Dodaj do ulubionych

BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:25
KTÓRA LEPSZA ŁADNIEJSZA?PISZCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: gy Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ IP: 80.48.243.* 07.12.03, 00:27
      czemu w różnych wątkach podpisujesz sie roznymi nickami ??
    • Gość: DO GY Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:35
      CO TO ZA BZDURA???
      • Gość: gy Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ IP: 80.48.243.* 07.12.03, 15:38
        IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl pojawia sie obok nicka
        • Gość: nafi gy IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 07.12.03, 21:30
          Co tak rzadko sie wypowiadasz? Zaglądaj na forum Twoje wypowiedzi i w tym
          wypadku spostrzegawczość są bardzo trafne :)
          Pozdro.
    • envi Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ 07.12.03, 01:22
      beyonce zdecydowanie lepsza,ma talent w przeciwieństwie do Lopez,ale J.Lo ma
      zdecydowanie lepszą figurę.jednak jestem za Beyonce,czadowy wokal!
    • evvusia ... 07.12.03, 17:51
      Dla mnie one wszystkie sa takie same.

Teraz w "tej" muzyce chodzi chyba o to, ktora najbardziej sie rozbierze i ktora
      najwiecej razy pokreci swoim tylkiem.
      • Gość: Kwiatuszek Re: ... IP: *.euron.pl / *.euron.pl 07.12.03, 21:39
        EVVUSIA zgadzam sie...te 'wokalistki' w ogole nie maja talentu i co
        najwazniejsze głosu..zwłaszcza J.Lo - POTWÓR..BLEEEEEE..Pozdrowionka Kwiatuszek
    • envi Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ 09.12.03, 17:20
      nono,cotozajakieś pyskate babska?radzę najpierw posłuchać vokalu Beyonce a
      dopiero potem się wypowiadać na temat jej rzekomego braku talentu,a że ładnie
      kręci tyłkiem...mnie to nie przeszkadza!ja też ładnie kręce,może nawet lepiej:))
      ale co do J.Lo...katastrofa!ta niestety ma tylko atrybuty w postaci tyłka,bez
      urazy;))
      • Gość: Kwiatuszek Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ IP: *.euron.pl / *.euron.pl 09.12.03, 17:45
        Chodziło mi dokładnie o J.Lo...do Beyonce nic w zasadzie nie mam...ona spiewac
        potrafi...ale J.Lo...KATASTROFA to mało powiedziane i nie powiedziała bym, ze
        TAKA WIELKA DUPA jest atutem..ja na jej miejscu bym sie tak tym nie chwaliła,
        bo na prawde nie ma czym. Jestem za Beyone...POZDRAWIAM KAWIATUSZEK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka