiać mój tyłek, ale niech się wstydzi ten kto widzi.
      Tak mi po prostu wygodniej:-)
      • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 15:02
        Zgadzam sie. Ale mam nadzieje, ze masz zgrabny tylek - nie za duzy,
        nie za maly, w sam raz - taki jak moj wlasnie :-)
        • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 22:54
          Ech, jakbyś mnie znała;-)
    • xtrin A nam się chce. 19.08.08, 15:13
      Choćby ze względu na higienę.
      • toarmina Re: A nam się chce. 19.08.08, 16:04
        Blagam. Nie nudzcie juz z ta higiena. Zostalo juz napisane czy w
        majtkach czy bez woda + mydlo nieodzowne jest!
        • kitek_maly Re: A nam się chce. 19.08.08, 16:11

> Blagam. Nie nudzcie juz z ta higiena.

Ale kto tu nudzi. Każdy wyraża swoją opinię. Kiedy mam założoną sukienkę i nie
          mam na sobie majtek czuję się niekomfortowo i MAM WRAŻENIE 'niehigieny'. :-)
          • toarmina Re: A nam się chce. 19.08.08, 16:15
            A probowalas bez sukienki i w majtkach? ;-) Taki fason jak nosil
            Borat :-)))
            • kitek_maly Re: A nam się chce. 19.08.08, 16:17

Takiego fasonu jak Borat nie mam w swojej kolekcji. :-))
              Często chodzę w samej bieliźnie, albo koszulce bez majtek. Teraz siedzę owinięta
              samym ręcznikiem. Ale na zewnątrz bez majtek nie wychodzę. :-)
              • toarmina Re: A nam się chce. 19.08.08, 16:22
                A ja ostatnio bedac na dzialce z rodzina tak zmoklam (padalo 4 dni
                non-stop) ze majtki od kostiumu zwisaly tak smetnie obciazone woda,
                ze dla jaj naciagnelam je sobie tyle ile sie dalo i ku uciesze
                rodziny i przypadkowej gawiedzi za plotem paradowalam w takich
                wlasnie Borato-podobnych majtasach :-)
                • kitek_maly Re: A nam się chce. 19.08.08, 16:24

:-))
                  To nieźle rozciągliwe musiały być.
                  • toarmina Re: A nam się chce. 19.08.08, 16:25
                    To byl chlam z H&M! Jeden sezon skakania na bombe i wszystkie nici
                    poszly!
                    • mr_woland Re: A nam się chce. 19.08.08, 17:13
                      to nie kupuj jak to okreslilas chlamu z H@M i nie przynudzaj :/
                      • toarmina Re: A nam się chce. 20.08.08, 09:37
                        Przy moim trybie spedzania czasu na wakacjach kazdy kostium wymieka
                        po sezonie wiec w sumie nie mam zalu do Haema :-)
                        Jak widzisz nie przynudzalam juz wczoraj wiec dzisiaj chyba troche
                        znow mi pozwolisz?
        • xtrin Re: A nam się chce. 19.08.08, 23:16
          toarmina napisała:
          > Blagam. Nie nudzcie juz z ta higiena. Zostalo juz napisane
          > czy w majtkach czy bez woda + mydlo nieodzowne jest!

Z tym nikt zdaje się nie polemizuje. Ale higiena to temat co nieco szerszy jak
          woda+mydło.

Majtki to dodatkowa ochrona dla tych wrażliwych stref intymnych. Dają też
          możliwość założenia wkładki higienicznej. Ciężko takową nosić w spodniach czy
          spódnicy.

Pierzesz codziennie takie spodnie, w których łazisz bez majtek?
          • Gość: artystka_z_czikago Re: A nam się chce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 21:32
            W spódnicy owszem ciężko. Ale ostatnio założyłam dżinsy i wkładkę. Dało się? Dało ;)
        • lacido Re: A nam się chce. 20.08.08, 00:11
          ale to nie o mycie chodzi tylko kurz, pył i inne ustrojstwa fruwające w
          powietrzu majtki stanową dla nich barierę
      • nangaparbat3 Re: A nam się chce. 21.08.08, 12:05
        xtrin napisała:

> Choćby ze względu na higienę.
        >

A, przepraszam, "nam" - kto "my"?
        Wy Xtrin?
        Bo ja na przykład mam tak jak Toarmina, ale jeżdzę autem, to mam schizę, ze w
        razie wypadku sie wyda - i noszę - buuuuuu......
    • fanaberia84 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 22:54
      Mówiąc szczerze podziwiam osoby nienoszące majtek... Mi by się nie
      chciało codziennie prać spodni.
      • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 23:18
        Eee, ja spodnie zakładam od czasu do czasu, zresztą zawsze piorę wszystko po jednym założeniu, więc nie mam tego problemu:-)
        • lacido Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 00:13
          to musisz spędzać masę czasu na rozwieszaniu prania i prasowanie
          • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 00:26
            A żebyś wiedziała że spędzam..Ale polubiłam to i traktuje prasowanie jako odstresowanie się - bardziej jako przyjemność niż jako mus
            • lacido Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 00:40
              :))))))))))
              • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 00:53
                Śmiej się śmiej:D Przyjdą gorsze czasy to i Ty prasować będziesz musiała:D
                • lacido Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 00:59
                  nie śmieje się tylko uśmiecham a prasowania to ja mam góry (na szczęście majtek
                  nie prasuję :)))
        • xtrin Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 01:03
          thank_you napisała:
          > Eee, ja spodnie zakładam od czasu do czasu, zresztą zawsze
          > piorę wszystko po jednym założeniu, więc nie mam tego problemu:-)

Tylko po co? Pal licho Twój czas, ale marnujesz też wodę i energię.
          • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 01:11
            Nie lubie zakładać na siebie warszawskiego brudu:P
            Kapisz?
            • lacido Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 01:15
              znaczy że pranie CI schnie w łazience?
              • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 01:42
                Jest coś takiego jak suszarka którą można wstawić do domu, a także balkony z szybami. Co innego chodzić w spalinach w centrum miasta, a co innego mieszkać wśród zieleni, z dala od samochodów i tam wystawić pranie.
                Poza tym ja naprawdę lubię mieć czyste ubrania, nie wiem czemu kogoś to razi:-)))))) A argumenty typu energia, woda są bezsensowne.. idąc tym tokiem rozumowania nie pierzmy ubrań, dopóki nie staną się sztywne, co tam że śmierdzą papierosami i są brudne... Zbawiajmy świat:-)
                • xtrin Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 12:01
                  Stosując - za Twoim przykładem - reductio ad absurdum do Twoich argumentów
                  należy się zastanowić czy wybierając się do centrum nie powinnaś zabierać z sobą
                  co najmniej trzech zmian ubrania. W końcu już po chwili brud na Tobie osiada,
                  ubranie staje się nieczyste i tym samym nie nadaje się do noszenia.

Innymi słowy - we wszystkim najzdrowszy jest umiar. Pranie wszystkiego po jednym
                  założeniu jest równie idiotyczne jak pranie dopiero gdy samo stoi.
                  • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 12:08
                    i znowu o tej higienie sie dyskutuje :-)
                  • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 13:08
                    Tak tak, a w mojej nerwicy natrectw powinnam prac każdą sztukę odzieży po 3 razy, żeby na pewno brudu na niej nie było:D

Błagam, dałaś takie argumenty, że ręce opadają - odpowiedziałam Tobie takimi samymi.

Lubię chodzić czysto ubrana, lubię mieć wyprasowane ubrania - a po kilku godzinach większość jest pognieciona. To nie powinno bulwersować:-)

EOT
                    • xtrin Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 18:13
                      thank_you napisała:
                      > Błagam, dałaś takie argumenty, że ręce opadają

Ręce opadają, jak się wspomni o bezsensownym marnowaniu wody i energii? Fajne
                      rączki...
                      • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 18:49
                        Zapisz się do greenpeace:-)
                        Mnie nie zmienisz, ale życzę wytrwałości w zbawianiu świata:-) Zobacz jak ty marnujesz energię - piszesz tutaj kilka razy dziennie:-) Powinnaś zacząć od siebie:-)
                        • xtrin Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 20:00
                          Przecież z Twojej strony było już ponoć EOT. :)
                          • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 21:15
                            Tylko krowa nie zmienia poglądów:-))))
                            • mamba8 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 21:35
                              dołączam się-ja też piorę wszystko po jednym noszeniu i lubię chodzić w czystych.
                              • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 21:49
                                No ale wez wytlumacz to osobom, ktore nie potrafia zrozumiec, ze inni nie lubia chodzic dwa dni z rzedu w tych samych ciuchach - sa one pogniecione, przesiakniete zapachem np. papierosow. A nie mam zamiaru skladac pogniecionych ubran i wkladac ich do garderoby miedzy czyste ubrania ani tym bardziej robic polki dla ciuchow noszonych tylko jeden dzien. To absurd. To wlasnie jest dla mnie brak higieny.
                                • Gość: luksusowa_inaczej Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 19:19
                                  Mieszkam w dużym mieście na Śląsku = pełno zanieczyszczeń. Ale ani bluzki, ani
                                  spodni nie muszę prać za każdym razem.

Kiedy pójdę do knajpy = piorę wszystko po powrocie, bo śmierdzi niemiłosiernie
                                  papierosami itd. Włosy zresztą też myć od razu muszę.

Ale ubrania nigdy przenigdy nie śmierdziały mi po całym dniu na mieście jak po
                                  przyjściu z knajpy, pomimo że miasto jest zanieczyszczone.
              • Gość: Jeżozwierz Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 15:42
                A Tobie to niby gdzie schnie? Masz własną suszarnię? Ja zawsze pranie rozwieszam
                na suszarce w łazience. Ewentualnie jak mam go dużo w lato to za oknem za suszarce.
    • sabriel Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 19.08.08, 23:04
      Mi się chce,zresztą nie zastanawiam się nad tym, czy się chce czy nie, po prostu
      je wkładam.Nie wyobrażam sobie chodzenia bez majtek,jeszcze w spodniach to
      może,ale w spódnicy.Wiatr zawieje i gołą cipę widać.
    • andreas3233 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 00:23
      Nie zapomnij: '' Miej usta - zawsze szeroko otwarte..''
    • oscarmielec a faceci?? 20.08.08, 08:02
      wy kobiety to macie fajnie, a facet bez majtek??
      wszytko lata miedzy nogami
      wedlug nie chodzic tak sie nie da
      a jak np. zdarzy sie jakis wzwodzik ??:P
      problem zeby ukryc

ale spac po sexie bez majtek lubie

a przy okazji ciekwa jestem jakie majtki najbardziej u faceta lubia
      kobiety
      • toarmina Re: a faceci?? no jesli mowa o facetach to.. 20.08.08, 09:35
        Jak ma zgrabny tyleczek i dlugie nogi to w kazdych prezentuje sie
        godnie!
        Osobiscie lubie dopasowane bokserki - tutaj zgrabna sylwetka to
        jednak mus.
        Przy brzuchaczach najgorzej prezentuja sie wcinajace sie pod brzuch
        slipki ;-) Przy krotko-kreponogich przydlugie luzne boksery
        wygladaja komicznie :-)
        Generalnie po wizycie nad morzem i obserwacjach na plazy mam pewne
        przemyslenia odnosnie meskich sylwetek. Widzialam wiele rodzin gdzie
        zona i jednoczesnie mama miala zgrabna figure, zadbana skore i
        prezentowala sie w kostiumie calkiem ok. I z reguly towarzyszyl jej
        wlochaty, krepy troll paradujacy wlasnie z tym piwnym brzuchem. Fuj!
        A nie dzielila ich bynajmniej jakas kosmiczna roznica wieku!
        Wspolczuje tym paniom, ktore musza sie kochac z takimi
        brzuchaczami :-) Wlasciwie to chyba tylko pozycja na jezdzca tutaj
        jest wygodna?
      • thank_you Re: a faceci?? 20.08.08, 13:09
        E tam, mój facet chodził bez majtek i nic mu nie dyndało:-)
        • oscarmielec Re: a faceci?? 20.08.08, 13:23
          pewnie ma malego :)
          • thank_you Re: a faceci?? 20.08.08, 14:50
            Współczuję takich doświadczeń;-)

Raczej jest wyzwolony i tej opcji trzymać się bedę:-)
        • zapachwiatru Re: a faceci?? 20.08.08, 13:43
          jestes pewna,ze to facet? ;-)
          • oscarmielec Re: a faceci?? 20.08.08, 14:20
            wlasnie moze spotykasz sie z kobieta
    • dzikoozka Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 14:53
      to chyba facet napisał, który nie ma pojecia jak sie czują
      posiadaczki c.pek
      Ja mam potrzebę chronienia przed urazami, otarciami, bakteriami itp.
      Po to w koncu wymyślono majtki.
    • 10iwonka10 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 18:17
      Wydaje mi sie z enie wolno mierzy bielizny w sklepach bo to
      bezposrednio na intymne czesci ciala. No a jak kto bez majtek mierzy
      spodnie w sklepie? i nie kupuje ich? Co ma powiedziec nastepna osoba
      ktora je bedzie mierzyc....
      • baba67 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 19:25
        Nic nie wydzielasz? nic Ci nie smierdzi? ani sie nie wpija?Ani nie plami? Bleeee
        • semijo Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 19:38
          Dla mnie obleśne. I nie dobrze mi sie robi jak pomyślę, że jakaś
          tępa baba z gołą doopą przymierza spodnie w sklepie, a poźniej ktos
          inny je przymierza. I nie rozumiem jak ktoś z manią czystości ( dla
          mnie codzienne pranie rzeczy to mania oraz równiez strata czasu,
          energii i wody)może latać z gołym tyłkiem, siadac w autobusie i
          innych miejscach publicznych i się nie brzydzić?.
          • whatever-14 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 20:35
            zgadzam się w 100% To straszne, że "kobiety" mogą być takie niehigieniczne. Już
            mniejsza o Wasze narządy rodne, chodząc bez majtek nie macie pewności, że się
            czymś nie zarazicie chociażby z krzesła w tramwaju... oszczedziłybyście innym
            takiego ryzyka.. OBLEŚNE!!
            • thank_you Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 21:26
              Kobiety ktore chodzą bez majtek nie siadaja gola dupa na krzeslach tramwajowych, poniewaz sa w spodniach lub w spodnicy. I watpie aby przymierzaly w sklepach ubrania bez bielizny, chocby dlatego, ze jakas osoba w majtkach mogla ich nie zmieniac przez tydzien.
              • mamba8 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 20.08.08, 21:38
                w ogóle brak higieny jest obleeeeśneeeeeee. Omijam np taką dziewczyn ę od nas z
                pracy i mam do niej wstręt. Śmierdzi poprostu strasznie blech.
              • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 21.08.08, 08:59
                No wlasnie! Nie siadaja. Siadaja na przyklad w swoim samochodzie i
                nawet wtedy sukienke maja tak ulozona, ze nie siedza gola pupa.
                Nawet teraz jak siedza na obrotowym krzeselku w swoim biurze to
                takze nie siedza gola pupa :-)
                • baba67 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 21.08.08, 11:46
                  A na widok szefa rozkladaja nozki i robia obrot razem z krzeselkiem(niektore, Ty
                  moze nie...) Ja nie twierdze ze Ty nie jestes porzadna dziewczyna ze
                  specyficznym pierd..lcem(kazdy jakiegos ma), ale nie przekonuj ze ta praktyka
                  jest zdrowa praktyczna i niewyzywajaca.
                  • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 21.08.08, 11:56
                    Na szczescie sama sobie szefem jestem wiec nie musze nic eksponowac.
                    Trojka wspolnikow nas tu jest - kazdy ma taki sam udzial wiec chyba
                    tylko grupowe ekspozycje nam pozostaja :-))) I pewnie przeszlyby bez
                    wiekszego echa.
                    I powiem Ci, ze nikogo nie probowalam przekonywac ani namawiac do
                    biegania bez majtek po miescie czy po domu - ja po prostu tylko
                    bylam ciekawa czy inne babki tez maja, ze latem nie chce im sie tych
                    majtek nosic na pupie :-)
                    • baba67 Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 21.08.08, 12:09
                      Pewnie jestes fajna osoba , ale Twojego upodobania po prostu nigdy nie
                      podziele.Kobieta tak ma ze cos sie tam wydziela, czasem pokapie, niekiedy nie do
                      konca wytrze, chodzilabym cala w stresie ze te ludzkie, ale wstyliwe sprawy
                      przedostana sie na zewnatrz w postaci plamy. I na codzienne pranie kazdej
                      czesci garderoby tez nie mam czasu.Takie jest moje zdanie.
                  • Gość: Jagoda Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:05
                    Z wyzywającą praktyką się nie zgodzę. Za każdym razem kiedy byłam bez majtek
                    wątpię, żeby ktokolwiek o tym wiedział. Nie chodzę wtedy przecież w białych
                    obcisłych materiałowych spodniach :)
    • aquamineralle Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 21.08.08, 12:04
      jak gorąco to nie noszę
      w pracy tylko muszę uważać:)
      • toarmina Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 21.08.08, 12:06
        czy to znaczy Aquamineralle, ze juz sie na mnie nie gniewasz? :-)
        • des4 tłuste doopsko bez majtek??? 21.08.08, 13:05
          ani to apetyczne, ani higienieczne, ani estetyczne...
          • jurek_dzbonie Daje szybki dostep! 04.09.08, 16:08
    • Gość: wiesniaczka Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa IP: *.informel.pl 09.09.08, 07:36
      Nie noszę latem majtek , i nie uważam , żeby to było obleśne , fujj ... i nic
      nie kapie mi po nogach , jak niektórzy uwazają .
    • kobieta-znudzona Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa 10.09.08, 19:31
      Dlaczego, dobrze się wietrzy i każdy robi to co lubi!
    • Gość: miminka Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 18:20
      Ja też nie noszę latem majtek . Czasem np. kiecka wygląda lepiej bez.
      Wiem ,że sporo koleżanek nie zostawi na mnie suchej nitki , ale co tam... W
      lipcu byłam na weselu kumpeli, w obcisłej długiej sukni i co- było gorąco , do
      tego nie pasowała pod nią żadna bielizna, to założyłam tylko pończochy samonośne
      z płaską gumą i nic poza tym . Czy ktoś się zorientował - nie wiem , ale mi było
      super wygodnie . Polecam sczególnie do obcisłych , eleganckich sukni.
    • Gość: dariaaa Re: a mi sie nie chce latem nosic majtek :-) A Wa IP: *.icpnet.pl 19.07.22, 08:07
      też często nie noszę bielizny latem i jest super... bardzo mi się podoba i to jest najważniejsze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka