Dodaj do ulubionych

Jak pić wódkę i nie czuć się pijany???

• Gość: lipa Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: 80.53.51.* 08.03.09, 17:13
      to trzeba lat treningu i tyle
      • Gość: włoczysiekij Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.promax.media.pl 10.03.09, 01:55
        Duzo jeść dużo popijać dużo sie ruszać!!! I DOBRZE BAWIĆ A NIE ŚCIANY PODPIERAĆ :D:D
        • Gość: Maku Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.75.51.213.mielec51.tnp.pl 15.04.09, 13:21
          Nie należy mieszać alkoholu z tłuszczem(tj. z olejem czy rosołem) gdyż jest to
          mieszanka "wybuchowa" dla trzystki. Przez cos takiego moze ona ulec zniszczeniu!
    • Gość: ghash Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:44
      Ja pije piwo tak godzine/ 45 min przed piciem:P co przyzwyczaja moj
      organizm do alkocholu:) jak juz przestane czuc ze wypilem piwo to
      biore sie za wódeczke i moge rzeczywiscie wiecej wypic...
      Wymyslilismy to z kumplami i naprawde dziala:D A co do tlustych
      rzeczy, to wogole najlepiej jeść je w trakcie... Ale zero słodkich
      bo będzie zgaga i palące wymioty:D:D Milego picia;]
    • cezary30 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 31.07.09, 10:34
      najlepiej to wachaj a nie pij ;) swir... racja musisz jesc duzo gdy pijesz wodke wtedy napewno nie rozlozysz sie tak szybko :)

------------
      biore od życia wszystko co daje MamyWszystko.pl-Portal Kolorowych Ogłoszeń
      • Gość: scubi Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 18:14
        nie to jestesci slabi ostanio to na 3 to wypislmy 2.7litra ale wyszyscy juz zgon. ale jeden to raz pil raz nie pil. nazajutzrz to mialem malego kaca. a wiecie dlaczego bo naokraglo trenuje w soboty lub piatki
        heh
      • Gość: scubi Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 18:16
        e to slabo my wypismy 4 2.7 litra wodki. ale jeden to pil raz nie pil. jeszcze wrocilsmy do domu sami bez niczyjej pomocy
        nazajutrz to mialem malego kaca
        a wiecie dlaczego tak duzo wypismy po trenuejmy w sobote lub w piatek
        • Gość: spam Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.10, 18:44
          Podany zostal tutaj sposob na wypicie piwa BZDURA mieszanie alkoholi (wina
          szampanow) dazy do wymiotow. Co najlepiej robic?

- Zjesc cos tlustego co? jedzenie smalcu jest skuteczne ale czy smaczne? ja
          osobiscie polecam jedzenie plackow ziemniaczanych z cukrem naprawde DZIALAJA !
          - Popijac duza iloscia wody (wody z cytryna) i gorzkiej herbaty (nie pic sokow)
          - Na zapoje dobry jest sok pomidorowy i woda cytrynowa
          - Zagryzac w trakcie picia ogorkami kiszone(do zakaski) i cytrusami (kiwi,
          pomarancze)
          - Duzo sie ruszac (tanczyc, wyjsc na spacer)
          - Przed, w trakcie i po piciu wziac witamine C
          - 4 dni przed piciem wypic TROCHE wodki mniej wiecej 75 % mozliwosc nastepnie do
          imprezy nic nie pic
          - Wyspac sie w dzien picia i godzine przed glukaniem wypic 250 ml energy drinka
          - Nie brac zadnych aspiryny, srodkow przeciw bolowych antybiotoykow itp. przed
          w trakcie i po piciu (12h)

Sposobem na nie czucie smaku wodki podczas picia jest picie na wdechu czyli
          zaczerpnac powietrza i szybko przechylic kieliszek.
          Mysle, ze stosowanie sie do tych metod moze bardzo pomoc w tej kwestii.
    • Gość: bomba Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 10:49
      napij się przed imprezą pół szklanki oleju to jest niedobre ale działa ciał
      bomba tłuszcz
    • Gość: smiechu warte Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.w90-0.abo.wanadoo.fr 05.05.10, 18:12
      po co pic wodke, zeby sie opic ?--wodki tez trzeba umiec sie napic -
      na zachodzie nie pija jak w polsce ,raczej sie delektuja i wczuwaja
      w jej smak -polak ,to chlas w gardlo i po wodce -jaka przyjemnosc?
      pije sie po obiedzie a nie do -na przetrawienie i 1 maly kieliszek
      wystarcza -nie widzialam dawno pijanego faceta ,acha ,jak bylam
      kilka lat temu na urlopie i rano o godz 8 rano mlodzieniec zataczal
      sie po chodniku -niezbyt piekny widok,a raczej smutny
    • nanana_2 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 31.05.10, 13:00
      duzo jesc
      duzo pic
      i rozlozyc na raty picie w czasie
    • Gość: SMIECHU WARTE Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 17.07.10, 21:41
      PIC WODE KRANOWE I WYSIKAC
      • Gość: endy Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: 80.50.238.* 28.07.10, 22:27
        nie polecam picia tłuszczy bo jak masz słaby żołądek możesz dostać biegunki , i
        impresa przeniesie się na kibel. najlepiej jest zaprawić się dużo wcześniej
        albo zjeść kiełbas pieczoną .
    • Gość: gościówka Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 15:05
      popijać wodą.
      • Gość: Pomp Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.informel.pl 13.08.10, 23:07
        twoje pytanie jest smieszne, to tak jakby mnie ktos zapytał jak pracowac duzo i
        zarobic mało?
        Wódke sie pije po to zeby byc pijanym, nie dlatego, ze fajnie smakuje w
        przeciwienstwie do piwa czy wina, ktore pije sie dla degustacji.
        Jak cie szybko łapie wódka to poprostu pij mało, no chyba, ze chodzi ci o to,
        zeeby kolejki nie omijac bo to obciach haha dziecinada ;/
        • Gość: Kolega ;] Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: 217.153.148.* 19.08.10, 02:56
          Nie jest Smieszne. Niektorzy naprawde nie moga sie za duzo napic co w nieraz
          (Bardzo blednie) jest wysmiewane przez rowiesnikow. Naszczescie nie mam takich
          problemow, ale moze to Ci pomoze.
          Wypij dzien wczesniej z 3-8 piwek (zalezy kto ile moze). Uwiez ze jezeli
          bedziesz wyspany/a naprawde bedziesz mogl/a wiecej sie napic.
    • Gość: wiadomość Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 16:18
      trzeba zjeść kostkę masła, najlepiej słonego i wypić pół szklanki oleju słonecznikowego - wtedy możesz wypić pół litra wódki i jesteś trzeźwy .
      • Gość: zbyszek Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.przeworsk.mm.pl 17.03.11, 22:35
        Gościu jak ty przed pól litrem wódki musisz tyle smalcu zjeść to ty lepiej nie pij więcej dobrze radze:):):):)
      • Gość: PIJĘ I ŻYJĘ Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.tel.tkb.net.pl 31.07.13, 16:53
        DOKŁADNIE I LEPIEJ WIĘCEJ NIE DORADZAJ BO TWOICH DEBILNYCH METOD KTOŚ GOTÓW SPRÓBOWAĆ SKĄD BIERZECIE TE METODY OD GIMBONÓW CO POPYLAJA DO GIMBAZY GIMBUSEM? ? ? CHCIAŁBYM CIĘ ZOBACZYĆ CO Z CIEBIE BĘDZIE ZA ZAWODNIK JAK ORGANIZM TEN TŁUSZCZ SPALI WALNIESZ GLEBĘ JAK NIEMOWLAK I BĘDZIESZ NA KOLEJNYM FILMIE Z CYKLU ZWŁOKI 3 NO I TA BIEGUNKA NIE SŁUCHAJCIE TYCH 17 LATKÓW BO SOBIE KRZYWDĘ ZROBICIE PSEUDO METODAMI RODEM Z MYŚLIWSKIEJ KUCHNI ALE MI RADA KOSTKA SMALCU+LITR OLEJU+ KOSTKA MASŁA HAHAHHAHAHAH POWODZENIA NA DETOXIE
    • Gość: beatka Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.ustka.vectranet.pl 20.01.11, 22:36
      mi osobiście mieszanki najlepiej wychodza... w ciagu jednej nocy spijemy teqilke pozniej vodeczka w miedzy czasie piwko no i na koniec ewentualnie whiskacz... praktycznie co tygodniowa mieszanka i juz nawet kaca nie mam czsami lekki bol glowy ale odobno mam mocna glowe jak na dziewczyne chociaz nie ma mowy zeby sie nie upic ale film sie nie urywa;) z wlasnego doswiadczenia polecam tlusta rybke i ogorki no i oczywiscie wszystko zalezy od dnia:D
    • Gość: autor Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.szczecin.mm.pl 15.08.11, 08:51
      jeść tłuste, polecam golonkę!
    • Gość: Psychiatra Wszystkich dyskutantów serdecznie zapraszam !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 14:20
      Wszystkich dyskutantów serdecznie zapraszam na zamknięte leczenie odwykowe.
      • Gość: xd Re: Wszystkich dyskutantów serdecznie zapraszam ! IP: *.interkonekt.pl 14.01.23, 00:02
        weź zamknij pizde
    • Gość: Gość Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 21:41
      nie czytałem nawet innych bo mi się nie chce ...lecz ja proponuje pić w kieliszkach i popijać do tego dużą ilością soku z witaminą C ...a na zagrychę proponuje ogórek kiszony który ma w sobie potas który niszczy wódkę ...
    • Gość: x a po co tak pić? IP: *.unitymediagroup.de 22.10.11, 17:12
      przecież to wyrzucone pieniądze!
      pijemy, żeby się upić ;)
    • komanchu Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 02.11.11, 18:02
      Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany?

Z umiarem. Alkoholem należy się delektować, podobnie jak dobrym jedzeniem, a nie chlać jak świnia. Niestety z żalem stwierdzam, że dużą część polskiego społeczeństwa tego nie rozumie.
    • Gość: alpaczino Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 13:52
      najlepsze są frytki tak 3godzinki przed vódeczką NIE PIJCIE TANICH WÓDEK TO TRÓTKA NA SZCZÓRY!!!
      • Gość: PIJĘ I ŻYJĘ Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.tel.tkb.net.pl 31.07.13, 17:18
        WEŹŹŹ CZŁOWIEKU NIE PISZ GŁUPOT NIE ZABIERAJ LITER DLA LUDZI KTÓRZY FAKTYCZNIE MOGĄ COŚ WNIEŚĆ DO TEMATU WIDAĆ ŻE NIE WIESZ O CZYM PISZESZ I NIE MASZ POJĘCIA O BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII .WÓDKA ZA 16 ZŁ RÓŻNI SIĘ OD WÓDKI ZA 30 ZŁ o tej samej pojemności ZAWARTOŚCIĄ PROCENTOWĄ TRUJĄCYCH PRODUKTÓW UBOCZNYCH TAKICH JAK ALDEHYD I FUZLE ODPOWIEDZIALNE ZA PIECZENIE W GARDLE I DRAŻNIĄCY ZAPACH NO I TEŻ WIĘKSZY KAC WIĘC WNIOSEK JEST JEDEN TANIOCHA = kac PIJCIE DOBRĄ GATUNKOWĄ WÓDKĘ I PO KŁOPOCIE WÓDKA WÓDCE NIE RÓWNA A CENA RACZEJ JEST WYZNACZNIKIEM DZIĘKUJĘ POZDRAWIAM NADAL WALCIE STAROGARDZKĄ : P
      • Gość: Pij mleko Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.13, 03:41
        nie czytałem wszystkich postów może ktoś już to napisał ale prawda jest taka jeśli nie masz głowy do picia nic ci nie pomoże,picie słoikami tłuszczu,wywar z jaszczurki,sok z viagry nie zastąpi twardej głowy do picia
      • wojkow999 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 01.04.15, 12:32
        Podczas picia jedz tłuste i ciepłe jedzenie, jakieś kotlety. I dużo się ruszaj, tańcząc alkohol z Ciebie ubywa. Nie pij kilka kieliszków pod rząd, tylko spokojnie, często rób przerwy. I do popicia najlepiej coś niegazowanego. Na następny dzień odrazu po przebudzeniu zjedz ciepły rosól i poinno być dobrze :)
    • mariuszjom Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 26.11.11, 17:35
      według mnie pić powoli :) i zagryzać to najważniejsze. I nie wstawać z meijsca, ale jak walnie potem to walnie :D

---

Gazetki promocyjne online
      porządne panele
      MCkatalog katalog stron
      śmieszne zdjęcia
      • Gość: aaaaaaaa Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.tktelekom.pl 16.12.11, 23:13
        ...albo wcale nie wstaniesz, przy wódce jeszcze ok, ale są alkohole co "idą w nogi" i kroku od stołu nie zrobisz

ja z godzinę dwie przed piciem pije 50tke 60% potem wódka fajnie wchodzi i nigdy nie urywa mi się film nawet przy konkretnym piciu, zawsze popijam cola tylko nie light i jem dużo mięsa i ogórków kiszonych
        >picie dzień wcześniej też pomaga, sprawdzałem ale nie zawsze na kaca wódka wchodzi
        >nie wolno tez mieszać piwo przed ok ale po wódce to masakra o szampanie nie wspomnę
        >ruch pomaga i jak coś się dzieje jak jest nudno to dużo nie napijesz

i przede wszystkim trzeba dużo ćwiczyć
    • Gość: Pan Tenorek Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.debica.mm.pl 21.02.12, 15:04
      a jak ku..., PIĆ CZA!!!!!!
      • Gość: ga fajka wodna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.12, 16:55
        bardzo dobra jest fajka wodna
        • keepsmiling3 Re: fajka wodna 15.04.13, 09:52
          pierwsze słyszę, że fajka wodna pomaga, muszę sprawdzić ;) ja zawsze staram się zejść coś tłustego (wiem, mało odkrywcze) i duuuużo tańczę, jeśli jestem na mieście
          • Gość: PIJĘ I ŻYJĘ Re: fajka wodna IP: *.tel.tkb.net.pl 31.07.13, 17:23
            TAŃCZYSZ NA MIEŚCIE A GDZIE ? TO PRZYJDĘ ZOBACZYĆ JAK WYMIATASZ PO WÓDCE .SAM TAŃCZYSZ CZY Z KOLEGAMI ???????
    • Gość: gość Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 12:36
      możesz wypić 3 shoty ;p polecam black smirnoff w grand cafe na grunwaldzie we wro (3 w cenie 2) + zdrapka vip (można wygrać bilety na koncert madonny) ;d spoko lokal :) generalnie zawsze w klubie wydasz mniej niż w sklepie ;)
    • shilla0 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 03.10.12, 23:36
      Ja polecam dzień wcześniej... wypić trochę czystej wódki. Na mnie działa, z tego co wiem fachowcy polecają polopirynę lub lek przeciwbólowy pomaga szybciej wytracić.
    • Gość: MilenaKK Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.10.12, 18:17
      1) pić w mniejszych kieliszkach
      2) pić jakąś normalną wódkę a nie perfumy (np. lepiej wybrać żubrówkę zamiast czegoś pseudo-smakowego)
      • Gość: Alhabra Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.13, 18:32
        Ja lubię właśnie Żubrówkę Białą i z umiarem, kilka shotów z lodem i jest spoko. Na drugi dzień też jest OK. Ważne, żeby znać swoją granicę... :)
        • Gość: PIJĘ I ŻYJĘ Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.tel.tkb.net.pl 31.07.13, 17:25
          TO NIE JEST NAJLEPSZA WÓDKA BY UNIKNĄĆ KACA A RACZEJ O KACA SIĘ PROSI
        • Gość: Podgrzyb Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.13, 00:20
          W sumie pje się dla rauszu i tego szmergla w głowie... wódka nie jest zła .. ja z wódek ostatnio upodobałem sobie Żubrówkę Białą, a w ogóle wszystkie lubię :)
    • terjesnow Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 19.10.12, 08:29
      Trochę bez sensu, wódkę sie piję żeby się upić. Jeśli nie chcesz po prostu powiedz NIE i nie patrz na innych
    • Gość: janamax Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.centertel.pl 15.11.12, 04:38
      tłuszcz to podstawa.
      Rozcięczanie alko
      Nie pij w dużych ilościach na raz
      staraj się nie siedzieć w miejscu
      przed piciem właśnie zjedz cośś tłustego wysoko kalorycznego...(stek)
      nie każdy wie ale kwasy omega-3 w pewnym stopniu łagodzi szkodliwy wpływ alko na organizm więc tableta tranu jakaś rybka też nie zaszkodzi.
      warto też zaaplikować sobie podwójnego plusza multi witamine przed, pomaga w regenerazcji po
    • karolajnatorun Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 15.11.12, 19:08
      to po co się pije, jeśli nie po to żeby się upić? :p
    • 42andzia Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 07.12.12, 11:16
      Dużo jeść, bawić się i na pewno pijanym nie będziesz, i z umiarem nie jedno za drugim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka