Dodaj do ulubionych

jak często faceci się onanizują?

IP: *.protonet.pl 28.10.03, 11:07
Obserwuj wątek
    • miliarder Re: jak często faceci się onanizują? 28.10.03, 15:33
      jak mają partnerkę i są facetami to nie potrzebują
    • Gość: Madzia Re: jak często faceci się onanizują? IP: *.protonet.pl 28.10.03, 16:57
      Jestem z moim chłopakiem już długo i ma rzadziej ochote na sex niż ja,
      natomiast onanizuje się kilka razy w tygodniu, czasami nawet 2 razy dziennie.
      Dlaczego?
      • wcalenietakimaly Re: jak często faceci się onanizują? 28.10.03, 17:08
        Gość portalu: Madzia napisał(a):

> Jestem z moim chłopakiem już długo i ma rzadziej ochote na sex niż ja,
        > natomiast onanizuje się kilka razy w tygodniu, czasami nawet 2 razy dziennie.
        > Dlaczego?
        Twoj chlopak to wielki len, egoista. Mysli tylko o sobie. Przeciez latwiej
        trzepac gruche i myslec tylko o sobie niz dbac o doznania dziewczyny.
        kaziu
        • agick kaziu... 28.10.03, 18:36
          jako champion od włochów mianuję Cię guru w tematach damsko męskich...:O)
          • wcalenietakimaly Re: kaziu... 28.10.03, 19:03
            agick napisała:

> jako champion od włochów mianuję Cię guru w tematach damsko męskich...:O)
            >
            O kurcze pokrasnialem na licach. Milo mi.
            Pozdrowka
            Sympatico nie od dzisiaj
            • agick Re: kaziu... 28.10.03, 19:04
              o wa.....
              :)
      • bloodrayne złe robótki reczne 28.10.03, 20:01
        Gość portalu: Madzia napisał(a):

> Jestem z moim chłopakiem już długo i ma rzadziej ochote na sex niż ja,
        > natomiast onanizuje się kilka razy w tygodniu, czasami nawet 2 razy dziennie.
        > Dlaczego?

Pewnie źle wykonujesz robótki reczne i woli sam... to ze nie ma ochoty to
        jedynie pretekst... najzwyczajniej źle to robisz...a on nie chce ci tego
        powiedziec bo takie tam wiesz- "a bo zranie ją"
        • Gość: kali Re: złe robótki reczne IP: 62.233.243.* 28.10.03, 20:38
          a jak robic zeby bylo dobrze;) hehe a co jezeli przyzwyczail sie tak do
          sposobu w jaki sam sobie sprawia przyjemnosc i kiedy mu dziewczyna robi to nie
          sprawia mu to takiej przyjemnosci???
          • wcalenietakimaly Re: złe robótki reczne 28.10.03, 20:44
            Gość portalu: kali napisał(a):

> a jak robic zeby bylo dobrze;) hehe a co jezeli przyzwyczail sie tak do
            > sposobu w jaki sam sobie sprawia przyjemnosc i kiedy mu dziewczyna robi to
            nie
            > sprawia mu to takiej przyjemnosci??
            To co pani raczkowska mu tylko potrzebna. Czy moze uzywa tez dziury w plocie i
            to jest superior nad normalnym seksem. Wspolczuje.
            kaziu
    • redakcja_bravo_odpowiada Re: jak często faceci się onanizują? 29.10.03, 00:01
      Witaj,

Zeby odpowiedziec na Twoje pytanie caly dzien obserwowalam naszych redakcyjnych
      kolegow: grafika i redaktora technicznego. W redakcji nie czynia tego na pewno,
      zatem sledzilam ich w toalecie. Na szczescie toalety u nas sasiaduja ze soba
      scianami, wiec wyskrobalam w scianie dziuke pilniczkiem do paznokci. Niestety,
      nie zauwazylam zeby nasi koledzy sie mastrubowali w godzinach pracy.

Do badan wlaczylam nasza korektorke - ona przebierala sie za sprzataczke i pod
      pozorem wykonywania obowiazkow sluzbowych wchodzila z mopem do meskiej toalety.
      Podczas wizyt w ubikacji pobierala wszystkie probki ze scian, podlogi, sedesu i
      pisuaru. Wyniki badan pobranych substancji jednak nie wniosly nic do sprawy, bo
      zaprzyjaznione z nasza redakcja laboratorium KG Policji wyizolowalo jedynie:

kisiel (byl w stoloce na deser), wydzieliny z nosa (to pewnie techniczny,
      strasznie dzis byl zakatarzony), slina z duza iloscia plemnikow (hm..... zawsze
      mowili ze grafik jest bi), jednak plemniki nie nalezaly do zadnego z panow
      pracujacych w naszej redakcji.

Jednoczesnie nawiazalismy kontakt z konkurencyjnym tytulem, gdzie rowniez byly
      prowadzone tego typu badania - tam wyniki byly o wiele lepsze, bo wiadomo, ze w
      ich toalecie wielokrotnie onanizuje sie pan z firmy cateringowej, ktory
      przynosi im kanapki.

Zatem na podstawie ww dowodow stwierdzamy, ze nie da sie usrednic liczby
      masturbacji u mezczyzn w wieku 25-37 lat.

redakcja
    • Gość: Aleksandra Re: jak często faceci się onanizują? IP: 80.48.243.* 29.10.03, 00:06
      Niektórzy faceci wcale tego nie robią, nawet jak nie mają dziewczyny, znam
      takich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka