Gość: Genowefa IP: 213.195.173.* 19.11.03, 09:59 Nie mogie w związku z tem otworzyć sie na mężczyzn a mam jednego na oku,chyba będę musiała piłować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja_piękna Re: Mój mię zakuł w pas cnoty,nie mogie otworzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:06 I dobrze ze cie zakul bo bys sie puszczala na prawo i lewo. Wkoncu sama powiedzialas ze masz kogos na oku o ile juz nie na boku ;-))) A na miejscu twojego starego to bym jeszcze w wiezy cie zamknela ty wredna starucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa Re: Mój mię zakuł w pas cnoty,nie mogie otworzyć IP: 213.195.173.* 19.11.03, 12:33 Mię zakuł a z tobą sex na boku uprawia,juz teraz wiem gdzie sie po nocach szlaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahhaha Re: Mój mię zakuł w pas cnoty,nie mogie otworzyć IP: *.dnet.pl / 10.194.4.* 19.11.03, 12:37 hahahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Droga Genowefo 19.11.03, 12:42 Jest jeden prosty sposób rozwiazania twojego problemu. Potrzebny jest doby złodziej z wytrychem lub ślusarz z piłką do metalu. Nie podejrzewaby , aby twój pas był ze stali hartowanej bo wtedy zwykła pilka nie pomoże - trzeba będzie ciąc Boschem. Jesli jestes zainteresowana to wpadnij do naszej redakcji na 2 zmianie. Nasz pan Józiu -złota rączka od wszystkiego nie dość , że sie kiedys zlodziejskich fachem parał wiec stosowne kwalifikacje posiada to dodatkowo mechanik z niego niezgorszy. A na deser zdradzimy ci tajemnice - kobiety żadnej od dawna w jego zyciu nie ma wiec ..nigdy nie wiadomo, ale moze na wszystkie twoje problemy poradzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa Ja to bym i wpadła IP: 213.195.173.* 19.11.03, 13:12 Niech by mię rozkuł ten pan Józio,a czy on jest ten no zainteresowany rozkuwaniem kobitek no bo jak dawno nie miał to on może woli chłopa jakiego rozkuć i ja bym wtedy zawiedziona i na lodzie została.A poklady gorąca sie we mnie zebrały to gdyby ten pan Józio chciał mnie ostudzić to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Zapraszamy 19.11.03, 14:46 Własnie rozmawialiśmy z panem Józiem - stad zwłoka w odpowiedzi Joziu jest zainteresowany i wogóle ten tego ;-) Tylko prosił, żebys przed 19 nie przychodzila bo ma robote, a i nie chce zebyśmy sie mu po redakcji plątali bo to go rozprasza. Po 19 wal śmiało - Józiu czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa Przylete migiem IP: 213.195.173.* 19.11.03, 14:55 Wykąpie sie tylko a to trudne jest bo raz że ten pas o wanne grzechoce i somsiad z za sciany puka,że go budzem tym łomotem a potem jeszcze naoliwic go musze coby nie zardzewniał i pan Józio z dostępem do ciała mego problemu nie mniał.Droga redakcjo dziekuje serdecznie za rozwiązanie tego nabrzmiałego problemu wasza wdzięczna Genowefa G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_piękna Dziwna ta kobita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 10:39 DO GENOWEFY: A w sumie po co ci jakis slusarz. Wkoncu jak ogladalac kawalera do wziecia to ci sie mokro zrobilo a takie kwasy jak twoje to powinny juz dawno rozpuscic ten pas cnoty ;-))) DO REDAKCJI: Moze nie dawajcie Pana Józia Genowefie bo biedak raczej nie da rady takiej zboczonej starej rurze. Odpowiedz Link Zgłoś