Dodaj do ulubionych

na jedna noc?

IP: 62.244.138.* 04.12.03, 15:46
Kto mi odpowie na jedno nurtujace mnie pytanie? Czemu wszyscy faceci chca
mnie tylko na jedna noc? Jesli nie uda im sie przeleciec znikaja i telefon
milczy
Obserwuj wątek
    • Gość: loli Re: na jedna noc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 16:37
      mam podobny problem, ale to też zależy od miejsca, w którym akurat jestem. W
      większości knajp,w których wieczór rozwija sie głównie na parkiecie, faceci
      zazwyczaj szukają panienki na jedną noc - w tańcu, po kilku piwach najłatwiej.
      Może spróbuj od razu pokazywać, że nie pociąga Cię perspektywa jednego
      numerku. Wtedy albo od razu znikną, albo, jeśli trfisz na kogoś
      zainteresowanego na poważnie, będzie wiedział, czego się spodziewać i jak Cię
      potraktować. Może wysyłasz dwuznaczne sygnały i przez to takich przyciągasz.
    • Gość: Iza Re: na jedna noc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 16:39
      To dlaczego im sie tak szybko oddajesz
    • Gość: Ewa Re: na jedna noc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 16:41
      Napewno swoim wygladem i zachowaniem sprawiasz wrazenie ,ze jestes latwa.
    • Gość: hispana Re: na jedna noc? IP: *.lo.corp.weil.com / *.weil.com 04.12.03, 16:56
      nauczona doswiadczeniem stwierdzam, ze po pierwsze - faceci oddzielaja sex od
      emocji. Wedlug ich sposobu myslenia kobieta spotkana w dyskotece badz w pubie
      szuka tego samego, czego szukaja oni - sexu. W zwiazku z tym wydaje im sie, ze
      chca tego samego w zwiazku z tym jest dla nich rzecza naturalna jednorazowe
      bzykanko. Po drugie, mysle ze specyfika takich miejsc jest osiagniecie
      powyzszego celu. Chodzac na dyskoteki, do pubow - od jakiegos roku nie
      spotkalam kogos, z kim mozna umowic sie na drugi dzien na spacer z psem, do
      kina lub na kawe. Sa tak wyrafinowani, ze jesli poswieca troche czasu na
      poznanie dziewczyny (wlaczajac postawienie drinka) i jesli ta dziewczyna
      odmowi - taki koles jest wysmiewany przez kumpli. Jestem w szoku, czasy nie te,
      ale kobity! W takich miejscach nie szuka sie osob wartosciowych i w celach
      nawiazania dalszej znajomosci. To co mawialy nasze babki - dobrego chlopca
      mozna poznac w bibliotece albo w kosciele, he he. Ja w sumie wlasciwie
      przyzwyczailam sie do takiego stanu rzeczy wiec latwiej mi to zniesc i
      postepuje tak samo. Moje uczucia sa tak wyszargane, ze chyba nie mam sily na
      zwiazek, a weekendowa zabawa znakomicie poprawia samopoczucie
      wzgledem "sportowego" poznawania kolegow. Z kilkoma z nich nawet utrzymuje
      kontakt, tak przewaznie raz na trzy tygodnie, w wiadomym celu. Z pewnoscia nie
      jest to normalne, ale coz, to wszystko przez nich - byli dla mnie okrutni - w
      zwiazku z tym funduje im podobna rozrywke. Na dluzsza mete nie bawi mnie to
      oczywiscie, ale dobre jest w okresie krotkoterminowym. Chetnie odpowiem na
      wszelkie pytania, m_ex10@yahoo.com, calkiem mozliwe ze potrzebuje terapeuty...
    • Gość: Misio bo moze wygladasz jak curwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 18:45
      i moze sie zachowujesz jak curwa.
    • envi do jebnietego misia 04.12.03, 19:00
      coz za fantastyczny pseufdo,pasuje raczej wyrocznia moralna.hehe,a swoje
      inteligentne wnioski zachowaj dla siebie gowniarzu i nie wkrw mnie wiecej!
      • Gość: Misio ... sie z marcherka dziwkooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 19:21
        Jebnnieta szma.....
    • Gość: zuza Łatwe dzieczyny zawsze są tak traktowane IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 15:12
      mało który chłopak dazy szacunkiem taką dziewczynę.... chłopak myśli o
      przeleceniu cie.. myslisz że oddzwoni?? nie bo zaspokoił swoją rządzę...
      gdybyś zaczeła odmawiać... to byłoby inaczej. Widziałby, że jesteś
      wartościowa... al tak nawet o tym nie pomyśli
      • Gość: s muszę ci powiedzieć że sie mylisz! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 05.12.03, 16:46
        Ja mam podobnie większość kolesi których poznam na imprezie myśli tylko jak
        mnie przelecieć....i wyobrax sobie dalej myslą!!!!:)
        Jak narazie kochałam sie z jednym meżczyzną z którym sie długo spotykałam i
        którego kochałam. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze wiekszośc wolałaby mnie
        przelecieć aniżeli umówic się do kina....
        Sprawa nie jest taka prosta bo można ze mna pogadać o wszystkim jestem młodą
        wykształconą kobietą a oni najchętniej zabawiliby się tylko jednej nocy ....jak
        narazie dziekuje bardzo!
        Nawet moje koleżanki mówią mi: juz kolejny który mysli tylko o tym jak Cie
        zaciagnać do łóżka ale nie ma na mnie mocnych!!! W tych sprawach jestem jak
        najbardziej tradycjonalistką
        Poprostu przyciągam jakis h........!!!!
        • Gość: ona Re: muszę ci powiedzieć że sie mylisz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 19:37
          ale to jest roznica nie dac sie przeleciec a dac sie przeleciec, ja tez w tych
          sprawach jestem razcej tradycjonalistka , co nie znaczy ze czekalam do slubu,
          po prostu dla mnie musi byc najpierw uczucie a potem sex
          wyrazy szacunku i pozdrawaim
          • Gość: s Re: muszę ci powiedzieć że sie mylisz! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 06.12.03, 21:40
            Ja również jak wczesniej napisałam nie czekałam do slubu bo byłam bardzo
            zakochana a teraz jestem wolna i ciężko mi sobie tak życ nie mając nikogo
            bliskiego a najgorsze jest to ze wokół faceci chca tylko seksu i to nawet już
            zajęci !!!!
            Ostatnio dla przykładu umówiłam sie z chłopakiem po czym dowiedziałam sie ,że
            już się z kims spotyka tylko jego dziewczyna wyjechałą na jakiś czas do siostry
            wiecie co chciałam mu zrobić....mozecie sie domyslać!!
    • Gość: ona Re: na jedna noc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 19:26
      bo sie dajesz (jak sama napisalas) przeleciec
      pozdrowienia
    • envi misio:hehe,co tylko potwierdza wszystko gnojku 07.12.03, 00:49
    • Gość: Piotr Re: na jedna noc? IP: *.dialsprint.net 07.12.03, 04:39
      A ja szukam wartosciowej dziewczyny i cos mi sie wydaje ze dyskoteki i knajpy
      to naprawde ostatnie miejsca gdzie taka mozna znalezc :(
      • Gość: nafi Re: na jedna noc? IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 07.12.03, 11:23
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

> A ja szukam wartosciowej dziewczyny i cos mi sie wydaje ze dyskoteki i knajpy
        > to naprawde ostatnie miejsca gdzie taka mozna znalezc :(

Wartościowe i bardzo fajne dziewczyny też chcą się czasem rozerwać!!! Wchodząc
        do klubów czy pubów nie myśl odrazu ,że każda tu przyszła po to aby się z
        jakimś chłopakiem właśnie jak jest w temacie przespać tylko jednej nocy!
        Gdzie Twoim zdanie maja siedziec wartościowe dziewczyny.......:/ całymi dniami
        chodzić po sklepach, siedzieć w bibliotece czy moze spacerować po parku z
        psem....!!!??
        Jestem na Ciebie poprostu wściekła!
    • Gość: ONA Re: na jedna noc? IP: 62.29.138.* 07.12.03, 12:24
      ZA LATWO IM DAJESZ DUPY.ZADEN NIE CHCIALBY KOBIRTY KTORA DAJE SIE WYDYMAC
      PIERWSZEMU LEPSZEMU, BO PO CO IM DZIWKA.MYSLA SOBIE SKORO TAKA JESTES
      DUPODAJKA, TO PEWNIE PRZED NIM MIALAS CALY TABUN CHUJOW W MORDZIE I PIZZIE, A
      ZADEN TAKIEJ RUCHAWICY NIE CHCE!!!
    • magdzie Re: na jedna noc? 07.12.03, 19:21
      nie trafilas jeszcze na faceta, ktory mysli o powaznych zwiazkach. moze troche
      wiecej tajemniczosci z twojej strony...kto wie, moze bedzie lepiej.
      • weeeronika Re: na jedna noc? 07.12.03, 20:33
        kurde kobiety...mamy xxI wieki i podobno rownouprawnienie...jak faceci moga sie
        zabawiac to dlaczego nie my???..jakos facetow nikt nie wyzywa od
        dziwek..sorry...ale to jest nie fair:/;/;/
        • Gość: nafi Re: na jedna noc? IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 07.12.03, 20:42
          No tak muszę sie zgodzić. Chociaż mi sie nie zdarzyło tak z kimś przespać ale
          zdarzyć sie może nie wykluczam. Świat zaskakuje nas jak i nasze zasdy! Zdarz
          sie je przeciez czasem złamać. NIe usprawiedliwiam tutaj imprezowych gówniar co
          sie puszczaja na lewo i prawo ale nie przesadzajmy bo jeżeli będziemy tu tak
          każda besztać za jakaś przypadkową noc to niedługo znowu będziemy palić na
          stosie!
          • Gość: Weronika Re: na jedna noc? IP: *.protonet.pl 07.12.03, 20:49
            stada Braw dla madrej i kochanej Pani NAFI:):)jestem z Ciebie dumna..:):)
            • Gość: nafi Re: na jedna noc? IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 07.12.03, 20:54
              :))
              Dzięki chociaż obawiałam się jakiegoś ataku...:)
              Pozdr.
    • numerouno Re: na jedna noc? 07.12.03, 20:41
      Oj dziewczyny :D Nie zwalajcie wszystkiego na facetów.
      Często bywam w różnych klubach i wiem jak sprawy wyglądają. Laski po kilku
      piwach same się pchają do przysłowiowego łóżka. A texty że faceci przychodzą
      tylko po sex a biedne dziewczynki dają się namówić, smieszą mnie. Texty takie
      chyba wypowiadają jedynie kobiety które faktycznie poznają ludzi w kościele
      czy na spacerze z psem. Bo w klubie czy na imprezie nigdy chyba nie były.

Mnie osobiście laski jednonocne brzydzą. Nie pociągają mnie takie które miało
      wcześniej pół mojego miasta :) Ale pewnie są i tacy których to kręci... wyrazy
      współczucia zarówno dla takich kolesi co i panienek.
      • Gość: Kicia Re: na jedna noc? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.12.03, 23:14
        tsaaa..
        poznany ostatnio na imprezie facet tez byl takiego zdania.
        podobno bylam pierwsza, ktora od razu przy stoliku nie rzucila sie na niego!
        tymczasem przebawilismy sie do samego konca i na razie jestesmy razem do dzis.
        w kazdy razie, jak jednonocne numerki, to nie ze mno:)
    • verka.w Re: na jedna noc? 08.12.03, 08:28
      No to masz problem, bo i tak zle i tak niedobrze. Jak Cie nie przeleci to nie
      zadzwoni a jak Cie przeleci to tez nie zadzwoni. Z dwojga zlego lepiej zebys
      sie nie zgadzala na jednorazowy seks. A tak pozatym, to najlepiej idz do
      biblioteki i tam poznaj jakiegos kolesia. Seks w bibliotece moze byc bardziej
      podniecajacy, hihihi...
      Pozdrovionka - Verka
      • Gość: skurczybyk zpoznanie w bibliotece?? IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 09.12.03, 09:55
        To, że porządną dziewczynę można spotkać w bibliotece to w tej chwili jest już
        chyba popkulturowy symbol. Tak często się to słyszy. A i jeszcze całkiem
        niedawno pojawiła się reklama wykorzystująca ten symbol. A co jak co ale
        chłopaki od reklamy najlepiej wiedzą co jest w danej chwili modne. Jeszcze
        chwila i cichodajki-jednorazówki zaczną sie masowo pojawiać po bibliotekach.
    • Gość: zuza To po co tak szybko wskakujecie do łózka? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 23:42
      NIKT NIE TRAKTUJE POWAZNIE TAKICH OSÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOZNA WTEDY WYJŚĆ Z
      ZAŁOŻENIA.. ŻE Z KAŻYM TAK IDZIECIE.. WIEC NIE JESTESCIE KIMS WYJĄTKOWYM DO
      ZDOBYWANIA!
    • kimmay pragnienie 09.12.03, 07:00
      Nie bede bronic puszczalskich, ale czy dziewczyna, ktorej brakuje w zyciu
      uczucia, nie moze sobie pozwolic na jego namiastke? Nie mowie o seksie w
      knajpowym wc bo to jest tylko dowod dziwkarstwa, ale kiedy np laska poznaje
      kolesia, bawia sie caly wieczor, on odprowadza ja do domu, uprawiaja seks, rano
      od idzie do siebie a ona ma poczucie ze przez te kilka godzin byla dla kogos
      wazna i potrzebna.
      Zycie czesto nie spelnia naszych oczekiwac, trzeba szukac innych srodkow zeby
      oszukac potrzebe bliskosci.
    • kimmay jeszcze jedno: 09.12.03, 07:01
      i cokolwiek zrobicie dziewczyny to nie liczcie na telefon od niego!
      po prostu z gory zalozcie sobie, ze nie zadzwoni, bo w 95% tak wlasnie bedzie,
      trzeba sie z tym pogodzic po prostu :)
    • Gość: blondi Re: na jedna noc? IP: 62.244.138.* 09.12.03, 19:16
      halo ludzie mocne slowa od wielu a ja nie napisalam ze oni dostaja to czego
      chca!!!!!!!!!!
      • Gość: blondi Re: na jedna noc? IP: 62.244.138.* 09.12.03, 19:18
        halo ludzie mocne slowa od wielu a ja nie napisalam ze oni dostaja to czego
        chca!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka