Gość: rigga Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.12, 23:46 Najlepiej zrób proste drinki z sokiem owocowym i lodem. Żubrówka biała + sok grejpfrutowy to świetne połączenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.12, 11:48 umiar i coś do zakąszenia, to podstawowe zasady każdy organizm inaczej znosi alkohol ja lubię strzelić sobie małego shota żubrówki białej i zjeść czarną oliwkę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajmmm123 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 11:35 ja zawsze ulubioną żubrówkę z trawą żubrową zagryzam ogóreczkiem i nigdy później nie choruję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntekWrocławski Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.02.13, 12:21 ja najczęściej piję białą żubrówkę, do tego ogóreczek kiszony i smalczyk z chlebkiem i nigdy się nie upijam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.146.77.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 01:40 Spróbuj przed piciem zjeść coś tłustego, albo całą cytrynę, oczywiście bez skórki, no chyba że dasz rade. Oby dwa sposoby działają, sprawdzałem na własnej skórze. A w razie kaca to najlepsze jest zjeść coś ostrego. Odpowiedz Link Zgłoś
niuspejper Dużo wody! 25.07.13, 14:42 Sprawdzony sposób od lat dużo niegazowanej wody PRZED piciem oraz suchy chleb. Pić kieliszek wódki i znów szklanka wody i tak na zmianę - nic rano nie będzie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIJĘ I ŻYJĘ Re: Dużo wody! IP: *.tel.tkb.net.pl 31.07.13, 17:29 I POMYŚLĄ NA WESELU ŻE NA LODY DO TOALETY CHODZISZ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EsJot Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.13, 12:07 Moj znajomy duzo pije a jeszcze nie widzialam go pijanego. Teraz rozumiem dlaczego. Kazdy wypity kieliszek popija conajmniej 1/2 szklanki wody niegazowanej. To jest fakt, on poprostu rozciencza alkohol. Je bardzo malo i moze nie przekaszac. To chyba ta woda tak go trzyma. Cos w tym musi byc napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.nasze.pl 01.11.13, 22:17 Nie radzę pić oleju ponieważ kiedy wypijemy dużą ilość oleju ok 0.5-1l nerki nam tego nie przefiltrują i na pewno skończy się to w szpitalu albo o wiele gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaad Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 16:36 Wypij sobie w trakcie picia alcovit jedz no i spaceruj :) Na pewno pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
mama-dobra-rada Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 15.08.14, 10:40 Kilka porad jak pić i nie pić, co jeść lub czego nie zażywać można znaleźć tu mama-dobra-rada.pl/?p=4520 Najzdrowiej nie pić alkoholu... Odpowiedz Link Zgłoś
frendox Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 09.01.15, 21:48 po prostu pić z umiarem :) jak piję to staram się nie przegiąć, zresztą preferuję lżejsze, smakowe trunki, wódka to tylko w drinkach Odpowiedz Link Zgłoś
mellasmo Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 19.01.15, 21:42 staram się zjeść zawsze coś przed piciem, wziąć witaminę C i nie przesadzać ze sznapsnięciem, w międzyczasie popijać wodę Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 27.03.15, 20:10 Trzeba jeść i nie mieszać alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana372 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 02.04.15, 12:55 Polecam na "wściekłego psa", czyli odrobinę dobrego soku malinowego wlać do kieliszka, na to wódka i na koniec kilka( 3-5) kropel tabascko. Można tak na prawdę dużo wypić i co ciekawe na drugi dzień nie męczy kac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.15, 18:50 Idiotyczne pytanie, jedno z wielu w Internecie. Po co pić jak się nie chce być pijanym? Albo mało pić wódki, albo wybrać dobre piwo... Ja się nie chce być pijanym to się nie pije, proste. Nie rozumiem po co wyrzucać pieniądze w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 25.11.15, 00:42 To chyba zależy od dnia i od nastawienia. Jak nie myślisz o tym, to mniej łapie. Przy okazji przepijać jakimiś witaminkami. Jeść dużo tłustego. Wszystko to jakoś pomaga, ale najważniejsza jest psychika :0 Odpowiedz Link Zgłoś
natliffa Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 28.11.15, 17:54 ja mam słabą głowę i na imprezach często najwcześniej konczę pić. kilka kieliszków i mi już wystarczy. ekonomicznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikimouse9 Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 17.12.15, 12:54 OSTATNIO W TELEWIZJI MÓWILI ŻE JAJKA MAJĄ DOBRY WPŁYW,MOŻE JAJECZNICA NA MAŚLE PRZED IMPREZKĄ:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaszym Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 18.12.15, 13:06 podobno dobrze jest popijać sokami cytrusowymi bo kaca nie ma później Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignac Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: 14.185.173.* 21.01.16, 05:23 Ciężkie, odwieczne pytanie, nie ma sposobu, zależy jaką masz masę ciała, jakie przysposobienie do picia, dzień, nastrój itp. Ogólnie polecam dobrą wódkę, nie pić jakiegoś taniego badziewia, jakaś dobra polska, np. Lubuski lub podobna, wtedy nie będzie stanu takiego upicia z nudnościami. Najlepiej też pić pół kieliszka kiedy inni piją więcej, nie przepijać, tylko zagryzać. Broń boże drinki. I powinno być dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
1tolkien Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? 23.01.16, 10:24 może nie jestem ekspertem w tej kwestii, bo raczej piję sporadycznie, ale wypowiem się w tej kwestii. Na pewno ważna jest masa ciała, im ktoś chudszy, tym szybciej bąbelki uderzą mu do głowy. Ważne jest też to, jak ktoś jest przyzwyczajony do picia. Im ktoś częściej spożywa, tym kolejna dawka aż takiego wrażenia nie robi na organizmie. No i też ważne co kto zjadł w danym dniu. Jak ktoś zje w danym dniu jakieś tłuste potrawy, to będzie mniej pijany. Trzeba też ruszać się i często przepijać jakimiś sokami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIJĘ I ŻYJĘ Re: Jak pić wódkę i nie czuć się pijany??? IP: *.tel.tkb.net.pl 22.03.18, 20:43 NIE WAL GŁUPA SĄ SPOSOBY JAK NIE WIESZ TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ ALBO POROZMAWIAJ Z ZAWODOWCEM SPOD BUDKI Z PIWKIEM W SWOJEJ WIOSCE Odpowiedz Link Zgłoś