Dodaj do ulubionych

poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((((((((

IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 19:33
Cze cosmopolitanki!
Dwa tygodnie temu mialam sie spotkac z bardzo fajnym chlopakiem zapoznanym na
tlenie-Daniel 25 lat z mojej miejscowosci.Gadalismy dlugo i czesto az
ustalilismy godzine,date i miejsce spotkania.Przyszlam na czas do
kawiarni,czekam ponad 45 min. on nieprzychodzi ze smutku i zalu topie lzy w
drinku i ide spowrotem do domu.Okazuje sie ze on nie mógl sie urwac z
pracy :((( i dlatego nie przyszedl.Wiec umówilismy sie za 3 dni w
pizzerii,przyszlam umalowana i wystrojona.Czekam znowu jakas godzine a on nie
przychodzi :(((((.Okazuje sie ze jego tata mial wypadek samochodowy i on
musial jechac do szpitala.No wiec umówilismy sie za 4 dni we wloskiej
kawiarence.Czekam z zegarkiem w reku i smutno mi-on nie przychodzi :((((.Po
godzinie wychodze i ide topic smutki i zal w cukierni.Okazuje sie ze on juz
mial wychodzic a tu nagle niespodziewani goscie-jego wujek i dziadek
przyjechali :((.Wiec umawiamy sie na srode-mamy isc do kawiarni a potem na
pieszczoty na ostatnie pietro wierzowca!! tak tak!!Ja juz czekam w cafe a tu
telefon od niego ,mówi ze nie ma forsy bo mama od niego porzyczyla i wstyd mu
isc razem do cafe i potem zebym ja placila wiec nie przyjdzie:((((
No wiec umówilismy sie na ten poniedzialek - ma byc kawiarnia i potem mamy
isc do jego kumpla domku (sexik,pieszczoty i calowanie+wino), a dzis rano
dostaje od niego wiadomosc ze on musi jechac do Wawy do taty do szpitala:
((((( i nici z planów:((((
Nie wiem co robic? przesladuje mnie pech!! dac sobie z nim spokój?moze to zly
znak?czy sprobowac kolejny raz sie umówic?
prosze!!! poradzcie cos!!! on jest bardzo super i sympatyczny!!
pozdro.
dzieki
p.s.polskie litery mi sie zepsuly,sorki:(
Obserwuj wątek
    • Gość: mala wiem ze nie na temat ale co to znaczy bardzo super IP: 81.21.197.* 25.10.03, 19:38
      jest??
    • Gość: Triss Merigold Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 19:41
      Już wiem! Takie posty są pisane po to żeby umilić mi wieczór.
      • Gość: Bolo Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: *.zie.pg.gda.pl 26.10.03, 06:43
        Nie , to chyba nie powarzne jest , nawet nie piszcie takich rzeczy , bo nie
        wiem czy mam sie smiac z naiwnosci tej dziewczyny , czy mam sie litowac nad nia,
        Ja juz wiem ze gosciu sie z nia nigdy nie spotka , zabraklo odwagi , albo sie
        nia bawi. Swoja droga dziewczyna goscia nie widziala i nie zna go a juz umuwila
        sie z nim na sexik :)) jesli jest ladna to ja napewno bym sie zjawil na
        spotkaniu by ja wykorzystac :))) i potem zostawic bo to musi byc jakas k....
        • Gość: morelka23 to zdarzylo mi sie naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 11:32
          Prosze si niesmiac i nieszydzic.Nie zmyslilam tego!!! To sie zdarzylo
          naprawde!!!!! serio!!! jak babcie kocham!!
          • Gość: :) Re: to zdarzylo mi sie naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 26.10.03, 11:51
            weź sobie daruj chłopczyka bo to nie ma sensu. Co może najlepiej idź do niego
            domu z różą w zębach! Może wtedy znajdzie dla Ciebie 5 minut.Chociaż i tak nie
            wiadomo czy coś mu nie wypadnie!
          • Gość: paula Re: to zdarzylo mi sie naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 06.11.03, 23:34
          • Gość: paula Re: to zdarzylo mi sie naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 06.11.03, 23:41
            wiesz współczuje ci moim zdaniem to on cie robi w bambuke w butelke i daj se z
            nim spokuj
    • redakcja_bravo_odpowiada Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( 26.10.03, 12:27
      droga morelko
      istnieje całkiem realna możliwość, że chłopak zobaczył cię podczas kiedy
      oczekiwałaś na niego po raz pierwszy, ale nie spełniłaś wtedy jego wyobrażeń.
      całkiem możliwe jest że wtedy wycofał się chyłkiem, mając nadzieję że to nie
      ty, albo że na kolejne spotkanie przyjdzie jego ideał.
      pojawiwszy się po raz kolejny skonstatował, że potwór jaki był taki pozostał
      (oczywiście pisząc potwór mamy na myśli tylko jego subiektywne wrażenia, cała
      redakcja nie wątpi ze jesteś piękna i pociągająca i to ten palant ma wadę
      wzroku) i należy cuiec.
      opcjonalna jest również możliwośc że wystawiła go jakaś inna dziewczyna
      (prawdopodobnie ideał w jego przekonaniu) więc dzielnie postanowił się przemóc
      (sexik,pieszczoty i calowanie+wino to rzecz uzależniająca) i opdążył na kolejne
      spotkanie, ale po drodze spietrał.
      olej gnojka.
      szukaj dalej.
      grafik dyżurny naszej gazety krzyczy za moich pleców, że on chętnie, i na
      sexik, i na winko a nawet i na pieszczoty! więc napisz do nas maila, a poznamy
      cię z naszym grafikiem!

redakcja

• Gość: cinka Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:37
      istnieje taka opcja ze on i jego kolesie maja z ciebie niezly ubaw..
      durna babo - za facetami i tramwajami sie nie biega :)
    • klaudia01 Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( 26.10.03, 13:32
      ..żarty sobie z Ciebie robi.. aż dziwne, że tego nie widzisz !
      • Gość: bee Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: 81.15.228.* 03.11.03, 16:38
        Wiesz co daj sobie spokój! Centralnie sobie z Ciebie jaja robi! Ile razy moze
        kous cos wypasc! Wyluzuj i daj sobie spokoj, jak tyle razy cie wystawil tzn, ze
        wcale nie jest tski super! Moje zdanie?! a ty rob co chcesz
    • Gość: morelka23 spróbuje spotka sie 6 raz,moze wreszcie szczsliwie IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:57
      Witam!
      Dzieki za wszystkie rady! Uwierzcie to mi sie wydarzylo naprawde!!!
      Ustalilismy juz 6 date spotkania,i jemu ma juz nic niewypadnac ani ciocia ani
      wujek ani brak forsy.Byc moze w horoskopie u mnie byl zly miesiac?
      trzymajcie kciuki we wtore 4 listopada-bedzie kawiarnia,soczek ananasowy
      (wiecie po co:) )i potem idziemy na pieszczoty na ostatnie pieterko wierzowca.
      prosze o kciuki i modlitwe!
      dzieki
      pozdro.
      pa
      • Gość: Monika Re: spróbuje spotka sie 6 raz,moze wreszcie szczs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 17:25
        Do sześciu razy sztuka? Chyba nie tak brzmi to powiedzenie...ale mijejmy
        nadzieję. Trzymam kciuki!
      • Gość: cinka Re: spróbuje spotka sie 6 raz,moze wreszcie szczs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 19:10
        na twoim miejscu nie poszlabym na to spotkanie.
      • aankaa Re: spróbuje spotka sie 6 raz,moze wreszcie szczs 27.10.03, 22:07
        Gość portalu: morelka23 napisał(a):

> Witam!
        >> trzymajcie kciuki we wtore 4 listopada-bedzie kawiarnia,soczek ananasowy
        > (wiecie po co:) )i potem idziemy na pieszczoty na ostatnie pieterko wierzowca.
        > prosze o kciuki i modlitwe!

nooooooo, kciuki będziemy trzymać żebyście z tego 2-3-4 ??? piętra (z wrażenia)
        nie wypadli
        a modlitwa - z tym do x.proboszcza
      • bloodrayne Re: spróbuje spotka sie 6 raz,moze wreszcie szczs 27.10.03, 22:08

> Witam!
        > Dzieki za wszystkie rady! Uwierzcie to mi sie wydarzylo naprawde!!!
        > Ustalilismy juz 6 date spotkania,i jemu ma juz nic niewypadnac ani ciocia ani
        > wujek ani brak forsy.Byc moze w horoskopie u mnie byl zly miesiac?
        > trzymajcie kciuki we wtore 4 listopada-bedzie kawiarnia,soczek ananasowy
        > (wiecie po co:) )i potem idziemy na pieszczoty na ostatnie pieterko wierzowca.
        > prosze o kciuki i modlitwe!
        > dzieki
        > pozdro.
        > pa

z tą modlitwą to do matki joanny, a z tego co wiem to takie świetości jak ona
        przynoszą szczęscie.... ja z kolei tego szczescia nie przynosze, wiec... ;P Ale
        pewnie bedzie zarabiście... podzielisz sie z nami wrażeniami, opowiesz jak to
        połykałaś jego soki litrami, albo jak ci zwieracze pusciły...

<nie życze powodzenia... za głupote? o nigdy! choc... "wyjątki" tez maja prawo
        do szczescia>

• Gość: morelka23 Re: spróbuje spotka sie 6 raz,moze wreszcie szczs IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 11:44
          >
          > z tą modlitwą to do matki joanny, a z tego co wiem to takie świetości jak ona
          > przynoszą szczęscie.... ja z kolei tego szczescia nie przynosze, wiec... ;P
          Ale
          >
          > pewnie bedzie zarabiście... podzielisz sie z nami wrażeniami, opowiesz jak to
          > połykałaś jego soki litrami, albo jak ci zwieracze pusciły...
          >
          > <nie życze powodzenia... za głupote? o nigdy! choc... "wyjątki" tez maja pra
          > wo
          > do szczescia>
          >

Dzieki!
          Nieomieszkam podzielic sie z wami wrazeniami z rozkoszy na wierzowcu!
          Naprowadze go na mój punkt G i wtedy bede jeczala,tylko zeby lokatorzy
          wierzowca nieprzyszli :)
          3majcie kciuki!
          pozdro
          >
    • Gość: Julia Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:39
      Dziewczyno!!! Otwórz oczy!!! To nie pech!!! On Cię wyraźnie spławił i to kilka
      razy, a Ty tu mówisz o pechu!!! Czy nie zauważasz, że on nie ma najmniejszej
      ochoty się z Tobą spotkać??
      • kochana85 Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( 27.10.03, 22:23
        Dajcie spokoj dziewczyny, morelka sie fatalnie nastawiła na to spotkanie, i
        kilka razy sie zawiodła, widocznie faktycznie ma pecha, jesli prawdą byłoby ze
        on cie zobaczyl i ze mu sie nie spodobałaś to nie umawiałby sie na kolejne
        spotkania, chociaz tez wydaje sie to troche dziwne, ze wszystko sie działo,
        akurat w godzinach waszych spotkan, Ja gdybym była teraz w takiej sytuacji,
        tzn umowiona z nim na 4 listopada, to ja bym nie poszła, albo poszła ukradkiem
        zobaczyc czy on przyjdzie, a jesli nie to potem go poprostu olać, morelka nie
        przejmuj sie, faceci niektorzy tacy juz są, ale ten to chyba wybitny rodzynek,
        trzymaj sie, i napisz, co sie wydarzyło 4 listopada, buziaczki, papa :P
        • bloodrayne Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( 27.10.03, 22:27
          kochana85 napisała:

> Dajcie spokoj dziewczyny, morelka sie fatalnie nastawiła na to spotkanie, i
          > kilka razy sie zawiodła, widocznie faktycznie ma pecha, jesli prawdą byłoby
          ze
          > on cie zobaczyl i ze mu sie nie spodobałaś to nie umawiałby sie na kolejne
          > spotkania, chociaz tez wydaje sie to troche dziwne, ze wszystko sie działo,
          > akurat w godzinach waszych spotkan, Ja gdybym była teraz w takiej sytuacji,
          > tzn umowiona z nim na 4 listopada, to ja bym nie poszła, albo poszła
          ukradkiem
          > zobaczyc czy on przyjdzie, a jesli nie to potem go poprostu olać, morelka nie
          > przejmuj sie, faceci niektorzy tacy juz są, ale ten to chyba wybitny
          rodzynek,
          > trzymaj sie, i napisz, co sie wydarzyło 4 listopada, buziaczki, papa :P

i ty w to wierzysz... słodko i rozkosznie... przyłącz sie do nich podczas
          spotkania...
          • kochana85 Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( 27.10.03, 23:21
            widze ze probujesz byc jak soczewica, jednak jej teksty są o wiele bardziej ze
            smakiem, a naśladownictwo to obrzydliwe, bleeeee
            • Gość: morelka23 Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 10:33
              kochana85 napisała:

> widze ze probujesz byc jak soczewica, jednak jej teksty są o wiele bardziej
              ze
              > smakiem, a naśladownictwo to obrzydliwe, bleeeee

niepróbuje byc jak soczewica,nikigo nie nasladuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              zrozum!!!!!!!!!
              mi sie to wydarzylo na serio!!!!!!!!!!!
              niezmyslam!!!!!!!
              czekam z utesknieniem i niecierpliwoscia na 4 XI.
            • bloodrayne do kochanej :( 28.10.03, 20:14
              kochana85 napisała:

> widze ze probujesz byc jak soczewica, jednak jej teksty są o wiele bardziej
              ze
              > smakiem, a naśladownictwo to obrzydliwe, bleeeee

jeśli to do mnie to... Zgadzam sie z opiniami soczewicy, ale jej nie nasladuje.
              twierdze jedynie ze problemy jakie poruszacie nie maja głębi, są wyżalaniem sie
              pustych nastoletnich marzycielek o niesamowitym seksie. dajcie spokój!
              zachowujecie sie jak rozkapryszone bachorzyce które maja za dużo w tyłkach i są
              znudzone wszystkim wiec szukaja wrażeń. przykro mi ze mnie porównujesz w ten
              sposób po nie lubie tego... moje teksty nie maja być ze smakiem. najzyczajniej
              nie chce mi sie wysilać nad waszymi pustymi konwersacjami... moje teksty są
              krótka przerwa po pracy... patrze sobie na stan intelektualny naszej młodzieży.
              radze wam wezcie sie za siebie bo robicie z siebie idiotki. a tak poza tym jak
              moge nasladowac soczewice która ma owiele dłuzsze wypowiedzi, w pewien sposób
              zagłebiajace sie w temat... mi sie tak nie chce... swoje przemyslenia kieruje
              gdzie indziej, nie do spragnionych wrazen nastolatek... nie traktuje was
              poważnie bo z tego co widze wy życia nie traktujecie poważnie i pewnych spraw.
              moje odpowiedzi są tyle warte co wasze... w pewnym sensie nic... z tym ze moje
              odpowiadaja na wasze. a tobie radze bardziej poznać psychologie ludzkich
              wypowiedzi bo źle ci cos to idzie...

<bawie sie dobrze, dziękuje wam ;)>
    • Gość: morelka23 ofkos wrazenia wam napisze!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 13:20
      3majcie kciuki 4 XI .Bedzie lodzik,obciaganko,minetka,lizanie,ssanie i punk G-
      naprowadze go na niego i bedzie zawaliscie.Tylko oby lokatorzy wierzowca....:)
      Napewno wrazenia wam napisze.
      pozdro
      pa
      morelka
      • Gość: K Re: ofkos wrazenia wam napisze!! IP: darth:* / 192.168.15.* 28.10.03, 13:52
        CIEKAWE CZY TO WSZYSTKO BĘDZIE JAK ON OKAŻE SIĘ PASKUDNYM TŁUŚCIOCHEM.A TAK
        WOGÓLE TO TY CHYBA JAKAŚ NIENORMALNA JESTEŚ SKORO WIERZYSZ ŻE ON PRZYJDZIE.5
        RAZY NIE PRZYSZEDŁ TO NIBY ZA 6 PRZYJDZIE TY JESTES JAKĄŚ NAIWNĄ GÓWNIARĄ
        PEWNIE ILE MASZ LAT?
        • Gość: morelka Re: ofkos wrazenia wam napisze!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 15:35
          nie okaze sie paskudnym tlusciochem bo widzialam jego zdejcia-jest spoko.
          Jestem NORMALNA.wierze ze on przyjdzie,po2 w horoskopie w pazdzierniku mialam
          cytuje "niepowodzenia w zyciu osobostym",w listopadzie bedzie lepiej.
          sam jestes NAIWNYM DUPKIEM RZOLEDNYM!!!!! wierze ze przyjdzie!!!mozemy sie
          zalozyc o czekolade :)
          mam wiecej niz 20 lat a ile dokladnie to niezdradze.

Gość portalu: K napisał(a):

> CIEKAWE CZY TO WSZYSTKO BĘDZIE JAK ON OKAŻE SIĘ PASKUDNYM TŁUŚCIOCHEM.A TAK
          > WOGÓLE TO TY CHYBA JAKAŚ NIENORMALNA JESTEŚ SKORO WIERZYSZ ŻE ON PRZYJDZIE.5
          > RAZY NIE PRZYSZEDŁ TO NIBY ZA 6 PRZYJDZIE TY JESTES JAKĄŚ NAIWNĄ GÓWNIARĄ
          > PEWNIE ILE MASZ LAT?
      • Gość: cinka teraz to juz jestem pewna ze to zwykla prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 16:29
        • Gość: K Re: teraz to juz jestem pewna ze to zwykla prowok IP: darth:* / 192.168.15.* 28.10.03, 16:34
          TO DLACZEGO NIE ZACZEPISZ JAKIEGOŚ FACETA NA ULICY I NIE ZAPROPONUJESZ MU TYCH
          OBCIĄGAŃ PUNKTÓW G DO ZDOBYCIA MOŻE BY SIE JAKIŚ ZGODZIŁ.PRZECIEŻ TO TAKI SAM
          PIERWSZY LEPSZY JAK TEN TWÓJ Z INTERNETU.A ZASTANAWIAŁAŚ SIĘ NAD TYM DLACZEGO
          NIE PRZYSZEDŁ A JAKIEMU FACETOWI ZALEŻY NA PANNIE KTÓRA GOŚCIA NIE ZNA I ZGADZA
          SIĘ SEKS .POLECI NA TO TYLKO JAKIŚ KURWIARZ A NIE PORZĄDNY FACET.
          • aankaa albo kaskader 28.10.03, 17:58
            w końcu TO ma się odbyć w wieżowcu

ciekawe ile pięter ma wysokościowiec Mińska Mazowieckiego ?
            • agick he he... 28.10.03, 18:00
              strzelam w ciemno - 6..?
              • aankaa no co Ty ?? 28.10.03, 18:07
                górowałby nad kościołem ?
                • agick w sumie racja... 28.10.03, 18:10
                  i jeszcze nie daj Panie, nad sdzyldem sklepu Tesco....:)
                  strzał drugi - 3...?
                  • aankaa bardziej prawdopodobne ;) 28.10.03, 18:12
                    a na przeczekanie
                    (bo do 4-go musimy)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8758020

• agick :)))) 28.10.03, 18:13
                      właśnie stwierdziłam, że wygrałam konkurencję "włoch"....
            • anahella nic nie rozumiesz aankaa! 28.10.03, 23:01
              aankaa napisała:

> w końcu TO ma się odbyć w wieżowcu

nie czytasz dokladnie. Autorka watku pisala nie o wiezowcu, tylko o wierzowcu.
              Slowo wiezowiec pochodzi o wiezy a wierzowiec od wiary. Oni sie w jakims
              wysokim kosciele na te lizanka umowili. Jej ukochany na pewno jest wikarym.
          • bloodrayne Re: teraz to juz jestem pewna ze to zwykla prowok 28.10.03, 21:19
            Gość portalu: K napisał(a):

> TO DLACZEGO NIE ZACZEPISZ JAKIEGOŚ FACETA NA ULICY I NIE ZAPROPONUJESZ MU
            TYCH
            > OBCIĄGAŃ PUNKTÓW G DO ZDOBYCIA MOŻE BY SIE JAKIŚ ZGODZIŁ.PRZECIEŻ TO TAKI SAM
            > PIERWSZY LEPSZY JAK TEN TWÓJ Z INTERNETU.A ZASTANAWIAŁAŚ SIĘ NAD TYM DLACZEGO
            > NIE PRZYSZEDŁ A JAKIEMU FACETOWI ZALEŻY NA PANNIE KTÓRA GOŚCIA NIE ZNA I
            ZGADZA
            >
            > SIĘ SEKS .POLECI NA TO TYLKO JAKIŚ KURWIARZ A NIE PORZĄDNY FACET.

wiesz moze koledzy robia sobie z niej zarty... co do takiego na ulicy to wiesz-
            pozadnej dziewczynie nie przstoi tak, co innego seks na szczycie wieżowca i te
            inne bajery
            • Gość: morelka23 to nie prowokacja!! to samo zycie!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 22:19
              lubie oryginalnie zapoznawac facetów,a nie tak jak tuzin innych dziewczyn-na
              dysco,u kolezanki na imprze,w szkole itp
              dzieki za rady
              jednak spotkam sie z nim
              pozdro
              pa
              • Gość: cinka rotfl, to ci dopiero oryginalny sposob ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:45
              • bloodrayne Re: to nie prowokacja!! to samo zycie!! 28.10.03, 23:00

> lubie oryginalnie zapoznawac facetów,a nie tak jak tuzin innych dziewczyn-na
                > dysco,u kolezanki na imprze,w szkole itp
                > dzieki za rady
                > jednak spotkam sie z nim
                > pozdro
                > pa

NET JEST ORGINALNYM SPOSOBEM ZA ZAPOZNANIE FACETA!!!! Co to sie porobiło....???
                Faktycznie jestes jedyna w swoim rodzaju... taka orginalna, że ja nie moge
                • Gość: morelka23 i dobrze IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 13:05

> Faktycznie jestes jedyna w swoim rodzaju... taka orginalna, że ja nie moge

No widzisz,przynajmniej mam super pomysly i niejestem tuzinkowa!
                  niecierpie zwyczajnosci!
                  pozdro.
                  • bloodrayne Re: i dobrze 29.10.03, 18:59

>
                    > > Faktycznie jestes jedyna w swoim rodzaju... taka orginalna, że ja nie moge
                    >
                    > No widzisz,przynajmniej mam super pomysly i niejestem tuzinkowa!
                    > niecierpie zwyczajnosci!
                    > pozdro.

ja tez nie cierpie zwyczjnosci...i zwyczajnych kretynek
                    • Gość: morelka23 Re: i dobrze IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 21:42
                      >
                      > ja tez nie cierpie zwyczjnosci...i zwyczajnych kretynek

Sama jestes kretynka Ty DEBILKO!!
                      • bloodrayne do morelki 29.10.03, 21:52

> >
                        > > ja tez nie cierpie zwyczjnosci...i zwyczajnych kretynek
                        >
                        > Sama jestes kretynka Ty DEBILKO!!

tak sie zastanawiam kto tu jest debilką- ten kto trąbi o swoich sprawach
                        intymnych z wieżowca ( a przynajmniej marzy o tym, bo nie sadze zeby to była
                        prawda) czy ten kto uświadamia debilizm... ja oddaje głos na pozycje pierwszą.
                        postaraj sie lepiej urzeczywistnic swoje fantazje a nie trab o nich, bo to
                        naprawde nikogo nie fascynuje czy co tam chcesz tym osiagnąć...
                        • bloodrayne Re: do morelki 29.10.03, 22:01
                          aha i jeszcze jedno mnie zastanawia- nasikasz na tego kolesia na wiezowcu???
                          ponoc to bardzo przyjemne...:P

<kretynka BloodRayne marzaca o kolejnejnym rysuneczku na prawej łoptce dla
                          debilki morelki marzacej o pissingu...>
                          • Gość: cinka do bloodrayne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 14:52
                            jest takie stare chinskie przyslowie, ktore jest aktualne takze w czasach
                            internetu : nigdy nie kloc sie z glupim, ludzie moga nie zauwazyc roznicy :)
                        • Gość: morelka23 Re: fantazja?NIE IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 10:25
                          to nie fantazja to rzeczywistosc,wszystko opowiem we wtorek wieczorem,ty
                          debilko i kretynko zarazem!!
                          Kto wie,moze i bedzie pising.Pewnie jestes zazdrosna.
                          no trudno,nie kazdemu pan Bóg daje.....

• Gość: K Re: fantazja?NIE IP: darth:* / 192.168.15.* 30.10.03, 11:59
                            NO EWNIE NIE KAŻDEMU BOZIA DAJE TAKI MALYTKI ROZUMIK JAK TOBIE ALE NIE WIEM CZY
                            TO JEST POWÓD DO ZADROŚCI? DZIEWCZYNO NIE OŚMIESZAJ SIE ON I TAK NIE
                            PRZYJDZIE.A I TAK PEWNIE TO SOBIE WYMYŚLIŁAŚ.
                            • Gość: morelka23 Re: fantazja?NIE IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 12:53
                              po 1 nie mam malutkiego rozumiku!!! tylko w pelni udoskonalony umysl którego
                              uzywam do woli!
                              p0 2 on przyjdzie na 100%!!
                              po 3 niewymyslilam tego!! przyrzekam na wszystko!!! jak babcie kocham!!!
                              wrazenia ofkos opisze we wtorek!!
                              zegnajcie niedowiarki i zazdrosne debilki!! :)

> NO pEWNIE NIE KAŻDEMU BOZIA DAJE TAKI MALYTKI ROZUMIK JAK TOBIE ALE NIE WIEM
                              CZY
                              >
                              > TO JEST POWÓD DO ZADROŚCI? DZIEWCZYNO NIE OŚMIESZAJ SIE ON I TAK NIE
                              > PRZYJDZIE.A I TAK PEWNIE TO SOBIE WYMYŚLIŁAŚ.
                            • Gość: morelka Re: fantazja?NIE IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 13:04
                              ja swojego mózgu uzywam maxymalnie a ty chyba w 2%!!!!!! hihihihihihi
                              • Gość: K Re: fantazja?NIE IP: darth:* / 192.168.15.* 30.10.03, 13:50
                                MORELKO TY CHYBA MUSISZ WYKORZYSTYWAĆ TEN ROZUMIK W NA 1000 PROCENT BO JEST
                                TAKI MALUTKI.ALE SPOKO JESZCZE NIE ZNAŁAM TAK NAIWNEJ PANNY JAK TY MIŁO MI CIĘ
                                POZNAĆ.MOŻE COŚ JESZCZE O SOBIE OPOWIESZ JESTEM BARDZO CIEKAWA TEGP TWOJEGO
                                ORGINALNEGO ŻYCIA?
                              • bloodrayne Re: fantazja?NIE 30.10.03, 21:50
                                Gość portalu: morelka napisał(a):

> ja swojego mózgu uzywam maxymalnie a ty chyba w 2%!!!!!! hihihihihihi
                                rozumiem ze maksymalnie do zakładania prezerwatywy....
                          • bloodrayne Re: fantazja?NIE 30.10.03, 19:36

> to nie fantazja to rzeczywistosc,wszystko opowiem we wtorek wieczorem,ty
                            > debilko i kretynko zarazem!!
                            > Kto wie,moze i bedzie pising.Pewnie jestes zazdrosna.
                            > no trudno,nie kazdemu pan Bóg daje.....
                            >

posłucham kolezanki nie bede sie klocic z glupim bo jeszcze na takiego wyjde.
                            • Gość: majaaaa Re: fantazja?NIE IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 30.10.03, 19:46
                              przy morelce nikt nie wyjdzie na głupią :D
                              hahah
                              • bloodrayne wpływowa morelka :/ 30.10.03, 21:49
                                Gość portalu: majaaaa napisał(a):

> przy morelce nikt nie wyjdzie na głupią :D
                                > hahah

wiesz, niestety masz wielki wpływ na umysł... człowiek zaczyna głupieć czytając
                                twoje wypowiedzi, od których bije ułomność. to sie udziela. prosze, wiec nie
                                pisz i nieogłupiaj społeczeństwa. idż wylej sie na faceta (mnie to nie kreci, a
                                jeszcze nie zgupialam zeby mówic takim damesom jak ty o swoich sprawach...
                                niektórzy nie zasługują na to, a poza tym na sama mysl ze mozesz wykorzystywac
                                moje pomysly, az mnie skręca. to co ja robie (i inni) nie jest godne ciebie...
                                nie beszczesc niektórych spraw...
                                • Gość: morelka do dennej bloodrayne! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 15:07

bo widocznie jestes denna,glupia,kretynka,przekluta gorzka szmata!!!
                                  a od twoich wypowiedzi bije zazdrosc,glupota, i chyba mataczenie swojego
                                  pustego umyslu!!!!

• bloodrayne denna BloodRayne do niesamowitej morelki 31.10.03, 22:28
                                    Gość portalu: morelka napisał(a):

>
                                    > bo widocznie jestes denna,glupia,kretynka,przekluta gorzka szmata!!!
                                    > a od twoich wypowiedzi bije zazdrosc,glupota, i chyba mataczenie swojego
                                    > pustego umyslu!!!!
                                    >

kobieto!! czego ja mam ci zazdroscić. mam wszystko... nie musze latac po
                                    wiezowcach za facetem, bo jest obok mnie, i nie poznalam go tak orginalnie jak
                                    ty... :/ zastanów sie :( gdybym ci zazdroscila to juz dawno bys była
                                    zwyzywana). Moge być zazdrosna jedynie o to że ktos przez cale zycie nie ma
                                    probleów ze zdrowiem, ma szczęsliwą rodzinę, wspaniały dom... Ale o poznanie
                                    faceta przez neta?? o nie, to troche za płytkie jak na mnie. A swoje łózkowe
                                    wyczyny wole pozostawić dla siebie, bo tego typu szczesciem sie nie dziele...
                                    A przekluta nie jestem, tylko wytatuowana jak juz coś...

Cóż, życze powodzenia... moze zmądrzejesz. narazie nie bierz udziału w
                                    narodowych testach na inteligencje, bo poziom IQ naszego społeczeństwa zacznie
                                    spadać...
                          • Gość: niezalog Re: fantazja?NIE IP: *.atol.com.pl / 10.0.2.* 06.11.03, 12:41

> no trudno,nie kazdemu pan Bóg daje.....
                            >

Pan Bóg nie...
                            Ale morelka23 owszem.
    • aankaa Morelko. 30.10.03, 19:56
      > wrazenia ofkos opisze we wtorek!!
      > zegnajcie niedowiarki i zazdrosne debilki!! :)

wierzę, debilką (oby) nie jestem
      ale ZAZDROSNA - jak najbardziej

zwłaszcza o ten pissing na wierzowcu, ofkos

opisz, proszę
      jak ja do 4.XI wytrzymam ?????????

(udanego sexu - zazdrośnica)
    • Gość: lilka Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 20:11
      ze tez tacy naiwni ludzie jeszcze istnieja...szkoda gadac. chociaz pewnie ten
      post i tak jest zmyslony
      • Gość: morelka ja naiwna????oj NIE!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 14:56
        Gość portalu: lilka napisał(a):

> ze tez tacy naiwni ludzie jeszcze istnieja...szkoda gadac. chociaz pewnie ten
        > post i tak jest zmyslony

niestety,nie jestem naiwna.jestem tylko spragniona milosci i szukam jej róznymi
        sposobami i jestem cierpliwa.
        ten post nie jest zmyslony,daje gwarancje na 1000000000%!!!!
        to nie fikcja,to samo zycie (moje pechowe zycie)!!!! :((
        • Gość: K Re: ja naiwna????oj NIE!! IP: darth:* / 192.168.15.* 31.10.03, 17:34
          TO O CO NIBY ONA MA BYĆ ZAZDROSNA O TWOJEGO PECHA CZY O TEGO FACETA CO CIĘ TYLE
          RAZY OLAŁ I DLACZEGO JĄ TAK WYZYWASZ ONA MÓWI CI TO CO MYŚLI I NIESTETY MA RACJE
        • bloodrayne Re: ja naiwna????oj NIE!! MORELKO!!!!! 31.10.03, 22:58
          > niestety,nie jestem naiwna.jestem tylko spragniona milosci i szukam jej
          róznymi
          >
          > sposobami i jestem cierpliwa.
          > ten post nie jest zmyslony,daje gwarancje na 1000000000%!!!!
          > to nie fikcja,to samo zycie (moje pechowe zycie)!!!! :((

I JA MAM CI ZAZDROŚCIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: cinka Re: ja naiwna????oj NIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 16:26
          tak, robienie loda facetowi na dachu wiezowca to najpewniejsza droga do
          znalezienia mezczyzny swojego zycia i rozkochania go w sobie hehehehe
    • raszefka Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( 31.10.03, 20:06
      Super wątek :)))) Czekam niecierpliwie na wtorek, OFKOS :)
    • nawiedzona_baba Morelko!!!!!!! 31.10.03, 23:02
      wiem, że to jeszcze kilka dni
      ale nie mogę wytrzymać !!!

napisz jak się przygotowujesz
      • Gość: morelka23 przygotowania IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 15:38
        To jeszcze tylko dwa dni i beda pieszczoty na wierzowcu.juz sie niemoge
        doczekac.a przygotowuje sie nastpujaco-wybieram fajna bielizne (tylko stringi
        bo on poprosil zebym "homonta" niezakladala) :).a przed snem mysle o nim i jego
        rozkosznym "sprzecie" :)
        we wtorek od 14:30 do 17stej 3majcie kciuki! plissssssss!
        ofkos wszystko wam opowiem,aj promys!!!
        pa

> wiem, że to jeszcze kilka dni
        > ale nie mogę wytrzymać !!!
        >
        > napisz jak się przygotowujesz
        • bloodrayne !!! przygotowania (dla każej podobnej) 02.11.03, 19:36

> To jeszcze tylko dwa dni i beda pieszczoty na wierzowcu.juz sie niemoge
          > doczekac.a przygotowuje sie nastpujaco-wybieram fajna bielizne< robie
          lewatywe zeby byc tam pachnacą i czystą, ćwicze zwieracze aby w razie wypadku
          nie pusciły jak koleżance z forum) (tylko stringi
          > bo on poprosil zebym "homonta" niezakladala (czy chodzi o chomonto dla konia.
          jeśli tak to są dostepne w sprzedazy wysyłkowej na str sado-maso, w wersji dla
          ludzi) :).a przed snem mysle o nim i jego
          >
          > rozkosznym "sprzecie" :)- tylko go nie pofajdaj w swojej pupie
          > we wtorek od 14:30 do 17stej 3majcie kciuki! plissssssss!
          > ofkos wszystko wam opowiem- (zapisze w moim różowym diary),aj promys!!!
          > pa
          >
          <lubie ludzi piszących głupoty, pomagaja trenować złośliwość>
          • raszefka Re: !!! przygotowania (dla każej podobnej) 03.11.03, 13:27
            bloodrayne napisała:

> > bo on poprosil zebym "homonta" niezakladala (czy chodzi o chomonto dla kon
            > ia.

> <lubie ludzi piszących głupoty, pomagaja trenować złośliwość>

Potrenuj jeszcze... chomąto :))
            • bloodrayne Re: !!! przygotowania (dla każej podobnej) 03.11.03, 18:47
              raszefka napisała:

> bloodrayne napisała:
              >
              >
              > > > bo on poprosil zebym "homonta" niezakladala (czy chodzi o chomonto dl
              > a kon
              > > ia.
              >
              > > <lubie ludzi piszących głupoty, pomagaja trenować złośliwość>
              >
              > Potrenuj jeszcze... chomąto :)) o matko, masz problem czy co... potrenuj ze
              mna jak coś bo widocznie nie dorastam ci do pięt...
            • bloodrayne Re: !!! przygotowania (dla każej podobnej) 03.11.03, 18:58
              raszefka napisała:

> Potrenuj jeszcze... chomąto :))
              nielóbie laseczek czepiajacyh sie pierdulek. denerwoje mnie wygzebywanie
              blahostek. zajmij sie czyms z czego naprawde sie morzna posmiac, hyba rze
              jestes kolejna dópeczka ktura widzi tylko to czego naóczyła sie w postawuwce.
              jak widzisz nie znam sie na ortografi <specjalnie dla ciebie rzebys sie
              posmiala>.

i komentuj to co nie zasługuje na komentarz ( tak jest na tym forum)
              • raszefka Re: !!! przygotowania (dla każej podobnej) 03.11.03, 21:13
                Rzeczywiście jesteś taka nerwowa, czy wygłupiasz się jak Morelka?
                • bloodrayne Re: !!! przygotowania (dla każej podobnej) 03.11.03, 21:42
                  raszefka napisała:

> Rzeczywiście jesteś taka nerwowa, czy wygłupiasz się jak Morelka?

jestem nerwowa... a takie panienki ja morelka mnie rozwalają, więc
                  najzwyczajniej jade je...

<jak wygłupiać się to z klasą...>
    • Gość: aankaa no to jeszcze kilka godzin oczekiwania ;) IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 04.11.03, 10:16
      • aankaa chyba już po ??? 04.11.03, 17:15
        > we wtorek od 14:30 do 17stej 3majcie kciuki! plissssssss!
        > ofkos wszystko wam opowiem,aj promys!!!

ciekawość mnie zżera ...
        • Gość: morelka23 juz PO!!!! :))) (wrazenia) IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:31
          > > we wtorek od 14:30 do 17stej 3majcie kciuki! plissssssss!
          > > ofkos wszystko wam opowiem,aj promys!!!

Czesc wszystkim cosmopolitankom!
          Tak jak pisalam dzis spotkalam sie z tym pechowym Danielem!
          Najpierw poszlismy do kawiarni Awangarda urzadzonej w stylu, na
          luzie,przyciemnione swiatla,muzyczka extra.Zamówilismy sobie soczki ananasowe
          (wiecie czemu :) ).Pogadalismy troche o pracy,rodzicach,samotnym zyciu
          singli,muzyce i przygnebiajacej pogodzie.Poczym poszlismy w strone wierzowca.W
          windzie caBy czas si calowalismy namietnie i dlugo (ofkos z jezyczkiem) i byla
          wirówka (dla niewtajemniczonych i zielonych-oblatanie sie jezyczkami swoimi w
          kólko podczas pocalunku niczym wirówka w pralce).
          Gdy juz znalezlismy si na 12 pietrze chwilke poogladalismy widoki i zaczynamy
          sie calowac i macac tu i tam.I czuje ze on swoja reka maca mnie TAM wiec ja tez
          zaczynam go dotykac w miejsce rozporka.I tak calujac sie i dotykajac czujemy do
          siebie nametnosc i robimy to coraz szybciej i wkoncu sciagamy spodnie.Zostajemy
          w samych majteczkach(ja w czarnych koronkowych majteczkach) i bluzkach(ja bez
          stanika a bluzka rozsuwana)i on zaczyna dobierac sie do moich cycuchów,rozsuwa
          bluzk i widzi JE,mówi ze sa piekne i caluje poczym ssie,fantastyczne uczucie
          laskotania! Nastpnie ja mu zdejmuje sexi bokserki w male chmurki i zaczynam sie
          bawic jego slicznym peniskiem,dotykam go i pieszcze dlugo poczym robie
          obciaganko a potem lodzika!!! troche jeczy i pokazuje sie jego "budyn" wiec
          chusteczka w ruch.Potem on wsuwa mi dwa paluszki TAM i laskocze bosko az prawie
          spiewam i robi to dalej.I zaczyna wkladac jezyczek.Dlugo mnie piesci az mówie
          mu dosc i ubieramy sie.Jednoczesnie calujac sie idziemy w strone windy.W
          windzie mówie mu ze bylo cudownie,bosko,fantastycznie i ze ma fajnego... a on
          mi ze jestem cudowna,piekna,namietna,sexi,mila i zawaliscie caluje.
          Zegnamy sie i idziemy do swojego domu.Randevou a w piatek moze.
          Bylo zawaliscie,namietnie i przecudownie!!!!!!!!!!!!!!

• bloodrayne Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 04.11.03, 19:47

> > > we wtorek od 14:30 do 17stej 3majcie kciuki! plissssssss!
            > > > ofkos wszystko wam opowiem,aj promys!!!
            >
            > Czesc wszystkim cosmopolitankom!
            > Tak jak pisalam dzis spotkalam sie z tym pechowym Danielem!
            > Najpierw poszlismy do kawiarni Awangarda urzadzonej w stylu, na
            > luzie,przyciemnione swiatla,muzyczka extra.Zamówilismy sobie soczki ananasowe
            > (wiecie czemu :) ).Pogadalismy troche o pracy,rodzicach,samotnym zyciu
            > singli,muzyce i przygnebiajacej pogodzie.Poczym poszlismy w strone
            wierzowca.W
            > windzie caBy czas si calowalismy namietnie i dlugo (ofkos z jezyczkiem) i
            byla
            > wirówka (dla niewtajemniczonych i zielonych-oblatanie sie jezyczkami swoimi w
            > kólko podczas pocalunku niczym wirówka w pralce).
            > Gdy juz znalezlismy si na 12 pietrze chwilke poogladalismy widoki i zaczynamy
            > sie calowac i macac tu i tam.I czuje ze on swoja reka maca mnie TAM wiec ja
            tez
            >
            > zaczynam go dotykac w miejsce rozporka.I tak calujac sie i dotykajac czujemy
            do
            >
            > siebie nametnosc i robimy to coraz szybciej i wkoncu sciagamy
            spodnie.Zostajemy
            >
            > w samych majteczkach(ja w czarnych koronkowych majteczkach) i bluzkach(ja bez
            > stanika a bluzka rozsuwana)i on zaczyna dobierac sie do moich
            cycuchów,rozsuwa
            > bluzk i widzi JE,mówi ze sa piekne i caluje poczym ssie,fantastyczne uczucie
            > laskotania! Nastpnie ja mu zdejmuje sexi bokserki w male chmurki i zaczynam
            sie
            >
            > bawic jego slicznym peniskiem,dotykam go i pieszcze dlugo poczym robie
            > obciaganko a potem lodzika!!! troche jeczy i pokazuje sie jego "budyn" wiec
            > chusteczka w ruch.Potem on wsuwa mi dwa paluszki TAM i laskocze bosko az
            prawie
            >
            > spiewam i robi to dalej.I zaczyna wkladac jezyczek.Dlugo mnie piesci az mówie
            > mu dosc i ubieramy sie.Jednoczesnie calujac sie idziemy w strone windy.W
            > windzie mówie mu ze bylo cudownie,bosko,fantastycznie i ze ma fajnego... a on
            > mi ze jestem cudowna,piekna,namietna,sexi,mila i zawaliscie caluje.
            > Zegnamy sie i idziemy do swojego domu.Randevou a w piatek moze.
            > Bylo zawaliscie,namietnie i przecudownie!!!!!!!!!!!!!!
            >

ja jadłam dziewczyno!!! nie przy jedzeniu...
            • sherlock_holmes Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 05.11.03, 10:16
              bloodrayne napisała:

>
              >
              > ja jadłam dziewczyno!!! nie przy jedzeniu...

Ja na szczescie przed drugim sniadaniem, ale za to dzis glodowka do konca dnia.
              Nawet mi na zdrowie wyjdzie :-))))
          • bloodrayne Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 04.11.03, 19:48

> > > we wtorek od 14:30 do 17stej 3majcie kciuki! plissssssss!
            > > > ofkos wszystko wam opowiem,aj promys!!!
            >
            > Czesc wszystkim cosmopolitankom!
            > Tak jak pisalam dzis spotkalam sie z tym pechowym Danielem!
            > Najpierw poszlismy do kawiarni Awangarda urzadzonej w stylu, na
            > luzie,przyciemnione swiatla,muzyczka extra.Zamówilismy sobie soczki ananasowe
            > (wiecie czemu :) ).Pogadalismy troche o pracy,rodzicach,samotnym zyciu
            > singli,muzyce i przygnebiajacej pogodzie.Poczym poszlismy w strone
            wierzowca.W
            > windzie caBy czas si calowalismy namietnie i dlugo (ofkos z jezyczkiem) i
            byla
            > wirówka (dla niewtajemniczonych i zielonych-oblatanie sie jezyczkami swoimi w
            > kólko podczas pocalunku niczym wirówka w pralce).
            > Gdy juz znalezlismy si na 12 pietrze chwilke poogladalismy widoki i zaczynamy
            > sie calowac i macac tu i tam.I czuje ze on swoja reka maca mnie TAM wiec ja
            tez
            >
            > zaczynam go dotykac w miejsce rozporka.I tak calujac sie i dotykajac czujemy
            do
            >
            > siebie nametnosc i robimy to coraz szybciej i wkoncu sciagamy
            spodnie.Zostajemy
            >
            > w samych majteczkach(ja w czarnych koronkowych majteczkach) i bluzkach(ja bez
            > stanika a bluzka rozsuwana)i on zaczyna dobierac sie do moich
            cycuchów,rozsuwa
            > bluzk i widzi JE,mówi ze sa piekne i caluje poczym ssie,fantastyczne uczucie
            > laskotania! Nastpnie ja mu zdejmuje sexi bokserki w male chmurki i zaczynam
            sie
            >
            > bawic jego slicznym peniskiem,dotykam go i pieszcze dlugo poczym robie
            > obciaganko a potem lodzika!!! troche jeczy i pokazuje sie jego "budyn" wiec
            > chusteczka w ruch.Potem on wsuwa mi dwa paluszki TAM i laskocze bosko az
            prawie
            >
            > spiewam i robi to dalej.I zaczyna wkladac jezyczek.Dlugo mnie piesci az mówie
            > mu dosc i ubieramy sie.Jednoczesnie calujac sie idziemy w strone windy.W
            > windzie mówie mu ze bylo cudownie,bosko,fantastycznie i ze ma fajnego... a on
            > mi ze jestem cudowna,piekna,namietna,sexi,mila i zawaliscie caluje.
            > Zegnamy sie i idziemy do swojego domu.Randevou a w piatek moze.
            > Bylo zawaliscie,namietnie i przecudownie!!!!!!!!!!!!!!
            >

teraz to pewnie bedzie w podziemiach....
            • aankaa Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 04.11.03, 20:05
              bloodrayne napisała:

> teraz to pewnie bedzie w podziemiach....

w lochach kościoła farnego Mińska Maz. ??
              • bloodrayne Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 04.11.03, 20:13
                aankaa napisała:

> bloodrayne napisała:
                >
                > > teraz to pewnie bedzie w podziemiach....
                >
                >
                > w lochach kościoła farnego Mińska Maz. ??
                >
                >
                ja tam polecam nazistowskie kompleksy...
                • Gość: majaaaa Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) IP: *.dnet.pl / 10.194.4.* 04.11.03, 21:08
                  Nie wiem co napisać ale tak się smieje jak nigdy !!!!!!
                  • Gość: mamuska Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:40
                    ~ja polecam na nastepny raz zlomowisko lub gnojowisko.takie bujdy jak ty to mi
                    dzieci szkole opowiadaly!!ale baja!!! zmyslasz morela!!!glupia pipa z ciebie i
                    dziwie sie ze ktos w ogole w to uwierzyl!!!!
              • aguszak Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 05.11.03, 11:46
                aankaa napisała:

> bloodrayne napisała:
                >
                > > teraz to pewnie bedzie w podziemiach....
                >
                >
                > w lochach kościoła farnego Mińska Maz. ??
                >
                >

Ja obstawiam przebieralnię w supermarkecie...
          • podomka_cioci_sabci Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 04.11.03, 21:24
            Uhh! Zafundowalas mi niesamowita dawke smiechu , a co za tym idzie - zdrowia!!
            Ale tak na powazne, rozne rzeczy sie robilo, ale to jest dla mniue jakies nie
            ten........
            • Gość: majaaaa Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) IP: *.dnet.pl / 10.194.4.* 04.11.03, 21:35
              podomka_cioci_sabci napisała:

> Uhh! Zafundowalas mi niesamowita dawke smiechu , a co za tym idzie - zdrowia!!
              > Ale tak na powazne, rozne rzeczy sie robilo, ale to jest dla mniue jakies nie
              > ten........

Zdrowsza będe po tym poscie to pewne :D ..... ciagle sie smieje :)
              Morelko jestes szalona i masz chyba same przyjaciółki na tyn formu bo to z
              takimi szczegółami opisujesz......
          • trueblue Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 04.11.03, 23:36
            12 -pietrowy wiezowiec
            dobre...
            toz to zwykly blok Morelko a nie wiezowiec...
          • undercover_brother Re: juz PO!!!! :))) (wrazenia) 09.11.03, 01:31
            119 postow w dosc krotkim czasie. Postanowilem przebrnac przez niektore. Zainteresowalo mnie co wzbudza poruszenie tylu osob na forum. Jakie sa moje wrazenia? Albo masz tak gora 15 lat, albo jestes potwornie - no coz - glupia. Prawdziwosc owej historii poddaje watpliwosci. Subtelnosc Twej wypowiedzi siega wyzyn kunsztu literackiego. Sporo wody w Wisle uplynelo od czasu, kiedy ostatni raz czytalem tak zenujace opisy intymnych wrazen. Godne instrukcji poslugiwania sie kluczem nasadowym datowanej na wczesny okres milosciwego 'panowania' sekretarza Gomulki.
    • nawiedzona_baba Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( 04.11.03, 19:17
      morelko, już chyba ochłonęłaś po miłosnych uniesieniach na wierzowcu
      mogłabyś podzielić się z nami wrażeniami
    • Gość: pipppp a to ...e. IP: *.4web.pl 04.11.03, 23:20
      przecież to jakiś palant dziewczyno czy ty oczu nie masz robi cie w balona
      debil bo albo jest pasztetny albo sie kurwiel boi
    • r.richelieu Przelecieli się na pierwszej randce, wielkie halo 05.11.03, 00:40
      Ona nie mogła się doczekać, on nie mógł się zdecydować bo jeszcze trochę
      moralności chłopak ma. Nie poszedł na randkę pierwszą, drugą, piątą,
      stchórzył, bo myślał i dobrze myślał, że babka go siłą na wierzowiec
      zaciągnie. Wreszcie się zdecydował.
      oboje w niebiosach
      Jego płuca mogą odetchnąć z ulgą. Jej lędźwie mogą przestać parzyć swą
      właścicielkę
      ach, jak fspaniale ;)
      • Gość: :) Morelka - jestes wielka! IP: *.chello.pl 05.11.03, 01:10
        cuuuuuuuudny watek :)))))))))))))))))
        • Gość: Klara TY GŁUPIA CIPO! IP: *.crowley.pl 05.11.03, 15:03
          na pewno jestes z Pcimia Dolnego albo jakiejs innej wsi :) albo jestes naiwna
          albo jestes dziwka albo jedno i drugie,w kadym razie zanizasz poziom kobiet i
          tym mnie wkurwilas. Chętnie bym spluneła ci w twarz. MUsialam to skomentowac.
          Mam nadzieje ze to przeczytasz!!!ale przynajmniej "umiliłaś mi czas w pracy
          swoją bajeczką" pa debilu!
          • Gość: morelka23 KLARO--TY GŁUPIA CIPO!!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 17:36
            po 1 nie jestem ze wsi,mieszkam w Siedlcach-dawne wojewódzkie miasto,teraz
            powiat!
            Nie jestem naiwna tylko pozytywnie zakrecona i szalona!Ty KLARO jestes dziwna.
            Ja mam wysoki poziom IQ i na tym forum takze!
            A ty juz kilka lat temu obnizylas poziom kobiet,jak bylas w
            podstawówce,domyslam sie ze bylas najglupsza i najzielensza w calej szkole!!!a
            moze i miescie i w regionie??!! NAPEWNO!!
            Napewno wstydzisz sie swojej seksualnosci i bys takiego szalenstwa jak ja
            niezrobila!
            To nie bajeczka to moje szalone,oryginalne zycie,pewnie mi zazdroscisz dlatego
            tak piszesz glupoty!
            Wspólczuje twojej matce ze taka denna,wscibska, jedze wypuscila na swiat!!
            Zegnam ty
            szmato,glupia,bezmuzgowiec,gorzka,ohydna,debilko,balwanie,nieprzyjemna suko!!!!!
            pa

• bloodrayne !!ODWAL SIE OD NORMALNYCH BLOKOWA PANIENKO!!!!!!!! 05.11.03, 18:50

> po 1 nie jestem ze wsi,mieszkam w Siedlcach-dawne wojewódzkie miasto,teraz
              > powiat! (super)
              > Nie jestem naiwna tylko pozytywnie zakrecona i szalona! SZALONA JAK
              NAJBARDZIEJ, W ZNACZENIU WRODZONEGO KRETYNIZMU. POZA TYM WYDAJESZ MI SIE ZWYKŁĄ
              WIEŚNIARĄ, KTÓRĄ PODNIECAJĄ DENNE HISTORYJKI, NIEDOPRACOWANE POMYSŁY Z
              COSMOPOLITANA
              Ty KLARO jestes dziwna- JESTES TEGO PEWNA?? A MOZE TO Z TOBA JEST COS NIE TAK
              > Ja mam wysoki poziom IQ i na tym forum takze! SĄDZĘ ZE TWOJEGO "WYSOKIEGO"
              POZIOMU INTELIGENCJI NALEZY SZUKAC W MAJTKACH, DOKŁADNIEJ STRINGACH KUPIONYCH
              NA STRAGANIE
              > A ty juz kilka lat temu obnizylas poziom kobiet,jak bylas w
              > podstawówce,domyslam sie ze bylas najglupsza i najzielensza w calej szkole!!!
              DOMYŚLAM SIE ZE TO ELEMENT TWOJEJ BIOGRAFII, NIE WSTYDZ SIE I OPOWIEC NAM
              WIECEJ JAK TO KAZDY CIE POSUWAL W PODSTAWOWCE I NA BLOKOWISKU
              a
              > moze i miescie i w regionie??!! NAPEWNO!!
              > Napewno wstydzisz sie swojej seksualnosci i bys takiego szalenstwa jak ja
              > niezrobila! SEKSUALNOSC NALEZY WYŁĄCZNIE DO NAS!! JA NIE MAM OCHOTY SIE NIA
              DZIELIC Z PUSTYMI BLOKOWYMI RURAMI. NAJZWYCZAJNIEJ JAK POMYSLR ZE MOJE POMYSŁY
              STOSOWAŁA BY JAKAS NIEWYDYMANA LALUNIA TO MI PODNIECENIE OPADA... POZA TYM
              PANIENY TWOJEGO POKROJU NIE DOSWIADCZYLY PRAWDZIWEGO SEXU... DYMANE PRZEZ
              OBLEŚNEGO KOLEGE Z BLOKOW MARZA O WIEZOWCACH I KOLACJI...
              > To nie bajeczka to moje szalone,oryginalne zycie,pewnie mi zazdroscisz
              dlatego
              > tak piszesz glupoty! JASNE ZE ZAZDROSCIMY CI- ZE NIE WIEMY JAK TO JEST BYC
              PUSTAKIEM DYSKOTEKOWO-BLOKOWYM, KTÓREGO POSUWA CO TYDZIEN INNY KOLEŚ
              > Wspólczuje twojej matce ze taka denna,wscibska, jedze wypuscila na swiat!! JA
              WSPÓŁCZUJE TWOJEJ ZE ROSNIE JEJ MAŁY KURWISZONEK, ZANIZAJĄCY POZIOM
              INTELIGENCJI NARODU
              > Zegnam ty
              > szmato,glupia,bezmuzgowiec,gorzka,ohydna,debilko,balwanie,nieprzyjemna
              suko!!!! GOMBROWICZ BY SIE NIE POWSTYDZIŁ TAKIEGO CYTATU
              > !
              > pa NARAZIE SKARBIE
              >
              >
              • Gość: morelka23 do NIENORMALNEJ bloodrayne!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 20:06
                durnoty wypisujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                odwal sie pierdolnieta malpo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                ty Suko o malym rozumie!!!!!!!!!!!!!!!!
                pa
                • bloodrayne MORELKO....MORELKO... z pestką zamiast mózgu.... 05.11.03, 21:52

> durnoty wypisujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  > odwal sie pierdolnieta malpo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  > ty Suko o malym rozumie!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJE ZA WYRAZY SZACUNKU...
                  PRZYNAJMNIEJ SUKA NAPISAŁAŚ Z DUŻEJ LITERKI... ZWRACAM GODNOŚĆ- tzn
                  udowodniłaś, że edukacja w szkole nie jest ci calkiem obca
                  > pa

ojej, a gdzie twój jakże wielki iloraz inteligencji... może zmieszał się
                  z "budyniem" wieżowego chłoptasia....
                  czy ja tak cie nazwałam... nie obrazaj mnie istotko składajaca sie ze skórki i
                  pestki zastępujacej mózg... ciesz sie, że poświecam ci tyle czasu... niedługo
                  mój facet wraca z podrózy i nie bede miała ani chwili dla ciebie...

<ps wymyśl inną historię bo ta mi się juz nudzi a do soboty jeszcze duzo
                  czasu...>
                  • Gość: morelka23 do pustej bloo.....ne IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 22:40
                    TY pusto larwo!!!!
                    odchrzan sie ode mnie!!!!!!!!!!
                    Cipo nie ogolona!!
                    Wyuzdana latawico!!!
                    polglowku smierdzacy!!!
                    cwiercinteligentko o pogladach krowy!!!
                    Napewno masz Alcheimera,Downa i wodoglowie jednoczesnie!!!
                    Niech zycie zdrowie! :))
                    zycze snow z pajakami ktore po tobie chodza i szczurami ktore cie zrzeraja!!!
                    zegnam!
                    • nawiedzona_baba Morelko, nie denerwuj się 05.11.03, 22:45
                      zazdrośników na świecie jest zbyt wielu :))))))
                    • bloodrayne MORELKA?? ZOOFILKĄ JESTEŚ? 05.11.03, 22:52

> TY pusto larwo!!!! TEN STAN JUZ PRZESZŁAM
                      > odchrzan sie ode mnie!!!!!!!!!! NIE LUBIE CHRZANU
                      > Cipo nie ogolona!! TU BYM SIĘ NIE ZGODZIŁA...
                      > Wyuzdana latawico!!! TEN ZAWÓD MNIE NIE KRĘCIŁ
                      > polglowku smierdzacy!!! TO DOBRE!!! GRATULUJE
                      > cwiercinteligentko o pogladach krowy!!! O ILE WIEM TO KROWY NIE MAJA
                      POGLĄDÓW, JAK I INNE ZWIERZETA I OWOCE -->PATRZ MORELE
                      > Napewno masz Alcheimera,Downa i wodoglowie jednoczesnie!!! TEGO NIE BEDE
                      KOMENTOWAĆ, PRZESADZASZ DZIECKO, SĄ JAKIEŚ GRANICE GÓWNIARO. CIESZ SIE ZE
                      JESTES ZDROWA I DZIEKUJ TEMU W KOGO WIERZYSZ...
                      > Niech zycie zdrowie! :))
                      > zycze snow z pajakami ktore po tobie chodza i szczurami ktore cie zrzeraja!!!
                      > zegnam!
                      MOJE SZCZURY ZDECHŁY, ALE DOCZEKAŁY PÓŹNEJ STAROŚCI. BYŁY WYTRESOWANE I NIE
                      GRYZŁY..
                      A SZCZEŚLIWY DOM GDZIE PAJĄKI SĄ...

PO TWOICH WYPOWIEDZIACH DA SIE ZAUWAŻYĆ ZE MASZ OK 14, 15 LAT... NIE MASZ
                      CHŁOPAKA, ALE ZA TO MASZ MARZENIA....
                      UDOWODNIJ, ŻE JESTES INTELIGENCJA PIERWSZA KLASA... TAK PODKRESLAŁAS, ŻE MASZ
                      WYSOKIE IQ... Z TEGO CO WIDZE TO TWOJE WYPOWIEDZI ŚMIERDZĄ GÓWNIARKĄ Z
                      PODSTAWÓWKI....

A TAK NAWIAZUJĄC DO TYCH ZWIERZATEK I STWORZONEK... CHYBA JE LUBISZ.. WIESZ
                      ZOOFILIA JEST TRENDY
                      • Gość: morelka23 do dennej bloodrayne! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 14:11
                        Jestes smierdzaca cipa wolowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: morelka do ohydnej jedzowatej bloodrayne! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 14:32
                          Jestes fiutowa suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Cipodajka!!!!!!!!!!!
                          Prokooperacyjna smierdzaca samica!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: morelka23 mam wiecej jak 20 lat!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 14:13
                        przyczep sie do kogos innego! bo inaczej pozalujesz!!!!
                        • bloodrayne MORELKO, JAK CHCESZ MI GROZIĆ TO DAM CI RADE 06.11.03, 18:23

> przyczep sie do kogos innego! bo inaczej pozalujesz!!!!

chciałabyś, co... jescze dwa dni ze mna spędzisz....

grozisz mi.... no popatrz... pewnie zrobisz loda administratorowi.... (moja
                          rada, bo inaczej sama nic nie zrobisz)

jak bedziesz szla w nocy ulica ogladaj sie za siebie, bo nigdy nie wiadomo co
                          sie przissie do twojej rozkosznej szyjki....

i wymyśl jakieś lepsze obelgi, te są takie prostackie i świadczą o twojej złej
                          kondycji psychicznej...

a może one cie podniecają... jeśli tak to wal dalej... jestem przynajmniej
                          istotą w której kumulujesz swe rzadze, jakze dzikie
                        • undercover_brother Re: mam wiecej jak 20 lat!!! 09.11.03, 01:42
                          Tak, tak z cala pewnoscia :). Chociaz gdybym reprezentowal podobny poziom, to na forum przekonywalbym wszytkich, ze mam nie wiecej jak 13. Wtedy moze zyczyliby mi abym z wiekiem zmadrzal.
                        • bloodrayne MORELKO WYMYŚL COS JESZCZE BO LUDZIE SIĘ JUZ NUDZĄ 11.11.03, 21:06

jakie nudy..... nie byłam tu troche... spodziwalam sie, że bedzie ciekawiej ;P

<istnieją bardzo ekscytujące miejsca, ludzie i fantazje na ziemi.... pa pa...
                          ale tylko na troche ;P >
                      • Gość: mamuska Re: MORELKA?? ZOOFILKĄ JESTEŚ?-do bloodrayne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:48
                        jestes super!!!tak trzymaj!!! od początku wiedzialam ze to gówniara i opowiada
                        baje jak kot palil faje!!!!!
                    • aguszak do Mor(d)elki 06.11.03, 16:42

> TY pusto larwo!!!!
                      > odchrzan sie ode mnie!!!!!!!!!!
                      > Cipo nie ogolona!!
                      > Wyuzdana latawico!!!
                      > polglowku smierdzacy!!!
                      > cwiercinteligentko o pogladach krowy!!!
                      > Napewno masz Alcheimera,Downa i wodoglowie jednoczesnie!!!
                      > Niech zycie zdrowie! :))
                      > zycze snow z pajakami ktore po tobie chodza i szczurami ktore cie zrzeraja!!!
                      > zegnam!

