Dodaj do ulubionych

No to na razie

IP: 213.76.135.* 10.06.03, 13:00
I ja myślę, że czas już opuścić forum. Po referendum nie ma już sensu snuć
jałowych dyskusji o tym samym, a i wystąpienia egzotycznych oszołomów zrobiły
się nudne. Będę tu wpadał sporadycznie, ale jak stwierdził kim, ciekawie
byłoby podyskutować za kilka lat i sprzwdzić czy wykorzystaliśmy tę wielką
sznasę jaką jest członkostwo w UE. Póki co poświęcam się cięzkiej pracy, aby
z czystym sumieniem pujść na zasłużony długi urlop - oczywiście w UE - na
kameralnej gręckiej wysepce. Mój adres: des4@gazeta.pl- jeżeli ktoś chce
jeszcze napisać coś sympatycznego, to zapraszam. Na bluzgi nie będę
odpowiedał. No to pa :)))
Obserwuj wątek
    • wolna_galicja Re: No to na razie 10.06.03, 13:36
      Gość portalu: kai napisał(a):

> Póki co poświęcam się cięzkiej pracy, aby
      > z czystym sumieniem pujść na zasłużony długi urlop - oczywiście w UE - na
      > kameralnej gręckiej wysepce.

Wydać pieniążki zarobione na agitacji? Słuszna decyzja! Jak we wszystkich
      programach pomocowych, co najmniej 80% musi wrócić do UE. Baw sie dobrze w tej
      Grecji. Wczoraj w BBC widziałem, że po wprowadzeniu euro ceny tak im wzrosły,
      że turyści spieprzeją do Turcji (poza UE). Dobrze, że kai im pomoze...
      • Gość: kai Re: do galicji IP: 213.76.135.* 10.06.03, 14:08
        wolna_galicja napisał:

>
        > Wydać pieniążki zarobione na agitacji? Słuszna decyzja! Jak we wszystkich
        > programach pomocowych, co najmniej 80% musi wrócić do UE. Baw sie dobrze w
        tej
        > Grecji. Wczoraj w BBC widziałem, że po wprowadzeniu euro ceny tak im wzrosły,
        > że turyści spieprzeją do Turcji (poza UE). Dobrze, że kai im pomoze...
        >
        Opowiadam ci galicjo, chociaż nie zamierzałem już tego robić na tym forum.
        Oczywiście nie musisz mi wierzyć. Nie agitowałem i nie brałem za to pieniędzy.
        Równie dobrze można napisać, że to to byłeś opłacony przez LPR/UPR/Samoobronę
        etc etc. to agitacji anty na tym forum. To co zarabiam w swojej pracy
        całkowicie mi wystarcza i cieszę się z tego, zwłaszca w dzisiejszych czasach.
        Tobie też życzę tego samego. Myślę, że masz duże szanse na sukces. Co do
        Grecji, to byłem tam w zeszłym roku . Wiem więc ile co kosztowalo w euro. Mam
        też wiadomości od znajomych, którzy byli tym miejscu już w tym roku. Turyści
        spieprzają do Turcji? Po wojnie w Iraku raczej nie będzie ich tylu co dwa-trzy
        lata temu. Tym bardziej, że turecka lira od pewnego czasu się ustabilizowała i
        torcja jes krajem relatywnie droższym niż wtedy. Kraj piękny, ale nad morzem
        raczej zatłoczony. Byłem dwa razy - w Fethiye i w Mahmutlar. Wolę jednak
        Grecję, której klimatów dla mnie nic nie przebija. Polecam Matalę na Krecie,
        Karpathos i Zakinthos.
        • Gość: Tomasz Re: do galicji IP: *.*.*.* 10.06.03, 14:44
          No to miłego wypoczynku. Po powrocie liczę na jakieś zdjęcia.
          Acha, spradź dokładnie ceny, wypytaj co się zmieniło po przejściu na Euro. Może
          powstanie ciekawy materiał do dyskusji.
    • end1 Pozdrawiam i ztcze udanego wypoczynku((: 10.06.03, 14:28
    • Gość: rafal Re: No to na razie IP: *.ipt.aol.com 10.06.03, 14:44
      Gość portalu: kai napisał(a):

> I ja myślę, że czas już opuścić forum. Po referendum nie ma już sensu snuć
      > jałowych dyskusji o tym samym, a i wystąpienia egzotycznych oszołomów
      zrobiły
      > się nudne. Będę tu wpadał sporadycznie, ale jak stwierdził kim, ciekawie
      > byłoby podyskutować za kilka lat i sprzwdzić czy wykorzystaliśmy tę wielką
      > sznasę jaką jest członkostwo w UE. Póki co poświęcam się cięzkiej pracy, aby
      > z czystym sumieniem pujść na zasłużony długi urlop - oczywiście w UE - na
      > kameralnej gręckiej wysepce. Mój adres: des4@gazeta.pl- jeżeli ktoś chce
      > jeszcze napisać coś sympatycznego, to zapraszam. Na bluzgi nie będę
      > odpowiedał. No to pa :)))
      ---------------------------------
      Zycze udanego urlopu. Mimo wszystko byles w moim przekonaniu najbardziej fair
      ze strony przeciwnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka