Gość: ... IP: *.chello.pl 09.03.05, 23:58 ktora z nich uwazacie za najlepsza?ja szczerze mowiac to stawiam na pepsi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaszynek Re: pepsi, coca-cola, coca-cola light, 10.03.05, 01:04 Gość portalu: ... napisał(a): > ktora z nich uwazacie za najlepsza?ja szczerze mowiac to stawiam na pepsi. No i znowu przyklad debila, ktory nie rozumie tego, co czyta albo w ogole nie czyta. Widzisz mumku, ze identyczny watek jest nizej? Po cholere smiecisz? P.S. i moze chociaz napisal ze 3 zdania zlozone, dlaczego akurat "stawiasz na pepsi"... Odpowiedz Link Zgłoś
aralski a czemu ty jaszynek ludzi wyzywasz? 11.03.05, 10:35 no pytanie jest troche inne niz tam ponizej o smieci to sie martw w swojej chalupie oj pewnie brusd i balagan rzedza u ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: a czemu ty jaszynek ludzi wyzywasz? 13.03.05, 19:31 może pytanie inne, a ja odpowiem tak samo: ani jedno ani drugie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: pepsi, coca-cola, coca-cola light, 17.03.05, 14:14 zdecydowanie colę - a jak sie trafi cherry coke to już wogóle super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Zadna.Chcesz miec wrzody zoladka i inne paskudztwo IP: *.range81-157.btcentralplus.com 20.03.05, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: pepsi, coca-cola, coca-cola light, 10.04.05, 20:18 Z tego g... (przepraszam za wyrazenie) pijam tylko lemon bittera... Odpowiedz Link Zgłoś
kristof_35 Re: pepsi, coca-cola, coca-cola light, 21.04.05, 12:27 jedno do d..py i drugie do du..py Odpowiedz Link Zgłoś