Zapomniałaś o "pa"
                      • Gość: KK Re: do Mor(d)elki IP: darth:* / 192.168.15.* 06.11.03, 17:56
                        MORELKO GŁUPIO GÓWNIWRO NIE OPOWIADAJ TYCH GŁUPOT I SZALEJ Z TYMI WYZWISKAMI BO
                        PO TYM IDZIE POZNAĆ JAKĄ JESTEŚ ZASMARKANĄ GÓWNIWRĄ KTÓRA SIĘ NAOGLĄDAŁ FILMÓW
                        PORNO.
                        • nawiedzona_baba Re: do Mor(d)elki 06.11.03, 18:01
                          Gość portalu: KK napisał(a):

> MORELKO GŁUPIO GÓWNIWRO ...
                          itd

nie wrzeszcz tak, do Siedlec nie dokrzyczysz a nas oczy bolą
                        • bloodrayne Re: do Mor(d)elki 06.11.03, 20:04
                          Gość portalu: KK napisał(a):

> MORELKO GŁUPIO GÓWNIWRO NIE OPOWIADAJ TYCH GŁUPOT I SZALEJ Z TYMI WYZWISKAMI
                          BO
                          >
                          > PO TYM IDZIE POZNAĆ JAKĄ JESTEŚ ZASMARKANĄ GÓWNIWRĄ KTÓRA SIĘ NAOGLĄDAŁ
                          FILMÓW
                          > PORNO.

dobre
                          ...a filmy porno pozostaną dla niej marzeniem...
                    • undercover_brother Re: do pustej bloo.....ne 09.11.03, 01:38
                      To juz jest rewelacyjne - ostatni raz takie fajne przeklenstwa slyszalem mijajac wyzywajace sie dzieciaki z gimnazjum. Dobre!
        • Gość: morelka23 Re: Morelka - jestes wielka! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 17:38
          Dzieki! milutka jestes,choc ty jedna!
          @----->---------
          to ró|yczka dla ciebie
          • Gość: Klara Re: Puentując IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 23:26
            Czy ty naprawde jestes az taka głupia że dziękujesz osobie ktora ma taka sama
            polewke z ciebie jak wszyscy inni tutaj?! :))) swoja droga to rozbawilas nas do
            lez. Choć w pewnych momentach przegiełaś pałe,bo ryby i dzieci głosu nie mają
            gówniaro!ciesz sie ze wytracamy nasz cenny czas wychowujac cie. No ale coz
            twoja stara nie miala widocznie czasu nauczyc cie jak postepuje kobieta z
            klasą.Nie zadroszcze ci frajerko niczego,bo tak napradwe nic nie masz.I wiesz o
            tym dobrze.Po prostu żal mi ciebie głuptasku.Podpisuje sie pod słowami
            Bloodrayne.Mysle ze wystarczajaco ci dosrala:)juz ci starczy.pa pa
            • raszefka Re: Puentując 06.11.03, 11:07
              Kto z kogo ma polewkę... :))))
              • Gość: :) Re: Puentując IP: *.chello.pl 08.11.03, 23:42
                one chyba tego nie zrozumialy :)
            • Gość: girlfriend :-DDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 19:14
              > ciesz sie ze wytracamy nasz cenny czas wychowujac cie.

Panno Klaro,
              Panna da spokój, bo mi łzy z ócz przestać płynąć nie mogom... :DDDDDDDDD
    • bloodrayne MAM OFERTE 05.11.03, 23:03
      siedzimy sobie z kolegą w pracy i urozmaicamy przerwy czytaniem twoich
      wypowiedzi... koledzy sie pytaja ile bierzesz za jedną noc...
      • Gość: Ivon Re: MAM OFERTE IP: 89.0.1.* 06.11.03, 14:50
        Ona to robi za darmo - z "miłości"
        • aguszak Re: MAM OFERTE 06.11.03, 16:45
          Gość portalu: Ivon napisał(a):

> Ona to robi za darmo - z "miłości"

... wystarczy znaleźć się w odpowiednim czasie i odpowiednim... wieżowcu ;)))
      • Gość: girlfriend Re: MAM OFERTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 19:16
        > siedzimy sobie z kolegą w pracy i urozmaicamy przerwy czytaniem twoich
        > wypowiedzi... koledzy sie pytaja ile bierzesz za jedną noc...

a koledzy nie pytają, ile absztyfikant bierze?
    • Gość: Kwiatuszek Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: kuba:* / 10.21.32.* 06.11.03, 16:58
      Facet robi Cie w balona...skad ja to znam:(((
      • aankaa dalibyście dziewczynie spokój... 06.11.03, 17:07
        bo nie umówi się na drugą randkę i nie będziemy mieli co czytać
    • r.richelieu Kurde bele, jak ja morelce zazdroszczę 06.11.03, 18:45
      takiego ekscytującego życia. Morelko, naucz mnie, bo ja mnie potrafię być taka
      odwarzna jak ty, ciongle tylko czytaj cosmopolitan, moje ulóbione czasopismo,
      a tam pisze co robić gdy hłopak chce na wierzowiec, ale Ty potrafisz to
      piękniej opisać. Ah, jestem taka szczęśliwa, że wreszcie jest wyzwolona
      kobieta co nie boji się starych dewotek i zazdrosnyh grubyh bab.
      Opisz prosze Twoje następne randki tylko, z większymi szczegułami bo ja
      jeszcze nie bardzo wiem gdzie co i jak.
      twoja wierna czytelniczka

ps. powinnaś załorzyć nowe pisemko dla super odlotowych dziewczyn i mieć tam
      swoją róbrykę "seks w wielkim mieście", co tam, powinnaś być naczelnom
      • undercover_brother Re: Kurde bele, jak ja morelce zazdroszczę 09.11.03, 01:51
        Moja droga - u Ciebie jak zwykle ortografia lezy i kwiczy. Powinno byc
        - grubyh _bap_
        - rantki
        - tfoja
        Reszty razacych bledow sama poszukaj, bo juz slow do Ciebie nie mam.
        • aankaa Re: Kurde bele, jak ja morelce zazdroszczę 09.11.03, 03:01
          czepiasz się Dziewczyny
          tu o TREŚĆ a nie o formę chodzi ;)
        • Gość: Richelieu* Re: Kurde bele, jak ja morelce zazdroszczę IP: *.localdomain / 192.168.0.* 09.11.03, 15:37
          undercover_brother napisał:

> Moja droga - u Ciebie jak zwykle ortografia lezy i kwiczy. Powinno byc
          > - grubyh _bap_
          > - rantki
          > - tfoja
          > Reszty razacych bledow sama poszukaj, bo juz slow do Ciebie nie mam.
          >

nie miej do mnie słów tylko się czepiaj, a częściej i mocniej
          braciszku
    • Gość: kiki Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: darth:* / 192.168.15.* 07.11.03, 12:12
      Przystopuj trochę morelko z tymi wyzwiskami bo one tylko pokazły jaką to ty nie
      jesteś inteligentną dziewczyną .Tak naprawde jesteś zasmarkaną gówniarą ,która
      wymyśliła sobie tą hisoryjke ,może chciałaś żeby tak było i twoja fantazja dała
      góra nad rzeczywistością.Poucz się trochę zamiast wypisywać tę głupoty, a może
      coś z ciebie jeszcze wyrośnie.
    • Gość: Chmurka Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: *.240.81.adsl.skynet.be 09.11.03, 14:49
      Tragedia!!!
      Brak mi slow,ze takie panny jak morelka23 prowadza takie zycie i jeszcze sa z
      tego dumne. Przy okazji walcza jak lwice o swoje racje,kompletnie znieczulone
      na uwagi innych. Droga dziewczyno! Skoro dziesiatki ludzi pisze ci,ze to co
      robisz nie jest najwlasciwsze,to zastanow sie troszke.Bo to nie przypadek!
      • Gość: girlfriend czy Ty zamierzasz innym sypialnie meblować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 20:58
        może niech każdy sam decyduje o swoim życiu intymnym, co?
    • Gość: nafi Re: poradzcie co robic?przesladuje mnie pech!:((( IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 26.11.03, 20:31
      ale sie ciesze ż e nie mam takiego barwnego życia i szalonnnnego jak morelka
      buhahahhahahahahahahhahahahahah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka