Gość: canman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:56 Witam Czy ktoś się orientuje, czy gdzieś mozna jeszcze to cudo dostać ? Ostatni raz widziałem to w sklepie z 3 lata temu i kupiłem na zapas. Ale zapasy się skończyły.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niebieskie ucho Re: Podpiwek Kujawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:23 Specjalnie się tym nie interesowałem, dlatego nie jestem pewien czy Kujawski. Natomiast podpiwek w wielkich plastykowych butelkach widziałem albo w Lider Szajsie (Leader Price), albo w Oszołomie (Auchan), w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Podpiwek Kujawski IP: *.68.80.37.ostrow80.tnp.pl 05.03.05, 18:08 ja robie podpiwek sam w domu w sklepie kupuje tylko kwaę zbozową i drożdze ni czasami podpiwek w proszku Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Podpiwek Kujawski 08.03.05, 20:43 Jest Podlaski z Jasionki kolo Białegostoku Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Podpiwek Kujawski 09.03.05, 05:01 w Chicago tez widuje w polonijnych delikatesach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośniczka PK Re: Podpiwek Kujawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:37 Mam go w ręku. Kupiony latem, ale jest i teraz w sklepach. Prowincjonalnych na Podlasiu, bo z takimi mam do czynienia . Nie żaden białostocki tylko z Włocławka Kujawski najprawdziwszy.Delecta. Radze poszukać po grajdołach, a nie geantach i innych szajsach. Sm,acznego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artekk Re: Podpiwek Kujawski IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 18.03.05, 12:09 w sklepie firmowym Delecta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1andrzej4 Re: Podpiwek Kujawski IP: suchowola.cyr* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:26 Witam!!! Prawdziwy Podpiwek Kujawski Delecta na szczęście można jeszcze dostać na Allegro w kategorii żywność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Podpiwek Kujawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 16:33 na allegro całkiem niedrogi Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Podpiwek Kujawski 26.03.06, 17:58 Ja jako mieszkaniec miasta Łodzi kupuję na Rynku Bałuckim u pana Zbycha. Do paczki podpiwku drożdże suszone gratis, ale i tak wolę dodać drożdży piekarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miwoj3 Re: Podpiwek Kujawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:04 Gdzie znajdę tego pana Zbycha na Rynku Bałuckim? Proszę o dokładne wytlumaczenie- mieszkam w Łodzi, więc trochę znam Rynek Bałucki. Od dawna nie mogę dostać podpiwku- sklepikarze tłumaczą,ze zniknął z hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Podpiwek Kujawski IP: *.devs.futuro.pl 09.07.06, 10:21 mam do sprzedania podpiwek kujawski, oryginalny z delekty, 3,99 zł za paczkę na 10l napoju. kontakt : 502 595 695 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Podpiwek Kujawski 09.07.06, 15:58 Stoi blisko przy głównym wejściu, od strony ulicy to się nazywa bodajże Zawiszy (blisko Zgierskiej).Przechodzi się równolegle do Zgierskiej kilka metrów i po lewej stronie napoje sprzedaje taki starszy pan z wielkim brzuchem, brzuch jest latem goły i pokryty napisami reklamowymi "Podpiwek" albo "Kwas chlebowy". Przynajmniej w zeszłym roku tak było. Teraz nie wiem, bo już nie mam czasu tam łazić, w godzinach działalności rynku pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś