Dodaj do ulubionych

w jaki sposób podniecić faceta ? ;>

16.09.08, 21:21
Mam do was prośbe!! macie jakieś pomysły aby urozmaicić sex , wnieśc do niego coś nowego , ekscytującego ? ... jakieś pomysły co można podczas sexu zrobić lub gry wstępnej ? Jakieś zabawy tak aby zaskoczyć chłopaka i zrobić mu niespodziankę - tak aby się mega podniecił i mu się podobało ? :) co proponujecie i robiliście?

Czekam na odpowiedz :)
Obserwuj wątek
    • clooney_g Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> 16.09.08, 22:14
      Jesli facet nie podnieca sie na sama mysl o kochance (moze byc
      to w ostatecznosci i zona), na jej widok, oddech, dotyk, pocalunek,
      to nie jest normalnym facetem.
      • Gość: załamana Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 22:24
        Kupiłam dzisiaj sobie seksowną bieliznę - nawet mu nie staną (choć
        próbował udawać podnieconego) - jestem załamana ;(
        • clooney_g Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> 16.09.08, 23:09
          załamana napisała:

> Kupiłam dzisiaj sobie seksowną bieliznę - nawet mu nie stanąl
          (choć
          > próbował udawać podnieconego) - jestem załamana ;(

Seksuolog (ten za rogiem) przyjmuje : 15,00 - 17,00.
          • Gość: załamana Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 23:18
            Aż tak źle???
            • Gość: kali Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.ztpnet.pl 16.09.08, 23:29
              Zle to by bylo gdyby mu ch... nie stawal w twoich ustach, a nie na twoj widok.
              clooney bedzie starszy to tez tak bedzie mial, luz :]
              • Gość: mika Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.09.08, 11:05
                megakoment
                • Gość: kali Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.ztpnet.pl 03.10.08, 19:45
                  Wow.
    • bogdanekb Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> 17.09.08, 04:54

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=84736129
    • Gość: mika Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.09.08, 11:04
      złoty deszczyk!!!
    • dubzilla Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> 18.09.08, 16:14
      Aż mi głupio o tym pisać, bo nawet jak sobie to przypomnę to mi
      wstyd. To była żenada. :D
      Ale podziałało. :)
      Posadziłam Go na łóżku, włączyłam muzykę i rozbierałam się w jej
      takt. Za nic w swiecie nie pozwalałam Mu się do mnie zbliżyć.
      Widziałam jak się pieklił, ale o to mi właśnie chodziło. }:>
      Jak już pozwoliłam Mu się dotknąć to zostałam prawie żywcem pożarta.
      Hahaha. Było ostro... :O :)
      • Gość: marti Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 13:47
        no no bardzo dobry sposob ,tez musz tak sprubowac .........
      • Gość: monika Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.146.161.223.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.10, 16:10
        moj chlopaka jest bardzo trudno podniecic,,,,
        pewnego wieczoru lezac z nim w lozku zaczelam calowac go od ust po stopry-->bez
        kitu calowalam jego stopy on ezal spokojnie nie dawal po sobie zadnego znaku ze
        az tak bardzo mu sie to podoba,,...i pozniej znow pojechalam do gory...wszystkoo
        to robilam brdzo powoli...przez ok5minut calowalam delikatnie jego jadra,,,,i po
        tym czasie sperma sama wyplynela a on lezal caly spocony ...bardzo sie zdziwlam
        co do tego..mam zamiar zrpobic tak jeszcze ale nie bd tego naduzywac poniewaz
        moze przestac byc tak podniecajace
    • Gość: zrób tak Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:38
      Ja np. zaproszona na kolację , ale taką elegancką zakładam dłuższa elegancką
      spódnicę, pas do pończoch pończochy, a czasem to nawet bez majtek . Jak się
      zorientuje - efekt murowany...
      • Gość: gotka85 Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 20:43
        Z tą kolacją to dobry sposób. A ja w którymś z gazetek kobiecych czytałam ,że
        można tak iśc na sylwestra. No No
        • Gość: lidkaa Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 10:08
          wg mnie pończoski- to zawsze działa
          • noyer Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> 22.09.08, 22:23
            Jasne, pończoszki zawsze działają, chyba że facet ma inklinacje
            homoseksualne, albo jeszcze coś gorszego...
    • Gość: gosiacze_live Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 23:04
      mam ten sam problem
      • Gość: telemarket Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: 198.36.86.* 01.10.08, 10:06
        Załóż getry z lycry z otworkiem na myszke i wypni tyłeczek do pełnego załadunku
        napewno zadziała
        • Gość: daj spokój Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 16:20
          Co za chamidło.
          • Gość: zyta Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.aster.pl 24.05.09, 23:08
            straszne chamstwo siętu panoszy
    • nawrocona5 Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> 03.10.08, 19:25
      Naucz się gotować:)
      Hasło "dobre jedzonko" podnieca tak samo skutecznie jak pończoszki...
      • Gość: ja Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: 81.15.160.* 07.05.10, 13:57
        to dopiero później gdy zainteresowanie seksem w sposób naturalny zaniknie...
    • Gość: Marek Pomaluj sobie IP: *.cust.tele2.de 05.10.08, 05:00
      ...wargi sromowe szminką ;)

Albo, jezeli masz tam włosy, cos z nimi zrob (przytnij inaczej, ogól i zostaw tylko cienki paseczek, albo jakos tak).

Dobrym sposobem jest tez wychodzenie gdzies razem w spodnicy i bez majtek (chociaz teraz ze wzgledu na pore roku i temperatury odradzałbym). W jakims momencie pokazujesz mu ze nie masz majtek, ale dyskretnie, zeby tylko on sie zorientował. Nie bedzie sie mogł doczekac powrotu do domu.

A w ogole "cos nowego".... nie wiem co juz robiliscie a co nie. Bo na przykład nie kazda kobieta piesci partnera w innych miejscach niz "tam na dole" - a to mozna. Piersi, brzuch, uda, twarz, uszy...

Albo gra wstepna pod prysznicem, a potem nacieranie partnera jakas oliwka do ciała czy kremem - powoli, całe ciało, ale "te" miejsca na koncu. Jezeli to ma byc niespodzianka, to tylko Ty jego - w przyszłosci i Ty jego i on Ciebie (ale raczej nie jednoczesnie, tylko po kolei).
    • kucurek Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> 05.10.08, 22:44
      zapros kolezankę do zabawy wspolnej - to pomoze
    • Gość: kolo Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.aster.pl 09.03.09, 01:03
      delikatny lodzik potem lizani jąder i odbytu. 99.9 % pewności że zadziała.
    • Gość: ds Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.router5.tygrys.net 02.05.10, 20:38
      www.takeagift.pl/polecam:351113
    • Gość: jajaja Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.icpnet.pl 07.05.10, 21:49
      zapros kolezanke albo daj mu w dupe sie zerznac
    • Gość: Pink Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: *.siedlce.vectranet.pl 13.05.10, 14:55
      Recepta:1. Trzeba dorosnąć.
      2. Trzeba kochać
      3. Trzeba posiadać takt,kulturę,wiedzę.
      4.Trzeba mieć wyobrażnię.
      Reszta przyjdzie sama.To nie zawody w zaskakiwaniu,a coś wielkiego i powinno być
      nieskończenie rajskie.Tylko ograniczeni (wiekowo i emocjonalnie)pytają o rady
      lub recepty.Jeśli się tego nie zauważa można śmiało pracować w ZOO (na dowolnym
      stanowisku).
      • mgr.nauk Pink - zle mowisz 13.05.10, 15:33
        A co jesli ten facet:
        1. jest niedorosly
        2. nie kocha
        3. nie posiada taktu, kultury i wiedzy
        4. nie ma wyobrazni
        To wtedy te wszystkie sprawy nie maja znaczenia. Trzeba go jakimis
        innymi zaletami podniecic.
    • Gość: Saba Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> IP: 212.244.210.* 17.05.10, 21:19

Najlepiej puknąć się w czoło przed...
    • franciszkaner Re: w jaki sposób podniecić faceta ? ;> 30.05.10, 22:51
      Ubierz się jakoś seksownie, może przebież się za pielęgniarkę albo coś
      takiego ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka