Dodaj do ulubionych

ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:40
ON UCZY WF I JEST TAKI WYRĄBISTY. ZAWSZE NAS KLEPIE W DUPKĘ, A MNIE NAWET
WIECEJ... CHCEMY, TZN JA KLAUDIA I RYSIEK ROZPOCZĄĆ WSPÓŁZYCIE. JA MAM 18 LAT
ON CHYBA 48... TROCHE SIE BOIMY CO POWIEDZĄ W SZKOLE. PORADXCIE COŚ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fagasica Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:44
      aha zapomniałam... powiedział że sie ze mna ozeni... co mam o tym mysleć?
      • Gość: martusia:)) Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:48
        najpierw sprawdz a potem idż na całość
    • Gość: martusia:)) Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:45
      nie zważaj na tych dupków w szkole. idżcie na całość. nie ma to jak sex z
      wysportowanym podstarzałym Rychem. jeżeli cie podnieca tak bardzo jak mnie
      strony erotyczne to musisz podjąć ryzyko
      tylko sprawdz wcześniej jego sprawnośc tzn jego wacka
      propopnuje jekieś cwiczonka hmmm może oral na koźle?
      • Gość: fagasica Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:52
        ale kozioł sie juz rozwalił jak rychu posuwał mnie w dupe, poza tym uwalił
        wszystko spermą i musiałam go potem czyścić. co do oralu top mamy to za sobą.
        ma zawalistego fiutka, takiego wysportowanego. zawsze stoi... a jego tyłek...
        jest taki zawaliście duzy. zastanawiam się czy czasem ktos go w niego nie
        popychał. ma stracznie rozjechna dziurkę tzn odbyt.

nie wiem co juz o tym mysleć. kolezanki mi zazdroszczą jak widzą ze rysiowi na
        mój widok staje i kiedy łabie mnie za cycuchy w sztni i wygania kolezanki...
        boje sie ciazy też... ile kosztuje "wywoływanie miesiaczki" tak na wszelki
        wypadek...
        • Gość: stęchlizna Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:58
          a sprawdzałaś czy nie ma żylakow w odbycie bo jak tak to nie będziecie mogli
          robić tego z piłką do rugby
          no wiesz ty z jednej on z drugiej strony
          a o miesiączce zapomnij
          za jedyne 2000 podwiążemy ci jajniki
    • Gość: Szparka Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 13:18
      Chyba jestes pieprznieta ze idziesz na taki uklad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ojca nie mialas czy co? zrozumiałabym to gdyby byl zaraz po studiach ale taki
      dziadek ty chyba oszlałas
      • Gość: user Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: 80.51.199.* 27.11.03, 17:59
        a nie myslalas ze Twoj wybranek to pedofil?
        moze klepie co druga dziewczyne poczawszy od tych z pierwszej klasy podstawowki
        po licealistki
        ps
        ciekawe spostrzezenia maja tu dziewczyny
        hmm?
        czy wujek dobra rada by to samo powiedzial?
        ;)

• Gość: klaudia Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:16
          moj rysio pedofilem!!!! jak mozesz... nigdy nie byles chyba zakochany! dzis
          kupiłam sobie nowy seksi dres z 3 paskami, ale odjazd
          • Gość: rychu chce cie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:54
            chce widzieć twa dupcię w tym obcislym dresiku
            mam nadzieję że można go latwo ściągnąć, bo jak nie to może być już nie do
            nozsenia
            chyba ze lubisz ospermione ciuszki
            bo ja marzę cię w takich widywać
            już się ślinię
      • Gość: klaudia Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:18
        jak mozesz tak mówić! jestes ochydna! mój rysio jest seksi super kuul
        • Gość: Rychu Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:33
          Co wy sobie kurwa wyobrażacie
          ja pedofilem
          a że lubie dziewczynki to inna sprawa
          mój wacek jest wyjątkowo sprawny bo go sobie codziennie pompuje
          a myśle ze to z piłką wypróbujemy
          Kocham Cię klaudio, moje ty słoneczko proszę tylko nie podwiązuj tych
          jajników - chcę mieć z tobą dziecko
          • Gość: klaudia rychu kocham cie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:37
            Rysiaczku kocham cie!!! chce abys mnie pompowal dzien i noc, chce cie tak
            bardzo i chce miec 12 dzieci!
            chce abys mi kupil wziernik analny bedzie nam na dobry poczatek latwiej. ach
            jak to bedzie pieknie
            • Gość: rychu moja klaudynko IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:46
              z tym wziernikiem to nie ma sprawy- pożycze od mojej byłej - zawsze go razem
              używaliśmy
              mam nadzieje że będzie pasował
              jestem tak rozpalony na myśl o popychaniu cię w tyłeczek ze zaraz pęknę z
              przypływu spermy
              potrzebuję się jej jak najszybciej pozbyc, ale pamiętaj ani kropelka nie może
              się zmarnować
              przybywaj na ratunek
              czekam z utęsknieniem
    • Gość: krzysiek :) Re: ZAKOCHAŁAM SIE W NAUCZYCIELU!!! RATUNKU IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 23:04
      Dlaczego ma sobie pomować??? Jestem Nauczycielem W-fu.. i kolegą po fachu
      Ryśka....Bardzo gejny facet... Przysięgam na moje jędrne pośladki!! ,że nie ma
      napomowanego!!! jest yhm odjazdowy!!!! aż mi się ciepełko zrobiło z
      wrażenia :)))
      • Gość: Rycho dzieki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 18:35
        dzięki Krzychu za poparcie
        ja nigdy sobie nie pompowałem!!!!!!!!!!!!!!1
        co wy sobie kurwa baby myślicie, że jak już czlowiek przekroczy czterdziestkę
        to już ma maksymalnego flaka
        to nie prawda mój trzyma się znakomicie
        fakt,że już nie sztywnieje mi już na widok każdej gołej dupci
        ale tyłeczek Klaudynki w oryginalnym dresiku(lub lepiej bez niego to co innego)
        mam mokro w gaciach jak gówniarz na samą myśl o nim
    • Gość: Misio Masz fajne fantazje erotyczne,ale .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 15:16
      to pewnie tylko twoje fantazje :)))
    • Gość: klaudia KOCHAM GO CORAZ BARDZIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 18:46
      wczoraj bylo wyrąbiście. zaczynam zbierać na wywoływanie miesiaczki. rychu jest
      tak duzy ze zaden durex go nie pomiesci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka