Gość: arek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 20:18 mam 7 cm we wzwodzie oto mój mail gacek403@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawiedzona_baba Re: czy ma ktos z was instrukce powiekszania peni 09.11.03, 22:42 instrukcję zabrał mi ktoś :(( ale co nieco pamiętam... m.in. było tam napisane: "na lekko zdziwiony wzrok wytłumacz partnerce, że to góra lodowa i tylko 1/8 widać; nieznaczne podwyższenie temperatury cofa "tę przypadłość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... hm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:07 chlopak ma problem, a ty sie nabijasz...heh...nie wiem stary...moze jakas pompke...napisz jak cos wymyslisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajawiak SPOSÓB JEST, ALE NIE WIEM CZY SKUTECZNY IP: 62.233.173.* 12.11.03, 21:41 Witam Zajrzyj na tą stronę internetową -> www.mp3s.szm.sk/powiekszenie.html POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: czy ma ktos z was instrukce powiekszania peni 12.11.03, 22:20 a próbowałeś zrobić ksero z powiększeniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: czy ma ktos z was instrukce powiekszania peni 12.11.03, 22:34 Arek co sie matrwisz, przyloz linijke 30 centymetrowa od drugiej strony. Okaze sie ze masz poteznego na 23 cm. W zyciu trzeba glowkowac a nie popadac w rozpacz. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet girl Re: czy ma ktos z was instrukce powiekszania peni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:35 Instrukcje??hmmm...jest jedna PRZESZCZEP!!!!!!!!!!!! buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada hymmm 13.11.03, 09:30 Wbaczcie, ze tym razem nie zaczniemy od odpowiedzi na postawione pytanie, ale jest coś co zastanowiło nasz zaspół redakcyjny. Chodzi mianowice o osóbke ukrywająca sie pod nickiem sweet girl - my skądś ja znamy !! Szczególnie ten obrzydliwie chamski śmiech jest niedopodrobienia !!!! Nasz redakcyjny technich twierdzi na 99 % ,ze jest to znana wszystkim W21 Niestety z doświadczenia wiemy , że tej osóbce to tylko przeszczep mózgu ewentualnie może pomóc Natomiast w odpowiedzi na podstawowe pytanie z cała stanowczością twierdzimy ze jest jeden niezawodny sposob rozwiązania problemu - MIŁOŚĆ ...miłość czyni cuda Jesli pokochasz i będziesz kochany te 7 cm nie będzie miało znaczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: hymmm IP: 212.244.93.* 21.11.03, 13:57 Droga redakcjo w tym przypadku to nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie io guardo... 13.11.03, 14:46 ehm...ja slyszalam, ze trzeba kaszlec przez lewe ramie podczas stania na skorkach od jabluszka, a pozniej trzeba obrac marcheweczke, wycisnac z niej sok i nacierac wg wskazowek zegara. po takich cwiczeniach panowie powinni skonstruowac przyrzad przypominajacy butelke Frugo z miernikiem, do ktorego to trzeba probowac dmuchac powietrze za pomoca penisa, im wiecej wdmucha sie tego powietrza tym lepiej. nie wiem czy to dziala, ale warto sprobowac. ja radze, w sytuacji krytycznej, znalezc dziewczyne, ktora ma spory astygmatyzm i w lewej rece podczas stosunku 3mac grubasny wibrator. na pewno nie spostrzeze, ze to nie twoj narzad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vongnida Re: trzeba go rozklepac IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.11.03, 13:12 ... a potem rozwałkować Odpowiedz Link Zgłoś