miliarder Re: jak często faceci się onanizują? 28.10.03, 15:33 jak mają partnerkę i są facetami to nie potrzebują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: jak często faceci się onanizują? IP: *.protonet.pl 28.10.03, 16:57 Jestem z moim chłopakiem już długo i ma rzadziej ochote na sex niż ja, natomiast onanizuje się kilka razy w tygodniu, czasami nawet 2 razy dziennie. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: jak często faceci się onanizują? 28.10.03, 17:08 Gość portalu: Madzia napisał(a): > Jestem z moim chłopakiem już długo i ma rzadziej ochote na sex niż ja, > natomiast onanizuje się kilka razy w tygodniu, czasami nawet 2 razy dziennie. > Dlaczego? ******** Twoj chlopak to wielki len, egoista. Mysli tylko o sobie. Przeciez latwiej trzepac gruche i myslec tylko o sobie niz dbac o doznania dziewczyny. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
agick kaziu... 28.10.03, 18:36 jako champion od włochów mianuję Cię guru w tematach damsko męskich...:O) Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: kaziu... 28.10.03, 19:03 agick napisała: > jako champion od włochów mianuję Cię guru w tematach damsko męskich...:O) > ********* O kurcze pokrasnialem na licach. Milo mi. Pozdrowka Sympatico nie od dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne złe robótki reczne 28.10.03, 20:01 Gość portalu: Madzia napisał(a): > Jestem z moim chłopakiem już długo i ma rzadziej ochote na sex niż ja, > natomiast onanizuje się kilka razy w tygodniu, czasami nawet 2 razy dziennie. > Dlaczego? Pewnie źle wykonujesz robótki reczne i woli sam... to ze nie ma ochoty to jedynie pretekst... najzwyczajniej źle to robisz...a on nie chce ci tego powiedziec bo takie tam wiesz- "a bo zranie ją" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: złe robótki reczne IP: 62.233.243.* 28.10.03, 20:38 a jak robic zeby bylo dobrze;) hehe a co jezeli przyzwyczail sie tak do sposobu w jaki sam sobie sprawia przyjemnosc i kiedy mu dziewczyna robi to nie sprawia mu to takiej przyjemnosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: złe robótki reczne 28.10.03, 20:44 Gość portalu: kali napisał(a): > a jak robic zeby bylo dobrze;) hehe a co jezeli przyzwyczail sie tak do > sposobu w jaki sam sobie sprawia przyjemnosc i kiedy mu dziewczyna robi to nie > sprawia mu to takiej przyjemnosci?? ****** To co pani raczkowska mu tylko potrzebna. Czy moze uzywa tez dziury w plocie i to jest superior nad normalnym seksem. Wspolczuje. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: jak często faceci się onanizują? 29.10.03, 00:01 Witaj, Zeby odpowiedziec na Twoje pytanie caly dzien obserwowalam naszych redakcyjnych kolegow: grafika i redaktora technicznego. W redakcji nie czynia tego na pewno, zatem sledzilam ich w toalecie. Na szczescie toalety u nas sasiaduja ze soba scianami, wiec wyskrobalam w scianie dziuke pilniczkiem do paznokci. Niestety, nie zauwazylam zeby nasi koledzy sie mastrubowali w godzinach pracy. Do badan wlaczylam nasza korektorke - ona przebierala sie za sprzataczke i pod pozorem wykonywania obowiazkow sluzbowych wchodzila z mopem do meskiej toalety. Podczas wizyt w ubikacji pobierala wszystkie probki ze scian, podlogi, sedesu i pisuaru. Wyniki badan pobranych substancji jednak nie wniosly nic do sprawy, bo zaprzyjaznione z nasza redakcja laboratorium KG Policji wyizolowalo jedynie: kisiel (byl w stoloce na deser), wydzieliny z nosa (to pewnie techniczny, strasznie dzis byl zakatarzony), slina z duza iloscia plemnikow (hm..... zawsze mowili ze grafik jest bi), jednak plemniki nie nalezaly do zadnego z panow pracujacych w naszej redakcji. Jednoczesnie nawiazalismy kontakt z konkurencyjnym tytulem, gdzie rowniez byly prowadzone tego typu badania - tam wyniki byly o wiele lepsze, bo wiadomo, ze w ich toalecie wielokrotnie onanizuje sie pan z firmy cateringowej, ktory przynosi im kanapki. Zatem na podstawie ww dowodow stwierdzamy, ze nie da sie usrednic liczby masturbacji u mezczyzn w wieku 25-37 lat. redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: jak często faceci się onanizują? IP: 80.48.243.* 29.10.03, 00:06 Niektórzy faceci wcale tego nie robią, nawet jak nie mają dziewczyny, znam takich. Odpowiedz Link Zgłoś