Gość: JAREK IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:25 KTÓRA LEPSZA ŁADNIEJSZA?PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gy Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ IP: 80.48.243.* 07.12.03, 00:27 czemu w różnych wątkach podpisujesz sie roznymi nickami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO GY Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:35 CO TO ZA BZDURA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ IP: 80.48.243.* 07.12.03, 15:38 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl pojawia sie obok nicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafi gy IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 07.12.03, 21:30 Co tak rzadko sie wypowiadasz? Zaglądaj na forum Twoje wypowiedzi i w tym wypadku spostrzegawczość są bardzo trafne :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ 07.12.03, 01:22 beyonce zdecydowanie lepsza,ma talent w przeciwieństwie do Lopez,ale J.Lo ma zdecydowanie lepszą figurę.jednak jestem za Beyonce,czadowy wokal! Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia ... 07.12.03, 17:51 Dla mnie one wszystkie sa takie same. Teraz w "tej" muzyce chodzi chyba o to, ktora najbardziej sie rozbierze i ktora najwiecej razy pokreci swoim tylkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatuszek Re: ... IP: *.euron.pl / *.euron.pl 07.12.03, 21:39 EVVUSIA zgadzam sie...te 'wokalistki' w ogole nie maja talentu i co najwazniejsze głosu..zwłaszcza J.Lo - POTWÓR..BLEEEEEE..Pozdrowionka Kwiatuszek Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ 09.12.03, 17:20 nono,cotozajakieś pyskate babska?radzę najpierw posłuchać vokalu Beyonce a dopiero potem się wypowiadać na temat jej rzekomego braku talentu,a że ładnie kręci tyłkiem...mnie to nie przeszkadza!ja też ładnie kręce,może nawet lepiej:)) ale co do J.Lo...katastrofa!ta niestety ma tylko atrybuty w postaci tyłka,bez urazy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatuszek Re: BEYONCE KNOWLES CONTRA JENIFER LOPEZ IP: *.euron.pl / *.euron.pl 09.12.03, 17:45 Chodziło mi dokładnie o J.Lo...do Beyonce nic w zasadzie nie mam...ona spiewac potrafi...ale J.Lo...KATASTROFA to mało powiedziane i nie powiedziała bym, ze TAKA WIELKA DUPA jest atutem..ja na jej miejscu bym sie tak tym nie chwaliła, bo na prawde nie ma czym. Jestem za Beyone...POZDRAWIAM KAWIATUSZEK Odpowiedz Link Zgłoś