natasza00200 27.11.08, 12:42 Co myślicie o tym środku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Durex żel ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:54 mmmm fajny :) ja uzywam wraz z chlopakiem tego fioletowego, do masazu i nie tylko :) poza tym smakowy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: Durex żel ... 27.11.08, 17:12 ja używam z moim narzeczonym ten do masażu i jest fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Durex żel ... IP: 193.201.167.* 27.11.08, 18:04 fatalny, szybko robi się lepki podczas masażu, ma dziwny bardzo chemiczny smak i zapach, lubrykant jak lubrykant. w skrócie jak coś jest do wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: Durex żel ... 27.11.08, 21:13 jesli chodzi zele polecam feminum o zapachu zielonej herbatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula19 Re: Durex żel ... IP: *.131.rev.vline.pl 27.11.08, 21:16 Trochę się pokłóciłam z moim chłopakiem.No właśnie chłopakiem czy już narzeczonym? O to cały spór.wczoraj baraszkowaliśmy sobie w domciu,bo moi rodzice wyjechali do ciotki.uwielbiamy zabawy analne,więc było trochę lizanka pupy itp.,nagle on mówi-"kochanie pogmeraj mi ręką w grocie nestle"-tak nazywamy odbyt,robiliśmy już tak nie raz(tylko proszę nie mówić że mój chłopak to jakiś kryptopedał ! bo tak nie jest!)więc nasmarowałam dłoń i włożyłam i nagle czuje,że w środku coś jest,chwyciłam to w palce i wyjęłam....a to złoty pierścionek!On wtedy mnie pocałował i powiedział -że to zaręczynowy i spytał czy to oryginalnie wymyślił z tymi zaręczynami.Byłam zaskoczona i to niemile ponieważ,uważam że przesadził:( bo co innego igraszki w łóżku a co innego zaręczyny! ja wolałabym tradycyjnie z kwiatkami i pierścionek w pudełeczku... a nie z tyłka. obraziłam się trochę on przepraszał i już w sumie sama nie wiem... może potraktować to bardziej na luzie? macie podobne doświadczenia ? czekam na rady.pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Durex żel ... 27.11.08, 22:42 postu kasi nie skomentuje :D Ja lubie ten niebieski, nie pamietam, co na nim bylo napisane, ale jest b. fajny, bo fajnie mrowi, do tego w smaku mietowy, ciekawy produkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyt_am Re: Durex żel ... 09.12.08, 12:26 żenada koleżanko. wymyśl coś nowego, bo to już znają z dawien dawna wszyscy internauci. Gość portalu: kasiula19 napisał(a): > Trochę się pokłóciłam z moim chłopakiem.No właśnie chłopakiem czy już > narzeczonym? O to cały spór.wczoraj baraszkowaliśmy sobie w domciu,bo moi > rodzice wyjechali do ciotki.uwielbiamy zabawy analne,więc było trochę lizanka > pupy itp.,nagle on mówi-"kochanie pogmeraj mi ręką w grocie nestle"-tak nazywam > y > odbyt,robiliśmy już tak nie raz(tylko proszę nie mówić że mój chłopak to jakiś > kryptopedał ! bo tak nie jest!)więc nasmarowałam dłoń i włożyłam i nagle > czuje,że w środku coś jest,chwyciłam to w palce i wyjęłam....a to złoty > pierścionek!On wtedy mnie pocałował i powiedział -że to zaręczynowy i spytał cz > y > to oryginalnie wymyślił z tymi zaręczynami.Byłam zaskoczona i to niemile > ponieważ,uważam że przesadził:( bo co innego igraszki w łóżku a co innego > zaręczyny! ja wolałabym tradycyjnie z kwiatkami i pierścionek w pudełeczku... a > nie z tyłka. > obraziłam się trochę on przepraszał i już w sumie sama nie wiem... może > potraktować to bardziej na luzie? > macie podobne doświadczenia ? > czekam na rady.pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wred Re: Durex żel ... IP: *.europe.hp.net 09.12.08, 11:37 Ja i moja dziewczyna często używamy tego niebiesko szarego - klasyczny nawilżający - i jest rewelacyjny i hmmm niezwykle przydatny ;) jesli chodzi o ten fioletowy do masażu to według mnie do masażu sie zupełnie nie nadaje - szybko wysycha i zaczyna się kleić... i przestaje być fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pyt_am Re: Durex żel ... 09.12.08, 12:24 ... miętowy jest fajny, ale też nie w dużej ilości, bo może zacząć piec w środku ;) Co to tego fioletowego 2 w 1, to jestem rozczarowana. Do masażu miejsc intymnych może i dobry (i to dłońmi, bo smak raczej nie zachęca do konsumpcji), ale całego ciała odpada. Szybko wysycha i po chwili wygląda się jak wąż zrzucający skórę hehe Do masażu najlepsza oliwka o zapachu truskawkowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacossta Re: Durex żel ... 09.12.08, 14:43 Ja do tej pory miałam tylko czerwony- o którym nikt nie wspomniał- jest on rozgrzewający i powiem Ci, że uczucie jest rewelacyjne. Gdzies po 5min pocierania wzgórka łonowego(i najlepiej jakby jeszcze chłopak chuchal co jakis czas) czujesz jakbyś się rozpływała;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafna Re: Durex żel ... IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.08, 20:39 ja też polecam niebieski, i podzielam opinię że fiolet do masażu się klei. Czerwonego nie próbowaliśmy, ale dzięki za opinię:) spróbujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aranea Re: Durex żel ... IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.09, 22:06 mnie ten niebieski popiekł..nic przyjemnego :( Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś