Dodaj do ulubionych

Wałęsa doradcą kulturalnym Unii

• Gość: Ewa Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 10.01.05, 22:59
      Jak obejrzałam i posłuchalam w TVN24 Pana Wałęsę
      zrobiło mi się bardzo, ale to bardzo smutno.
      Jeśli to nie jest jakiś kawał, to ja jestem
      nieskończonym czubem i tak już zostanie!!!!
    • Gość: Paula Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.washly01.sc.comcast.net 10.01.05, 23:24
      Moi Mili! Mysle, ze wszyscy juz mamy dosyc kompromitacji naszego kraju w Unii i
      poza nia. Apeluje! Pomyslcie troche o ludziach mlodych i WYKSZTALCONYCH, ktorzy
      ze sprawami kultury i stosunkow miedzynarodowych maja wiecej wspolnego, niz Pan
      Walesa. On zrobil juz swoje i chwala Mu za to. Mysle, ze a w chwili obecnej
      Polska potrzebuje wiecej, anizeli tylko autorytetow. My po prostu potrzebujemy
      ludzi, ktorzy CHCA i MOGA cos zrobic nie zastanawiajac sie nad iloscia czasu,
      ktory trzeba bedzie poswiecic. Pozdrawiam
    • Gość: kibiclecha Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:47
      Zwłaszcza d/s edukacji , bo to opanował w ZSZ .Chociaż w kulturze też
      bedzie dobry , nauczy UNIE jak sie podaje noge. Bomba. To są jednak
      matoły w tej UNII.
    • Gość: tłumacz Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:54
      To są jaja jak arbuzy i dowód , że miał zawsze dobrych
      interpretatorów. P.S. język angielski rozróżnia tych dwóch tzn. tłumacza i
      interpretatora.
    • Gość: OBSERWER Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.routerek / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 23:59
      bOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ? MAM CHYBA POMROCZNOŚĆ
      • Gość: RYSZARD Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 11.01.05, 22:01
        CZY MY NAPRAWDE NIE MAMY KOGOS KTO SKONCZYL WIECEJ NIZ SZKOLE ZAWODOWA ?
        GDZIE ELEKTRYK A KULTURA, PRZECIEZ JUZ JAKO PREZYDENT NIE BYL W STANIE
        SPROSTAC PODSTAWOWYM OBOWIAZKOM, NIE WIEM CZY SIE SMIAC CZY PLAKAC ???
    • Gość: zet Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.ne.client2.attbi.com 11.01.05, 00:09
      "Lech Wałęsa zgodził się wstępnie zostać specjalnym doradcą Unii Europejskiej
      ds. kultury i edukacji" lepiej trafic nie mogli! Rownie dobrze moznaby wziac
      analfabete na nauczyciela!
    • qwasyx ZGROZA 11.01.05, 00:38
      To naprawde trudno pojac!
    • Gość: kurczak Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:55
      jeju ja tez jestem nieukiem moge doradzac np w sprawach finansowych
    • Gość: papa Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 11.01.05, 01:15
      Ale wszystkim się zazdrość wylewa uszami...
      Znowu wychodzi nasza zawada ludzka bo nie tylko narodowa.

Cały czas wchodzą na Kopiec a jednak w kółko...
    • Gość: Henryk Nasz były Prezydent "bez kultury i edukacji";-) IP: 82.160.30.* 11.01.05, 01:24
      -"Lech Wałęsa...specjalnym doradcą Unii Europejskiej ds. kultury i edukacji"???

No nieee - nic śmieszniejszego nie można było wymyśleć:-):-).

• Gość: janspruce Ktos tu nas i Walese puszcza w maliny. IP: *.proxy.aol.com 11.01.05, 01:42
        Walesa jest zarozumialym bufonem bez zadnej wiedzy. Znowu przyjdzie mi sie
        wstydzic jak wtedy kiedy w palacu u krolowej Angli szukal nocnika.
        • Gość: prom Re: Ktos tu nas i Walese puszcza w maliny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 03:22
          ale do samochodu wsiada drzwiamy!
          • Gość: >andre> >Wałęse wpuszczali w maliny i będą wpuszczać! IP: *.tomaszow.mm.pl 11.01.05, 14:21
            >Przecież on był zawsze wpuszczany w maliny- on to uwielbia iniech tak zostanie
            jeden jeleń niech zostanie w Polsce.
            >Po co mu rozum -on ma DRES.
            >Myślenie-
      • Gość: gosc Re:oj Figel tys figlarny IP: *.hrl.com 11.01.05, 01:45
        zes podpuscil naszego ikona ale zeby robic z niego skonczonego idiote o to slowakow nie podejrzewalem, no usmialem sie setnie z tego komentarza ze temat jest za
        waski, lecz deputowani beda mieli duzo smiechu i zajecia debatujac nad pomyslami Lecha, z tym ze cwaniaczek szuka srodkow na pokrycie tych niezliczonych
        podrozy , wykladow , misji pokojowych i dziejowych tu w Ameryce bilecik kosztuje tylko 150 za posluchanie noblisty. Dobra zabawa, z tym ze w Brukseli
        prawdopodobnie nic nie wiedza o wybryku Figelka
        • Gość: werka Re: do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:09
          Niestety deputowani nie będą mieli się z czego śmiać! A dlaczego? Bo mamy chyba
          za dobrych tłumaczy, którzy od lat cenzurują wypowiedzi pana Wałęsy. I uwierz
          mi ludzie na zachodzie Europy, w USA, Kanadzie itd. naprawdę nie rozumieją
          dlaczego my z niego podkpiwamy. No cóż..., żeby to zrozumieli to nasi tłumacze
          powinni tłumaczyć na żywca to co on mówi i jak mówi. Niestety tłumacze nie mają
          opanowanego języka robotników z angielskich doków. A może wystosować apel do
          tłumaczy - nie cenzurujcie, nie upiększajcie wypowiedzi pana W.! No to wówczas
          świat umrze w konwulsjach ze śmiechu.
    • widmowolnosci Re:Swoj do swego 11.01.05, 02:22
      Swoj do swego ciagnie.Ja bym sie nie martwilm ale tez nie cieszyl bo
      tak naprawde poziom politykow unijnych nie odbiega od poziomu naszego "el
      presidente".O ich karierach tez decyduja sluzby specjalne , niekoniecznie
      te z wlasnego kraju
    • Gość: polonus Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.wma.east.verizon.net 11.01.05, 03:26
      No a co z lustracja tego yntelygenta? Dlaczego sie tego nie wyjasnia?
    • Gość: kinoman Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.bchsia.telus.net 11.01.05, 03:32
      Walesa doradca kulturalnym Unii-to tytul nowego dreszczowca w rezyseri Jana
      Figla.Ten horror napewno uzyska nominacje do Oskara.
    • Gość: Eddy Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.southg01.mi.comcast.net 11.01.05, 04:38
      Powinien wrocic do stoczni i doradzac elektrykom ,albo ks, Jankowskiemu.
      • Gość: smutny Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.bchsia.telus.net 11.01.05, 08:23
        Lechu pomrocznosc jasna spadla z twojego syna na ciebie.Dlatego ci wspolczujemy
        z calego serca.
    • Gość: haaaaaaaaah lepszego kawalu nie slyszalem! IP: *.dc.dc.cox.net 11.01.05, 04:46
    • Gość: Kalifornijczyk Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.accel.pas.earthlink.net 11.01.05, 05:24
      Swiat zna i ceni tylko dwoch wielkich Polakow - Wojtyle i Walese. Tylko tepe
      umysly Polakow nie potrafia ocenic zdrowego rozsadku Lecha Walesy i wieszaja na
      nim psy, choc zawdzieczaja mu wolnosc od sowieckiej okupacji. Walesa napewno
      bedzie doskonalym doradca Unii!
      • Gość: Esmeralda Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.onlink.net 11.01.05, 05:32
        WALESIE ZAWDZIECZAMY WOLNOSC? To jakies straszliwe nieporozumienie
        Kalifornijczyku. Kiedy walczacy o niepodleglosc kraju siedzieli w wiezieniach
        Walesa chopsal sobie na wolnosci .Gdyby nie ten idiota , teraz nie mielibysmy
        prezydenta komucha i jego czerwonej bandy. Walesie zawdzieczmy tylko to ze
        wszedzie gdzie sie pojawi narobi nam obciachu. Byl czas ,ze kiedy byl
        prezydentem mogl sie uczyc i to od najlepszych. Mogl zdobyac wyksztalcenie i
        gladzic swoje chamskie maniery. A co on robil? Kumpolowal sie z sutenerem
        Wachowskicm. Zmarnowal swoja szanse. Ostal mu sie jeno sznur i niech z niego
        korzysta.
        • Gość: bo LECHU ZROB MATURE !!! IP: *.nipissingu.ca 16.02.05, 20:11
      • Gość: ela Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: 137.53.37.* 11.01.05, 05:52
        californijczyk chyba ci slonce nagrzalo za duzo glowe w californi - ale teraz
        masz duzo deszczu to moze ci mozg rozmiekl))))
        jak mozna mowic ze walesa jest wielki?????
        a swoja droga siadl by juz na dupie ten walesa prostak
        i nie osmieszal Polski wiecej.
        a moze by tak poszedl i skonczyl jakies studia ))))
      • Gość: belferek Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:30
        wrócisz do kraju to zmienisz zdanie,bo do tej twojej hameryki niewiele dociera
        (do głowy zresztą też)
        • Gość: belferek Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:37
          mój komentarz jest do kalifornijczyka
          • Gość: belferek Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:48
            lechu wróć na ziemię,daj sobie spokój,znowu przekręcą twoją wypowiedź i poraz
            kolejny wyjdziesz na DURNIA.Dziękuję za pomroczność bo dzięki niej zatrzymali
            mi prawko tylko na 7 m-cy anie na rok (było to w tydzień po twoim
            synku "wielki" Lechu)
          • Gość: lolek Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.dyn.optonline.net 12.01.05, 05:14
            Walesa to debil obdarzony radoscia zycia!!! Kazde jego pojawienie sie na necie
            to spora zabawa .Zero umyslowe , ma muzg jak balon gladki. Kpi z Polakow jak ta
            swinia urbach ,ksywa urban
            • Gość: ubu_roy Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.nyc.rr.com 12.01.05, 05:16
              Nastepnym razem napisz "musk" a nie muzg bo mozna pomyslec ze jestes analfabeta
              a nie to ze sobie jajca robisz.
      • Gość: Swiatowid Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:46
        Moze ty znasz tylko dwoch skoro uwazasz siebie za swiat(bardzo maly ten swiat twoj)Ty na pewno bedziesz swietnym doradca Busha!All the best,pal!
    • Gość: knipser Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 06:57
      Milczący głupiec mądrym uchodzi.
      Ale ten pan nie milczy tylko ciągle ględzi?
      • Gość: doradca2 Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.bchsia.telus.net 11.01.05, 08:15
        Lechu musisz sie wreszcie dobrze wyspac te wszystkie twoje poronione pomysly
        biora sie z przepracowania i braku snu.
    • Gość: ~siostra genowefa prima aprilis dopiero za 4 miesiące IP: *.bgz.pl / 193.108.194.* 11.01.05, 07:14
      • Gość: ksiegowy Re: prima aprilis dopiero za 4 miesiące IP: *.bchsia.telus.net 11.01.05, 08:19
        Lechu moze powinni cie zrobic doradca Balcerowicza wtedy kazdy by otrzymal te
        obiecane 10milionow.
        • Gość: hallo Re: prima aprilis dopiero za 4 miesiące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:30
          no wlasnie ,gdzie te pieniadze,ja swoich milionow jeszcze nie dostalem.Lechu...gdzie jest moja forsa????
    • Gość: Kajtek ALE BUJDA NA RESORACH! IP: 195.117.159.* 11.01.05, 08:47
      No i teraz sobie dobrze te wszystkie wypowiedzi przeczytajcie!...Te
      tzw ."pozytywne wypowiedzi"...to piszą jego najbliżsi, czyli rodzinka i biuro!!!
      Czy oni sądżą, że jesteśmy tacy głupi????...Wiadomo, że w 90 procentach ludzie
      są przeciwni Wałęsie...po co się tak tłumaczyć!?...Przypisują mu zasługi, które
      nie są jego zasługami tylko całego narodu!...Ten Wałęsa to .... DYZMA!Nie dość,
      że gadać nie potrafi...o pisaniu to w ogóle nie ma co wspominać...to o kulturze
      nie ma zielonego pojęcia, o edukacji usłyszał raptem parę lat temu...i tez nie
      wie z czym to sie je....Olaboga!!!...To bezsens!!!!
      • Gość: Znany Wodzus IP: 209.161.236.* 11.01.05, 16:19
        Po co sie ten "Wodzus" pcha sie do kazdego lepszego koryta.Czy nie dosc sie juz
        nachlipal?.Za swe "Zaslugi" i tak z naddatkiem zostal uhonorowany. Nie dosc mu
        tego?. Zeby to byl jakis fenomen ekonomiczny czy polityczny.Ale to zwykly
        czlowiek ktoremu sie bardzo w glowie poprzewracalo.
    • Gość: tessa Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:53
      przez tyle lat nie nauczył się pan niczego a przecież otaczał się wyższa sferą
      daj panie spokój tym żałosnym pomysłom ,z pana taka kultura i edukacja że
      proszę siadac drzwi zamyka .ale jaja panie ,ale jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Beata Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.qld.bigpond.net.au 11.01.05, 08:55
      sluchajcie !!!!!1 a ile musza zaplacic tlumaczom??????za ich korekcje w
      wypowiedziach 'elokwentnego'pana Walesy????
      Panie Walesa - zrob Pan nam wszystkim Polakom przysluge i jezeli ci tak bardzo
      zalezy na Polsce i jestes tak wielkim patriota - przestan udzielac sie
      publicznie bo nam wstyd!!!!
    • Gość: box39 Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:22
      Jaki karaj taki doradca.
      pozdrawiam
    • Gość: Prezydent Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.ppp.dion.ne.jp 11.01.05, 09:27
      Ludzie przeciez to jest kabaret!
    • Gość: mariola Re: Wałęsa doradcą kulturalnym Unii IP: *.fic.uni.lodz.pl 11.01.05, 09:46
      No! jak mamy takich doradców to nie ma się co dziwić że z POLSKĄ coraz gorzej
      naprwadę tylko gratulować wyboru.
    • Gość: Jaracz Ja proponuję Renatę B IP: *.devs.futuro.pl 11.01.05, 10:07
      Ja proponuję Renatę B
      ona wprowadzi "KU..KI" na europejskie salony
      :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka