Gość: Ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 12:43 Czy to prawda ze czesc kobiet ma piersi niesymetryczne,rozniace sie wielkoscia i wygladem. Spotkalam sie z taka opinia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimmay Re: Piersi 14.12.03, 13:04 moze sie zdarzyc, ala najczesciej roznice sa ledwo dostrzegalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faraway Re: Piersi IP: *.rzgow.i / 62.233.181.* 15.12.03, 16:56 to jeden z moich wiekszych kompleksów,wstydze sie rozebrac przed chlopakiem- serio,moje piersi roznia sie nie tylko ksztaltem ale co gorsze rozmiarem (chyba nawet o jeden rozmiar)jednym zdaniem sa oblesne-nienawidze ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 15:15 ciesz sie ze je wogule masz od 4 lat mam okres maj 18 lat i nie mam piersi, piersi kulturystek prz moich to olbrzymy. a co mnie wkurza jeszce to to ze nei jestem super chuderlacjha mam około 20 kg nadwagi i moj tkanka tłuszczowa jest rozbudowana wszedzie tylko nie na piersiach ie ide z ty do lekarza bo sie wstydze sadze ze moje gospodarka chormonalna nei jest oki mam duzo cech po ojcu i ostatnio zauwazyłam ze włoski pod nosem mi ciemnieja boje sie co ze mnei jest, wiec nei muw ze neinawidzisz swoich ciesz sie ze je masz ciesz sie ze masz czym oddychac i mozesz spowodnie chodzic na basden w stroju kapielowym nikt cie nei wysmiej od płaskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona198... Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 18:28 nie wiem jak jest z ksztaltem, czy moga sie tym roznic, ale rozmiarem na pewno moga, ja mam jedna troche mniejsza od drugiej, ale u mnie jest to rodzinne, roznica nie jest duza i na codzien tego chyba nie widzac, wogole mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 18:58 Dziekuje wam za odpowiedzi i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś