Dodaj do ulubionych

Internetowa gra: połknij Leppera

IP: *.proxy.aol.com 25.05.04, 02:42
Mysle , ze kandydat Platformy nie dorosl do europarlamentu.Taka postawa
udowodnil , ze "stoi" niewiele wyzej od Leppera.Zalosne :(
Obserwuj wątek
    • Gość: slawek Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.dyn.optonline.net 25.05.04, 03:46
      Zgadzam sie, ze jest to bardziej w stylu Samoobrony a nie Platformy. Ten gosc
      rzeczywiscie nie dorosl do tego, zeby kandydowac.
      • Gość: Szwejk! Wyborcza - gadzinówka IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.04, 07:46
        To właśnie takimi m.inn. tekstami GW dorabia się zasłużenie miana "gadzinówki".
        Niestety, Michnik cierpi na "lepperofobię", a jego pdwładni starają się tę
        fobię zaspokoić najlepiej jak umieją. Zaden poważny dziennik nie zajmował by
        się takim tematem.
      • droite Re: Internetowa gra: połknij Leppera 25.05.04, 08:46
        Nareszcie jakiś kandydat z poczuciem humoru! Na Leppera jest tylko jedna
        metoda: KPINA! Gratuluję pomysłu!!!!!
      • Gość: Imam Lepper wszyscy biadolicie nad Platforma ale.. IP: router.ds* / *.us.edu.pl 25.05.04, 17:46
        ale zadajcie sobie pytanie - ilu z Was poszlo na strone z gra, ilu zagralo i
        zapamietalo kandydata.

Pomysl genialny. No i gdyby sie tak tylko dalo po prostu polknac dziada i zapomniec.
    • Gość: Usta Mariana "Dyszel w krawacie" IP: *.sympatico.ca 25.05.04, 03:53
      Niepotrzebna zabawka.
      To w stylu amerykanskim. Do "dyszla w krawacie" pasowala by zabawka podobna do
      nieslawnego kapucyna. My jeszcze nie doroslismy do tego poziomu z interioru
      (srodka). Myslalem, ze mnie od srodla rozsadzi komentarz "dyszla", tak
      niedorzecznie brzmialy w jego ustach slowa normalne. Moze on jest chory na
      zaciemnienie ksiezyca.
    • Gość: totylkoja Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 04:24
      Powiem tak: fetyszyzowanie Leppera, nawet w takiej idiotycznej grze nie przyniesie nic dobrego Polsce, najwidoczniej, jak się nie ma porządnego programu wyborczego to trzeba ponaśmiewać się z innych (dla odwrócenia uwagi). :|
    • Gość: ro-ro Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.05.04, 06:21
      Moras, Moras? Ach, to ten cwaniaczek od organizacji EXPO 2010? Razem z innymi
      zabawil sie za 10-milionowa kase podatnikow, a teraz zachcialo mu sie do
      Europarlamentu. A kury szczac wyprowadzac...!
    • losiu4 Re: Internetowa gra: połknij Leppera 25.05.04, 06:47
      tonący brzydko się chwyta... a tren Moras to przypadkiem nie maczał palców w
      organizacji jakiejś wystawyczy innych targów?

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: sprawiedliwy Dwie sprawy: IP: *.ssk.com.pl 25.05.04, 08:20
      Po pierwsze:
      "Co na to Lepper? - Tego kandydata wysłałbym do psychiatry, a nie do
      europarlamentu - komentuje"
      Z przykrością stwierdzam, że pierwszy raz zgadzam się z Lepperem, mimo że
      jestem zwolennikiem PO.
      Po drugie: kiedy w końcu media zaczną ignorować Leppera? Gdyby nie gazety i TV
      to jego popularność kończyłaby się 5 km od jego zagrody. Panowie redaktorzy -
      sami nawarzyliście tego piwa, a teraz sracie w gacie i płaczenie przy każdej
      okazji.

podrawiam
    • Gość: Samael Lepper lubi psychiatrow IP: *.chemie.bio.uni-giessen.de 25.05.04, 08:20
      Andrzej L., znany rowniez jako A.Lepper, ma w zwyczaju wysylac swoich rywali do
      psychiatrow. Zwlaszcza do kiepskich psychiatrow, ktorzy za drobne wsparcie
      finansowe, gotowi sa wystawic negatywna opinie psychiatryczna kazdemu, nawet
      ludziom wyjatkowo bystrym i inteligentnym. Taki ma poziom pan przewodniczacy.
    • Gość: jac PRAWDZIA TWARZ PO IP: 213.17.204.* 25.05.04, 08:24
      PRAWDZIA TWARZ PO!!!
      Pan kandydat pokazał prawdziwą twarz PO.
      POpulistów, POpaprańców.
      Widocznie "yntelygentów" z PO na nic więcej nie stać.
    • Gość: cwr Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.bb.telus.com 25.05.04, 08:34
      Szkoda po prustu zwracac uwage na tego durnia
    • Gość: Ordynacka Internetowa gra: połknij Leppera IP: 149.156.52.* 25.05.04, 08:40
      Moras - cy Ty jesce mózg mas?
    • Gość: Krzysztof Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 25.05.04, 08:42
      Jeść trendowatego (nawet jeśli udaje muszkę) - zemdliło by mnie - poza tym
      konsekwencje takiej wyżerki byłyby straszne.
    • Gość: SAXO Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 08:44
      Nareście ktoś potraktował mulata tak jak powinien!!! Drodzy przedmówcy
      poluźnijcie te swoje krawaciki bo się udusicie, Paweł gra jest świetna - miałem
      okazję grać w nią na wrocławskich medikaliach, naprawdę polecam. W kwestii
      Andrzeja, nie można traktować gościa poważnie, jeśli on nie traktuje poważnie
      opinię publiczną. Ten "polityk" (twór rozpaczy polskiej wsi i Tymochowicza)
      niczym mnie już nie zadziwi - polski wątek wąglika a ostatnio wg materiałów CIA
      Rokita współpracował z Wieczerzakiem. Pożartujmy ze szlabaniarza!!!
    • Gość: ams Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.fantex.pl 25.05.04, 08:49
      Do organizacji chroniących prawa autorskie!
      Taka gra z żabką była dość popularna kilka lat temu, nie było to chyba na
      licencji GNU. Warto się zainteresować.
      • Gość: arni Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.icpnet.pl 25.05.04, 09:09
        ta, mialem cos podobnego na Atari:)
        ams, moze powinienes zostac detektywem?
    • Gość: entuzjasta Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 25.05.04, 09:23
      niestety nie mogę znaleźć tej gry. pomysł jest cudowny na zbijanie bąków (tu:
      lepperów) w wolnych chwilach. co do scenariusza - lepsza byłaby krowa, która
      odgania ogonem muchy (lepperki) od swojego obsranego zadu.
      • Gość: Andriu Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 09:27
        Cóż w Ministerstwie Gospodarki też (jak widać po IP) nie lubi się Andrzeja
        Szlabana. Pozdrawiamy Plac Trzech Krzyży.
    • Gość: adamM Kiedy gra: Posmaruj wazelina Adama M. IP: *.crowley.pl 25.05.04, 09:54
      Na ekranie lata Adam M. Zadaniem gracza jest trafic go wazelina wyciskana z
      tubki.

Nie zglaszam zadnych roszczen do pomyslu, mozna go stosowac.
    • Gość: darosek Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.lubzel.com.pl 25.05.04, 10:09
      Brawo!!! Nareszcie ktoś używa sobie na tej biało-czerwonej wszy!!
    • Gość: mcbk Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 10:14
      osobiście brzydziłbym się połykać leppera, wygląda wyjątkowo mało apetycznie
    • Gość: gość Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.bas.roche.com 25.05.04, 10:23
      Bez sensu, nie każdy lubi Leppera ale żeby polityk kandydujący do
      Europarlamentu myślał o takich żeczach to przesada. Ja bym na takich ludzi nie
      głosował.
      • Gość: SEBBA KOCHANIE TY MOJE MYLISZ SIĘ , UCZ SIĘ .... IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 25.05.04, 11:02
        ORTOGRAFII. RZECZACH PISZE SIĘ PRZEZ " RZ "
      • Gość: samjestesbezsensu Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 12:55
        Słabo mi czlowieku , po pierwsze "rzeczach", a nie "żeczach", po drugie to ty
        chyba jednak lubisz Pana Przewodniczącego albo brak ci poczucia humoru.
        Do wszystkich zwolenników Samoobrony - LUdzie!!!!!!! Opamiętania!!!!!
        Rodacy!!!!Przerobia nas wszystkich na żywca jak Andrew zostanie premierem. A
        przecież w świetle ostatnich i nie ostatnich sondazy to możliwe. Czy do was to
        nie dociera?
        Dziwię się przede wszystkim tym którzy deklaruując się zwolennikami PO z
        porządnego czlowieka szmatę chcą zrobić.
        Czyje wy jesteście pieski???
        Duch w narodzie ginie...przecież populizm to zaraza wszechczasów...
    • Gość: bleeeeeee Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 25.05.04, 10:36
      To nie będzie dobre posunięcie, bo Polacy nie lubią kampanii negatywnych. Wezmą
      stronę Leppera. A pan z PO niech sobie sam pogra w domu jak mu to przyniesie
      satysfakcję (mi tez może przysłać, he he).
    • Gość: Milka Skuszona Łupu cupu łupu cupu - jedzie knur do punktu skupu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 10:47
      I wskaźnik skupu rośnie...
    • Gość: SSEBA JAK NA LEPPERA TO ZA ŁADNY OWAD !!! IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 25.05.04, 10:57
      • Gość: ogryzek Re: JAK NA LEPPERA TO ZA ŁADNY OWAD !!! IP: *.nll.se 25.05.04, 13:37
        Fakt, ale toczygnoj odpada, bo pod nazwa skarabeusz byl przedmiotem kultu w
        Egipcie.
        Moze wolek zbozowy? Tez pasozyt zerujacy na rolnikach - tak samo jak Lepper.
    • Gość: wellness Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 11:01
      niestety potwierdza sie teza o niskim stopniu poczucia humoru naszego
      spoleczenstwa - czytajac niektore komentarze na tym forum mozna odniesc
      wrazenie, ze satyra jest niewskazana w przypadku satyrycznych politykow!

pomysl swietny GRATULACJE !!!!!!!!!!!
      • Gość: xo xo Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.proxy.aol.com 25.05.04, 20:06
        Moze spoleczenstwo ma poczucie humoru na nieco wyzszym poziomie?
      • Gość: kotkubus Re: o poczuciu humoru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 22:39
        Słusznie, Wellness, jedni nie mają poczucia humoru, a drudzy mają go w takim
        nadmiarze, że wystarczy pokazać im figę (przepraszam: muchę) i zaraz pękną ze
        śmiechu.
    • Gość: ppp Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.05.04, 12:43
      Byłem na moras.pl i żadnej gry nie znalazłem! Strasznie się zawiodłem!
    • Gość: krajan Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 13:15
      Moras, hm, wiadomo farbowany lis, tak jak cała PO. Szkoda, że bedąc na
      stypendium nie nauczyli go przy okazji kultury politycznej.
      Lecz, dzięki temu artykułowi, wrocławianie wiedzą już na kogo nie głosować:-)
      • Gość: SAR Re: Internetowa gra: połknij Leppera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 13:21
        hmm... z tego co widziałem na stronie jest siwy - to farba? No cóż całkiem
        fajny pomysł by się zafarbować na siwo ;) KIEDY BĘDZIE TA GRA???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka