Gość: Ala IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.12.03, 16:25 Czesc dziewczyny, powiedzcie mi prosze co dostajecie od swoich chlopakow w prezencie na rozne okazje badz bez okazji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: prezenty IP: 82.160.16.* 09.12.03, 17:48 ja dostaje kwiaty (średni 2 razy w miesiąc, lub jak cos zbroi :))misie (misie dostaje bardzo często np. z okazji weekendu :))bielizne, jak jakaś mi się spodoba; ostatnio kupił mi torebke i buciki; na urodzinki dostałam perfumy; na mikołaja ultrakrotka spudniczke (strasznie sexy);a wczoraj byliśmy u jubilera i kupił mi srebrna bransoletę na rękę i nogę (wiesz taki te grube). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniuś Re: prezenty IP: *.rejtravel.com / *.crowley.pl 09.12.03, 19:51 Moj facet czasem kupuje mi kwiaty(zazwyczaj jak jesteśmy gdzieś na zakupach),raz kupił mi piżamke,innym rqazem perfumy,albo jakieś śliczne ciuszki (dodam,że nie zawsze to pochwalam,bo często są bardzo drogie!!!).Na moje 18urodzinki kupił mi piękny złoty pirścionek,który jest najcenniejszy i od 2lat prawie go nie ściągam!Dodam,że prezenty dostaje raczej z jakiejś okazji,nie jestem aż tak rozpieszczana przez moją drugą połówkę!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś