Dodaj do ulubionych

czy ma ktos z was instrukce powiekszania penisa?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 20:18
mam 7 cm we wzwodzie oto mój mail gacek403@wp.pl
Obserwuj wątek
    • nawiedzona_baba Re: czy ma ktos z was instrukce powiekszania peni 09.11.03, 22:42
      instrukcję zabrał mi ktoś :((

ale co nieco pamiętam...
      m.in. było tam napisane: "na lekko zdziwiony wzrok wytłumacz partnerce, że
      to góra lodowa i tylko 1/8 widać; nieznaczne podwyższenie temperatury cofa "tę
      przypadłość"
      • Gość: hmm... hm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:07
        chlopak ma problem, a ty sie nabijasz...heh...nie wiem stary...moze jakas
        pompke...napisz jak cos wymyslisz...
    • Gość: Zajawiak SPOSÓB JEST, ALE NIE WIEM CZY SKUTECZNY IP: 62.233.173.* 12.11.03, 21:41
      Witam

Zajrzyj na tą stronę internetową -> www.mp3s.szm.sk/powiekszenie.html

POWODZENIA
    • aankaa Re: czy ma ktos z was instrukce powiekszania peni 12.11.03, 22:20
      a próbowałeś zrobić ksero z powiększeniem ?
      • wcalenietakimaly Re: czy ma ktos z was instrukce powiekszania peni 12.11.03, 22:34
        Arek co sie matrwisz, przyloz linijke 30 centymetrowa od drugiej strony. Okaze
        sie ze masz poteznego na 23 cm. W zyciu trzeba glowkowac a nie popadac w
        rozpacz.
        kaziu
        • Gość: sweet girl Re: czy ma ktos z was instrukce powiekszania peni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:35
          Instrukcje??hmmm...jest jedna PRZESZCZEP!!!!!!!!!!!! buahahaha
          • redakcja_bravo_odpowiada hymmm 13.11.03, 09:30
            Wbaczcie, ze tym razem nie zaczniemy od odpowiedzi na postawione pytanie, ale
            jest coś co zastanowiło nasz zaspół redakcyjny.
            Chodzi mianowice o osóbke ukrywająca sie pod nickiem sweet girl - my skądś ja
            znamy !! Szczególnie ten obrzydliwie chamski śmiech jest niedopodrobienia !!!!
            Nasz redakcyjny technich twierdzi na 99 % ,ze jest to znana wszystkim W21
            Niestety z doświadczenia wiemy , że tej osóbce to tylko przeszczep mózgu
            ewentualnie może pomóc

Natomiast w odpowiedzi na podstawowe pytanie z cała stanowczością twierdzimy ze
            jest jeden niezawodny sposob rozwiązania problemu - MIŁOŚĆ ...miłość czyni cuda
            Jesli pokochasz i będziesz kochany te 7 cm nie będzie miało znaczenia!!!
            • Gość: on Re: hymmm IP: 212.244.93.* 21.11.03, 13:57
              Droga redakcjo w tym przypadku to nic nie pomoże.
    • magdzie io guardo... 13.11.03, 14:46
      ehm...ja slyszalam, ze trzeba kaszlec przez lewe ramie podczas stania na
      skorkach od jabluszka, a pozniej trzeba obrac marcheweczke, wycisnac z niej
      sok i nacierac wg wskazowek zegara. po takich cwiczeniach panowie powinni
      skonstruowac przyrzad przypominajacy butelke Frugo z miernikiem, do ktorego to
      trzeba probowac dmuchac powietrze za pomoca penisa, im wiecej wdmucha sie tego
      powietrza tym lepiej. nie wiem czy to dziala, ale warto sprobowac. ja radze, w
      sytuacji krytycznej, znalezc dziewczyne, ktora ma spory astygmatyzm i w lewej
      rece podczas stosunku 3mac grubasny wibrator. na pewno nie spostrzeze, ze to
      nie twoj narzad...
    • Gość: penis trzeba go rozklepac IP: 5.3.1R* / *.rupa.it 20.11.03, 15:49
      • Gość: vongnida Re: trzeba go rozklepac IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.11.03, 13:12
        ... a potem rozwałkować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka